![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| dany |
12-11-2007, 11:11 AM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.739 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Dany,aluat de foetaj se gaseste peste tot,Blätterteig e.Eu iau de la Aldi si fac des merdenele cu branza sarata,feta.Tot asa cu ou amestecat si deasupra ung si aluatul cu ou.Ies tare bune.Mai fac si cu branza dulce si stafide...o nebunie. Multumesc , Dana ! Neatza! Sunt suparatica E, asta este...nu ma simt nici prea bine, nici fizic nici psihic, sper sa imi revin.... Parca ziceai ca nu te vei plange azi Stiai ca asa se va intampla ( oricum 1,2 kg nu pot fii ) asa ca spui frumusel diseara ca ai avut musafiri ieri si promiti ca te vei tine de treaba de acum incolo si .... pe cai !!! Si nutritionistul e tot om si are cateodata musafiri asa ca stie cum e . -------------------- ![]() |
| May |
12-11-2007, 12:24 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.850 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Neatza
-------------------- ![]() Nothing tastes as good as thin feels! ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Pisik |
12-11-2007, 12:36 PM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.380 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Multumesc mult Nusa, Dany, May
Stiu ca aveti dreptate, dar mi-era si mie ciuda, chiar 1,2 kile, mi se pare f mare diferenta. Ieri aveam 71,5 si ma bucuram si azi 72,7. Dar sigur in cateva zile isi revine si atunci schimb si eu tickerul -------------------- |
| stardust |
12-11-2007, 12:38 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 362 Inscris: 29-05-2007 Membrul Nr.: 305 |
Pis, nu fii necajita ca nu are rost. Cum spunea si nusha, astea sunt chestii firesti care fac parte din viata noastra. Cred ca am devenii cu totii niste frustrati daca numai la mancare sanatoasa ne-am gandi desi poftele noastre se indreapta in alta directie. Mi se pare firesc sa pacatuim, mai ales atunci cand o facem planificat.
Te cred ca esti necajita, si eu as fi. Dar sper ca nu esti necajita de ceea ce s-ar putea sa spuna/gandeasca nutritionista! Asta ar fi cea mai mare prostie dupa mine! Tu slabesti pentru tine si nu pentru ea. Iar tu stii mai bine decat oricine cate eforturi ai depus, indiferent daca rezultatele au aparut sau nu. Hai, capul sus, ca oricum nici nu ai nevoie sa slabesti!! -------------------- ![]() [/url] |
| Pisik |
12-11-2007, 12:49 PM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.380 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Pis, nu fii necajita ca nu are rost. Cum spunea si nusha, astea sunt chestii firesti care fac parte din viata noastra. Cred ca am devenii cu totii niste frustrati daca numai la mancare sanatoasa ne-am gandi desi poftele noastre se indreapta in alta directie. Mi se pare firesc sa pacatuim, mai ales atunci cand o facem planificat. Te cred ca esti necajita, si eu as fi. Dar sper ca nu esti necajita de ceea ce s-ar putea sa spuna/gandeasca nutritionista! Asta ar fi cea mai mare prostie dupa mine! Tu slabesti pentru tine si nu pentru ea. Iar tu stii mai bine decat oricine cate eforturi ai depus, indiferent daca rezultatele au aparut sau nu. Hai, capul sus, ca oricum nici nu ai nevoie sa slabesti!! Iti multumesc mult, esti tu scumpica ca zici ca nu am nevoie, nu e chiar asa, din pacate; dar nu e o urgenta, e adevarat, adica mai usurel si fara sacrificii prea mari e mai bine zic eu -------------------- |
| Pisik |
12-11-2007, 10:31 PM
|
|
Am venit sa imi torn cenusa in cap. Am fost la dr. nutritionist, a fost ok, i-am zis ca mi-au venit rusii si ca ieri am avut fix 3 kile, a zis ca ok, deocamdata raportam doua si ca pana data viitoare vrea 3. Nu ne-a schimbat f tare regimul, la pranz avem pui cu salata si o felie de paine, iar seara legume sau supa de pui si iaurt. MD-ul la fel si gustarile de fructe; iar in zilele de post aceleasi combinatii, ca oricum sunt multe variante
Probl e ca azi am fost f depimata, am plans de cateva ori la serviciul, mi-au venit si rusii si dupa ce aveam de raportat o frumusete de zi, cu legume la pranz, cu salata de la spring seara, cand am ajuns acasa, dupa ora 21.00 am basculat covrigei, ciocolata si bomboane cu cafea Va rog supravegheati-ma si cereti-mi meniuri, ca se pare ca nici de rusine nu mai stiu -------------------- |
| bpaula |
12-11-2007, 10:37 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 344 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 94 Sex: Feminin |
pisik tocmai plansul asta si starea de deprimare iti face mai rau si te impinge la dulce...ai pus parca la luchi in jurnal un mesaj optimist, ia sa te vad ca te tii de el...si ca o iei pas cu pas si relaxat, chiar nu ai motive de suparare (pentru cum arati) ca nu e grava situatia si daca nu te-ai mai stresa atata cu slabitul sunt sigura ca ar fi mai usor
ai alte motive care iti mai umbresc ochii, nu te mai preocupa atata si cu slabitul..te rog eu mult, ai incredere in tine -------------------- |
| Pisik |
12-11-2007, 10:40 PM
|
|
Draga Paula, plansul, nervii si tristetea mea au cauze mult mai profunde decat slabitul, dar ma enerveaza ca sunt asa slaba si nu sunt in stare sa ma tin pana la capat....macar atata, sa ma concentrez pe slabit si sa il duc la capat.
Hai da-mi vointa de la tine ca mi-e sa nu intru iar in cercul vicios...trebuie sa ma tin iarasi ca lumea 4-5 zile sa imi reintru in mana.... -------------------- |
| dany |
12-11-2007, 10:43 PM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.739 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Pisi , macar te certi singura si asa imi economisesc eu cuvintele .
Ok , de data asta zic ca nu are rost sa te faci cu ou si cu otet : stress + rusi !!! Multe fete au pofta de dulce in perioada rusilor ! Hey , 5 decembrie ???? E destul timp pana atunci ! 3 saptamani in care e realizabil sa slabesti 3 kg !!! Gata cu dezmatul , gata cu papa aiurea , da ???? Asa vei reusi !!!! Hai , de maine incepi de la 0 !!! Inca ceva : mai tii minte cand trebuia sa pleci la iubi tau in Germania si ne-ai dat pe toate pe spate cum ai slabit ????? Ar fii vreo sansa sa gasesti , din nou , un motiv asa de puternica care sa te faca sa te tii de treaba ? Ia gandeste-te ! -------------------- ![]() |
| bpaula |
12-11-2007, 10:44 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 344 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 94 Sex: Feminin |
stiu ca sunt cauze mult mai profunde carora li se datoreaza plansul, de asta ziceam sa nu mai adaugi si asta cu slabitul ca nu te ajuta cu nimic...
cat despre vointa si luat de la capat stiu si eu cum e...dupa 2 ani in care m-am mentinut in ultimele 4 luni am pus 5 kile si tot "maine" ma apucam de regim...acum se pare ca m-am si apucat dar a durat mult pana sa vina "mainele" si la mine -------------------- |
| Pisik |
12-11-2007, 10:46 PM
|
|
Pisi , macar te certi singura si asa imi economisesc eu cuvintele . Ok , de data asta zic ca nu are rost sa te faci cu ou si cu otet : stress + rusi !!! Multe fete au pofta de dulce in perioada rusilor ! Hey , 5 decembrie ???? E destul timp pana atunci ! 3 saptamani in care e realizabil sa slabesti 3 kg !!! Gata cu dezmatul , gata cu papa aiurea , da ???? Asa vei reusi !!!! Hai , de maine incepi de la 0 !!! Inca ceva : mai tii minte cand trebuia sa pleci la iubi tau in Germania si ne-ai dat pe toate pe spate cum ai slabit ????? Ar fii vreo sansa sa gasesti , din nou , un motiv asa de puternica care sa te faca sa te tii de treaba ? Ia gandeste-te ! Dany Sper ca pana pe 5 dec sa reusesc cele 3 kile. De motivatie, nu stiu, o sa incerc sa gasesc ceva suficient de puternic, hainele care nu ma mai incap ar fi o solutie -------------------- |
| ganesha |
12-11-2007, 10:46 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.656 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
Pisik frumos, nu mai vorbi urit de tine!!!! Ca asta e cea mai mare greseala pe care o faci, e de fapt singura!!! Nu covrigeii, si nici cioco, si nici bomboanele cu cafea nu sint dusmanii aici, ci epitetele pe care ti le... acorzi. E o vorba care zice ceva, si bine zice: It's better to eat the wrong food with the right attitude, than the right food with the wrong attitude. Cuvintele si parerile astea ale tale despre tine atunci cind gresesti au un impact de o mie de ori mai mare decit iti dai seama, si de o suta de ori mai mare decit toate dulciurile din lume adunate.
FIecare trece prin suisuri si coborisuri, nu putem sta mereu sus, pe baricade. AI mincat frumos, ai avut o cadere, asta e, treci mai departe. De o sa mai vina una, asta e iar... treci si peste ea. Sentimentele de vinovatie o sa te faca sa treci din ce in ce mai greu peste ele si sa le rezisti. Si ca sa nu mai vorbim ca un kil de grasime necesita 7000 de calorii (sa-l pui sau sa-l dai jos). Pai... doar n-ai mincat tu, de ieri pina azi IN PLUS fata de cit iti e necesarul vreo 10 000 de calorii (ca atita e in kilul ala jumate de pe cintar). Cheer up, si hai sa iesim din balarii (ca si eu sint prin ele) si sa ne inturnam la drumu' cel drept. -------------------- Poze multe si marunteeeee
Inaltime: 1,74 ![]() What you think is who you become. Be beautiful. Be kind. Be radiant. Be love! |
| Pisik |
12-11-2007, 11:03 PM
|
|
Pisik frumos, nu mai vorbi urit de tine!!!! Ca asta e cea mai mare greseala pe care o faci, e de fapt singura!!! Nu covrigeii, si nici cioco, si nici bomboanele cu cafea nu sint dusmanii aici, ci epitetele pe care ti le... acorzi. E o vorba care zice ceva, si bine zice: It's better to eat the wrong food with the right attitude, than the right food with the wrong attitude. Cuvintele si parerile astea ale tale despre tine atunci cind gresesti au un impact de o mie de ori mai mare decit iti dai seama, si de o suta de ori mai mare decit toate dulciurile din lume adunate. FIecare trece prin suisuri si coborisuri, nu putem sta mereu sus, pe baricade. AI mincat frumos, ai avut o cadere, asta e, treci mai departe. De o sa mai vina una, asta e iar... treci si peste ea. Sentimentele de vinovatie o sa te faca sa treci din ce in ce mai greu peste ele si sa le rezisti. Si ca sa nu mai vorbim ca un kil de grasime necesita 7000 de calorii (sa-l pui sau sa-l dai jos). Pai... doar n-ai mincat tu, de ieri pina azi IN PLUS fata de cit iti e necesarul vreo 10 000 de calorii (ca atita e in kilul ala jumate de pe cintar). Cheer up, si hai sa iesim din balarii (ca si eu sint prin ele) si sa ne inturnam la drumu' cel drept. Ganesha, ma insult ca poate ma trezesc pai un kil jumate am avut pe cantar, dar cred ca e de la rusi. hai sa iesim din balarii, sunt de acord cu tine, dar e mai greu cu faptele.....ca cu vorba vreau, cum sa nu vreau? -------------------- |
| May |
12-11-2007, 11:05 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.850 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Ce sa mai zic si eu ca nu mai am loc de fetele astea si sfaturile lor bune. Sfatul meu ar fi sa nu mai tii dulciuri in casa, pt ca in seara asta daca nu aveai in casa, nu cred ca te duceai sa cumperi
-------------------- ![]() Nothing tastes as good as thin feels! ![]() |
| nusarich |
13-11-2007, 08:52 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.851 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
Pisi, capul sus. Si da, May are dreptate, nu mai tine dulciuri in casa. Si eu am verificat pe pielea mea cum e cu dulciurile.
Tu ai multe chestii de care te stresezi, dar crede-ma ca nu faci deloc bine. Lasa lucrurile sa se intample, nu le forta. Toate avem stresuri de ceva sau cineva, dar asta e viata, trebuie sa le luam in piept pe toate si sa nu ne dam batute. -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 7-09-2008 - 01:17 PM |