![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Melcu' |
22-11-2006, 01:03 PM
|
![]() Furnica ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 68 Inscris: 7-09-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 128 Dispozitie: Ma duc sa-mi las mustatza. Sex: Feminin |
Buna dimineata! La mine e cumva dimineata, pentru ca iar sunt chiauna din motive de Piti care s-a trezit noaptea de 3 ori. Nu stiu cum de mai merg in picioare de oboseala. Parca sunt drogata. Acum stau cu cafeaua fara zahar langa mine si incerc sa imi revin.
Azi am mancat: 08:30: - o felie de jambon de curcan cu branza dulce - 30 g piept de pui afumat 12:00 - 2 mere 12:40 (si inca nu am terminat, e langa mine pe birou) - salata de varza, morcovi, telina, ardei gras. Fara mar. Mi-am insusit critica. La 14 ma duc la sala, apoi am sa mai mananc: 50 g ciocolata amara (ca sa nu ma frustrez prea tare) si, pe la 18, ciuperci la cuptor. Sau piept de pui cu sos de rosii. Mai deliberez. -------------------- |
| Deea |
22-11-2006, 02:10 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.866 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 79 Sex: Feminin |
am trecut sa te salut! Salutari pt. Piti de la Alexia -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Melcu' |
22-11-2006, 05:02 PM
|
![]() Furnica ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 68 Inscris: 7-09-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 128 Dispozitie: Ma duc sa-mi las mustatza. Sex: Feminin |
Multumesc, Deea, va salutam si noi. Pe amandoua. Poate le facem cunostinta lui Piti si Alexiei. Dar vezi sa nu invete de la el cum se trezeste noaptea de cate 3 ori.
-------------------- |
| Melcu' |
22-11-2006, 05:55 PM
|
Si sa va zic ce am mancat pana la urma pe ziua de azi:
8:30: - o felie de jambon de curcan cu branza dulce - 30 g piept de pui afumat 12:00 - 2 mere 12:40 - salata de varza, morcovi, telina, ardei gras 16:30 - un baton de cereale fara zahar adaugat - 60 g ciocolata 75% cacao. Am decis ca totusi cea cu 85% e aproape necomestibila. Ciocolata venea dupa 1,5 ora la sala, cu 45 minute de cardio samd. Acum, pe la 18 si ceva, voi manca probabil pui cu sos de rosii. Asta pentru ca nu am gasit ciuperci acolo unde trebuia. Dar maine tot imi iau si imi fac o tocanita, cu ciuperci, ceapa, rosii si pasta de tomate Sultan. -------------------- |
| crissy |
22-11-2006, 06:14 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.486 Inscris: 10-10-2006 Membrul Nr.: 142 Sex: Feminin |
Ce ciocolata e aia cu 85% cacao? Ca eu nu gasesc decat cu maxim 75% (mie imi place ciocolata amaruie
-------------------- In stand by...
![]() |
| Andreea-Rodica |
22-11-2006, 07:06 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.019 Inscris: 7-07-2006 Membrul Nr.: 59 Sex: Feminin |
Vin si eu cu o intrebare: salata ta avea si un pic de ulei? Ca daca da, batonul de cereale trebuia sa fie la 5 ore dupa pranz. Daca nu avea ulei deloc, zic ca e OK.
Tocanita ta suna fain si parca chiar miroase deja! Trebuie sa fac si eu -------------------- ![]() [/url] |
| Melcu' |
22-11-2006, 07:50 PM
|
Crissy, ciocolata cu 85% cacao era Lindt. Dar crede-ma, e amara rau!
Andreea, da, avea si putin ulei de masline. Si nu au fost 5 ore dupa pranz (nu e totusi cam mult?), ci doar 3,5. 'Ai ma, 5 ore??? Pai de ce asa mult? Atat ii trebuie uleiului sa se digere? Si pentru ce mai trebuie sa astept 5 ore in afara de cereale? Mentionez ca cerealele erau integrale. Saru' mana pentru informatie. Sa mai adaug si ca pana la urma am luat o inghititura mica de clatita? -------------------- |
| Deea |
22-11-2006, 08:03 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.866 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 79 Sex: Feminin |
Multumesc, Deea, va salutam si noi. Pe amandoua. Poate le facem cunostinta lui Piti si Alexiei. Dar vezi sa nu invete de la el cum se trezeste noaptea de cate 3 ori. sau poate invers....il corupe Alexia sa doarma toata noaptea Acum am venit de la vaccinul de 4 luni...a plans ea, am plans si eu am uitat sa mentionez, eu tin WW...ma rog... nu tin foarte strict ca n-am starea necesara acum, creierasul meu refuza sa numere, mananc rezonabil si cat mai sanatos...o sa vad maine cand e ziua de cantar ce si cum. Noroc ca sunt inalta si nu se vad toate kg. ca altfel.... -------------------- |
| Andreea-Rodica |
22-11-2006, 08:22 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.019 Inscris: 7-07-2006 Membrul Nr.: 59 Sex: Feminin |
Eu am retinut ca la Monti trebuie sa mancam glucide la cel putin 5 ore dupa o masa lipidica, iar lipide la cel putin 3 ore dupa lipide. Daca mancai altceva are ok, dar cerealele, chiar si integrale, sunt glucide. Si apropo, de care baton cu cereale fara zahar ai gasit, ca eu n-am gasit decat cu zahar?
-------------------- ![]() [/url] |
| Melcu' |
22-11-2006, 08:38 PM
|
Eu am retinut ca la Monti trebuie sa mancam glucide la cel putin 5 ore dupa o masa lipidica, iar lipide la cel putin 3 ore dupa lipide. Daca mancai altceva are ok, dar cerealele, chiar si integrale, sunt glucide. Si apropo, de care baton cu cereale fara zahar ai gasit, ca eu n-am gasit decat cu zahar? Hai sa-ti zic ceva: habar n-am cum se cheama! Da' in legatura cu timpul dintre mese, nu poate fimai mic daca fac si sport intre ele? -------------------- |
| Melcu' |
22-11-2006, 08:46 PM
|
Multumesc, Deea, va salutam si noi. Pe amandoua. Poate le facem cunostinta lui Piti si Alexiei. Dar vezi sa nu invete de la el cum se trezeste noaptea de cate 3 ori. sau poate invers....il corupe Alexia sa doarma toata noaptea Acum am venit de la vaccinul de 4 luni...a plans ea, am plans si eu am uitat sa mentionez, eu tin WW...ma rog... nu tin foarte strict ca n-am starea necesara acum, creierasul meu refuza sa numere, mananc rezonabil si cat mai sanatos...o sa vad maine cand e ziua de cantar ce si cum. Noroc ca sunt inalta si nu se vad toate kg. ca altfel.... Piti nu a plans deloc la vaccin, nici la 2 luni, nici la 4 luni. La primul chiar a ras, imediat dupa ce i-a scos acul. Iar la cel de 4 luni, scotea asistenta aia niste onomatopee si se stramba asa de tare la el, ca nici nu a observat ca i s-a facut un vaccin. Dar ma atrage tare mult treaba aia cu invatatul cum sa doarma toata noaptea. -------------------- |
| buretel |
22-11-2006, 10:54 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.695 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 97 Dispozitie: cu gura pana la urechi :)) Sex: Feminin |
noroc cu cititul la tine in jurnal, mi-am adus aminte ca zace in frigider o telina, de vreo 2 saptamani. o sacrific zilele astea, si-mi fac o salata trasnet, cu mere si morcovi langa. si am mai preluat o idee, cred ca tot de la fetele de aici, sa pun si cateva nuci faramitate. am sa incerc, sper sa fie gustoasa. -------------------- |
| Lacry |
22-11-2006, 10:57 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.388 Inscris: 9-08-2006 Membrul Nr.: 106 Dispozitie: trista Sex: Feminin |
Ce ciocolata e aia cu 85% cacao? Ca eu nu gasesc decat cu maxim 75% (mie imi place ciocolata amaruie asta-i din cale-afar' de amara. exista si heidi cu 85% cacao. Am luat toate marcile de cioco cu peste 70% cacao si Anidor ramane cea mai buna noroc cu cititul la tine in jurnal, mi-am adus aminte ca zace in frigider o telina, de vreo 2 saptamani. o sacrific zilele astea, si-mi fac o salata trasnet, cu mere si morcovi langa. si am mai preluat o idee, cred ca tot de la fetele de aici, sa pun si cateva nuci faramitate. am sa incerc, sper sa fie gustoasa. daca suporti ridichea neagra mai pune si ridiche plus sfecla rosie. este o nebunie de salata, pe care o poti face toata iarna. Deci: morcov, telina, mar, ridiche, sfecla -------------------- |
| Deea |
23-11-2006, 01:39 PM
|
cam liniste azi la tine in jurnal Lacry multumesc ca mi-ai adus aminte de salata asta...yammmyyy...eu mai pun si ciuperci cand am chef....super buna. -------------------- |
| Lacry |
23-11-2006, 09:35 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.388 Inscris: 9-08-2006 Membrul Nr.: 106 Dispozitie: trista Sex: Feminin |
cam liniste azi la tine in jurnal Lacry multumesc ca mi-ai adus aminte de salata asta...yammmyyy...eu mai pun si ciuperci cand am chef....super buna. Deea, ce-ti face Dulcineea? Eu vreau sa tin o data o dieta, oricare, dar tot alaptez, ma gandesc la pui si mi se pare el mai important... totusi sunt nitel frustrata... -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 9-01-2009 - 04:32 AM |