left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Insuficienta parcarilor
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

149 Pagini V « < 92 93 94 95 96 > »   
Reply to this topicStart new topic
left > Jurnalul meu - ce dor imi era de el seperator Optiuni V right
Tzutzi80
mesaj 19-05-2007, 10:10 AM
Mesaj #1396

Iepuras

Grup: Membri
Raspunsuri: 1.801
Inscris: 2-02-2007
Membrul Nr.: 224
Dispozitie: superba :D
Sex: Feminin

lol.gif lol.gif Sic eva tavi de fursexuri??? naughty.gif bicolore evident yahoo.gif

--------------------
Imagine

Start WW - 22 ianuarie 2008

Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Amazoana
mesaj 19-05-2007, 08:24 PM
Mesaj #1397

Hiena

Raspunsuri: 4.663
Inscris: 29-08-2006
Din: Constanta
Membrul Nr.: 122
Dispozitie: :(

CITAT(Tzutzi80 @ 18-05-2007, 11:47 PM) *

Nu e nevoie de scuze Dany-dulce. Citesc si eu neuronii (inca) si stiu prin ce treci momentan.
Carticica iti fac si acum daca vrei pupic.gif Cu ciocolatelul nu stiu ce voi face pana la urma.....trec printr-un moment foarte nesuferit, in care imi vine sa renunt la tot ce este intre noi sad.gif Si am inceput sa am indoieli in legatura cu noi doi. Poate este doar o faza si va trece. Dar numai timpul va decide asta

Heeeei, ce se intampla cu tine? blink.gif
Ce ai cu omul? v-ati certat?
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

Tzutzi80
mesaj 19-05-2007, 09:03 PM
Mesaj #1398

Iepuras

Nu ne-am certat. Sau cel putin el nu se cearta cu mine, oricat de mult as tipa eu sau orice as face. Este de o calmitate rar intalnita si cu o filozofie de viata conform careia cearta nu aduce nimic bun si nu e constructiva, asa ca nu se cearta.

Doar ca, m-a luat prin surprindere zilele astea, spunandu-mi ca in vacanta (adica noiembrie 2006) a fost in Miami sa inregistreze....un CD blink.gif Si ca acum iese pe piata si vrea sa vina sa faca un videoclip in Romania la Mamaia. Si ca nu mai poate veni pe nava, pentru ca trebuie sa se ocupe de cariera lui muzica de acum in colo. Ori mie, sa imi fie cu iertare....mie tare greu sa cred. Mintea mea nu poate intelege si nici accepta asa ceva. Desi, as minti sa spun ca nu am stiut ceva, dar nu asa de departe. Stiam ca primise niste plicuri de la o companie muzicala din Miami, dar am trait cu impresia ca el scrie versuri, nicidecum ca le si interpreteaza, ca urmeaza sa faca un cd si sa se lanseze intr-o lume, pe care cu tot respectul, totusi mie nu imi zice nimic. Si cum la momentul respectiv, nu am dat atentie si nici crezare spuselor lui, mi-am scos complet din minte incidentul.
Si acum aflu ca totul era o surpriza pentru mine, iar eu ii repet in continuu, ca nu il cred doh.gif Si tot discutam in contradictoriu, si imi tot zice ca vine in Romania pentru filmari, cu echipa cu tot, ca imi va aduce si CD sa il vad, si sa il ascult....iar mie mi se pare .... ca .... nu am cuvinte.... sa spun in ce stare de soc sunt.

--------------------
Imagine

+Quote Post
ina_ceva
mesaj 19-05-2007, 09:25 PM
Mesaj #1399

Hiena

Raspunsuri: 4.737
Inscris: 9-06-2006
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 23
Dispozitie: ...pufoasa..

Eu nu stiu daca as mai avea incredere in el; nu stiu ce sa zic, ce sfat sa-tzi dau unsure.gif dry.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
Amazoana
mesaj 19-05-2007, 09:26 PM
Mesaj #1400

Hiena

Chiar ca...m-ai lasat si pe mine fara cuvinte........ unsure.gif
+Quote Post
Tzutzi80
mesaj 19-05-2007, 09:29 PM
Mesaj #1401

Iepuras

Imaginati-va cum sunt eu! Si mai ales intr-un moment in care in viata mea a intrat un alt barbat, caruia imi e foarte greu sa ii rezist. Si al meu vine cu faze de genul asta. dry.gif

--------------------
Imagine

+Quote Post
ina_ceva
mesaj 19-05-2007, 09:30 PM
Mesaj #1402

Hiena

Mi se pare ca al tau, pe langa faze de genul asta, a venit si cu faza cu copii si sotzia mad.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
Tzutzi80
mesaj 19-05-2007, 09:41 PM
Mesaj #1403

Iepuras

CITAT(ina_ceva @ 19-05-2007, 10:30 PM) *

Mi se pare ca al tau, pe langa faze de genul asta, a venit si cu faza cu copii si sotzia mad.gif

Exact Ina. Si ... mie nu imi plac genul asta de surprize. dry.gif

--------------------
Imagine

+Quote Post
ina_ceva
mesaj 19-05-2007, 09:50 PM
Mesaj #1404

Hiena

Nici mie; eu, de felul meu , nu am incredere in barbati. Daca venea la mine cu faze de genul asta, imi faceam bagajele si plecam din viatza lui.
Nu-tzi dau nici un sfat, pentru ca sunt sentimentele tale investite in relatie; itzi spun doar ce as face eu in aceeasi situatzie pupic.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
Tzutzi80
mesaj 20-05-2007, 12:27 AM
Mesaj #1405

Iepuras

CITAT(ina_ceva @ 19-05-2007, 10:50 PM) *

Nici mie; eu, de felul meu , nu am incredere in barbati. Daca venea la mine cu faze de genul asta, imi faceam bagajele si plecam din viatza lui.
Nu-tzi dau nici un sfat, pentru ca sunt sentimentele tale investite in relatie; itzi spun doar ce as face eu in aceeasi situatzie pupic.gif

Cred ca asta voi face si eu de altfel. Barbati mai sunt. Chiar multi

--------------------
Imagine

+Quote Post
Tzutzi80
mesaj 20-05-2007, 04:33 AM
Mesaj #1406

Iepuras

Si mai sunt si pe aproape si chiar interesati. In momentul asta am de ales din inca 3 pretendenti. Asa ca, nu il vad bine pe Clinton. Vorba Ellei, ar trebui sa vina cu un diamant enorm + glastra de flori, ca sa ma faca sa il privesc altfel dry.gif Tare sunt suparata pe el

P.S. Si culmea ar fi sa fie adevarat ce mi-a spus dry.gif

--------------------
Imagine

+Quote Post
Amazoana
mesaj 20-05-2007, 10:07 AM
Mesaj #1407

Hiena

Neata fata, te-ai trezit?
Imagine
Ooofff, stau si ma tot gandesc la Clinton al tau....ce-o avea de gand? Iti tot tranteste bombe in transee. Treptat......... unsure.gif
+Quote Post
Tzutzi80
mesaj 20-05-2007, 01:07 PM
Mesaj #1408

Iepuras

Da, dar pare atata de sincer, incat uneori imi vine sa il si cred. Iar daca sunt minciuni, minte asa de bine, ca le crede si el. Oricum, eu am luat decizia, ca momentan, pana plec, sa ii dau potentialului o sansa. Nu se stie niciodata ce si cum iese. Iar daca Clinton nu incepe sa vina cu dovezi graitoare in legatura cu viata lui, asa cum mi-o prezinta el, va avea parte de o mare surpriza.
Am si eu o varsta deja, un barbat care sa iti placa si sa te impaci bine cu el, nu gasesti foarte usor, asa ca, eu merg pe calea asta. inca 1 sapt jumate, amandoi. Apoi voi fi pe nava. 3 luni va fi perioada de proba. Dar daca in timpul asta Clinton nu isi clarifica situatia, eu si potentialul vom face cerere sa ne mutam pe aceeasi nava. Si iubirea mea pentru Clinton si toate visele noastre impreuna, vor fi trecute la capitolul: Ce poveste frumoasa, pacat ca nu a rezistat. Nu de alta, dar mai sunt niste iubiri acolo, peste care am trecut.
Poate sunt un pic mai egoista, dar trebuie sa imi fie mie bine intai.

--------------------
Imagine

+Quote Post
ina_ceva
mesaj 20-05-2007, 01:36 PM
Mesaj #1409

Hiena

Deci potentialul lucreaza si el pe nava? De unde il cunosti?

--------------------
Imagine
+Quote Post
Tzutzi80
mesaj 20-05-2007, 01:54 PM
Mesaj #1410

Iepuras

CITAT(ina_ceva @ 20-05-2007, 02:36 PM) *

Deci potentialul lucreaza si el pe nava? De unde il cunosti?

Ne-am intalnit la interviuri. Pauza. Apoi la analize. Si tot nimic, si dupa aia, dupa ce am completat actele de imbarcare am stat cateva persoane la o cafea sa mai discutam, asteptand una din persoanele din agentie pentru niste lamuriri suplimentare. Si atunci tot intreband care pe unde pleaca, el mi-a zis ca are un prieten pe nava pe care plec eu si ca ma roaga sa ii transmit salutari si ca daca poate sa ii scrie, ca el ia pierdut emailul. Si cand sa plecam, mi-am dat seama ca eu nu am emailul lui si prietenul s-ar putea sa il vrea. Asa ca mi l-a dat pt orice eventualitate. Si dupa o saptamana, neavand ce face, l-am bagat in lista mea de prieteni. Si asa au inceput sa curga surprizele. Stam de vorba cu zilele si noptile. Avem atatea in comun, neasteptat naughty.gif de multe. Si eu una recunosc ca e un barbat care nu mi-a atras atentia la inceput. Dar asa sunt eu....oarba de felul meu. Si i-am admirat sinceritatea. In momentul in care lucrurile deveneau mai serioase (adica propunere de a ne vedea dupa contract si sa vedem ce iese sau chiar mutat pe aceeasi nava), mi-a spus ca el a fost casatorit 3 ani, ca nu are copii, e divortat, si m-a intrebat daca am vreo problema cu asta. Si mie asta imi place. Sa stiu de la inceput cu ce am de a face.
Potentialul

Aseara am plans ca fraera la calculator, ca m-a intrebat daca imi plac pisicile. Si eu am avut o pisica pe care am iubit-o ca pe copilul meu....era tot ce aveam mai de pret. Si a murit acum cativa ani. (noi folosim si camerele pe web) Si mi-a aratat-o pe web. Am inceput instantaneu sa plang. Semana atat de bine cu pisica mea si eu mai ascultam si Celine Dion, si da-i si plangi. Si nu a ras de mine nici un moment, a inteles perfect situatia. Sunt asa niste potriviri de situatii intre noi doi....ca daca nu ar exista si Cioco in viata mea, as spune cu mana pe inima (sau pe aproape) ca e barbatul visurilor mele.
Dar nu am de gand sa ma arunc cu capul inainte. Si nici el. Vrea sa o luam incet, si sa vedem ce si cum va iesi.
Iar eu .... am nevoie de lamuririle lui Clinton, pentru ca ... sunt clar dezorientata

Acest mesaj a fost editat de Tzutzi80: 20-05-2007, 01:47 PM

--------------------
Imagine

+Quote Post

149 Pagini V « < 92 93 94 95 96 > » 
Reply to this topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 29-08-2008 - 10:44 PM