![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Karin |
13-04-2007, 07:35 AM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 691 Inscris: 29-09-2006 Membrul Nr.: 137 Dispozitie: Ignorati-ma.... Sex: Feminin |
Atata ai trantit la usile alea ca m-ai trezit si pe mine!
Acum ori asta, ori mirosul puternic de cafea... Mi-am facut o shtacana de cafea sa ma trezesc si lenevesc in fata compului! -------------------- ![]() |
| amalia0701 |
13-04-2007, 08:42 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.871 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Tocmai a venit un prieten si mi-a adus 4 DVD cu filme de OSCAR, asa ca am materisla de studiu in weekend.
Noi, adica tot familionul meu am inebunit cu filmele, o sa facem fundul cat China stand in fatza TV-ului, noroc ca nu mai urmarim altceva la TV. -------------------- Obezitatea ucide si io nu fac nimic sa TRAIESC!
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wgUQhx3/] ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| crissy |
13-04-2007, 09:34 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.346 Inscris: 10-10-2006 Membrul Nr.: 142 Sex: Feminin |
Eu nu mai am rabdare sa urmaresc un film de la cap la coada
-------------------- Pe cai ca se filmeaza!!
![]() Start WW: 07.01.2008. Target: 6 kg pana la inceputul lui mai! |
| dany |
13-04-2007, 09:41 AM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.739 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Buna dimineata , Tzutzule !
Mersi de cafea .... tare buna e . Sa ai un WE placut si linistit ! -------------------- ![]() |
| ina_ceva |
13-04-2007, 10:02 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
tzutzi
-------------------- |
| anca veselie |
13-04-2007, 10:18 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.274 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
tzutzi ma bag si eu la cafea pt ca-mi cad ochii-n gura.
parfumul l-am vazut si eu, mi-a placut tare filmul. mi-a mai placut si the holiday, l-a,m vazut recent, super haios si usurel, cu jude law care-i un frumos -------------------- |
| honey79 |
13-04-2007, 10:25 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.087 Inscris: 1-08-2006 Din: SUA Membrul Nr.: 84 Sex: Feminin |
Am parcurs si eu paginile impresionantului tau jurnal. Povestea ta de dragoste e extraordinara, Tzutzulina....are toate ingredientele.Am zambit, m-am bucurat, am ras, m-am intristat.. parca e o poveste hollywoodiana. Iubita, iti doresc tot binele din lume, fericire cat cuprinde si iubire cat mai multa. O zi perfecta iti doresc. -------------------- POZE ANDREW - http://community.webshots.com/user/wojval
FILMULETE ANDREW - http://s45.photobucket.com/albums/f61/honey79/?sc=5 |
| buretel |
13-04-2007, 10:30 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.833 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 97 Dispozitie: cu gura pana la urechi :)) Sex: Feminin |
multumesc pt soare, face bine la sufletel frumoasa povestea ta de dragoste si daca a mai ramas ceva cafea, m-as mai infige -------------------- |
| alandana |
13-04-2007, 10:38 AM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 826 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 69 Dispozitie: Destul de multumita Sex: Feminin |
Neata Tzutzi, am trecut sa te salut. Parfume - cred ca am citit cartea. Si eu imi luam filme de pe ODC dar am facut greseala sa incep sa vad Grey's anatomy si m-au vazut copiii. Si acum trebie sa-l vad cu ei in fiecare seara. ( eu deja il terminasem). Si sunt 54 episoade.
Eu nu am rabdare sa vad un film la televizor dar pe DVD imi place - ca pot sa-l opresc cand vreau eu. Holiday - mi-a placut - amuzant. -------------------- 41 ani, 1.63, 50-52 kg variaza de la o zi la alta dar in aceste limite.
|
| dany |
13-04-2007, 07:24 PM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.739 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Gata , m-ati terminat cu the perfume !!!! Trebuie sa-l vad . Cand ma gandesc ca il avem de ceva timp deja si eu l-am tot ocolit
The holliday l-am vazut acum cateva saptamani si mi-a placut tare mult.... un film pentru o duminica dupa-amiaza cand vremea nu prea tine cu noi . Tzutzule , iti doresc un WE super placut ( chiar daca va fii plin de dor M-ati innebunit cu ODC -ul !!!! Trebuie instalat pe calculator sau cum ??? Noi luam filme de pe net dar ...sunt doar in germana . Pe ODC sunt traduse / subtitrate in romana ?? Ajutati o baba necajita , plssss !! -------------------- ![]() |
| amalia0701 |
13-04-2007, 08:41 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.871 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Gata , m-ati terminat cu the perfume !!!! Trebuie sa-l vad . Cand ma gandesc ca il avem de ceva timp deja si eu l-am tot ocolit The holliday l-am vazut acum cateva saptamani si mi-a placut tare mult.... un film pentru o duminica dupa-amiaza cand vremea nu prea tine cu noi . Tzutzule , iti doresc un WE super placut ( chiar daca va fii plin de dor M-ati innebunit cu ODC -ul !!!! Trebuie instalat pe calculator sau cum ??? Noi luam filme de pe net dar ...sunt doar in germana . Pe ODC sunt traduse / subtitrate in romana ?? Ajutati o baba necajita , plssss !! Intra pe www.softpedia.com Ia de acolo Strong DC++, instaleaza-l Intreaba pe cineva adresele unor hab-uri, le instalezi apoi downloadezi filmele si subtitrarile lor Pe mine m-a ajutat Gabi_c sa instalez. Strong dc ++ Uite l-am gasit, sper sa te descurci. Am vazut iar Sunetul muzicii si acum ne uitam la Around the Worl in 80. days(1956) -------------------- Obezitatea ucide si io nu fac nimic sa TRAIESC!
| Tzutzi80 |
13-04-2007, 11:04 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.801 Inscris: 2-02-2007 Membrul Nr.: 224 Dispozitie: superba :D Sex: Feminin |
Fetelor, nu pot sa va raspund acum la fiecare in parte, dar o voi face dimineata. Am fost cu ai mei in vizita la cineva si am facut o cadere urata de glicemie (sau asta cred eu si tata ca a fost)
-------------------- ![]() Start WW - 22 ianuarie 2008 ![]() |
| ina_ceva |
14-04-2007, 05:46 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Sanatate multa, tzutzi! Ai grija de tine
-------------------- |
| amalia0701 |
14-04-2007, 08:12 AM
|
Fetelor, nu pot sa va raspund acum la fiecare in parte, dar o voi face dimineata. Am fost cu ai mei in vizita la cineva si am facut o cadere urata de glicemie (sau asta cred eu si tata ca a fost) Servus iubita! Tare rau imi pare sa aud ca ai probleme. Io zic sa iti faci un set de analize. Te pup, ai grija de tine -------------------- Obezitatea ucide si io nu fac nimic sa TRAIESC!
| Tzutzi80 |
14-04-2007, 11:00 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.801 Inscris: 2-02-2007 Membrul Nr.: 224 Dispozitie: superba :D Sex: Feminin |
Neata fetelor! Desi m-am trezit de mult de abia acum pot scrie ca a plecat mama acum. Asa ca sa o iau de la un cap
Multumesc de urari! Sa aveti un weekend frumos si insorit si calduros! Amalia, Ina, Dany-dulce, Anca[b] [b]Alandana, si eu tot cu ODC-ul Honey, intradevar, povestea noastra merita ecranizata Buretelule, si eu imi doresc din tot sufletul sa fim impreuna si sa fim fericiti. Chiar daca noua ne e foarte bine impreuna, totusi distanta este foarte mare, si fiecare are un trecut destul de tumultos. Dar al meu e parfum pe langa al lui Karin bine ai revenit prin casuta mea! Scuze ca am trantit usile asa de tare ieri Crissy Si dupa cum se vede la ticker....raportez 3kg in plus in 10 zile -------------------- ![]() Start WW - 22 ianuarie 2008 ![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 7-09-2008 - 04:33 PM |