![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| crissu84 |
28-10-2008, 03:49 PM
|
|
Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 20 Inscris: 2-10-2008 Membrul Nr.: 1.505 Sex: Feminin |
Buna fetelor....
ce sa va spun despre mine.... k am citit aproape tot ce ati scris voi...k am vazut cat de bine va simtiti?? ei bine da, adevarat. sunt o persoana care nu a tinut in toata viata ei o dieta...bine, nu punem la socoteala incercarea esuata...prima zi a fost ok...a doua insa era sa lesin si m-am apukt sa mananc normal... va vad pe toate atat de ambitioase... eu insa nu pot....dak spun k de azi ma abtin, exact atunci ma apuk toate poftele.... mentionez k nici de sport nu ma prea tin....fac cateva zile si apoi gata.. as vrea sa scap de vreo 5-6 kg...nu ma injurati...stiu k nu e mult...dar cum sa fac??? |
| amalia0701 |
28-10-2008, 03:53 PM
|
|
Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.872 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
cati ani ai?
Cate kg? ce faci? Ca nu ai tinut regim e mai bine.Decat 100 de regimuri proate mai bine deloc. In principiu orice regim ai tine trebuie sa mananci sanatos, fara ducliuri, paine alba, grasimi, margarine, alcool. 5 mese pe zi, cam la acelasi ore, 3 mese principale cu 2 gustari; sa faci miscare; sa bei cel putin 2 litrii de apa. -------------------- Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA !
Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] Daca va e dor de SYS vedeti AICI sauaici sauaici Afganistan3 |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| nella |
28-10-2008, 04:03 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.501 Inscris: 22-02-2008 Membrul Nr.: 720 Sex: Feminin |
bine ai venit printre noi
iti spun din propria experienta ca nici eu nu reuseam sa slabesc,ca atunci cand imi propuneam sa fac ceva fix atunci saream pe frigider sau pe dulciuri..La inceput a fost o provocare,sa vad eu chiar nu pot slabi?pe urma a devenit o placere cand vedeam ca in fiecare saptamana scapam de cate un kg si mai ales atunci cand mergeam sa imi cumpar haine ca in sfarsit gaseam si pt mine ceva frumos si modern... Dupa cum a spus si amalia e regula sa papi 5 mese ,adica e mese principale si 2 gustari printre ele..ca eu nu pot sa imi fac programul de masa asa e fix problema mea dar si asa am rezultate. Cel mai bine mie mi-a mers cu numaratul caloriilor,am incerct ensfe mii de diete dar asta a dat cele mai bune rezultate si pe plan psihic,pt ca pot mancam cam orice atata timp cat ma incadrez in calorii(asta in cazul poftelor)si pe plan fizic pt ca am slabit f frumos intr-un timp nu f lung 3 luni 10 kg(e drept ca in vara am mai dat jos si de cand am inceput munca am pus cateva la loc,dar acum m-am pus iar pe treaba si iar am bucurii cand ma urc pe cantar). Iti urez mult succes sa gasesti dieta potrivita si daca poti sa ne spui mai multe despre tine ar fi ok... -------------------- ![]() greutatea initiala : 94 -- greutatea actuala : 84.3 talie : 100 cm -- 88 cm burta: 119 cm -- 100 cm coapse : 116 cm -- 109 cm bust : 107 cm -- 101 cm brat : 38 cm --33 cm http://forum.oneden.com/Jurnal-Nella-t1674.html ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| BuFy |
28-10-2008, 04:10 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 801 Inscris: 24-04-2008 Din: Caransebes Membrul Nr.: 913 Dispozitie: Plina de energie Sex: Feminin |
Crissa iti urez multa bafta ...daca ai vointa ambitia vine de la sine ...ai sa vezi k aici cu noi ai sa reusesti toate fetele de aici sunt niste dulci ...bafta multa ....
-------------------- |
| crissu84 |
28-10-2008, 07:19 PM
|
|
Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 20 Inscris: 2-10-2008 Membrul Nr.: 1.505 Sex: Feminin |
cati ani ai? Cate kg? ce faci? Ca nu ai tinut regim e mai bine.Decat 100 de regimuri proate mai bine deloc. In principiu orice regim ai tine trebuie sa mananci sanatos, fara ducliuri, paine alba, grasimi, margarine, alcool. 5 mese pe zi, cam la acelasi ore, 3 mese principale cu 2 gustari; sa faci miscare; sa bei cel putin 2 litrii de apa. buna sa va raspund la intrebari....am 24 de ani...si cred k vreo 55 de kg...nu m-am mai cantarit de muuuuult....dar ink imi vin aceleasi haine beau km 2 litri de apa pe zi....miscare...hmmm....doar drumul spre serviciu...adik 10 min dus, 10 intors.... chestia e k nu fac excese....nu mananc zilnic dulciuri.... doar k as vrea si eu sa slabesc....sa ma vad in oglinda si sa ma plac (mai mult decat acum)... ar fi o idee sa numar calorii.... dar as vrea un tabel....pe care eventual sa mi-l printez |
| BuFy |
28-10-2008, 07:27 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 801 Inscris: 24-04-2008 Din: Caransebes Membrul Nr.: 913 Dispozitie: Plina de energie Sex: Feminin |
Crissu intra in jurnalul lui ramo -secretul meu caloria si acolo gasesti un tabel ... si pe ea poti sa o intrebi orice despre calorii .... e experta
-------------------- |
| amalia0701 |
29-10-2008, 10:00 AM
|
|
Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.872 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Uite aici calorii
Cantaresti tot ce manaci si calculezi caloriile. Pentru a te mentine la greutatea actuala trebuie sa consumi 1626 calorii/zi. Pentru a slabi 0,5 kg/saptamana e recomandat sa consumi 1126 calorii/zi. -------------------- Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA !
Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] Daca va e dor de SYS vedeti AICI sauaici sauaici Afganistan3 |
| Ramo |
29-10-2008, 10:07 AM
|
![]() Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.214 Inscris: 8-06-2006 Din: un oras mic si plictisitor...... Membrul Nr.: 20 Sex: Feminin |
Crissu, bine ai venit printre noi si spor la slabit....
-------------------- |
| Katia |
29-10-2008, 05:05 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 329 Inscris: 20-08-2008 Membrul Nr.: 1.331 Sex: Feminin |
Haideti sa va spun eu mai multe despre crisul nostru fetelor....E o blonda cu ochi albastri superbi.
In rest...ii urez lui cris multa multa ambitie... -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 9-01-2009 - 01:16 AM |