![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| ina_ceva |
29-03-2007, 06:42 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Macar ai incercat; nu iese, asta e, cumperi unul
Ti-am simtit lipsa -------------------- |
| dany |
29-03-2007, 07:20 PM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.525 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Tzutzule , ai facut curatenie ? Nu vii si la mine , te roooog !!! Parca nu mai am nici un chef sa fac ceva in casa asta
Fuga la magazin si cumpara un blat , ai incercat macar . -------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| axe10 |
29-03-2007, 07:35 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Cum lipsesti cum faci prostii....bataie la popou...
-------------------- ![]() |
| Tzutzi80 |
29-03-2007, 07:59 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.801 Inscris: 2-02-2007 Membrul Nr.: 224 Dispozitie: superba :D Sex: Feminin |
Asa e AXE.
Dany-dulce, deocamdata am dat gata un dormitor si sufrageria. Mai am dormitorul meu, baia si bucataria. Fac si eu ce am chef, ce nu, face ciocolatelul. El a incercat sa ma convinga ca face el tot, dar nu vreau nici asa. Ina Pana la urma, dupa ce am aruncat 2 blaturi, am schimbat reteta, si vad ca imi ies. Sau cel putin asa par, ca mai am unul la cuptor inca Raport azi (ca sa nu ma certi Dany-dulce, ma duc si fac repede pe iepurele cu niste foi de varza 1 ness + 2lgt zahar 0.5p 50g cereale fitnes cu fructe 3.1p 150ml lapte 0.8p noodle soup de legume 2.9p un mar 0p 2 crackers 1p 2 felii paine 2p 35g sunca pui 0.7p 1 felie branza hochland 1p 17g sos maioneza 1.4p 50 ananas compot 0.8p dulce 6p =============== TOTAL 20.2p din 20p. Dar la cat am frecat azi la covor....merit depasirea aia. Acest mesaj a fost editat de Tzutzi80: 29-03-2007, 08:01 PM -------------------- ![]() Start WW - 22 ianuarie 2008 ![]() |
| dany |
29-03-2007, 09:08 PM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.525 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Raport azi (ca sa nu ma certi Dany-dulce, ma duc si fac repede pe iepurele cu niste foi de varza -------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
| Tzutzi80 |
29-03-2007, 09:27 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.801 Inscris: 2-02-2007 Membrul Nr.: 224 Dispozitie: superba :D Sex: Feminin |
Raport azi (ca sa nu ma certi Dany-dulce, ma duc si fac repede pe iepurele cu niste foi de varza Nu frica! AM prins drag -------------------- ![]() Start WW - 22 ianuarie 2008 ![]() |
| dany |
29-03-2007, 09:46 PM
|
Ma bucur ca mai sunt persoane carora ii mai sunt draga ....dupa povestea de acum cateva zile ( habar nu mai am cand a fost ). Ma gandeam ca , poate am deschis gura prea mult si ... exceptand cateva persoane care ma mai contacteaza pe mess ( sunt putine , crede-ma ) ... nu mai plac nimanui de pe aici . Dar ...si daca e asa .... eu nu ma schimb : spun ce am de spus !!! E adevarat ca intai strang in mine si de abia apoi spun ce am pe suflet dar.... nu ma voi schimba . Vorba cuiva : nu ma atrage " pupincurism-ul " De abia astept povesti picante despre tine si ciocolatelul si ciocolateii mici si creti !!!!! -------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
| Tzutzi80 |
29-03-2007, 09:57 PM
|
Pai si el vorbea de o surpriza. Doar ca....flori nu prea are cand sa cumpere, ca il iau de la aeroport. Si nu cred eu ca vine cu ei din Budapesta
Mie imi esti draga orice ai spune. Si eu tin in mine dar si cand imi dau drumul la gura...nu sunt tocmai diplomata si cu manusi. Mai ales daca am de zguduit pe cineva un pic Te-am adaugat pe messenger, apropo -------------------- ![]() Start WW - 22 ianuarie 2008 ![]() |
| dany |
29-03-2007, 09:58 PM
|
Mai stii ????
Poate va cumpara in Budapesta doar 4 trandafiri : fiecare copil va avea 1 in mana ( habar nu am ce culoare ) si el va avea un trandafir rosu !!!!!!! -------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
| Tzutzi80 |
29-03-2007, 10:00 PM
|
Fata....pai daca vine si cu copiii, si eu supravietuiesc socului, tata sigur moare. ca el inca nu stie
-------------------- ![]() Start WW - 22 ianuarie 2008 ![]() |
| dany |
29-03-2007, 10:13 PM
|
Scumpa , vei supravietui !!!! Si tatal tau la fel ...daca te iubeste !
-------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
| dany |
29-03-2007, 11:24 PM
|
Apropo de tatal tau : sunt convinsa ca parintii tai te iubesc si vor doar binele tau ! Cred ca a fost cam .....neobisnuit pentru ei sa vii cu vestea ca iubesti un ciocolatel si ca mai exista si cativa ciocolatei mici si creti-creti ! Lasa-i sa se obisnuiasca cu ideea si da-le timp sa vada cat de mult va iubiti !!! daca vor vedea ca esti fericita , vor fii de acord cu iubirea ta !!!! Iti trebuie doar putina rabdare !! Cand vine ciocolatelul tau poarta-te exact asa cum simti ! Indiferent cine e in preajma voastra ! Dovediti-le ca va iubiti si ca sunteti siguri ca veti reusi tot ce v-ati propus !
-------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
| dany |
30-03-2007, 07:45 AM
|
Buna dimineata , Tzutzu !
Uite o cafea pentru tine sa te trezesti ![]() Vin mai tarziu sa-ti vad meniul . Plecam sa cumparam baia -------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
| ina_ceva |
30-03-2007, 07:48 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Neatza, tzutzi!
Sunt de acord cu ce a spus dany-dulce in legatura cu ciocolatzelele si tatal tau. Se va obisnui cu ideea cand va vedea ca e spre binele tau -------------------- |
| anca veselie |
30-03-2007, 09:30 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.340 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
tzutzi, draga, e viata ta pana la urma. si... faci ce vrei. de aceea parintii trebuie sa te sprijine in deciziile pe care le iei. parintii iti inoculeaza multe din ideile si principiile lor, dar pana la urma depinde de tine. acum 1 an am avut o relatie cu un tip cu care stiam ca mama nu ar fi de acord, pt ca nu corespundea din anumite puncte de vedere. pana la urma mi-am dat seama ca pentru mine nu corespunde, pt ca altfel nu mi-ar fi fost teama de ce ar spune ai mei. asa ca daca tu esti sigura pe voi fii sigura ca-l vor accepta parintii.
cum mai stai cu torturile? -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 8-10-2008 - 12:45 PM |