left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Bilant 2008 , dorinte 2009
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

9 Pagini V « < 3 4 5 6 7 > »   
Reply to this topicStart new topic
left > Jurnalul unei mamici descurajate, Oscilez intre roz si albastru intens seperator Optiuni V right
Melcu'
mesaj 22-11-2006, 01:03 PM
Mesaj #61

Furnica
*

Grup: Membri
Raspunsuri: 68
Inscris: 7-09-2006
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 128
Dispozitie: Ma duc sa-mi las mustatza.
Sex: Feminin

Buna dimineata! La mine e cumva dimineata, pentru ca iar sunt chiauna din motive de Piti care s-a trezit noaptea de 3 ori. Nu stiu cum de mai merg in picioare de oboseala. Parca sunt drogata. Acum stau cu cafeaua fara zahar langa mine si incerc sa imi revin.

Azi am mancat:
08:30: - o felie de jambon de curcan cu branza dulce
- 30 g piept de pui afumat
12:00 - 2 mere
12:40 (si inca nu am terminat, e langa mine pe birou) - salata de varza, morcovi, telina, ardei gras. Fara mar. Mi-am insusit critica.

La 14 ma duc la sala, apoi am sa mai mananc: 50 g ciocolata amara (ca sa nu ma frustrez prea tare) si, pe la 18, ciuperci la cuptor. Sau piept de pui cu sos de rosii. Mai deliberez.

--------------------
Luiza si RARES (3 iulie 2006)

Imagine
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Deea
mesaj 22-11-2006, 02:10 PM
Mesaj #62

Iepuras

Raspunsuri: 1.866
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 79

pupic.gif
am trecut sa te salut!
Salutari pt. Piti de la Alexia naughty.gif .. acum cat e vesela ca diseara mergem la vaccin...presimt ca ma asteapta o noapte tare lunga si alba.

hug.gif

--------------------
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

Melcu'
mesaj 22-11-2006, 05:02 PM
Mesaj #63

Furnica
*

Multumesc, Deea, va salutam si noi. Pe amandoua. Poate le facem cunostinta lui Piti si Alexiei. Dar vezi sa nu invete de la el cum se trezeste noaptea de cate 3 ori.

--------------------

Imagine
+Quote Post
Melcu'
mesaj 22-11-2006, 05:55 PM
Mesaj #64

Furnica
*

Si sa va zic ce am mancat pana la urma pe ziua de azi:

8:30: - o felie de jambon de curcan cu branza dulce
- 30 g piept de pui afumat
12:00 - 2 mere
12:40 - salata de varza, morcovi, telina, ardei gras
16:30 - un baton de cereale fara zahar adaugat
- 60 g ciocolata 75% cacao. Am decis ca totusi cea cu 85% e aproape necomestibila. Ciocolata venea dupa 1,5 ora la sala, cu 45 minute de cardio samd.

Acum, pe la 18 si ceva, voi manca probabil pui cu sos de rosii. Asta pentru ca nu am gasit ciuperci acolo unde trebuia. Dar maine tot imi iau si imi fac o tocanita, cu ciuperci, ceapa, rosii si pasta de tomate Sultan.

--------------------

Imagine
+Quote Post
crissy
mesaj 22-11-2006, 06:14 PM
Mesaj #65

Marmota

Raspunsuri: 1.486
Inscris: 10-10-2006
Membrul Nr.: 142

Ce ciocolata e aia cu 85% cacao? Ca eu nu gasesc decat cu maxim 75% (mie imi place ciocolata amaruie drool.gif )

--------------------
In stand by...

Imagine
+Quote Post
Andreea-Rodica
mesaj 22-11-2006, 07:06 PM
Mesaj #66

Koala

Raspunsuri: 2.019
Inscris: 7-07-2006
Membrul Nr.: 59

Vin si eu cu o intrebare: salata ta avea si un pic de ulei? Ca daca da, batonul de cereale trebuia sa fie la 5 ore dupa pranz. Daca nu avea ulei deloc, zic ca e OK.
Tocanita ta suna fain si parca chiar miroase deja! Trebuie sa fac si eu chef.gif

--------------------
Imagine
[/url]

+Quote Post
Melcu'
mesaj 22-11-2006, 07:50 PM
Mesaj #67

Furnica
*

Crissy, ciocolata cu 85% cacao era Lindt. Dar crede-ma, e amara rau!

Andreea, da, avea si putin ulei de masline. Si nu au fost 5 ore dupa pranz (nu e totusi cam mult?), ci doar 3,5. 'Ai ma, 5 ore??? Pai de ce asa mult? Atat ii trebuie uleiului sa se digere? Si pentru ce mai trebuie sa astept 5 ore in afara de cereale? Mentionez ca cerealele erau integrale.
Saru' mana pentru informatie.

Sa mai adaug si ca pana la urma am luat o inghititura mica de clatita? blush.gif

--------------------

Imagine
+Quote Post
Deea
mesaj 22-11-2006, 08:03 PM
Mesaj #68

Iepuras

CITAT(Melcu' @ 22-11-2006, 07:02 PM) *

Multumesc, Deea, va salutam si noi. Pe amandoua. Poate le facem cunostinta lui Piti si Alexiei. Dar vezi sa nu invete de la el cum se trezeste noaptea de cate 3 ori.

sau poate invers....il corupe Alexia sa doarma toata noaptea smile.gif

Acum am venit de la vaccinul de 4 luni...a plans ea, am plans si eu smile.gif ... acum e vesela, mie mi-a trecut pofta de mancare smile.gif

am uitat sa mentionez, eu tin WW...ma rog... nu tin foarte strict ca n-am starea necesara acum, creierasul meu refuza sa numere, mananc rezonabil si cat mai sanatos...o sa vad maine cand e ziua de cantar ce si cum. Noroc ca sunt inalta si nu se vad toate kg. ca altfel....

--------------------
+Quote Post
Andreea-Rodica
mesaj 22-11-2006, 08:22 PM
Mesaj #69

Koala

Raspunsuri: 2.019
Inscris: 7-07-2006
Membrul Nr.: 59

Eu am retinut ca la Monti trebuie sa mancam glucide la cel putin 5 ore dupa o masa lipidica, iar lipide la cel putin 3 ore dupa lipide. Daca mancai altceva are ok, dar cerealele, chiar si integrale, sunt glucide. Si apropo, de care baton cu cereale fara zahar ai gasit, ca eu n-am gasit decat cu zahar? floare.gif

--------------------
Imagine
[/url]

+Quote Post
Melcu'
mesaj 22-11-2006, 08:38 PM
Mesaj #70

Furnica
*

CITAT(Andreea-Rodica @ 22-11-2006, 10:22 PM) *

Eu am retinut ca la Monti trebuie sa mancam glucide la cel putin 5 ore dupa o masa lipidica, iar lipide la cel putin 3 ore dupa lipide. Daca mancai altceva are ok, dar cerealele, chiar si integrale, sunt glucide. Si apropo, de care baton cu cereale fara zahar ai gasit, ca eu n-am gasit decat cu zahar? floare.gif

Hai sa-ti zic ceva: habar n-am cum se cheama! )).gif Dar mai trec maine pe la Mega si ma uit si iti spun.
Da' in legatura cu timpul dintre mese, nu poate fimai mic daca fac si sport intre ele? pray.gif

--------------------

Imagine
+Quote Post
Melcu'
mesaj 22-11-2006, 08:46 PM
Mesaj #71

Furnica
*

CITAT(Deea @ 22-11-2006, 10:03 PM) *

CITAT(Melcu' @ 22-11-2006, 07:02 PM) *

sau poate invers....il corupe Alexia sa doarma toata noaptea smile.gif

Acum am venit de la vaccinul de 4 luni...a plans ea, am plans si eu smile.gif ... acum e vesela, mie mi-a trecut pofta de mancare smile.gif

am uitat sa mentionez, eu tin WW...ma rog... nu tin foarte strict ca n-am starea necesara acum, creierasul meu refuza sa numere, mananc rezonabil si cat mai sanatos...o sa vad maine cand e ziua de cantar ce si cum. Noroc ca sunt inalta si nu se vad toate kg. ca altfel....

Piti nu a plans deloc la vaccin, nici la 2 luni, nici la 4 luni. La primul chiar a ras, imediat dupa ce i-a scos acul. Iar la cel de 4 luni, scotea asistenta aia niste onomatopee si se stramba asa de tare la el, ca nici nu a observat ca i s-a facut un vaccin.
Dar ma atrage tare mult treaba aia cu invatatul cum sa doarma toata noaptea.

--------------------

Imagine
+Quote Post
buretel
mesaj 22-11-2006, 10:54 PM
Mesaj #72

Koala

Raspunsuri: 2.695
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 97
Dispozitie: cu gura pana la urechi :))

pupic.gif melcusorule!
noroc cu cititul la tine in jurnal, mi-am adus aminte ca zace in frigider o telina, de vreo 2 saptamani. o sacrific zilele astea, si-mi fac o salata trasnet, cu mere si morcovi langa.
si am mai preluat o idee, cred ca tot de la fetele de aici, sa pun si cateva nuci faramitate. am sa incerc, sper sa fie gustoasa.

--------------------
Imagine

It hurts in my fourteen! (ma doare-n paispe!)
+Quote Post
Lacry
mesaj 22-11-2006, 10:57 PM
Mesaj #73

Marmota

Raspunsuri: 1.388
Inscris: 9-08-2006
Membrul Nr.: 106
Dispozitie: trista

CITAT(crissy @ 22-11-2006, 08:14 PM) *

Ce ciocolata e aia cu 85% cacao? Ca eu nu gasesc decat cu maxim 75% (mie imi place ciocolata amaruie drool.gif )

asta-i din cale-afar' de amara. exista si heidi cu 85% cacao. Am luat toate marcile de cioco cu peste 70% cacao si Anidor ramane cea mai buna wink1.gif

CITAT(buretel @ 23-11-2006, 12:54 AM) *

pupic.gif melcusorule!
noroc cu cititul la tine in jurnal, mi-am adus aminte ca zace in frigider o telina, de vreo 2 saptamani. o sacrific zilele astea, si-mi fac o salata trasnet, cu mere si morcovi langa.
si am mai preluat o idee, cred ca tot de la fetele de aici, sa pun si cateva nuci faramitate. am sa incerc, sper sa fie gustoasa.

daca suporti ridichea neagra mai pune si ridiche plus sfecla rosie. este o nebunie de salata, pe care o poti face toata iarna. Deci: morcov, telina, mar, ridiche, sfecla

--------------------
+Quote Post
Deea
mesaj 23-11-2006, 01:39 PM
Mesaj #74

Iepuras

pupic.gif melcusorule!

cam liniste azi la tine in jurnal

Lacry multumesc ca mi-ai adus aminte de salata asta...yammmyyy...eu mai pun si ciuperci cand am chef....super buna.

--------------------
+Quote Post
Lacry
mesaj 23-11-2006, 09:35 PM
Mesaj #75

Marmota

Raspunsuri: 1.388
Inscris: 9-08-2006
Membrul Nr.: 106
Dispozitie: trista

CITAT(Deea @ 23-11-2006, 03:39 PM) *

pupic.gif melcusorule!

cam liniste azi la tine in jurnal

Lacry multumesc ca mi-ai adus aminte de salata asta...yammmyyy...eu mai pun si ciuperci cand am chef....super buna.

Deea, ce-ti face Dulcineea? hug.gif

Eu vreau sa tin o data o dieta, oricare, dar tot alaptez, ma gandesc la pui si mi se pare el mai important... totusi sunt nitel frustrata... sad.gif

--------------------
+Quote Post

9 Pagini V « < 3 4 5 6 7 > » 
Reply to this topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 9-01-2009 - 04:32 AM