![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Tzutzi80 |
06-02-2007, 05:27 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.801 Inscris: 2-02-2007 Membrul Nr.: 224 Dispozitie: superba :D Sex: Feminin |
Eeee.....cu 20 p parca mai merge, Si cu fursecuri ar merge si mai bine
Iti dai seama ca data viitoare cand ma intreaba cineva ce dieta tin....o sa ii zic "Dieta cu fursecuri" -------------------- ![]() Start WW - 22 ianuarie 2008 ![]() |
| Lacry |
06-02-2007, 05:35 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.384 Inscris: 9-08-2006 Membrul Nr.: 106 Dispozitie: trista Sex: Feminin |
Eeee.....cu 20 p parca mai merge, Si cu fursecuri ar merge si mai bine Iti dai seama ca data viitoare cand ma intreaba cineva ce dieta tin....o sa ii zic "Dieta cu fursecuri" Nu prea se slabeste de la fursecuri... decat daca esti bucatar si faci toata ziulica -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Nessie |
06-02-2007, 05:40 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.058 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
acum povestea cu sexul.....hm....daca faci sex? Sau din oficiu? Ca atunci ar fi 20 p Ai fost mortala!!! cu 20p parca mai merge,nu? -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? Din 08.10.2008 viata fara abateri |
| lliliana |
06-02-2007, 05:52 PM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
Salut...te vad frum'shica ashea....shi tu.
Ma enervatzi voi toate...Ce sabia mea?...numai eu sunt grasa pe forumul asta? HELP....Toate suntetzi mortale...frumoase, slabe...shi va dati grase. Sory -------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| Tzutzi80 |
06-02-2007, 06:12 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.801 Inscris: 2-02-2007 Membrul Nr.: 224 Dispozitie: superba :D Sex: Feminin |
Lilisor mama....in poza ma vezi bust (si fara manute, ca se vedea celulita dupa ele, si daca nu ma crezi pun poza cu manute
Si ca sa inveselim atmosfera... hai sa mai pun niste poze. Ultima e preferata mea...cer si mare ! ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() Start WW - 22 ianuarie 2008 ![]() |
| Tzutzi80 |
06-02-2007, 07:17 PM
|
Gata ... am comis-o!!! Pelete de creveti in loc de pui la gratar cum planuiam eu de fapt.
Am cumparat un KG de lamai. Am facut una bucatele + 4 linguri rase de zahar + 600 ml apa fiarta => remediu personal contra racelii. Acest mesaj a fost editat de Tzutzi80: 06-02-2007, 07:32 PM -------------------- ![]() Start WW - 22 ianuarie 2008 ![]() |
| Tzutzi80 |
07-02-2007, 10:36 AM
|
Poate lamaia aia isi face efectul, sau poate distanta de al meu iubit. Si totusi sunt mai bine dispusa -------------------- ![]() Start WW - 22 ianuarie 2008 ![]() |
| Amazoana |
07-02-2007, 10:50 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.724 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: ...I'm getting married :D Sex: Feminin |
Da, Tzutzi, o fii frumos, insa mie mi-e atat de greu singura....simt ca atatea greutati imi apasa umerii Cea mai naspa faza este ca el este absolut indragostit de mare, iar eu, din cauza faptului ca mi-l tine departe, o urasc! Si sunt nascuta la mare.... Ce ferice de tine si iubi al tau, ca lucrati amandoi in acelasi domeniu.... dulci si lui ii este greu sa stea departe de tine, crede-ma. Iar eu si al meu nu mai lucram impreuna. Doar el este pe nava acum. Eu sunt acasa si nu ma mai intorc acolo. Asa ca sunt in situatia de a iubi marea, dar a fi departe si de nava si de persoana iubita. Dar cum noi nu vrem sa continuam cu navele, il astept pe el sa vedem ce vom face in continuare. Pt ca vrem o familie, si nu poti sa o ai pe mare, atata timp cat vrei copii. Iar noi nu putem sta despartiti. Deja ma suna zilnic, uneori si de cateva ori pe zi, si asta nu e viata, unul acolo si unul aici. Tu de ce nu pleci cu el? Neataaaaa Ce faceti? Eu sunt la munca deja, dar fara nici un chef.... Tzutzi, nu pot sa plec cu el. Este ofiter si lucreaza pe nave comerciale...nu ma poate lua cu el inca. Cand o fii comandant...dar pana atunci mai sunt cativa ani...sute M-ai amuzat teribil cu punctele de la WW Poate lamaia aia isi face efectul, sau poate distanta de al meu iubit. Si totusi sunt mai bine dispusa Felicitari pt "pierdere"!!!!! |
| amalia0701 |
07-02-2007, 10:51 AM
|
|
Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.322 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Sa fie intr-un ceas bun O floare pentru fata fericita ![]() -------------------- [url=http://www.phentermine-forums.com/weight-loss-ticker/]
![]() OBEZITATEA UCIDE ! Din 09.10.2008 viata fara abateri.Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Asta lupta grea : cancerul se poate preveni ! A se vedea inteviul video, prietenii stiu de ce :) |
| aki |
07-02-2007, 11:00 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.081 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Salut draga.Vine iubitelul la tine?Imi inchipui ce bine iti pare.Sa fii fercita draga
-------------------- |
| Tzutzi80 |
07-02-2007, 11:12 AM
|
Pai Dulci....cine mai are ofiter, viitor comandant la usa???
Asa ca ai cu ce te mandri! Multumesc pentru floare Ami. Uite una si pt tine Aki bine ai revenit. Ce iti mai face fetita? Si da, vine iubitul la mine. Inca nu stiu cand, dar daca si-a impachetat deja valiza....foarte curand Acest mesaj a fost editat de Tzutzi80: 07-02-2007, 11:13 AM -------------------- ![]() Start WW - 22 ianuarie 2008 ![]() |
| Amazoana |
07-02-2007, 11:15 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.724 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: ...I'm getting married :D Sex: Feminin |
ca ziua cea mai frumoasa din viata lui va fi ziua cand va vedea un inel pe degetul meu Ce frumoosss Felicitari pt alegerea facuta! Cu asa un barbat langa tine sunt sigura ca vei fii fericita o viata! Pai Dulci....cine mai are ofiter, viitor comandant la usa??? Asa ca ai cu ce te mandri! Multumesc pentru floare Ami. Uite una si pt tine Aki bine ai revenit. Ce iti mai face fetita? Si da, vine iubitul la mine. Inca nu stiu cand, dar daca si-a impachetat deja valiza....foarte curand Vreau si eu "fursecuuurriiiii" |
| amalia0701 |
07-02-2007, 11:18 AM
|
|
Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.322 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Avetzi mila de oamenii care nici macar sa le miroasa nu au voie
Apropo de duciuri mi-am anuntzat prietenii ca anul asta nu fa chef de ziua mea, ca tzin regim si dau banii la acupunctura si masaj -------------------- [url=http://www.phentermine-forums.com/weight-loss-ticker/]
![]() OBEZITATEA UCIDE ! Din 09.10.2008 viata fara abateri.Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Asta lupta grea : cancerul se poate preveni ! A se vedea inteviul video, prietenii stiu de ce :) |
| Tzutzi80 |
07-02-2007, 11:28 AM
|
Avetzi mila de oamenii care nici macar sa le miroasa nu au voie Apropo de duciuri mi-am anuntzat prietenii ca anul asta nu fa chef de ziua mea, ca tzin regim si dau banii la acupunctura si masaj Ami mama esti o dragutza! Dar fursecurile de care vorbim noi sunt dupa reteta fetelor de la neuronii WW si sunt chiar recomandate in procesul de slabire. Citat de la danyhoney " aici se fac fursecurile in ....pat Tu + 1 bucata babuin ( sot,prieten) = fursecuri " -------------------- ![]() Start WW - 22 ianuarie 2008 ![]() |
| julyalina |
07-02-2007, 11:30 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
salutare tzutzi !
desi citesc in jurnalul tau de cand l-ai facut , abia acum am putin timp sa scriu vroiam sa te felicit duca-se !!!! si sa nu mai revina -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 11-10-2008 - 11:34 AM |