![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| axe10 |
28-02-2007, 09:09 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Gata cafeaua fetelor! Neatza! Eu imi astept pe 3/4 adormita maseorul. Poate da si el telefon inainte cum a promis, sa sar sa fac un dus totusi. Ca acum mi-e prea lene. CITAT axe10 Adaugat Astazi, 08:29 AM Pai poate se sperie grasimea si fuge..... Vreau si eu nr ala de telefon de la care se sperie grasimea si fuge Ancutza ... pai unde vrei sa faci electrostimulare? Ami eu iti tin pumnii! Axe, daca vrei impartim jurnalul meu Amalia s-a speriat de liliecii mei... Vezi cu masajul ala....sa ma tii la curent...mai incolo cand am mai mult timp o sa va povestesc ce am "patit" eu cu un masaj... -------------------- ![]() |
| Tzutzi80 |
28-02-2007, 09:18 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.801 Inscris: 2-02-2007 Membrul Nr.: 224 Dispozitie: superba :D Sex: Feminin |
Pai tipul cu care trebuia eu sa ma marit acum vreo 7 ani, facea niste masaje bestiale! Facuse yoga si studiase masajul ani de zile...mereu ma tenta sa ma intorc la el macar pt masaj. Dar imi aminteam mereu ce dobitoc a fost si ce urat s-a purtat cu mine si imi trecea instantaneu si cheful de al mai vedeam, da' mai de masaj.
Gata...mi-am facut curaj...plec la dus Sunt soparla! de asta ma misc eu asa incet si in reluare azi???? Si ma uit lung dupa soare prin perdeaua de nori de ploaie si picaturi de apa? Oricum ieri mi-am luat 2 cleme pt draperii in forma de soare (ca doar nu era sa zic 2 SORI -------------------- ![]() Start WW - 22 ianuarie 2008 ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| amalia0701 |
28-02-2007, 09:27 AM
|
|
Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.417 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Ce fain sa vina maseorul acasa.
Io dupa masaj trebuie sa ma imbrac, iar saptamana asta vin si la serviciu dupa Mi-ar fi drag ca dupa masaj sa ma bag in pat sa dorm Io sper sa-l conving pe omul meu sa imi plateasca niste sedintze acasa, decat sa mergem la restaurant. -------------------- ![]() OBEZITATEA UCIDE ! Din 09.10.2008 viata fara abateri.Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Asta lupta grea : cancerul se poate preveni ! A se vedea inteviul video, prietenii stiu de ce :) |
| Karin |
28-02-2007, 09:32 AM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 691 Inscris: 29-09-2006 Membrul Nr.: 137 Dispozitie: Ignorati-ma.... Sex: Feminin |
Ce fain sa vina maseorul acasa. Io dupa masaj trebuie sa ma imbrac, iar saptamana asta vin si la serviciu dupa Mi-ar fi drag ca dupa masaj sa ma bag in pat sa dorm Io sper sa-l conving pe omul meu sa imi plateasca niste sedintze acasa, decat sa mergem la restaurant. Maseor acasa? Io nu indraznesc nici macar sa ii propun lu' al meu asa ceva, nu de alta, da' nu vreau sa dorm pe presh dupa aia! Pe dinafara! -------------------- ![]() |
| amalia0701 |
28-02-2007, 09:37 AM
|
|
Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.417 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Ce fain sa vina maseorul acasa. Io dupa masaj trebuie sa ma imbrac, iar saptamana asta vin si la serviciu dupa Mi-ar fi drag ca dupa masaj sa ma bag in pat sa dorm Io sper sa-l conving pe omul meu sa imi plateasca niste sedintze acasa, decat sa mergem la restaurant. Maseor acasa? Io nu indraznesc nici macar sa ii propun lu' al meu asa ceva, nu de alta, da' nu vreau sa dorm pe presh dupa aia! Pe dinafara! Am spus maseor nu striper -------------------- ![]() OBEZITATEA UCIDE ! Din 09.10.2008 viata fara abateri.Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Asta lupta grea : cancerul se poate preveni ! A se vedea inteviul video, prietenii stiu de ce :) |
| Karin |
28-02-2007, 09:40 AM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 691 Inscris: 29-09-2006 Membrul Nr.: 137 Dispozitie: Ignorati-ma.... Sex: Feminin |
Maseor, maseor...ce? Io am zis altceva?
-------------------- ![]() |
| amalia0701 |
28-02-2007, 09:42 AM
|
|
Maseor, maseor...ce? Io am zis altceva? Adevarul e ca e tanar , 25 de ani, dragutz, haios -------------------- ![]() OBEZITATEA UCIDE ! Din 09.10.2008 viata fara abateri.Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Asta lupta grea : cancerul se poate preveni ! A se vedea inteviul video, prietenii stiu de ce :) |
| Karin |
28-02-2007, 09:45 AM
|
Maseor, maseor...ce? Io am zis altceva? Adevarul e ca e tanar , 25 de ani, dragutz, haios Asa ca..............imi iau gandul de la el! -------------------- ![]() |
| axe10 |
28-02-2007, 10:39 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Vreau si eu masaj acasa...stie cineva in Bucuresti?...astept sugestii.
-------------------- ![]() |
| Amazoana |
28-02-2007, 10:59 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.724 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: ...I'm getting married :D Sex: Feminin |
Buueeeeeeeeeiiii, ce-i aici? dezmat? Numai maseori tineri si potenti visati?nt nt nttt
dati-mi si mie unuuuuuuuuuuuuuu |
| amalia0701 |
28-02-2007, 11:13 AM
|
|
Buueeeeeeeeeiiii, ce-i aici? dezmat? Numai maseori tineri si potenti visati?nt nt nttt dati-mi si mie unuuuuuuuuuuuuuu Daca sunteti cumintzi ii fac io poza la al meu azi -------------------- ![]() OBEZITATEA UCIDE ! Din 09.10.2008 viata fara abateri.Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Asta lupta grea : cancerul se poate preveni ! A se vedea inteviul video, prietenii stiu de ce :) |
| Tzutzi80 |
28-02-2007, 11:55 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.801 Inscris: 2-02-2007 Membrul Nr.: 224 Dispozitie: superba :D Sex: Feminin |
Tocmai mi-am terminat sedinta de masaj (o ora si jumatate)
Pai ce credeti voi ca eu i-am zis lui Clinton? ca daca ii zic ca imi vine un tip inalt, brunet, viril, si imi zice sa ma dezbrac si sa ma intind in pat si ma atinge o ora si jumatate ... mai imi trimite el mie bani? ca sa nu zic ca se face negru Dulci...pai e simplu....ca ti-l recomand pe al meu. Da mesaj daca te intereseaza. Si asa e cel mai bine, sa iti vina el acasa. Noi ne cunoastem si stie ca daca nu vine, ma pierde de clienta ca mi-e mie lene sa ma deplasez pana la el. Maine il astept pentru urmatoarea sedinta. Are niste maini fenomenale si nici nu ma invinetesc. Pentru ca eu am optat pentru masaj general, cu tendinta anticelulitica pe maini si picioare. Dar e mai mult relaxare, detoxifiere prin bioenergie si reflexoterapie. Nu de alta dar anticeluliticul e prea dur si nu imi place. Si nici nu ma deranjeaza celulita mea prea tare. -------------------- ![]() Start WW - 22 ianuarie 2008 ![]() |
| Tzutzi80 |
28-02-2007, 12:35 PM
|
Axe eu desertul de la fitline il socotesc la lactate, nu la dulciuri. Oricum gemul ala e punctat + ca al voie oricum zilnic 1-2 lingurite.
O sa incep sa postez si retetele pe care le pregatesc pentru regim. Acum pregatesc un medalion de somon(200g), pe care l-am pus 30 min la fiert in apa cu sare (apa data in clocot in prealabil). Am luat 200g ciuperci proaspete (aproximativ, ca nu mai am baterie la cantar) si le-am taiat in 4, si le-am pus sare peste si le-am dat la teflon, cu apa (ca sa fac economie de puncte sa nu folosesc ulei. Si le las cam 20 min sa fiarba la aburi (ca am pus capac deasupra). Dupa ce se fierbe somonul, o sa scot ciupercile si o sa pun la tigaia de teflon pestele, ca sa se rumeneasca un pic. -------------------- ![]() Start WW - 22 ianuarie 2008 ![]() |
| Tzutzi80 |
28-02-2007, 01:15 PM
|
Macrou la cuptor
----------------------------- Iei macrou congelat, il cureti, il dai cu sare, piper si ce condimente vrei (daca mai vrei), il pui in tava si il acoperi cu amestec 1/2 apa + 1/2 otet si il dai la cuptor. Trebuie intors cand s-a facut pe o parte. Apa scade si face un sos bun de tot. Si poti sa-l mananci asa, sau cu lamaie. Si e grozav Musaca de rosii si vinete ----------------------------------- Tai rosiile si vinetele felii (vinetele nu le curat de coaja,doar le spal bine, si le sarez ca sa iasa zeama, apoi le usuc cu prosop de hartie, si le pun un pic la teflon sa se inmoaie cu putina apa, doar cat sa faca niste aburi).Toc o ceapa si dau pe razatoare un morcov mic si le calesc cu o lingura de ulei (cred ca poti inlocui uleiul cu putina apa, ca sa scazi la puncte) si amestec cu carnea tocata si calesc putin. Adaug 1 lingurita bulion, sare, piper alb, boia, poate chiar si cimbru aca am dispozitie. In tava pun un strat de vinete, un strat de carne si unul de rosii, apoi unul de vinete, carne, rosii. Si rad putin cascaval peste. Si dau la cuptor. Nici nu stiati voi ce bucatareasa sunt eu Acest mesaj a fost editat de Tzutzi80: 28-02-2007, 01:14 PM -------------------- ![]() Start WW - 22 ianuarie 2008 ![]() |
| Tzutzi80 |
28-02-2007, 05:27 PM
|
Raport azi:
mar 0p cafea cu indulcitor 0p 200 g somon + sucul de la jumatate de lamaie 5.5p 200g ciuperci 0p 200g iaurt exquisa cu fructe 0,2% (poate putin peste, asa ca punctez mai mult) 3p lipie 2p un mar ras, o lingurita de zahar, o lingurita slenda 0p noodle soup 5.5p un mar ras, sucul de la o portocala, doua lingurite slenda (depasire fructe) 1p lipie 2p ------------------------------------------------------------ TOTAL 19p din 20p Lipie cu mar si portocala - 2p --------------------------------- Se razuie un mar, se adauga doua lingurite indulcitor, sucul de la o portocala stoarsa si se calesc pana se evapora sucul de portocale si se formeaza o pasta. Se intoduce pasta in lipie sau se unge lipia si se ruleaza. reteta inspirata din alt jurnal unde era doar cu mere parca. Acum ma gandeam ca daca mai sacrificam niste puncte puneam si niste nuci pisate Oare cat sa punctez o ora jumate de masaj??? -------------------- ![]() Start WW - 22 ianuarie 2008 ![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 16-10-2008 - 12:03 AM |