![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| crissy |
20-11-2006, 11:38 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.486 Inscris: 10-10-2006 Membrul Nr.: 142 Sex: Feminin |
Hi, hi... hai sa zic si eu 2 vorbe. Despre pasta de tomate... Eu stiu ca are amidon si Monti nu recomanda amidonul. Dar daca e in cantitate mica, eu zic ca merge. Eu pun la mancaruri suc de rosii facut de mama din dotare. Care suc e cu zahar. Deci... Nici eu nu stiu cum e mai bine: cu amidon sau cu zahar? Poate ne ajuti tu Andreea.
-------------------- In stand by...
![]() |
| lliliana |
21-11-2006, 07:31 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
-------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Melcu' |
21-11-2006, 09:49 AM
|
![]() Furnica ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 68 Inscris: 7-09-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 128 Dispozitie: Ma duc sa-mi las mustatza. Sex: Feminin |
Multumesc de urare, Liliana!
Sa va zic: ieri am calcat iar stramb. Dar nu mult. Doar ca am mancat dupa 18, adica pe la 19 si am mancat niste ciocolata amara pe la 16:30. Dar stiti cat de amara??? Rau de tot! 85% cacao. Monti zice ca de asta am voie, dar cred ca prefera sa ma lipsesc. In alta ordine de idei, trebuie sa ma si laud, ca am cu ce. M-am cantarit si am mai dat jos 3 kg! Meniu azi: MD: 50 g cioco amara (ce imi ramasese, ca sa scap de o grija si o tentatie, ca oricum ma duc putin mai tarziu la sala si o ard repejor) P: cred ca iar mananc pui cu sos de rosii, ca mai e putin si, cum zicea Crissy, oricum mananc putin sos. C: ma mai gandesc daca mananc branza dulce sau perle de branza cu smantana 2% grasime de la La Dorna. Intre astea, mai strecor si vreo 2 gustari de mere. La timpul potrivit dupa sistemul metric Monti. Ma duc sa imi fac ticker. -------------------- |
| Sexymom |
21-11-2006, 10:53 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.379 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
In primul rand felicitari pt. cele 3 kg pierdute.
In al doilea rand vroiam sa iti spun ca proful meu de antrenamente imi spunea sa mananc in fiecare dimineata un fruct , inainte sa ajung la sala.A spus ca asa imi iau energie pt. toata dimineata. Poate strecori si tu un fruct dimineata, ca nu e mult , e sanatos si are si putine calorii. -------------------- ![]() |
| luchi |
21-11-2006, 11:06 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.549 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
In primul rand, felicitari pentru kile!
in al doilea rand , cum zicea si Doina, poti manca fruct inainte de md. Eu asa mancam cand tineam Monti, asa mai mananc si acum (cand nu uit), mai ales kiwi, care ajuta la..hmmm...digestie Spor !! -------------------- The only way to keep your health is to eat what you don’t want, drink what you don’t like, and do what you’d rather not.
|
| aki |
21-11-2006, 12:47 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.388 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Salut Melcu.am trecut pe la tine prin vizita sa mai vad ce mai faci si sa-ti las un pupic
-------------------- |
| crissy |
21-11-2006, 03:26 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.486 Inscris: 10-10-2006 Membrul Nr.: 142 Sex: Feminin |
Ma bucur sa vad ca esti optimista in privinta kg pierdute. Am si io o intrebare Si poarta, dom'le, pantofi fara toc, ca sa nu mai calci stramb... Acest mesaj a fost editat de crissy: 21-11-2006, 03:27 PM -------------------- In stand by...
![]() |
| Deea |
21-11-2006, 03:49 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.866 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 79 Sex: Feminin |
Hop s eu pe aici!
Felicitari pentru puiut, jurnal si nu in ultimul rand pentru cele trei kg. alungate! La cat mai multe pierdute! Foarte frumusel puiutul tau .... poate ii fac cunostinta cu Alexia mea! -------------------- |
| buretel |
21-11-2006, 04:16 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.695 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 97 Dispozitie: cu gura pana la urechi :)) Sex: Feminin |
bine ai venit printre noi, luiza
eu nu ma pricep la monti. dar iti tin pumnii sa reusesti in ce ti-ai propus ti-am vazut minunea de copil, e o dulceata spor in toate! -------------------- |
| buretel |
21-11-2006, 04:27 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.695 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 97 Dispozitie: cu gura pana la urechi :)) Sex: Feminin |
vaaaai, ti-am vazut pisicutza, si sunt topita dupa ea
-------------------- |
| Andreea-Rodica |
21-11-2006, 07:57 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.019 Inscris: 7-07-2006 Membrul Nr.: 59 Sex: Feminin |
Bravo ptr kg pierdute! La cat mai multe (disparute).
Acum despre monti: eu nu prea tin cont de ora la care mananc cina, in unele zile cand am ore mai tarziu si pranzul e mai tarziu si implicit si cina e tarzie. Stiu ca nu-i prea bine, dar nici nu ma culc prea devreme. Eu de la nea Monti am inteles ca cina ar trebui sa fie cu cel putin 2-3 ore inainte de culcare. Asa o fi oare?! In alta ordine de idei, eu am cumparat pasta de tomate Sultan, pe care nu scrie nimic de amidon si nici zahar. Eu din asta folosesc si e buna. -------------------- ![]() [/url] |
| Melcu' |
21-11-2006, 09:05 PM
|
![]() Furnica ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 68 Inscris: 7-09-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 128 Dispozitie: Ma duc sa-mi las mustatza. Sex: Feminin |
Multumesc pentru urari si mai ales pentru aprecierile la adresa lui Rares...si a lui Toto.
Nu stiu daca Monti zice ceva de ora ultimei mese, dar cred ca e mai bine sa fie mai devreme. Nici eu nu ma culc devreme, ca Piti mananca ultima masa pe la 23-23:30, de aia imi mai permit si abateri si mai mananc si pe la 19. Si eu folosesc tot pasta Sultan. Deci e buna! Ce bine! -------------------- |
| Nessie |
21-11-2006, 10:22 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.457 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Melcu, e ok sa mananci oricand iti e foame. Daca vezi ca nu slabesti incearca sa nu mai mananci inainte de culcare, dar oricum nu te frustra cu mesela ca iti faci numai pofte si e mai rau atunci.
-------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| lliliana |
22-11-2006, 08:40 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
Melku' drag shi skump pupam cornitzele shi casutza din spinare...ai grija de tine shi de scumpetea ta. O zi buna.
-------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| Karin |
22-11-2006, 08:48 AM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 691 Inscris: 29-09-2006 Membrul Nr.: 137 Dispozitie: Ignorati-ma.... Sex: Feminin |
Uaioooo, misto pisica!
Si io am una acasa care e birmaneza si mi-e teama ca daca o sa vreau bebe...o sa trebuiasca sa scap de ea cumva! O zi frumoasa! -------------------- ![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 9-01-2009 - 02:48 AM |