![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| julyalina |
19-02-2007, 09:40 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
-------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
| Karin |
19-02-2007, 12:56 PM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 691 Inscris: 29-09-2006 Membrul Nr.: 137 Dispozitie: Ignorati-ma.... Sex: Feminin |
Tzutzi, astept si eu deznodamantul cu sufletul la gura!
-------------------- ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| mirela_awad |
19-02-2007, 10:06 PM
|
![]() Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 122 Inscris: 2-10-2006 Din: Portugal Membrul Nr.: 139 Dispozitie: cool! Sex: Feminin |
Cine il face? Am udat tastatura Pai din cauza ei l-am si cumparat. Ca la cat iaurt cu straciatella manca ea....doi ani am salivat doar gandindu-ma la el. Asa ca l-am cumparat cand l-am gasit. Este de la Exquisa si are....0.2% grasimi ma bucur sa vad ca din cand in cand va mai aduceti aminte de mine ce dor imi e de voi toate! |
| lliliana |
20-02-2007, 11:51 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
Tzutzi.....Mua. Numai shi numai de bine doresc. Vineee iubitul...cum sa nu vinaaaa....
-------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| amalia0701 |
20-02-2007, 11:56 AM
|
|
Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.417 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Alooooooooo a venit iubitul de nu ne mai bagi in seama?
-------------------- ![]() OBEZITATEA UCIDE ! Din 09.10.2008 viata fara abateri.Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Asta lupta grea : cancerul se poate preveni ! A se vedea inteviul video, prietenii stiu de ce :) |
| Tzutzi80 |
21-02-2007, 01:35 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.801 Inscris: 2-02-2007 Membrul Nr.: 224 Dispozitie: superba :D Sex: Feminin |
CITAT Alooooooooo a venit iubitul de nu ne mai bagi in seama? De rusine nu va bag Ami! Ca am mancat cat o purcica si o vacutza! De abia astept sa vina. Si sper sa nu stam prea mult pe aici, ca sunt deja satula de discutiile cu ai mei. Si nu de alta, dar mie teama sa nu apuce sa ma invenineze si pe mine impotriva lui. Sunt suparata si nef....a si se cunoaste. Auzi la ea maicamea....din tot ce i-am povestit eu despre mine si el, in capul ei nu a ramas decat ca il iubesc ca ma f...e bine si ca o casnicie nu se bazeaza pe sex. Acum, ca le-am zis ca situatia lui financiara nu e neagra cum cred ei si vad oamenii ca isi permite sa ma tina acasa si sa ma intretina, ca isi permite biletul de avion transatlantic, si pentru familia lui, nu numai pentru el, s-a schimbat placa. Cica eu il vreau pentru banii lui Doamne, cate aberatii pot oamenii astia sa scoata pe gura. Mie rusine ca sunt ai mei uneori. Iar incep sa ma gandesc ca or fi incurcat aia copiii la maternitate. Si ca sa il las, si sa imi gasesc un roman de-al nostru, ca sa se inteleaga si ei cu el. Pai ei trebuie sa se inteleaga cu el sau EU. Ca nu or sa traiasca ei cu el o viata, eu o sa traiesc. Si in timpul asta al meu viseaza ce bine se v-a intelege cu ai mei, ca o sa cumpere o casa in romania sa putem sa ii vizitam des, ca o sa ia si o masina sa o avem cat suntem in tara, si ai mei sa o foloseasca cat timp suntem plecati. Cum pot eu sa ii spun cam ce cred ai mei despre el. Mirelutz bine te-am regasit! Normal ca ne gandim la tine, ca ne esti draga! Lilishor...te astept dimineata la cafea July, Karin, va tin la curent pe toate. Of ce greu trece timpul cand esti departe de persoana iubita -------------------- ![]() Start WW - 22 ianuarie 2008 ![]() |
| luchi |
21-02-2007, 06:17 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.543 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
Daca vorbim despre rude..hmm, pe ele nu ni le putem alege. Si daca vorbim despre loviturile pe care le primim din partea lor...sunt cele mai dureroase, iti zice baba ca e (proaspat) patita. Pot doar sa-ti doresc sa fii TU fericita, si sa ma gandesc ca, vazandu-te asa, vor accepta situatia. Greeeu, stiu, dar pana la urma, nu veti trai nici cu ai tai, nici cu ai lui, voi va veti fi familie unul altuia, si prieten(a), si sprijin la rau. Crede-ma, stiu ce spun p.s. Daca ai chef vreodata sa ne vedem, iti las nr. meu de telefon pe privat. E cumva si Dulcikatty din Constanta? Poate organizam o intalnire...de sustinere -------------------- The only way to keep your health is to eat what you don’t want, drink what you don’t like, and do what you’d rather not.
|
| lliliana |
21-02-2007, 07:26 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
Lilishor...te astept dimineata la cafea Of Tzutzi...te vaz ashea....shucarita. Hmmm... Nu stiu cum sa-ti spun mai bine...totzi am trecut prin ce treci tu la un moment dat. Sunt putzine exceptii. In general, un parinte care iubeshte, dar e inca la faza de conceptii mai de demult, ca sa ma exprim finutz, are problema asta cu varatul nasului si datul cu parerea. N-ai sa-i potzi opri shi, de aceea, supararea ta poate trece gandindu-te ca nu ai altceva de facut decat sa suporti putzin, pana trece valul. Voi oricum facetzi ce vretzi. E usor de zis, shtiu shi e dureros ca parintzii sa te frece asha. Crede-ma, n-ai nimik de facut decat sa-i lashi in ale lor. Timpul le va rezolva pe toate. Ai grija de tine shi formeaza-ti parerile tale, neinfuentate de ei. Te pup shi iti urez ca numai bucurie sa ai pe toate planurile. Shtii cum era vorba aceea....prietene...daca vreodata te vei prabushi in hau shi palmele noastre fierbinti nu te vor putea ajunge....alege prapastia cea mai adanca, pentru ca prin ea vei fi mai aproape de celalalt cer. Te pup shi sa stii ca suntem cu toate alaturi de tine. -------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| Amazoana |
21-02-2007, 10:23 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.724 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: ...I'm getting married :D Sex: Feminin |
Daca vorbim despre rude..hmm, pe ele nu ni le putem alege. Si daca vorbim despre loviturile pe care le primim din partea lor...sunt cele mai dureroase, iti zice baba ca e (proaspat) patita. Pot doar sa-ti doresc sa fii TU fericita, si sa ma gandesc ca, vazandu-te asa, vor accepta situatia. Greeeu, stiu, dar pana la urma, nu veti trai nici cu ai tai, nici cu ai lui, voi va veti fi familie unul altuia, si prieten(a), si sprijin la rau. Crede-ma, stiu ce spun p.s. Daca ai chef vreodata sa ne vedem, iti las nr. meu de telefon pe privat. E cumva si Dulcikatty din Constanta? Poate organizam o intalnire...de sustinere Da, sunt din Constanta. Si tu???? Tzutzi, sunt si eu alaturi de tine. Imi pare rau ca gandesc asa....sunt sigura ca toti ar face asta. Daca era strain, dar alb, nu ar mai fii fost probleme... |
| luchi |
21-02-2007, 10:29 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.543 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
Dap, stau in constanta de 2 ani si..cateva zile
Ar fi fain sa ne vedem, sa o convocam si pe Tzutzi -------------------- The only way to keep your health is to eat what you don’t want, drink what you don’t like, and do what you’d rather not.
|
| Tzutzi80 |
21-02-2007, 12:35 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.801 Inscris: 2-02-2007 Membrul Nr.: 224 Dispozitie: superba :D Sex: Feminin |
Dap, stau in constanta de 2 ani si..cateva zile Ar fi fain sa ne vedem, sa o convocam si pe Tzutzi Noi am mai avut o tentativa, dar am plecat eu pe nava si nu am mai apucat sa ne vedem. Deci...cand o punem de party? Azi mi-am mai revenit un pic. Noaptea este un sfetnic buna pana la urma. Cafeaua e aproape terminata Dulci iti trimit PM cu tel meu. -------------------- ![]() Start WW - 22 ianuarie 2008 ![]() |
| luchi |
21-02-2007, 01:25 PM
|
Noi am mai avut o tentativa, dar am plecat eu pe nava si nu am mai apucat sa ne vedem. Deci...cand o punem de party? Dap, stiu Abia astept! -------------------- The only way to keep your health is to eat what you don’t want, drink what you don’t like, and do what you’d rather not.
|
| Nessie |
21-02-2007, 01:59 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.102 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Tzutzicule, ma bucur ca ti-ai mai revenit putin.
-------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? Din 08.10.2008 viata fara abateri |
| Amazoana |
21-02-2007, 02:12 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.724 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: ...I'm getting married :D Sex: Feminin |
Noi am mai avut o tentativa, dar am plecat eu pe nava si nu am mai apucat sa ne vedem. Deci...cand o punem de party? Dap, stiu Abia astept! Mi-a trimis Tzutzi mesaj...ce sa zic, abia astept sa ne intalnim insa nu prea am timp acum deoarece sapt viitoare vine iubi si ca sa ne lase singuri, prietenele mele s-au anuntat in vizite sapt asta.... Va rog din suflet nu va suparati pe mine. Chiar vreau sa ne vedem... Hai c incerc sa imi fac timp maine seara in jur de ora 19...ce ziceti? Dar nu promit nimic.... |
| luchi |
21-02-2007, 02:15 PM
|
Pentru mine e ok..vorbim si maine? I-am lasat pm Tzutzicai cu nr meu de telefon
-------------------- The only way to keep your health is to eat what you don’t want, drink what you don’t like, and do what you’d rather not.
|
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 16-10-2008 - 05:55 AM |