![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| dany |
30-03-2007, 10:22 PM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.545 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
-------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
| Karin |
30-03-2007, 10:23 PM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 691 Inscris: 29-09-2006 Membrul Nr.: 137 Dispozitie: Ignorati-ma.... Sex: Feminin |
-------------------- ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| dany |
30-03-2007, 11:05 PM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.545 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Si care era problema ??? Il trimiteam pe el .... unde vroia el sa mearga , treaba lui ... si noi 2 fugeam repede intr-un bar cu masculi cu dunga normala
-------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
| Karin |
30-03-2007, 11:06 PM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 691 Inscris: 29-09-2006 Membrul Nr.: 137 Dispozitie: Ignorati-ma.... Sex: Feminin |
Si care era problema ??? Il trimiteam pe el .... unde vroia el sa mearga , treaba lui ... si noi 2 fugeam repede intr-un bar cu masculi cu dunga normala Nu ma tenta! -------------------- ![]() |
| dany |
30-03-2007, 11:22 PM
|
![]() |
| amalia0701 |
31-03-2007, 07:27 AM
|
|
Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.323 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Servus Bubu!
Si io urasc sa calc, desi am primit un super fier tefal de sf.Ion inca nu l-am probat Am avut nororc cat a stat soacra-mea ca a calcat ea camasile lui Marius, dar saptamana viitoare trebuei sa imi arat si io veleitatzile Pe mine ma dispera ideea de curatenie generala caci am 11 usi si o gramada de ferestre Is o carutza de bani, 50 lei, 2 petice de 30*30, dar sunt minunate. Una din ele se uda si se sterge geamul, usa, faiantza, etc...( fara nici un fel de detergent) apoi cu cealalta se usuca. Se spala geamurile si usile rapid. Azi ma gandeam intre serviciu si masaj sa gasesc o ora sa spal si io geamurile la dormitoare si sufragerie. Carpele alea, se vand prin MLM de la o foirma CAPRA NERA. Pacat ca nu se vand si cu una sa le foloseasca -------------------- [url=http://www.phentermine-forums.com/weight-loss-ticker/]
![]() OBEZITATEA UCIDE ! Din 09.10.2008 viata fara abateri.Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Asta lupta grea : cancerul se poate preveni ! A se vedea inteviul video, prietenii stiu de ce :) |
| dany |
31-03-2007, 07:41 AM
|
Buna dimineata !!
Sa ai un WE super-excelent !!! Mai e doar maine si vine ciocolata P.S. Amalia , si eu am carpe din acelea de care zici tu . Sunt de la firma VILEDA . Scumpe dar bune . -------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
| amalia0701 |
31-03-2007, 07:47 AM
|
|
Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.323 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Buna dimineata !! Sa ai un WE super-excelent !!! Mai e doar maine si vine ciocolata P.S. Amalia , si eu am carpe din acelea de care zici tu . Sunt de la firma VILEDA . Scumpe dar bune . Servus Danydulce Servus Tzutzi, ca acu am vazut si io ca suntem acasa la fata asta. Io nu mi-am luat inca, dar mi le-a imprumutat o colega si m-a convins, le-am comandat si io. Oriucm dadeam o groaza de bani pe diversi detergentzi sa imi fie mai usor, asa ca acu mi-am luat carpe Cred ca numai noi doua ne-am trezit la ora asta, io-s la munca, tu de ce nu dormi? -------------------- [url=http://www.phentermine-forums.com/weight-loss-ticker/]
![]() OBEZITATEA UCIDE ! Din 09.10.2008 viata fara abateri.Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Asta lupta grea : cancerul se poate preveni ! A se vedea inteviul video, prietenii stiu de ce :) |
| dany |
31-03-2007, 07:49 AM
|
Noi plecam la spart de bani
O zi buna la job iti doresc ! -------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
| amalia0701 |
31-03-2007, 08:01 AM
|
|
Noi plecam la spart de bani O zi buna la job iti doresc ! Spor la cumparaturi! -------------------- [url=http://www.phentermine-forums.com/weight-loss-ticker/]
| Tzutzi80 |
31-03-2007, 08:35 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.801 Inscris: 2-02-2007 Membrul Nr.: 224 Dispozitie: superba :D Sex: Feminin |
Neata fetelor!
Acum....ca discutati de calcat pe aici.... Se pare ca nu reusesc sa ma mai odihnesc. Se vede ca se apropie ziua X!!! -------------------- ![]() Start WW - 22 ianuarie 2008 ![]() |
| amalia0701 |
31-03-2007, 08:48 AM
|
|
Io zic sa-l tzii in casa, fara haine si sa facetzi fursecuri
-------------------- [url=http://www.phentermine-forums.com/weight-loss-ticker/]
| ina_ceva |
31-03-2007, 08:58 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Neatza!
Arata super papica ta! Esti un model de inspiratzie Ciocolatzelei sa-i spui ca principalul lui rol in casa ta e de fursecuit, asa ca nu are nevoie de haine si de geaca pentru ca nu iese de sub cheie Un WE cat mai placut! Odihneste-te, ca la cate tavi de fursecuri urmeaza sa faci -------------------- |
| Amazoana |
31-03-2007, 09:00 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.724 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: ...I'm getting married :D Sex: Feminin |
Neata tzutzi
Am citit despre perdele si calcat si m-ati pus pe ganduri: eu am o perdea din organza de 10 m.Tre s-o calc?????? |
| Tzutzi80 |
31-03-2007, 09:03 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.801 Inscris: 2-02-2007 Membrul Nr.: 224 Dispozitie: superba :D Sex: Feminin |
Pai macar eu am fost mai inspirata. A mea are 3,50 si e din doua bucati si mi-a scos peri albi. Asa ca...mi-e mila de tine cu cei 10m
-------------------- ![]() Start WW - 22 ianuarie 2008 ![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 11-10-2008 - 11:39 AM |