![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Sexymom |
11-11-2007, 02:02 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.540 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Cum arata totul
-------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
![]() |
| Pisik |
11-11-2007, 02:11 PM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.342 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Vreau si eu reteta de la pateuri , te roooooggg !!!!! Arata demential placinta aia .... " cap aveti , minte ce va trebuie " Nu e tocmai o reteta, mai degraba reteta gospodinei lenese Am luat un pachet de foietaj pt pateuri, l-am intins ca e prea gros, l-am taiat patrate si am umplut patratele cu diferite umpluturi: unele cu branza telemea maruntita cu furculita si amestecata cu ou, altele cu cateo ciupercuta mica in care am varat o bucata de branza mai tare (babybell, sigur e si la voi, ca sa iti dai seama de tipul branzei) si unele cu o fasiuta de bacon rulata si o bucatica de cascaval la mijloc. Le-am impachetat in romb (am impreuna cele patru colturi opuse), le-am dat cu ou batut ca pt omleta si gata Iar placinta cu branza iarasi e f simpla: foi cumparate; compozitia din 1 kg branza de vaci, 1 kg smantana, lasate la scurs de ieri, intr-o batista asezata pe felii de paine ca sa absoarba. Azi dimineata ama mestecat branza, smantana, 7 galbenusuri, 7 linguri de zahar, coaja rasa de la o lamaie, stafide, zahar vanilat si esenta de vanilie si albusurile batute spuma, am turnat compozitia peste prima foaie, am pus si a doua foaie, am facut sorele si la cuptor. Secretul ca sa nu se usuce (cine nu are Buni sa isi cumpere |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Sexymom |
11-11-2007, 02:12 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.540 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Imi vine sa mor de ciuda ca e inchis la magazin, ca altfel luam si eu foi de placinta si faceam tot ce am vazut la tine
![]() |
| danyhoney |
11-11-2007, 02:17 PM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.462 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
E clar : trebuie sa caut foetaj pentru pateuri !!!! Oi gasi ? Cum s-or numi pe germana ?
-------------------- ![]() |
| stardust |
11-11-2007, 02:17 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 362 Inscris: 29-05-2007 Membrul Nr.: 305 |
Pisi, vrei sa fi prietena mea?
-------------------- ![]() [/url] |
| Sexymom |
11-11-2007, 02:24 PM
|
Dar nevasta mea?
![]() |
| danyhoney |
11-11-2007, 02:26 PM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.462 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Dar mama mea ai vrea sa fii ?
-------------------- ![]() |
| Pisik |
11-11-2007, 02:44 PM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.342 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Sunteti mortale fetelor. Pai, nu mi-ar strica sa stau vreo 3 luni in Germania, pe urma vreo trei in Spania si inchei cu vreo 3-4 in Belgia Ficateii in bacon (ficatei rulati in felii de bacon, pusi cu apa si cu mirodenii si la cuptor cu ei) ![]() platoul cu branzeturi aranjat de sot ![]() si painica facuta tot de el ![]() Mai am la cuptor fripturica de pui cu cartofi, am facut-o ceva mai special, cu sos de vin, cu rozmarin, coapta acoperita cu folie vreo ora si pe urma descoperita, sper sa iasa buna. Si mai avem sa facem salata si gata, acum fug sa ma machiez si eu un pic si sa imi pun ceva mai decent pe mine |
| May |
11-11-2007, 03:26 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.719 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Am cazut in admiratie vesnica... vrei sa fii amanta mea?
-------------------- ![]() Nothing tastes as good as thin feels! ![]() |
| Pisik |
11-11-2007, 03:31 PM
|
|
|
| May |
11-11-2007, 03:32 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.719 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Deci sa imi prelungesc sederea in Spania. Se accepta. Prestezi bine in calitate de amanta? Pai tu trebuie sa prestezi ca tu esti amanta, te inchid in bucatarie si iti fac un gemulet pe unde sa imi dai mancarea Acest mesaj a fost editat de Maybeline: 11-11-2007, 03:33 PM -------------------- ![]() Nothing tastes as good as thin feels! ![]() |
| daconst |
11-11-2007, 06:29 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.237 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
Moama Pisik,ce dezmat aici la tine...pai vin si io mai des.
Super,super arata tot! Dany,aluat de foetaj se gaseste peste tot,Blätterteig e.Eu iau de la Aldi si fac des merdenele cu branza sarata,feta.Tot asa cu ou amestecat si deasupra ung si aluatul cu ou.Ies tare bune.Mai fac si cu branza dulce si stafide...o nebunie. -------------------- |
| nusarich |
11-11-2007, 07:55 PM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.816 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
Pisi, arata super toate cele de le-ai facut tu acolo!
Abia astept maine dimineata sa mi le copiez la serviciu si sa le printez sa le am la catalog... -------------------- |
| Pisik |
12-11-2007, 09:05 AM
|
|
Neatza!
Sunt suparatica E, asta este...nu ma simt nici prea bine, nici fizic nici psihic, sper sa imi revin.... |
| nusarich |
12-11-2007, 10:54 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.816 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
Pisik, eu zic sa nu fii asa de suparata. Pentru ca desi in dimineata asta n-a tinut cu tine, cantarul totusi s-a miscat. Sunt sigura ca daca ii spui nutritionistului ca ieri ai avut musafiri si ca asta e cauza diferentei de greutate nu te cearta. Pana la urma toti avem asemenea evenimente si mi se pare normal ca dupa o astfel de zi cantarul sa arate mai mult. Dar principalul e ca nu sta pe loc, se misca si se misca in jos. In plus, te-ai cumintit in privinta dulciurilor, chestie care e super, zic eu.
Si mie imi arata azi cantarul mult mai mult ca ieri, desi n-am mancat cine stie ce chestii multe sau mai stiu eu cum, dar era si foarte devreme si nici nu iesisem afara. Mie cantarul imi arata greutati diferite in cursul aceleiasi zile la distanta de 2 ore chiar daca nu ies afara. De-asta prefer sa iau in consideratie greutatea de sambata dimineata, pentru ca atunci pot sta si eu in pat ca omul pana la 7-8 si apoi sa merg la baie, sa nu ma stresez ca pierd masina sau stiu eu ce... Capul sus si bafta la nutritionist! -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 22-08-2008 - 01:16 AM |