![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Karin |
17-11-2006, 12:52 PM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 691 Inscris: 29-09-2006 Membrul Nr.: 137 Dispozitie: Ignorati-ma.... Sex: Feminin |
Draga mea, iti urez bun venit! Spor la tranta cu kilele!
Ai un copchil frumusel tare! Pi. es: Ai putea sa scrii o tzara mai mare? Ca baba e chioara, nu vede bine! -------------------- ![]() |
| Sexymom |
17-11-2006, 01:22 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.284 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Week-end placut, fara abateri.
-------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wbvhOx0/]
![]() IMC .22,15 |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Andreea-Rodica |
17-11-2006, 06:31 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.909 Inscris: 7-07-2006 Membrul Nr.: 59 Sex: Feminin |
Weekend placut!
Eu am cumparat fructoza de la magazinul naturist si am dat 10 ron pe un pachet de 400 g. E scumputa, dar nu folosesc foarte des. Adica sunt la al treilea pachet in trei luni si jumatate. Dar mai fac un lapte cu cacao, o praji cu gelatina. Spor la sala in continuare si sa ne tii la curent cu meniul tau. Eu nu am cu ce sa ma laud in ultimele doua zile, dar ma cumintesc eu. -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/]
![]() [/url] |
| Melcu' |
17-11-2006, 08:08 PM
|
![]() Furnica ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 68 Inscris: 7-09-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 128 Dispozitie: Ma duc sa-mi las mustatza. Sex: Feminin |
Buna seara!
Pana acum am fost foarte ocupata, acum va scriu ce am papat si fug sa fac baie la pitic. 12:30 - pui la rotisor (vreo 100 de grame) 18:30 - 200 g crenwursti de pui Si voi mai bea o cana de lapte cu cafea decofeinizata. Si am fost si la sala. Va pup si fug. -------------------- |
| Sexymom |
19-11-2006, 03:38 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.284 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Mananci foarte putin, faci mult efort si la sala si cu bebe si in curand o sa te simti epuizata.
Nu am dat de fructe, legume, salate in meniul tau, de branzeturi nici nu mai vb. Nu e suficient sa bei o cafea cu lapte sau 50 de g de branza dulce. -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wbvhOx0/]
![]() IMC .22,15 |
| crissy |
19-11-2006, 05:34 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.430 Inscris: 10-10-2006 Membrul Nr.: 142 Sex: Feminin |
Si Crissy tine tot Monti (cumatra mea) si e mai gospodina ca mine, asa ca trecem pe acolo in cautare de idei. Pupici! Io-te ce ma lauda cumatra mea -------------------- In stand by...
|
| crissy |
19-11-2006, 05:45 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.430 Inscris: 10-10-2006 Membrul Nr.: 142 Sex: Feminin |
Am citit jurnalul tau cap-coada si sa stii ca fetele au dreptate. Mananci putin. Ai un puiut de crescut (apropo, e un scumpel) si ai nevoie de energie pt asta. Eu nu ma pricep foarte mult la monti. Am aproape 2 luni de cand tin si rezultatele se vad (doar la cantar ca eu oricum eram - si sunt - obeza, asa ca 4 kg nu prea se vad). Dar cu ajutorul fetelor am putut sa depasesc piedicile. Andreea e monti-shefa ca sa zic asha. S-a documentat f. bine inainte de a incepe regimul. Eu ma bazez pe sfaturile ei. Cand vreau sa combin ceva intai o intreb pe ea si daca e ok mananc. So... spor la slabit si las' pe noi ca avem grija sa te sustinem si sfatui ca sa iti atingi scopul. -------------------- In stand by...
|
| lliliana |
20-11-2006, 07:23 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
Salut descurajata...capul sus. Spor la slabit shi o zi maxima.
-------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| Andreea-Rodica |
20-11-2006, 10:49 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.909 Inscris: 7-07-2006 Membrul Nr.: 59 Sex: Feminin |
Salutare si o saptamana cat mai buna si fara abateri!
Ce ma mai lauda cumatra mea! Acest mesaj a fost editat de Andreea-Rodica: 20-11-2006, 10:49 AM -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/]
![]() [/url] |
| Melcu' |
20-11-2006, 12:29 PM
|
![]() Furnica ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 68 Inscris: 7-09-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 128 Dispozitie: Ma duc sa-mi las mustatza. Sex: Feminin |
Fetele, asa e, cred ca mananc cam putin. Dar am recuperat in we.
Va sunt datoare cu raportul de we: Sambata: MD: - 50 g crenwursti - o felie de cascaval - o felie de jambon de curcan P: - o slata de zarzavat (aici nu stiu daca am combinat bine, nu prea cred. Contine: varza, morcov, telina, ardei gras, mar, ulei de masline - putin - si otet. Expertele poate imi spun si mie daca e rau cum am facut salata. C: (la 18:30) - salata bulgareasca (rosii, castraveti, ou fiert, sunca, masline, ceapa) - ciuperci umplute cu cascaval Am pereferat sa manac mai mult seara, deoarece sambata eu si al meu sot am iesit in oras sa sarbatorim 9 ani de cand suntem impreuna Pe la 10 seara am calcat stramb cu o felie de paine goala (era tare proaspata si... Duminica: MD: - 200 g crenwursti - o felie de jambon de curcan P: - aceeasi slata de ieri G: - 2 mere C: (ora 18:00) - piept de pui cu sos de rosii (facut fara faina, doar cu o lingura de ulei de masline si pasta de tomate - e ok?) G: - o cana de lapte cu indulcitor si cafea decof Azi am baut de dimineata o cafea cu indulcitor, iar la 12 am mancat din nou o salata din cea de mai sus. Peste o oara mananc piept de pui cu sos de rosii, iar diseara niste branza dulce. E ok asa? Acum mananc mai bine? Va rog sa imi spuneti si mie cum e cu salata de mai sus si cu puiul. Nu stiu de ce sunt setata ca nu e bine sa mananci mancaruri cu sos, chiar daca sosul e facut dietetic. M-am gandit ca o singura lingura de ulei de masline la o cratita de pui nu ar trebui sa fie prea nociva. Acest mesaj a fost editat de Melcu': 20-11-2006, 12:37 PM -------------------- |
| Andreea-Rodica |
20-11-2006, 12:45 PM
|
Cred ca marul nu avea ce cauta in salata ta. Monti spune sa mancam fructele doar la 3 ore dupa masa. In rest cred ca e ok, morcovul si telina crude sunt Monti. Doar fierte nu aveam voie sa le consumam, avand un IG foarte mare.
Si eu fac mancaruri cu sos, cu foarte putin ulei si pasta de tomate. Cred ca e important sa nu fie mancaruri grase, dar in rest e ok. Spor in continuare, si lasa painea oricat de proaspata ar fi. -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/]
![]() [/url] |
| Melcu' |
20-11-2006, 01:28 PM
|
Andreea, multumesc pentru sfaturi. Te rog sa stai cu ochii pe mine, ca am auzit ca esti experta in Monti.
Fug la sala. -------------------- |
| Andreea-Rodica |
20-11-2006, 01:41 PM
|
Spor la sala. Arunca lenea aia cat colo! Nu ne trebuie! Eu, spre rusinea mea, decat sa fac sport, mai bine citesc o carte. Dar poate o sa-mi iau si eu o bicla de aia de casa si sa ma vedeti atunci....ce sportiva ma fac.
-------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/]
![]() [/url] |
| Melcu' |
20-11-2006, 01:47 PM
|
Spor la sala. Arunca lenea aia cat colo! Nu ne trebuie! Eu, spre rusinea mea, decat sa fac sport, mai bine citesc o carte. Dar poate o sa-mi iau si eu o bicla de aia de casa si sa ma vedeti atunci....ce sportiva ma fac. Na c-am mai bagat un oki inainte sa plec. Pai Andreea, tu aveai de slabit doar 8 kg, de aia iti permiteai sa citesti carti. Daca aveai 17,5 kg, vedeai ce de sport bagai! -------------------- |
| Andreea-Rodica |
20-11-2006, 01:51 PM
|
Cred ca ai dreptate. Dar pune-ti si tu ticker ca sa vedem cum stai si cum merge treaba. Hai la sala cu tine! Spor!
-------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/]
![]() [/url] |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 2-12-2008 - 10:00 PM |