![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Tzutzi80 |
19-05-2007, 10:10 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.801 Inscris: 2-02-2007 Membrul Nr.: 224 Dispozitie: superba :D Sex: Feminin |
-------------------- ![]() Start WW - 22 ianuarie 2008 ![]() |
| Amazoana |
19-05-2007, 08:24 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.663 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: :( Sex: Feminin |
Nu e nevoie de scuze Dany-dulce. Citesc si eu neuronii (inca) si stiu prin ce treci momentan. Carticica iti fac si acum daca vrei Heeeei, ce se intampla cu tine? Ce ai cu omul? v-ati certat? |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Tzutzi80 |
19-05-2007, 09:03 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.801 Inscris: 2-02-2007 Membrul Nr.: 224 Dispozitie: superba :D Sex: Feminin |
Nu ne-am certat. Sau cel putin el nu se cearta cu mine, oricat de mult as tipa eu sau orice as face. Este de o calmitate rar intalnita si cu o filozofie de viata conform careia cearta nu aduce nimic bun si nu e constructiva, asa ca nu se cearta.
Doar ca, m-a luat prin surprindere zilele astea, spunandu-mi ca in vacanta (adica noiembrie 2006) a fost in Miami sa inregistreze....un CD Si acum aflu ca totul era o surpriza pentru mine, iar eu ii repet in continuu, ca nu il cred -------------------- ![]() Start WW - 22 ianuarie 2008 ![]() |
| ina_ceva |
19-05-2007, 09:25 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Eu nu stiu daca as mai avea incredere in el; nu stiu ce sa zic, ce sfat sa-tzi dau
-------------------- |
| Amazoana |
19-05-2007, 09:26 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.663 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: :( Sex: Feminin |
Chiar ca...m-ai lasat si pe mine fara cuvinte........
|
| Tzutzi80 |
19-05-2007, 09:29 PM
|
Imaginati-va cum sunt eu! Si mai ales intr-un moment in care in viata mea a intrat un alt barbat, caruia imi e foarte greu sa ii rezist. Si al meu vine cu faze de genul asta.
-------------------- ![]() Start WW - 22 ianuarie 2008 ![]() |
| ina_ceva |
19-05-2007, 09:30 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Mi se pare ca al tau, pe langa faze de genul asta, a venit si cu faza cu copii si sotzia
-------------------- |
| Tzutzi80 |
19-05-2007, 09:41 PM
|
Mi se pare ca al tau, pe langa faze de genul asta, a venit si cu faza cu copii si sotzia Exact Ina. Si ... mie nu imi plac genul asta de surprize. -------------------- ![]() Start WW - 22 ianuarie 2008 ![]() |
| ina_ceva |
19-05-2007, 09:50 PM
|
Nici mie; eu, de felul meu , nu am incredere in barbati. Daca venea la mine cu faze de genul asta, imi faceam bagajele si plecam din viatza lui.
Nu-tzi dau nici un sfat, pentru ca sunt sentimentele tale investite in relatie; itzi spun doar ce as face eu in aceeasi situatzie -------------------- |
| Tzutzi80 |
20-05-2007, 12:27 AM
|
Nici mie; eu, de felul meu , nu am incredere in barbati. Daca venea la mine cu faze de genul asta, imi faceam bagajele si plecam din viatza lui. Nu-tzi dau nici un sfat, pentru ca sunt sentimentele tale investite in relatie; itzi spun doar ce as face eu in aceeasi situatzie Cred ca asta voi face si eu de altfel. Barbati mai sunt. Chiar multi -------------------- ![]() Start WW - 22 ianuarie 2008 ![]() |
| Tzutzi80 |
20-05-2007, 04:33 AM
|
Si mai sunt si pe aproape si chiar interesati. In momentul asta am de ales din inca 3 pretendenti. Asa ca, nu il vad bine pe Clinton. Vorba Ellei, ar trebui sa vina cu un diamant enorm + glastra de flori, ca sa ma faca sa il privesc altfel
P.S. Si culmea ar fi sa fie adevarat ce mi-a spus -------------------- ![]() Start WW - 22 ianuarie 2008 ![]() |
| Amazoana |
20-05-2007, 10:07 AM
|
Neata fata, te-ai trezit?
![]() Ooofff, stau si ma tot gandesc la Clinton al tau....ce-o avea de gand? Iti tot tranteste bombe in transee. Treptat......... |
| Tzutzi80 |
20-05-2007, 01:07 PM
|
Da, dar pare atata de sincer, incat uneori imi vine sa il si cred. Iar daca sunt minciuni, minte asa de bine, ca le crede si el. Oricum, eu am luat decizia, ca momentan, pana plec, sa ii dau potentialului o sansa. Nu se stie niciodata ce si cum iese. Iar daca Clinton nu incepe sa vina cu dovezi graitoare in legatura cu viata lui, asa cum mi-o prezinta el, va avea parte de o mare surpriza.
Am si eu o varsta deja, un barbat care sa iti placa si sa te impaci bine cu el, nu gasesti foarte usor, asa ca, eu merg pe calea asta. inca 1 sapt jumate, amandoi. Apoi voi fi pe nava. 3 luni va fi perioada de proba. Dar daca in timpul asta Clinton nu isi clarifica situatia, eu si potentialul vom face cerere sa ne mutam pe aceeasi nava. Si iubirea mea pentru Clinton si toate visele noastre impreuna, vor fi trecute la capitolul: Ce poveste frumoasa, pacat ca nu a rezistat. Nu de alta, dar mai sunt niste iubiri acolo, peste care am trecut. Poate sunt un pic mai egoista, dar trebuie sa imi fie mie bine intai. -------------------- ![]() Start WW - 22 ianuarie 2008 ![]() |
| ina_ceva |
20-05-2007, 01:36 PM
|
Deci potentialul lucreaza si el pe nava? De unde il cunosti?
-------------------- |
| Tzutzi80 |
20-05-2007, 01:54 PM
|
Deci potentialul lucreaza si el pe nava? De unde il cunosti? Ne-am intalnit la interviuri. Pauza. Apoi la analize. Si tot nimic, si dupa aia, dupa ce am completat actele de imbarcare am stat cateva persoane la o cafea sa mai discutam, asteptand una din persoanele din agentie pentru niste lamuriri suplimentare. Si atunci tot intreband care pe unde pleaca, el mi-a zis ca are un prieten pe nava pe care plec eu si ca ma roaga sa ii transmit salutari si ca daca poate sa ii scrie, ca el ia pierdut emailul. Si cand sa plecam, mi-am dat seama ca eu nu am emailul lui si prietenul s-ar putea sa il vrea. Asa ca mi l-a dat pt orice eventualitate. Si dupa o saptamana, neavand ce face, l-am bagat in lista mea de prieteni. Si asa au inceput sa curga surprizele. Stam de vorba cu zilele si noptile. Avem atatea in comun, neasteptat Potentialul Aseara am plans ca fraera la calculator, ca m-a intrebat daca imi plac pisicile. Si eu am avut o pisica pe care am iubit-o ca pe copilul meu....era tot ce aveam mai de pret. Si a murit acum cativa ani. (noi folosim si camerele pe web) Si mi-a aratat-o pe web. Am inceput instantaneu sa plang. Semana atat de bine cu pisica mea si eu mai ascultam si Celine Dion, si da-i si plangi. Si nu a ras de mine nici un moment, a inteles perfect situatia. Sunt asa niste potriviri de situatii intre noi doi....ca daca nu ar exista si Cioco in viata mea, as spune cu mana pe inima (sau pe aproape) ca e barbatul visurilor mele. Dar nu am de gand sa ma arunc cu capul inainte. Si nici el. Vrea sa o luam incet, si sa vedem ce si cum va iesi. Iar eu .... am nevoie de lamuririle lui Clinton, pentru ca ... sunt clar dezorientata Acest mesaj a fost editat de Tzutzi80: 20-05-2007, 01:47 PM -------------------- ![]() Start WW - 22 ianuarie 2008 ![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 29-08-2008 - 10:44 PM |