![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| axe10 |
01-05-2007, 09:11 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Miroase deja a fum de gratar pe aici...ufff ce ma oftic!
-------------------- ![]() |
| bubbles |
01-05-2007, 09:29 AM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.046 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Neata
-------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Tzutzi80 |
01-05-2007, 10:35 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.804 Inscris: 2-02-2007 Membrul Nr.: 224 Dispozitie: superba :D Sex: Feminin |
Ina te astept!
Axe mama....nu e fun de la gratarul meu, ca eu am de ala pe aragaz, la care se pune apa si nu scoate fum Acest mesaj a fost editat de Tzutzi80: 01-05-2007, 10:35 AM -------------------- ![]() Start WW - 22 ianuarie 2008 ![]() |
| axe10 |
01-05-2007, 10:42 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Ina te astept! Axe mama....nu e fun de la gratarul meu, ca eu am de ala pe aragaz, la care se pune apa si nu scoate fum Am si eu din ala dar am si unul cu fum...dar ce bine miroase....si care trebuie sa gatesc azi! -------------------- ![]() |
| Tzutzi80 |
01-05-2007, 06:38 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.804 Inscris: 2-02-2007 Membrul Nr.: 224 Dispozitie: superba :D Sex: Feminin |
Raport azi:
ceai verde 0p 5 crackers 2.5p crema de branza 2.4p 60g ciniminis 4.8p 2 copanele de pui la gratar 5.5p piure (cu putin unt) 2.8p salata de varza (ulei si otet) 2p 1 cafea 0p un mar 0p 1 kiwi 0p 1 grapefruit 0p ========================= TOTAL 20p din 20 -------------------- ![]() Start WW - 22 ianuarie 2008 ![]() |
| bubbles |
01-05-2007, 07:18 PM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.046 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Tzutzi .. tu ai cantar de alimente acasa? Ca ai pus prea mult la copanele.Deci eu am cantar si doua copanele (partea mica - pulpita superioarara) au maxim 100g carne pe ele .. alea carnoase ca daca `s mai sfrijite
-------------------- |
| Tzutzi80 |
01-05-2007, 07:31 PM
|
Tzutzi .. tu ai cantar de alimente acasa? Ca ai pus prea mult la copanele.Deci eu am cantar si doua copanele (partea mica - pulpita superioarara) au maxim 100g carne pe ele .. alea carnoase ca daca `s mai sfrijite Am cantar. Dar le-am mancat cu pielita Si erau tare sfrijite -------------------- ![]() Start WW - 22 ianuarie 2008 ![]() |
| bubbles |
01-05-2007, 07:40 PM
|
AAaaaaa...pielita asta e tare rea si are si multe grasimi.Cred ca e bine atunci ca ai punctat asa
-------------------- |
| Tzutzi80 |
01-05-2007, 07:47 PM
|
AAaaaaa...pielita asta e tare rea si are si multe grasimi.Cred ca e bine atunci ca ai punctat asa Pai daca era rea nu o mancam -------------------- ![]() Start WW - 22 ianuarie 2008 ![]() |
| axe10 |
02-05-2007, 10:07 AM
|
AAaaaaa...pielita asta e tare rea si are si multe grasimi.Cred ca e bine atunci ca ai punctat asa Pai daca era rea nu o mancam De la varza. -------------------- ![]() |
| Tzutzi80 |
02-05-2007, 10:12 AM
|
Aseara, mi s-a facut asa de foame....de nu mai puteam sta in picioare. Simteam ca daca nu mananc cad jos. Si am mai balotat niste paine cu gem dietetic si 3 felii de cascaval fitness (hohland)
Probabil ca de la varza Axe. Dar, vorba ta....parca m-as intoarce totusi la Monti, ca acolo nu am facut foamea niciodata. Buna dimineata la fete! Eu stau acum cu cafeaua sub bot si savurez forumul cu parfum de cafea. Si ar trebui sa imi urnesc dorsalul pana la Constanta sa aplic pentru cazier -------------------- ![]() Start WW - 22 ianuarie 2008 ![]() |
| Amazoana |
02-05-2007, 10:18 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.731 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: ...I'm getting married :D Sex: Feminin |
Aseara, mi s-a facut asa de foame....de nu mai puteam sta in picioare. Simteam ca daca nu mananc cad jos. Si am mai balotat niste paine cu gem dietetic si 3 felii de cascaval fitness (hohland) Probabil ca de la varza Axe. Dar, vorba ta....parca m-as intoarce totusi la Monti, ca acolo nu am facut foamea niciodata. Buna dimineata la fete! Eu stau acum cu cafeaua sub bot si savurez forumul cu parfum de cafea. Si ar trebui sa imi urnesc dorsalul pana la Constanta sa aplic pentru cazier Neata Vezi ca dureaza pana iese cazierul. Cand este data probabila a plecarii? Nu am putut sa dorm azi noapte, cred ca a fost luna plina si am asa niste nervisori.................. |
| pumby |
02-05-2007, 10:24 AM
|
![]() Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 144 Inscris: 15-03-2007 Membrul Nr.: 253 Dispozitie: dizzy Sex: Feminin |
Draga mea, nu stiu exact cat castiga prietena mea pe vas, lucreaza tot pe ceva in restaurant, nu stiu sa iti zic exact ca acolo e o ierarhie mult mai stufoasa decat la noi(ospatar si ajutor de ospatar), ideea e ca ea este mult mai multumita decat pe NCL si ca bani, si croaziere, si bacsis, si colegi(e tot cu o romanca cu care se cunoaste de la interviuri din tara in cabina de 2 pers). Pe NCL i s-au furat banii din cabina cu o saptamana inainte sa vina acasa si nimeni nu a facut nimic. Deci, sigur vei fi multumita!
-------------------- ![]() url=http://www.TickerFactory.com/] ![]() [/url] |
| Tzutzi80 |
02-05-2007, 10:45 AM
|
Aseara, mi s-a facut asa de foame....de nu mai puteam sta in picioare. Simteam ca daca nu mananc cad jos. Si am mai balotat niste paine cu gem dietetic si 3 felii de cascaval fitness (hohland) Probabil ca de la varza Axe. Dar, vorba ta....parca m-as intoarce totusi la Monti, ca acolo nu am facut foamea niciodata. Buna dimineata la fete! Eu stau acum cu cafeaua sub bot si savurez forumul cu parfum de cafea. Si ar trebui sa imi urnesc dorsalul pana la Constanta sa aplic pentru cazier Neata Vezi ca dureaza pana iese cazierul. Cand este data probabila a plecarii? Nu am putut sa dorm azi noapte, cred ca a fost luna plina si am asa niste nervisori.................. A fost luna plina azi noapte. Cred ca de asta am dat eu in mancare iama aseara. Cazierul il scot la urgenta din cta si dureaza 1 zi. Apoi....data plecarii nu o am inca. Probabil aflu azi sau maine. Draga mea, nu stiu exact cat castiga prietena mea pe vas, lucreaza tot pe ceva in restaurant, nu stiu sa iti zic exact ca acolo e o ierarhie mult mai stufoasa decat la noi(ospatar si ajutor de ospatar), ideea e ca ea este mult mai multumita decat pe NCL si ca bani, si croaziere, si bacsis, si colegi(e tot cu o romanca cu care se cunoaste de la interviuri din tara in cabina de 2 pers). Pe NCL i s-au furat banii din cabina cu o saptamana inainte sa vina acasa si nimeni nu a facut nimic. Deci, sigur vei fi multumita! Pe de o parte mi-e teama sa ma intorc pe vas dupa experienta numita NCL. Dar stiu ca pe Royal treburile sunt total diferite. Cat despre furturi din cabina, erau la ordinea zilelei. Eu preferam sa imi tin banii la casierie sau ii trimiteam in tara in cont. Si muncit 10- 14 ore pe zi, dormit maxim 4-5 ore.....a fost groaznic. SI 4-5 in cabina, mancarea era spre sfarsitul contractului meu atat de proasta, ca nu prea mai aveam ce manca. Noroc ca aveam niste bucatari cu care ma intelegeam mai bine si imi faceau pachetele. E penibil sa umblii ca hotii cu mancare in buzunare. Oricum, ma duc, vad despre ce este vorba, imi scot banii investiti si daca nu imi place plec. Dar nu cred ca va fi cazul. Mai ales daca plec pe Liberty of the Sea, care are porturi exact unde eu am mai fost, si sunt locurile mele favorite: St/Marten, San juan (puerto rico), Cozumel (mexic) si Grand cayman. Doar in Haiti nu am fost inainte. Si nici in Miami (desi in Florida am mai ajuns odata). -------------------- ![]() Start WW - 22 ianuarie 2008 ![]() |
| bubbles |
02-05-2007, 11:18 AM
|
Neata
-------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 2-12-2008 - 10:24 PM |