![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| axe10 |
22-04-2007, 10:57 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Ce face Pisik-ul ? Neata ! Se pare ca ai intrat pe drumul cel bun cu papa ( chiar daca mai ai mici abateri ) . Bravo !! Maine e sarbatoare ??? Oare ma va pedepsi DD daca voi munci la casa ?? Sper ca nu . De altfel , vrem sa muncim si azi .... O duminica placuta !! Neatza Dany! Ma bucur si eu ca m-am reglat cu mancatul. Nu e usor si mi-a luat enorm dar ptiu sa nu ma deochi, sper sa fi reusit pe termen lung. Am pofte, e greu, dar trec peste. Aseara m-am rasfatat cu inghetata light dar nu am papat lipii facute cu cascaval si pui, pt ca era f tarziu. Si am rezistat la o cutie de tofifee, iar ieri la fina am rezistat la prajitura mea preferata, din care am devorat a doua zi de Paste vreo 15 bucati pe putin Da, maine e Sf Gheorghe. Nu cred ca e pacat sa muncesti la casa, doar sa nu faci laturi (sa speli, sa arunci apa murdara, etc.) Eu de maine iarasi nu mai sunt pana miercuri, sa aveti grija de cosulet, da? Pisi...ai grija de tine pe unde umbli...vezi ca se poate daca iti pui in cap sa faci ceva corect?...de la cap ne vine la toate....pupici -------------------- ![]() |
| Pisik |
22-04-2007, 12:17 PM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.438 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Plec la Ikea si la masa cu mamicile, sper sa nu o dau in bara
-------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| axe10 |
22-04-2007, 01:49 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Plec la Ikea si la masa cu mamicile, sper sa nu o dau in bara Poate o sa reusesc si eu sa ajung odata la IKEA dar daca nu am ajuns cat a fost in deplasare copilul nu cred ca ajung curand....poate mai la vara. Oricum de mobila nu duc lipsa, poate ceva nimicuri cu care s-o aglomerez.... Ai grija... -------------------- ![]() |
| bubbles |
22-04-2007, 02:42 PM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.036 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Ce faci Pisik ?
-------------------- |
| dany |
22-04-2007, 06:39 PM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.467 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Plec la Ikea si la masa cu mamicile, sper sa nu o dau in bara Stii ce te asteapta daca o dai in bara , nu ? Asa ca ... ai grija -------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
| lliliana |
23-04-2007, 07:45 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
Sal...Pisik. Te las fara jiurnal, te gasesk cu jiurnal...Brava pentru perseverentza. Bine te-am regasit...merg shi io sa vaz sotzu' acela mult laudat
-------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| ina_ceva |
23-04-2007, 12:12 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Pisikule, cum a fost la masa cu mamicile? Ce ai papat?
Ai reusit sa cumperi ceva din ikea? -------------------- |
| Pisik |
23-04-2007, 12:15 PM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.438 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Pisikule, cum a fost la masa cu mamicile? Ce ai papat? Ai reusit sa cumperi ceva din ikea? Ina, am papat supa de ciuperci si somon cu un pic de salata si o gurita infima de prajitura, deci am fost cuminte. de uitat si cumparat nu am apucat pt ca a fost o pana imensa de curent chiar dupa ce am intrat noi; noroc ca am mai putu intra si ca am mai putut comanda ceva, pt ca pana a persistat si au fost nevoiti sa inchida tot, asa ca a trebuit sa plecam dar planuim o vizita lunga curand -------------------- |
| May |
23-04-2007, 01:09 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.520 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Mai, mai ce cuminte esti!!! Tine-o tot asa
-------------------- ![]() Nothing tastes as good as thin feels! ![]() |
| anca veselie |
23-04-2007, 01:50 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.340 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
pisik, si eu am fost ieri la ikea si am stat vreo juma de ora pe afara pana s-a rezolvat pana. bravo ca esti cumintica, eu am cam sarit calul
-------------------- |
| buretel |
23-04-2007, 04:14 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.884 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 97 Dispozitie: cu gura pana la urechi :)) Sex: Feminin |
hai ca m-am laudat peste tot, acum ma laud si la tine -------------------- |
| lliliana |
24-04-2007, 06:56 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
Sal' Pisikutz, micutz, dragutz...O zi cat mai faina
-------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| ina_ceva |
24-04-2007, 09:57 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Pisikule, se pare ca esti cuminte foc. Bravo!
Sa porti ceva rosu, sa nu te deoachem -------------------- |
| Tzutzi80 |
24-04-2007, 10:37 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.801 Inscris: 2-02-2007 Membrul Nr.: 224 Dispozitie: superba :D Sex: Feminin |
Pisikule, se pare ca esti cuminte foc. Bravo! Sa porti ceva rosu, sa nu te deoachem Sau chilotii pe dos -------------------- ![]() Start WW - 22 ianuarie 2008 ![]() |
| Pisik |
25-04-2007, 04:23 PM
|
|
Bine v-am regasit la mine in cosulet!
Buretzel, felicitari! Inseamna ca esti mai cuminte ca mine, eu nu am slabit atat. Slabisem si eu un pic dar cred ca s-a depus la loc si am si rusii asa ca nu ma risc. Am revenit si eu, am avut doua zile frumoase, aseara am avcut parte de o intalnire mega placuta, am scris la Neuroni. Cu papa am fost relativ cuminte. Ca si data trecuta, o sa rezum ce am facut bine si ce nu. Bine: -m-am abtinut la dulciuri -am baut apa si ceaiuri cat am putut -m-am abtinut cand am avut de ales de la ingrasacioase Rau: -mancat tarziu seara si luni si ieri -mancat branze si sosuri, paine (neagra si coaja de paine alba), orez si paste (p[aste seara!) ieri -mancat mult Dar, ne redresam Azi am papat: MD (hotel): prune uscate, 1 kiwi (ambele pt constipatoe dar degeaba P (mai mult gustare la ce am ciugulit) - avion: o mini salata de sfecla + un buchetel brocolli + lsagna de pui, ciugulita tare, am evitat pe cat posibil foaia si cascavalul de deasupra, dar tot am mancat ceva coca la 16:00 - o salata de salata verde, rosii, ceapa verde, o ridiche + telemea proaspata (cateva cubulete) + cateva lingurite iaurt 0,1% ca dressing + 1/2 pachet branza de vaci cu fructe de padure congelate Vroiam sa bag sport dar mi-au venit rusii si nu stiu daca mai fac, sa vedem -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 7-10-2008 - 07:18 PM |