left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Aspirator inteligent: iRobot Roomba
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

149 Pagini V « < 9 10 11 12 13 > »   
Reply to this topicStart new topic
left > Jurnalul meu - ce dor imi era de el seperator Optiuni V right
julyalina
mesaj 19-02-2007, 09:40 AM
Mesaj #151

Taz

Grup: Membri
Raspunsuri: 3.224
Inscris: 3-08-2006
Membrul Nr.: 100
Dispozitie: cam adormita
Sex: Feminin

pupic.gif Tzutzi , se apropie momentul naughty.gif

--------------------
"Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu
"Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare."

24.04.2007 - 60kg
01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Karin
mesaj 19-02-2007, 12:56 PM
Mesaj #152

Veverita

Raspunsuri: 691
Inscris: 29-09-2006
Membrul Nr.: 137
Dispozitie: Ignorati-ma....

Tzutzi, astept si eu deznodamantul cu sufletul la gura! naughty.gif
pupic.gif hug.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

mirela_awad
mesaj 19-02-2007, 10:06 PM
Mesaj #153

Pestisor
**

Raspunsuri: 122
Inscris: 2-10-2006
Din: Portugal
Membrul Nr.: 139
Dispozitie: cool!

CITAT(Tzutzi80 @ 16-02-2007, 07:25 PM) *

CITAT(amalia0701 @ 16-02-2007, 12:03 PM) *

)).gif Iaurt cu straciatella , asta ma duce cu gandul la Mirela Fernandez.
Cine il face?
Am udat tastatura

Pai din cauza ei l-am si cumparat. Ca la cat iaurt cu straciatella manca ea....doi ani am salivat doar gandindu-ma la el. Asa ca l-am cumparat cand l-am gasit. Este de la Exquisa si are....0.2% grasimi cheer.gif cheer.gif

ma bucur sa vad ca din cand in cand va mai aduceti aminte de mine
ce dor imi e de voi toate!
+Quote Post
lliliana
mesaj 20-02-2007, 11:51 AM
Mesaj #154

Iepuras

Raspunsuri: 1.989
Inscris: 28-08-2006
Din: <--- Vest
Membrul Nr.: 121
Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza!

Tzutzi.....Mua. Numai shi numai de bine doresc. Vineee iubitul...cum sa nu vinaaaa.... blum.gif blum.gif blum.gif Musai sa vina biggrin.gif Pentru ca eshti o scumpa shi pentru ca meritzi sa fii vesela blum.gif

--------------------
Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.

Imagine
+Quote Post
amalia0701
mesaj 20-02-2007, 11:56 AM
Mesaj #155

Hiena

Raspunsuri: 4.417
Inscris: 31-05-2006
Membrul Nr.: 13

Alooooooooo a venit iubitul de nu ne mai bagi in seama?

--------------------
Imagine

OBEZITATEA UCIDE !
Din 09.10.2008 viata fara abateri.Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA !
Asta lupta grea : cancerul se poate preveni ! A se vedea inteviul video, prietenii stiu de ce :)
+Quote Post
Tzutzi80
mesaj 21-02-2007, 01:35 AM
Mesaj #156

Iepuras

Raspunsuri: 1.801
Inscris: 2-02-2007
Membrul Nr.: 224
Dispozitie: superba :D

CITAT
Alooooooooo a venit iubitul de nu ne mai bagi in seama?

De rusine nu va bag Ami! Ca am mancat cat o purcica si o vacutza! mad.gif Si sunt tare suparata pe mine. Iubitul inca nu a venit. Oamenii aia i-au luat biletul pentru Nicaragua, in loc sa il ia pt Romania. Si normal ca la refuzat. Atata timp cat el a cerut bilet pt Romania, si a platit din propriul buzunar pentru el, ar fi si cazul sa primeasca ce a cerut.
De abia astept sa vina. Si sper sa nu stam prea mult pe aici, ca sunt deja satula de discutiile cu ai mei. Si nu de alta, dar mie teama sa nu apuce sa ma invenineze si pe mine impotriva lui. Sunt suparata si nef....a si se cunoaste. Auzi la ea maicamea....din tot ce i-am povestit eu despre mine si el, in capul ei nu a ramas decat ca il iubesc ca ma f...e bine si ca o casnicie nu se bazeaza pe sex. doh.gif Chiar asa....ce o fi in capul meu sa cred ca fursecurile sunt bune la cate kilograme am. grin.gif M-am saturat de toate conceptiile din jurul meu. Nici nu l-au cunoscut si deja sunt convinsi ca o sa ma faca nefericita. La inceput imi scoteau ochii ca sigur nu are mai mult de o coliba in tara aia a lui, pardon BORDEI (bunica-mea cel putin m-a intrebat direct daca negrii mai mananca oameni blink.gif ) si ca sigur tot ce vrea e sa se insoare cu mine ca sunt alba si frumoasa si proaspat cetatean al UE. Mda, dar pe vremea cand mie inca imi trebuia viza pt UE, lui nu ii trebuia si isi petrecea vacantele in Spania.
Acum, ca le-am zis ca situatia lui financiara nu e neagra cum cred ei si vad oamenii ca isi permite sa ma tina acasa si sa ma intretina, ca isi permite biletul de avion transatlantic, si pentru familia lui, nu numai pentru el, s-a schimbat placa. Cica eu il vreau pentru banii lui blink.gif
Doamne, cate aberatii pot oamenii astia sa scoata pe gura. Mie rusine ca sunt ai mei uneori. Iar incep sa ma gandesc ca or fi incurcat aia copiii la maternitate. sorry.gif
Si ca sa il las, si sa imi gasesc un roman de-al nostru, ca sa se inteleaga si ei cu el. Pai ei trebuie sa se inteleaga cu el sau EU. Ca nu or sa traiasca ei cu el o viata, eu o sa traiesc. Si in timpul asta al meu viseaza ce bine se v-a intelege cu ai mei, ca o sa cumpere o casa in romania sa putem sa ii vizitam des, ca o sa ia si o masina sa o avem cat suntem in tara, si ai mei sa o foloseasca cat timp suntem plecati. Cum pot eu sa ii spun cam ce cred ai mei despre el. huh.gif

Mirelutz bine te-am regasit! Normal ca ne gandim la tine, ca ne esti draga!

Lilishor...te astept dimineata la cafea pupic.gif

July, Karin, va tin la curent pe toate. Of ce greu trece timpul cand esti departe de persoana iubita wacko.gif

--------------------
Imagine

Start WW - 22 ianuarie 2008

Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine
+Quote Post
luchi
mesaj 21-02-2007, 06:17 AM
Mesaj #157

Iepuras

Raspunsuri: 1.543
Inscris: 7-06-2006
Membrul Nr.: 16
Dispozitie: in reconstructie

hug.gif Tzutzurica, suntem langa tine. Moama, la ce ora imposibila ai scris!
Daca vorbim despre rude..hmm, pe ele nu ni le putem alege. Si daca vorbim despre loviturile pe care le primim din partea lor...sunt cele mai dureroase, iti zice baba ca e (proaspat) patita. Pot doar sa-ti doresc sa fii TU fericita, si sa ma gandesc ca, vazandu-te asa, vor accepta situatia. Greeeu, stiu, dar pana la urma, nu veti trai nici cu ai tai, nici cu ai lui, voi va veti fi familie unul altuia, si prieten(a), si sprijin la rau. Crede-ma, stiu ce spun pupic.gif

p.s. Daca ai chef vreodata sa ne vedem, iti las nr. meu de telefon pe privat. E cumva si Dulcikatty din Constanta? Poate organizam o intalnire...de sustinere pupic.gif

--------------------
The only way to keep your health is to eat what you don’t want, drink what you don’t like, and do what you’d rather not.
+Quote Post
lliliana
mesaj 21-02-2007, 07:26 AM
Mesaj #158

Iepuras

Raspunsuri: 1.989
Inscris: 28-08-2006
Din: <--- Vest
Membrul Nr.: 121
Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza!

CITAT(Tzutzi80 @ 21-02-2007, 03:35 AM) *

Lilishor...te astept dimineata la cafea pupic.gif

w00t.gif w00t.gif w00t.gif Cafea?...unde?unde?... blum.gif blum.gif blum.gif

Of Tzutzi...te vaz ashea....shucarita. Hmmm...
Nu stiu cum sa-ti spun mai bine...totzi am trecut prin ce treci tu la un moment dat. Sunt putzine exceptii.
In general, un parinte care iubeshte, dar e inca la faza de conceptii mai de demult, ca sa ma exprim finutz, are problema asta cu varatul nasului si datul cu parerea. N-ai sa-i potzi opri shi, de aceea, supararea ta poate trece gandindu-te ca nu ai altceva de facut decat sa suporti putzin, pana trece valul. Voi oricum facetzi ce vretzi.
E usor de zis, shtiu shi e dureros ca parintzii sa te frece asha. Crede-ma, n-ai nimik de facut decat sa-i lashi in ale lor. Timpul le va rezolva pe toate. Ai grija de tine shi formeaza-ti parerile tale, neinfuentate de ei. Te pup shi iti urez ca numai bucurie sa ai pe toate planurile.

Shtii cum era vorba aceea....prietene...daca vreodata te vei prabushi in hau shi palmele noastre fierbinti nu te vor putea ajunge....alege prapastia cea mai adanca, pentru ca prin ea vei fi mai aproape de celalalt cer.

Te pup shi sa stii ca suntem cu toate alaturi de tine. pupic.gif hug.gif floare.gif

--------------------
Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.

Imagine
+Quote Post
Amazoana
mesaj 21-02-2007, 10:23 AM
Mesaj #159

Hiena

Raspunsuri: 4.724
Inscris: 29-08-2006
Din: Constanta
Membrul Nr.: 122
Dispozitie: ...I'm getting married :D

CITAT(luchi @ 21-02-2007, 07:17 AM) *

hug.gif Tzutzurica, suntem langa tine. Moama, la ce ora imposibila ai scris!
Daca vorbim despre rude..hmm, pe ele nu ni le putem alege. Si daca vorbim despre loviturile pe care le primim din partea lor...sunt cele mai dureroase, iti zice baba ca e (proaspat) patita. Pot doar sa-ti doresc sa fii TU fericita, si sa ma gandesc ca, vazandu-te asa, vor accepta situatia. Greeeu, stiu, dar pana la urma, nu veti trai nici cu ai tai, nici cu ai lui, voi va veti fi familie unul altuia, si prieten(a), si sprijin la rau. Crede-ma, stiu ce spun pupic.gif

p.s. Daca ai chef vreodata sa ne vedem, iti las nr. meu de telefon pe privat. E cumva si Dulcikatty din Constanta? Poate organizam o intalnire...de sustinere pupic.gif

Da, sunt din Constanta. Si tu???? yahoo.gif

Tzutzi, sunt si eu alaturi de tine. Imi pare rau ca gandesc asa....sunt sigura ca toti ar face asta. Daca era strain, dar alb, nu ar mai fii fost probleme...
+Quote Post
luchi
mesaj 21-02-2007, 10:29 AM
Mesaj #160

Iepuras

Dap, stau in constanta de 2 ani si..cateva zile grin.gif .
Ar fi fain sa ne vedem, sa o convocam si pe Tzutzi wink1.gif

--------------------
The only way to keep your health is to eat what you don’t want, drink what you don’t like, and do what you’d rather not.
+Quote Post
Tzutzi80
mesaj 21-02-2007, 12:35 PM
Mesaj #161

Iepuras

Raspunsuri: 1.801
Inscris: 2-02-2007
Membrul Nr.: 224
Dispozitie: superba :D

CITAT(luchi @ 21-02-2007, 10:29 AM) *

Dap, stau in constanta de 2 ani si..cateva zile grin.gif .
Ar fi fain sa ne vedem, sa o convocam si pe Tzutzi wink1.gif

Noi am mai avut o tentativa, dar am plecat eu pe nava si nu am mai apucat sa ne vedem. Deci...cand o punem de party? cheer.gif

Azi mi-am mai revenit un pic. Noaptea este un sfetnic buna pana la urma. Cafeaua e aproape terminata biggrin.gif Dar fac alta daca trebuie.

Dulci iti trimit PM cu tel meu.

--------------------
Imagine

Start WW - 22 ianuarie 2008

Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine
+Quote Post
luchi
mesaj 21-02-2007, 01:25 PM
Mesaj #162

Iepuras

CITAT(Tzutzi80 @ 21-02-2007, 12:35 PM) *

Noi am mai avut o tentativa, dar am plecat eu pe nava si nu am mai apucat sa ne vedem. Deci...cand o punem de party? cheer.gif

Dap, stiu wink1.gif..pai..vorbesti s cu Dulci si hotarati voi o zi, ora, loc? in principiu lucrez in fiecare zi pana la 16.30, sambata si/sau duminica sunt uneori plecata din ct (mai sigur duminica)
Abia astept! pupic.gif

--------------------
+Quote Post
Nessie
mesaj 21-02-2007, 01:59 PM
Mesaj #163

Lama

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 5.102
Inscris: 25-05-2006
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 9
Dispozitie: under construction

Tzutzicule, ma bucur ca ti-ai mai revenit putin. pupic.gif Exact cum au spus fetele zic si eu. Tu stii cel mai bine ce vrei, ce te face fericita si acum esti prinsa putin la mijloc. Profita de avantajul ca parintii tai nu se pot intelege cu al tau si cu familia lui. devil.gif Zi-le ce vor sa auda fiecare si fa asa cum iti dicteaza inima. Nu are sens sa va certati, ca nu o sa aiba nimeni de castigat.

pupic.gif Ma bucur ca va vedeti! Distractie placuta si poate ne dati detalii. grin.gif Stiti voi...poze, aleal, alea.

--------------------
Imagine

Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase

Te-ai apucat de numarat calorii?

Din 08.10.2008 viata fara abateri
User is online!Profile CardPM
+Quote Post
Amazoana
mesaj 21-02-2007, 02:12 PM
Mesaj #164

Hiena

Raspunsuri: 4.724
Inscris: 29-08-2006
Din: Constanta
Membrul Nr.: 122
Dispozitie: ...I'm getting married :D

CITAT(luchi @ 21-02-2007, 02:25 PM) *

CITAT(Tzutzi80 @ 21-02-2007, 12:35 PM) *

Dap, stiu wink1.gif..pai..vorbesti s cu Dulci si hotarati voi o zi, ora, loc? in principiu lucrez in fiecare zi pana la 16.30, sambata si/sau duminica sunt uneori plecata din ct (mai sigur duminica)
Abia astept! pupic.gif

Mi-a trimis Tzutzi mesaj...ce sa zic, abia astept sa ne intalnim insa nu prea am timp acum deoarece sapt viitoare vine iubi si ca sa ne lase singuri, prietenele mele s-au anuntat in vizite sapt asta....
Va rog din suflet nu va suparati pe mine. Chiar vreau sa ne vedem...
Hai c incerc sa imi fac timp maine seara in jur de ora 19...ce ziceti? Dar nu promit nimic....
+Quote Post
luchi
mesaj 21-02-2007, 02:15 PM
Mesaj #165

Iepuras

Pentru mine e ok..vorbim si maine? I-am lasat pm Tzutzicai cu nr meu de telefon pupic.gif

--------------------
+Quote Post

149 Pagini V « < 9 10 11 12 13 > » 
Reply to this topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 16-10-2008 - 05:55 AM