![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Tzutzi80 |
27-02-2007, 09:03 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.801 Inscris: 2-02-2007 Membrul Nr.: 224 Dispozitie: superba :D Sex: Feminin |
Multumesc fetelor de felicitari. Eu azi m-am trezit cu noaptea in cap. Depresia mea de ieri era legata de posibilitatea unei boli nu tocmai placute. Asa ca am tras o tona de plans, si apoi azi am fost la analize. Mi-au iesit toate, una va dura cam o saptamana, dar cred ca nu vor fi probleme nici acolo.
M-am trezit la 4.30, si acum imi pica ochii de somn, am umblat ca o nebuna prin constanta azi. Am scapat si de doi ardei, ca l-am chemat pe fratele meu la masa ( Sa vedeti ce am facut azi! No....ca eu chiar mi's cu capul rau de tot. Ma duc la Carrefour sa cumpar desert fitline de la exquisa ca la noi in oras nu e. Si am cumparat 10 bucati + alte chestii de am umplut exact 9 sacosi Noroc ca a venit vecinul si ma ajutat sa le car acasa de la microbuz. Ca mai stau si la un km aproape de statie, si la etajul trei! Sau mai usor...poate imi iau masina Acest mesaj a fost editat de Tzutzi80: 27-02-2007, 09:05 PM -------------------- ![]() Start WW - 22 ianuarie 2008 ![]() |
| axe10 |
27-02-2007, 09:08 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Multumesc fetelor de felicitari. Eu azi m-am trezit cu noaptea in cap. Depresia mea de ieri era legata de posibilitatea unei boli nu tocmai placute. Asa ca am tras o tona de plans, si apoi azi am fost la analize. Mi-au iesit toate, una va dura cam o saptamana, dar cred ca nu vor fi probleme nici acolo. M-am trezit la 4.30, si acum imi pica ochii de somn, am umblat ca o nebuna prin constanta azi. Am scapat si de doi ardei, ca l-am chemat pe fratele meu la masa ( Sa vedeti ce am facut azi! No....ca eu chiar mi's cu capul rau de tot. Ma duc la Carrefour sa cumpar desert fitline de la exquisa ca la noi in oras nu e. Si am cumparat 10 bucati + alte chestii de am umplut exact 9 sacosi Noroc ca a venit vecinul si ma ajutat sa le car acasa de la microbuz. Ca mai stau si la un km aproape de statie, si la etajul trei! Sau mai usor...poate imi iau masina Da...dar ai facut muschi si forta....asa ca poti sa mananci linistita ardeiul umplut... |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Tzutzi80 |
27-02-2007, 09:17 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.801 Inscris: 2-02-2007 Membrul Nr.: 224 Dispozitie: superba :D Sex: Feminin |
Raportul pt azi:
noodle soup picant 3.2p ardei umpluti 6.5p 65 g smantana 12% 2.3p gaufre cu miere 5.5p 1/2 desert fitline exquisa 0,2% 1p mar 0p 2 triunghiuri branza topita fitness 1.5p rosie 0p -------------------- TOTAL 20p din 20 Hmmm....nu prea imi intra legumele pe gat. Macar m-am cadorisit azi cu doua pungi cu mere. Una de mancat in stare naturala si una de facut bunatati fara puncte multe. Am uitat sa va zic. De maine fac masaj. Imi vine acasa si de abia astept. Tipul face si ceva reflexoterapie Daca tot imi trimite al meu bani sa am grija de mine si sa ma rasfat .... asa o sa si fac Ce mai faci axe? Ce regim tii? Ehe...stai ca uitam sa va povestesc inca o patanie, tot de azi (ca la mine au fost mai mult de trei ceasuri negre azi). Vin acasa si imi caut pasaportul sa vad exact cand expira. Ca stiam ca e anul viitor dar nu stiam exact cand. Si dai si cauta si dai si cauta. Pasaportul ia-l de unde nui -------------------- ![]() Start WW - 22 ianuarie 2008 ![]() |
| Tzutzi80 |
27-02-2007, 09:51 PM
|
Si a treia patanie de azi a fost la banca, unde desi am stat mai bine de o ora jumate, nu am reusit sa rezolv tot ce vroiam. E o acritura la birou la cecuri, de iti vine sa te lipsesti decat sa vb cu ea.
In decembrie am depus spre incasare un cec. Cum urma sa plec din tara am optat pt incasarea in cont a banilor. Mi-a zis (dupa ce m-a pus vreo doua zile pe drumuri) ca dureaza 30 zile LUCRATOARE. Cum nu am avut nevoie de bani, nu m-am dus sa verific. Si azi eram in zona, asa ca m-am dus. Si banii nu erau in cont. Asa ca ma intorc la ghiseul ei si intreb de ce. Verifica cu o scarba de aia mare de parca ii cerusem sa danseze dezbracata in mijlocul orasului si imi zice ca banii sunt veniti! Gen Caragiale ... ii explic ca banii nu's in contul meu. Asa ca imi spune ca daca vin cu hartia cu care am depus cecul (noroc ca nu o aruncasem, ca dobi....toaca, nu mi-a zis ca imi va mai trebui vreodata hartia aia), poate sa imi bage banii in cont. Pai si la ce ma ajuta?! Ca eu am optat pt cont ca nu eram in tara cand veneau banii Stai la unul, nu e deschis inca. Banca lucreaza de la 8.30 si e deschisa, intrii, dar ghiseul se deschide la 9 -------------------- ![]() Start WW - 22 ianuarie 2008 ![]() |
| amalia0701 |
27-02-2007, 10:27 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.871 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
"Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul." Al meu sotz ma intreba daca vreau sa iesim de o martie la o noua carciuma din Craiova si io i-am sugerat ca as prefera sa sponsorizeze inca 2 saptamani de masaj decat sa o seara de indopat si de betzivit. Nu a raspuns inca nimic -------------------- Obezitatea ucide si io nu fac nimic sa TRAIESC!
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wgUQhx3/] ![]() |
| Tzutzi80 |
27-02-2007, 10:53 PM
|
Pai o sa sponsorizeze el. Al meu mi-a mai trimis 300$, din care eu azi am spart cam 170. Si ma suna el si ii povestesc, ma asteptam sa zica zi el...bine ma, dar deja ai primit 700 luna asta...si a fost luna de 28 de zile. Si cand colo ma intreaba ... ti-ai luat tot ce ai vrut. ZIc Da. Esti fericita? ZIc Da. Pai atunci de ce imi dai raportul la bani. Ti i-am trimis, sunt ai tai, faci ce vrei cu ei, pe mine nu ma intereseaza decat sa fii fericita, nu cat cheltui.
-------------------- ![]() Start WW - 22 ianuarie 2008 ![]() |
| lliliana |
28-02-2007, 06:15 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
Frumoasa...io am ac de cojocul astora de la banca. Aia era sfarleaza....in mainile mele. O intrebam de unde ishi ia ea salariul....cu ce ocazie pe acolo...o incalzeam un pik, pentru ca sa se mishte mai usor
-------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| axe10 |
28-02-2007, 07:36 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
|
| amalia0701 |
28-02-2007, 07:46 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.871 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Ce mai faci axe? Ce regim tii? Si eu tot pe ww sunt...asa ca stiu prin ce treci....vad in schimb ca la tine se "topeste" mai repede grasimea decat la mine...asta e un lucru bun. Da tu chiar nu faci un jurnal? Un tiker sa ne spui si noua ce mananci? -------------------- Obezitatea ucide si io nu fac nimic sa TRAIESC!
| axe10 |
28-02-2007, 07:51 AM
|
Ce mai faci axe? Ce regim tii? Si eu tot pe ww sunt...asa ca stiu prin ce treci....vad in schimb ca la tine se "topeste" mai repede grasimea decat la mine...asta e un lucru bun. Da tu chiar nu faci un jurnal? Un tiker sa ne spui si noua ce mananci? Nu fac ma jurnal ca vreau sa va oftic. |
| axe10 |
28-02-2007, 08:10 AM
|
fac si eu o proba sa vad daca imi apare tickerul
test, test -------------------- ![]() |
| luchi |
28-02-2007, 08:17 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.455 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
"Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul." Al meu sotz ma intreba daca vreau sa iesim de o martie la o noua carciuma din Craiova si io i-am sugerat ca as prefera sa sponsorizeze inca 2 saptamani de masaj decat sa o seara de indopat si de betzivit. Amalia, ghiv mi faiv Axe, si eu te salut, si te stiu -------------------- Hate being fat
![]() |
| amalia0701 |
28-02-2007, 08:19 AM
|
fac si eu o proba sa vad daca imi apare tickerul test, test Oauuuuu lilieci mov!!! "Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul." Al meu sotz ma intreba daca vreau sa iesim de o martie la o noua carciuma din Craiova si io i-am sugerat ca as prefera sa sponsorizeze inca 2 saptamani de masaj decat sa o seara de indopat si de betzivit. Amalia, ghiv mi faiv Axe, si eu te salut, si te stiu Al meu nu a raspuns nimic inca, dar o sa-l mai intreb Pentru orice eventualitate am luat nr. de tel al kinetoterapeutului. -------------------- Obezitatea ucide si io nu fac nimic sa TRAIESC!
| axe10 |
28-02-2007, 08:29 AM
|
Pai poate se sperie grasimea si fuge.....
-------------------- ![]() |
| Tzutzi80 |
28-02-2007, 09:06 AM
|
Gata cafeaua fetelor! Neatza! Eu imi astept pe 3/4 adormita maseorul. Poate da si el telefon inainte cum a promis, sa sar sa fac un dus totusi. Ca acum mi-e prea lene.
CITAT axe10 Adaugat Astazi, 08:29 AM Pai poate se sperie grasimea si fuge..... Vreau si eu nr ala de telefon de la care se sperie grasimea si fuge Ancutza ... pai unde vrei sa faci electrostimulare? Ami eu iti tin pumnii! Axe, daca vrei impartim jurnalul meu -------------------- ![]() Start WW - 22 ianuarie 2008 ![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 8-09-2008 - 05:24 PM |