left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Insuficienta parcarilor
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

149 Pagini V « < 14 15 16 17 18 > »   
Reply to this topicStart new topic
left > Jurnalul meu - ce dor imi era de el seperator Optiuni V right
Tzutzi80
mesaj 27-02-2007, 09:03 PM
Mesaj #226

Iepuras

Grup: Membri
Raspunsuri: 1.801
Inscris: 2-02-2007
Membrul Nr.: 224
Dispozitie: superba :D
Sex: Feminin

Multumesc fetelor de felicitari. Eu azi m-am trezit cu noaptea in cap. Depresia mea de ieri era legata de posibilitatea unei boli nu tocmai placute. Asa ca am tras o tona de plans, si apoi azi am fost la analize. Mi-au iesit toate, una va dura cam o saptamana, dar cred ca nu vor fi probleme nici acolo.
M-am trezit la 4.30, si acum imi pica ochii de somn, am umblat ca o nebuna prin constanta azi. Am scapat si de doi ardei, ca l-am chemat pe fratele meu la masa ( devil.gif ca asa fac! gatesc cu puncte multe si dupa dau sa manance la cei ce au nevoie, ca fratele meu e o scobitoare).
Sa vedeti ce am facut azi! No....ca eu chiar mi's cu capul rau de tot. Ma duc la Carrefour sa cumpar desert fitline de la exquisa ca la noi in oras nu e. Si am cumparat 10 bucati + alte chestii de am umplut exact 9 sacosi doh.gif Va imaginati probabil ca am masina? Sau macar eram cu cineva cu masina? doh.gif grin.gif Ei bine nu! Eram singura cuc, uitandu-ma cum doamne iartama le car eu pana acasa. M-am chinuit cu ele pe autobuz, si dupa iau la telefonat prietenii (ca tata are masina in service doh.gif ), toti ocupati. Mda. Sun vecinul...n-are bani sa vina dupa mine, dar madar a venit pana unde ma lasa microbuzul in Navodari. Asa ca .... cu chiu cu vai trec strada de la autobuz la microbuz....si da-i distractie. Abia am incaput, plus ca nu imi erau suficiente mainile si picioarele sa ma tin si pe mine si sacosile. doh.gif doh.gif
Noroc ca a venit vecinul si ma ajutat sa le car acasa de la microbuz. Ca mai stau si la un km aproape de statie, si la etajul trei! doh.gif grin.gif Asa ca poate ( tease.gif slabe sanse), poate macar de data asta invat si eu sa nu mai pun in cos tot ce vad. Si data aviatoare rolleyes.gif poate nu mai iau cos de ala cu rotile, si iau unul mic de carat in mana sorry.gif sa realizeze si capul meu blink.gif ca e greu de carat.

Sau mai usor...poate imi iau masina yahoo.gif si dupa nu mai imi permit oricum sa fac cumparaturi w00t.gif

Acest mesaj a fost editat de Tzutzi80: 27-02-2007, 09:05 PM

--------------------
Imagine

Start WW - 22 ianuarie 2008

Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
axe10
mesaj 27-02-2007, 09:08 PM
Mesaj #227

Taz

Raspunsuri: 3.764
Inscris: 7-12-2006
Din: Bucharest
Membrul Nr.: 190
Dispozitie: acra

CITAT(Tzutzi80 @ 27-02-2007, 09:03 PM) *

Multumesc fetelor de felicitari. Eu azi m-am trezit cu noaptea in cap. Depresia mea de ieri era legata de posibilitatea unei boli nu tocmai placute. Asa ca am tras o tona de plans, si apoi azi am fost la analize. Mi-au iesit toate, una va dura cam o saptamana, dar cred ca nu vor fi probleme nici acolo.
M-am trezit la 4.30, si acum imi pica ochii de somn, am umblat ca o nebuna prin constanta azi. Am scapat si de doi ardei, ca l-am chemat pe fratele meu la masa ( devil.gif ca asa fac! gatesc cu puncte multe si dupa dau sa manance la cei ce au nevoie, ca fratele meu e o scobitoare).
Sa vedeti ce am facut azi! No....ca eu chiar mi's cu capul rau de tot. Ma duc la Carrefour sa cumpar desert fitline de la exquisa ca la noi in oras nu e. Si am cumparat 10 bucati + alte chestii de am umplut exact 9 sacosi doh.gif Va imaginati probabil ca am masina? Sau macar eram cu cineva cu masina? doh.gif grin.gif Ei bine nu! Eram singura cuc, uitandu-ma cum doamne iartama le car eu pana acasa. M-am chinuit cu ele pe autobuz, si dupa iau la telefonat prietenii (ca tata are masina in service doh.gif ), toti ocupati. Mda. Sun vecinul...n-are bani sa vina dupa mine, dar madar a venit pana unde ma lasa microbuzul in Navodari. Asa ca .... cu chiu cu vai trec strada de la autobuz la microbuz....si da-i distractie. Abia am incaput, plus ca nu imi erau suficiente mainile si picioarele sa ma tin si pe mine si sacosile. doh.gif doh.gif
Noroc ca a venit vecinul si ma ajutat sa le car acasa de la microbuz. Ca mai stau si la un km aproape de statie, si la etajul trei! doh.gif grin.gif Asa ca poate ( tease.gif slabe sanse), poate macar de data asta invat si eu sa nu mai pun in cos tot ce vad. Si data aviatoare rolleyes.gif poate nu mai iau cos de ala cu rotile, si iau unul mic de carat in mana sorry.gif sa realizeze si capul meu blink.gif ca e greu de carat.

Sau mai usor...poate imi iau masina yahoo.gif si dupa nu mai imi permit oricum sa fac cumparaturi w00t.gif

Da...dar ai facut muschi si forta....asa ca poti sa mananci linistita ardeiul umplut...
yahoo.gif
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

Tzutzi80
mesaj 27-02-2007, 09:17 PM
Mesaj #228

Iepuras

Raportul pt azi:

noodle soup picant 3.2p
ardei umpluti 6.5p
65 g smantana 12% 2.3p
gaufre cu miere 5.5p
1/2 desert fitline exquisa 0,2% 1p
mar 0p
2 triunghiuri branza topita fitness 1.5p
rosie 0p
--------------------
TOTAL 20p din 20

Hmmm....nu prea imi intra legumele pe gat. Macar m-am cadorisit azi cu doua pungi cu mere. Una de mancat in stare naturala si una de facut bunatati fara puncte multe.

Am uitat sa va zic. De maine fac masaj. Imi vine acasa si de abia astept. Tipul face si ceva reflexoterapie yahoo.gif yuppiiiieeeee
Daca tot imi trimite al meu bani sa am grija de mine si sa ma rasfat .... asa o sa si fac yahoo.gif

Ce mai faci axe? Ce regim tii?

Ehe...stai ca uitam sa va povestesc inca o patanie, tot de azi (ca la mine au fost mai mult de trei ceasuri negre azi). Vin acasa si imi caut pasaportul sa vad exact cand expira. Ca stiam ca e anul viitor dar nu stiam exact cand. Si dai si cauta si dai si cauta. Pasaportul ia-l de unde nui huh.gif Am innebunit. Am sunat-o pe mama si am luat-o cu binisorul (ca m-a amenintat odata ca imi ascunde pasaportul sa nu plec cu ciocolatica). SI nu imi era de pasaport, cat imi era de viza din el. Ca am 5 ani viza turistica pt SUA! Ufff.....am cautat exact o ora pana l-am gasit. Bine macar ca era aici si nu in alta parte, ca nu mai pupam eu viza de al ambasada SUA. naughty.gif

--------------------
Imagine

+Quote Post
Tzutzi80
mesaj 27-02-2007, 09:51 PM
Mesaj #229

Iepuras

Si a treia patanie de azi a fost la banca, unde desi am stat mai bine de o ora jumate, nu am reusit sa rezolv tot ce vroiam. E o acritura la birou la cecuri, de iti vine sa te lipsesti decat sa vb cu ea.
In decembrie am depus spre incasare un cec. Cum urma sa plec din tara am optat pt incasarea in cont a banilor. Mi-a zis (dupa ce m-a pus vreo doua zile pe drumuri) ca dureaza 30 zile LUCRATOARE. Cum nu am avut nevoie de bani, nu m-am dus sa verific. Si azi eram in zona, asa ca m-am dus. Si banii nu erau in cont. Asa ca ma intorc la ghiseul ei si intreb de ce. Verifica cu o scarba de aia mare de parca ii cerusem sa danseze dezbracata in mijlocul orasului si imi zice ca banii sunt veniti!
Gen Caragiale ... ii explic ca banii nu's in contul meu. Asa ca imi spune ca daca vin cu hartia cu care am depus cecul (noroc ca nu o aruncasem, ca dobi....toaca, nu mi-a zis ca imi va mai trebui vreodata hartia aia), poate sa imi bage banii in cont. Pai si la ce ma ajuta?! Ca eu am optat pt cont ca nu eram in tara cand veneau banii huh.gif Asa ca o intreb, nu poate sa mi-i elibereze direct, fara sa ii mai bage in cont si asa mai departe, cica, ba da! Iar Caragiale si opera lui! Da cica ma costa tot atata! Imi venea sa o iau de ciuf. Si uite asa, mai fac eu un drum pana la banca! Firar ea sa fie de functionara nesuferita! Ce obicei tampit au sa te plimbe de la un ghiseu la altul.
Stai la unul, nu e deschis inca. Banca lucreaza de la 8.30 si e deschisa, intrii, dar ghiseul se deschide la 9 blink.gif Romania! Stai si astepti, intr-un final iti proceseaza cererea (in 10-15 min) dupa care te trimite la casierie. Unde ii zici ca vrei banii in lei, nu in euro cum era tranzactia. Primesti o privire perplexa! Aici nu e casa de schimb valutar! Asa ca ma trimite cu valuta in brate .... exact la alt ghiseu, alta coada, si uite asa mai departe.

--------------------
Imagine

+Quote Post
amalia0701
mesaj 27-02-2007, 10:27 PM
Mesaj #230

Taz

Raspunsuri: 3.871
Inscris: 31-05-2006
Membrul Nr.: 13

pupic.gif hug.gif
"Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul."
Al meu sotz ma intreba daca vreau sa iesim de o martie la o noua carciuma din Craiova si io i-am sugerat ca as prefera sa sponsorizeze inca 2 saptamani de masaj decat sa o seara de indopat si de betzivit.
devil.gif
Nu a raspuns inca nimic sorry.gif

--------------------
Obezitatea ucide si io nu fac nimic sa TRAIESC!

[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wgUQhx3/]
Imagine
+Quote Post
Tzutzi80
mesaj 27-02-2007, 10:53 PM
Mesaj #231

Iepuras

Pai o sa sponsorizeze el. Al meu mi-a mai trimis 300$, din care eu azi am spart cam 170. Si ma suna el si ii povestesc, ma asteptam sa zica zi el...bine ma, dar deja ai primit 700 luna asta...si a fost luna de 28 de zile. Si cand colo ma intreaba ... ti-ai luat tot ce ai vrut. ZIc Da. Esti fericita? ZIc Da. Pai atunci de ce imi dai raportul la bani. Ti i-am trimis, sunt ai tai, faci ce vrei cu ei, pe mine nu ma intereseaza decat sa fii fericita, nu cat cheltui. cheer.gif Hehehe!!!! Ce bine ii prinde unui barbat sa fii suparata pe el un timp! Dar el asa a fost mereu cu mine si banii. Fostul imi zicea ca am o gaura sparta in mana si se scurg, dar ca mi-o astupa el! Clinton insa e altfel. Atata timp cat sunt fericita si am tot ce vreau, nu ii pasa nici daca ii cheltui tot salariul yahoo.gif Si mi-a promis masina cand vine yahoo.gif w00t.gif

--------------------
Imagine

+Quote Post
lliliana
mesaj 28-02-2007, 06:15 AM
Mesaj #232

Iepuras

Raspunsuri: 1.989
Inscris: 28-08-2006
Din: <--- Vest
Membrul Nr.: 121
Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza!

Frumoasa...io am ac de cojocul astora de la banca. Aia era sfarleaza....in mainile mele. O intrebam de unde ishi ia ea salariul....cu ce ocazie pe acolo...o incalzeam un pik, pentru ca sa se mishte mai usor )).gif Dar eu nu-s normala )).gif Bine ca s-a rezolvat. Pup dulcic. pupic.gif

--------------------
Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.

Imagine
+Quote Post
axe10
mesaj 28-02-2007, 07:36 AM
Mesaj #233

Taz

CITAT(Tzutzi80 @ 27-02-2007, 10:17 PM) *

Si eu tot pe ww sunt...asa ca stiu prin ce treci....vad in schimb ca la tine se "topeste" mai repede grasimea decat la mine...asta e un lucru bun. cheer.gif cheer.gif cheer.gif
+Quote Post
amalia0701
mesaj 28-02-2007, 07:46 AM
Mesaj #234

Taz

CITAT(axe10 @ 28-02-2007, 07:36 AM) *

Si eu tot pe ww sunt...asa ca stiu prin ce treci....vad in schimb ca la tine se "topeste" mai repede grasimea decat la mine...asta e un lucru bun. cheer.gif cheer.gif cheer.gif

Da tu chiar nu faci un jurnal?
Un tiker sa ne spui si noua ce mananci?
pupic.gif

--------------------

Imagine
+Quote Post
axe10
mesaj 28-02-2007, 07:51 AM
Mesaj #235

Taz

CITAT(amalia0701 @ 28-02-2007, 08:46 AM) *

CITAT(axe10 @ 28-02-2007, 07:36 AM) *

Da tu chiar nu faci un jurnal?
Un tiker sa ne spui si noua ce mananci?
pupic.gif

Nu fac ma jurnal ca vreau sa va oftic. lol.gif ...ticker pot sa pun daca imi spui cum...sac tease.gif . Stii de ce nu imi fac? Ca ar trebui sa scriu la greu...nu vine nimeni in vizita ca nu ma cunosc si asa ca mai bine scriu la neuroni ce mananc. Macar acolo mi se da peste mana( sau gura) daca mananc prostii.
blink.gif blum.gif
+Quote Post
axe10
mesaj 28-02-2007, 08:10 AM
Mesaj #236

Taz

fac si eu o proba sa vad daca imi apare tickerul

test, test

--------------------
Imagine
+Quote Post
luchi
mesaj 28-02-2007, 08:17 AM
Mesaj #237

Marmota

Raspunsuri: 1.455
Inscris: 7-06-2006
Membrul Nr.: 16
Dispozitie: in reconstructie

CITAT(amalia0701 @ 27-02-2007, 10:27 PM) *

pupic.gif hug.gif
Al meu sotz ma intreba daca vreau sa iesim de o martie la o noua carciuma din Craiova si io i-am sugerat ca as prefera sa sponsorizeze inca 2 saptamani de masaj decat sa o seara de indopat si de betzivit.
devil.gif

Amalia, ghiv mi faiv blum.gif Asa am vrut si eu sa-l pun pe-al meu sa-mi promita ca nu-mi ia nimic de 8 martie (ca eu vreau sa merg la electrostimulare sau masaj), si el..hmm...Mai vedem.

Axe, si eu te salut, si te stiu wink1.gif

--------------------
Hate being fat

Imagine
+Quote Post
amalia0701
mesaj 28-02-2007, 08:19 AM
Mesaj #238

Taz

CITAT(axe10 @ 28-02-2007, 08:10 AM) *

fac si eu o proba sa vad daca imi apare tickerul

test, test

Oauuuuu lilieci mov!!!

CITAT(luchi @ 28-02-2007, 08:17 AM) *

CITAT(amalia0701 @ 27-02-2007, 10:27 PM) *

pupic.gif hug.gif
devil.gif

Amalia, ghiv mi faiv blum.gif Asa am vrut si eu sa-l pun pe-al meu sa-mi promita ca nu-mi ia nimic de 8 martie (ca eu vreau sa merg la electrostimulare sau masaj), si el..hmm...Mai vedem.

Axe, si eu te salut, si te stiu wink1.gif

Al meu nu a raspuns nimic inca, dar o sa-l mai intreb devil.gif
Pentru orice eventualitate am luat nr. de tel al kinetoterapeutului.

--------------------

Imagine
+Quote Post
axe10
mesaj 28-02-2007, 08:29 AM
Mesaj #239

Taz

Pai poate se sperie grasimea si fuge.....

--------------------
Imagine
+Quote Post
Tzutzi80
mesaj 28-02-2007, 09:06 AM
Mesaj #240

Iepuras

Gata cafeaua fetelor! Neatza! Eu imi astept pe 3/4 adormita maseorul. Poate da si el telefon inainte cum a promis, sa sar sa fac un dus totusi. Ca acum mi-e prea lene.

CITAT
axe10 Adaugat Astazi, 08:29 AM
Pai poate se sperie grasimea si fuge.....

Vreau si eu nr ala de telefon de la care se sperie grasimea si fuge blum.gif

Ancutza ... pai unde vrei sa faci electrostimulare?

Ami eu iti tin pumnii!

Axe, daca vrei impartim jurnalul meu biggrin.gif Imi place tickerul wink1.gif

--------------------
Imagine

+Quote Post

149 Pagini V « < 14 15 16 17 18 > » 
Reply to this topic
2 Membri citesc acest subiect (2 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 8-09-2008 - 05:24 PM