![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| amalia0701 |
27-03-2007, 08:42 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.871 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Buna ziua fetele! Tzutzico sa stii ca ti-am citit tot jurnalul si m-am simtit super in casutza ta! Astept in continuare sa se toarca firul povestii ca mor dupa povestile de dragoste... a propos... Mult noroc cu ciocolatelul si sa aveti parte de zile multe, frumoase, fericite si bogate si..... mmmmmmmmm.... cand faci fursecuri sa faci si pentru mine vreo tz tavi... multumesc anticipat Fac galerie sa stii Azi sunt la munca, la 16 merg la acupunctura, la 19 iar la munca si deseara o sa cad rupta. Amalia din cate am inteles eu esti din Craiova. Si eu la fel. Tu unde faci acupunctura? Esti multumita? Fac acupunctura la Policlinica Solaris cu domnul dr. Mandrescu. este pe strada Ecaterina Teodoroiu nr. 5( in spatele bisericii Madona Dudu) -------------------- Obezitatea ucide si io nu fac nimic sa TRAIESC!
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wgUQhx3/] ![]() |
| Nana |
27-03-2007, 09:44 AM
|
![]() Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 162 Inscris: 8-08-2006 Membrul Nr.: 105 Sex: Feminin |
Ce faceti voi? baut cafelutza? oooooffffffff as mai bea si eu una dar n-are fata voie! dar e bunutzaaaaaaaaa, bunutza! tzuzti papy bun salata aia, yummyyyy! azi am si eu o salata cu de toate sia bia astept sa ajung acasa sa-mi delectez papilutzele gustativele cu dansa, care este foarte vesel colorata ca si aia a ta! MMMMMMMMM.... ai scris in meniul de ieri cred orez mexican... si am salivat toata... l-ai facut matale? sau e din ala congelat? Sper ciocolata ta cu dragoste! -------------------- DATA START WW Sambata 10.03.2007
![]() varsta 36 ani, inaltime 157 cm, greutate initiala 83 kg |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| anca veselie |
27-03-2007, 09:45 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.277 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
no qiero qe ase nada mas qe descansar tu tienes qe reservar enerjija parami fac si eu ca sexi: traducereaaaaa, ca nu pricep tot esti tare harnicutza, spor la curatenie -------------------- |
| Amazoana |
27-03-2007, 10:20 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.665 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: :( Sex: Feminin |
no qiero qe ase nada mas qe descansar tu tienes qe reservar enerjija parami fac si eu ca sexi: traducereaaaaa, ca nu pricep tot esti tare harnicutza, spor la curatenie Parafrazez eu, daca nu se supara Tzutzi: "cand esti cu mine facem orice impreuna, mai putin treburile casei. Aceste lucruri le fac eu, iar tu imi dedici dragostea ta si mangaierile tale... Nu vreau sa faci altceva decat sa te odihnesti Trebuie sa-ti pastrezi energia numai pentru mine" Ooofffffff...asa se pricep la vorbe unii barbati....te ating unde doare mai tare, hmm? Pup Anca |
| Tzutzi80 |
27-03-2007, 10:28 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.801 Inscris: 2-02-2007 Membrul Nr.: 224 Dispozitie: superba :D Sex: Feminin |
Neata fetelor! Nana
Dulci mersi de traducere Canarule eu mereu am energie in preajma lui. Este ca o baterie pentru mine -------------------- ![]() Start WW - 22 ianuarie 2008 ![]() |
| Nana |
27-03-2007, 10:39 AM
|
![]() Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 162 Inscris: 8-08-2006 Membrul Nr.: 105 Sex: Feminin |
Neata fetelor! Nana Stiu tzutzule ca nu ingrasha... nu are fata voie deoarece ieri am facut iar 12 cu 9... mai aveam putin si muream... deci azi ma limitez la cafea de diminteata si reduc tigarile.... Doamne si daca ai stii ca-s ca turcii... as fuma continuu si as bea cafea in rauri, rauri... Deh... excesele se razbuna la un moment dat... oricum o sa stau cuminte vreo cateva zile.. drept pentru care pe asta virtuala o savurez din ochi dar pe aia reala doar o miros si trec mai departe -------------------- DATA START WW Sambata 10.03.2007
![]() varsta 36 ani, inaltime 157 cm, greutate initiala 83 kg |
| Tzutzi80 |
27-03-2007, 04:52 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.801 Inscris: 2-02-2007 Membrul Nr.: 224 Dispozitie: superba :D Sex: Feminin |
nana nu te speria de 12:9. Se poate si mai rau. tata a ajuns in urgenta cu 21:10 si nu le venea alora sa creada ca merge, vorbeste si ca era venit pentru altceva decat tensiune. SI nici in coma nu intrase
-------------------- ![]() Start WW - 22 ianuarie 2008 ![]() |
| axe10 |
27-03-2007, 05:12 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
no qiero qe ase nada mas qe descansar tu tienes qe reservar enerjija parami Eu am zis deja ca habar nu am de spaniola dar ce zice zice bine...para mi ala l-am inteles si eu.... Tzutzico, vai de "turturica" ta cand o veni zapaucul... -------------------- ![]() |
| dany |
27-03-2007, 05:42 PM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.743 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Tzutzule , le zice bine rau ciocolatelul tau . sa-ti traiasca !
Lasa , axe , ca ia un ac cu ata si o coase la loc daca se rupe ( turturica ) , o mai pune sub apa rece daca se incinge prea tare.... -------------------- ![]() |
| axe10 |
27-03-2007, 06:05 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Tzutzule , le zice bine rau ciocolatelul tau . sa-ti traiasca ! Lasa , axe , ca ia un ac cu ata si o coase la loc daca se rupe ( turturica ) , o mai pune sub apa rece daca se incinge prea tare.... Pai nu stii ca daca o spalam e ca si noua...merge un unguent cand incepe sa usture... -------------------- ![]() |
| dany |
27-03-2007, 06:11 PM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.743 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
-------------------- ![]() |
| amalia0701 |
27-03-2007, 06:45 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.871 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Tzutzule , le zice bine rau ciocolatelul tau . sa-ti traiasca ! Lasa , axe , ca ia un ac cu ata si o coase la loc daca se rupe ( turturica ) , o mai pune sub apa rece daca se incinge prea tare.... Pai nu stii ca daca o spalam e ca si noua...merge un unguent cand incepe sa usture... Mai femei dargi vo loviot si pe voi primavara? Mai nou numai fursecuri visatzi, acu si turturici cu unguente Sunteti criminale. De aia va iubesc io. -------------------- Obezitatea ucide si io nu fac nimic sa TRAIESC!
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wgUQhx3/] ![]() |
| dany |
27-03-2007, 07:02 PM
|
Pai intram si noi in ritmul anotimpului , Amalia
-------------------- ![]() |
| Tzutzi80 |
27-03-2007, 09:35 PM
|
Eu zic ca mai bun e clubul turturelelor
Ca nu's copii prin preajma sa ceara de mancare, si nici cine sa ne deranjeze sau tine din copt fursecuri. Butelie, este! Aragaz, este! Compozitie, sa tot fie.... Raport azi: trezit, pe net, baut ness la prietena mea, plimbat prin oras ca era cald si bine....si m-am trezit pe la ora 2 ca eu nu am mancat nimic inca 1 ness + 2lgt zahar 0.5p 2 banane 2p pui cu piele 5.5p lipie mica 2p desert fitline exquisa 0,2% 2p desert fitline exquisa 0,2% 2p macrou la cuptor 4p placinta cu dovleac 2p ananas 0p ==================== TOTAL 20p din 20 -------------------- ![]() Start WW - 22 ianuarie 2008 ![]() |
| dany |
27-03-2007, 09:49 PM
|
Ca bine zici tu , Tzutzule
Bueyyyyyyyyy, iar ma iau de tine cu legumele Reguli WW 1. Se mananca diversificat 2. 5 portii de legume pe zi si anume 3 portii=300 g legume si 2 portii=200g fructe La cantitate depasita la fructe sau la legume se socoteste un punct in plus (in decursul unei zile) , depinde de organism ( a se testa ) 3. Pentru calciu - 2-3 portii de lactate sau alte alimente care contin mult calciu 4. 2 puncte grasimi bune (seminte, nuci, ulei vegetal, dar nu prajit etc) 5. Zilnic minim 2 litri de apa, ceai neindulcit 6. miscare , miscare si iar miscare -------------------- ![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 8-09-2008 - 05:32 PM |