left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Aspirator inteligent: iRobot Roomba
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

135 Pagini V « < 70 71 72 73 74 > »   
Reply to this topicStart new topic
left > Jurnalul unei pisici alintate seperator Optiuni V right
Pisik
mesaj 13-11-2007, 09:11 AM
Mesaj #1066

Taz

Grup: Membri
Raspunsuri: 3.444
Inscris: 31-07-2006
Membrul Nr.: 74
Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine
Sex: Feminin

Mercic May, Nusa pupic.gif
Dulciuri in casa nu pot spune ca am f multe, mai aveam niste cioco ramasa de la prajitura si bomboanele alea nu stiu pe unde le-am gasit...acum insa vine pachetul de la socra-mea, nici nu vreau sa stiu ce contine dry.gif
Azi aveam cu 100 gr mai mult decat tickerul, deci sper sa imi revin usor, usor...

--------------------
Imagine
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
nusarich
mesaj 13-11-2007, 09:22 AM
Mesaj #1067

Iepuras

Raspunsuri: 1.916
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 80

CITAT(Pisik @ 13-11-2007, 11:11 AM) *

Mercic May, Nusa pupic.gif
Dulciuri in casa nu pot spune ca am f multe, mai aveam niste cioco ramasa de la prajitura si bomboanele alea nu stiu pe unde le-am gasit...acum insa vine pachetul de la socra-mea, nici nu vreau sa stiu ce contine dry.gif
Azi aveam cu 100 gr mai mult decat tickerul, deci sper sa imi revin usor, usor...

Ei vezi? Sigur o sa-ti revii, fii mai optimista. Si chiar daca vine pachetul, ascunde-l undeva si uita de el. Desfa-l doar cand te vei simti tu confortabil sau cand vei avea musafiri.

--------------------
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

Pisik
mesaj 13-11-2007, 09:39 AM
Mesaj #1068

Taz

Meniu azi:

MD: 2 felii paine integrala, 35 gr pui, 50 gr mozarella, rosie, castravete
G1: mar
P: 130 gr pui, salata verde cu ulei de masline si lamaie, 1 felie paine
G2: 2 mandarine
C: 250 ml iaurt, 1 felie paine

Sper sa ma tin de el. Diseara mergem la noua casuta a finilor, care inca nu este gata, mergem sa o vedem in stadiu de "lucru"

--------------------
Imagine
+Quote Post
daconst
mesaj 13-11-2007, 10:00 AM
Mesaj #1069

Taz

Raspunsuri: 3.283
Membrul Nr.: 68

Acum am citit si eu noutatile la tine,dar cred ca intre timp s-a rezolvat situatia ca vad ca ai un meniu frumos.
Hai tine-te de el si arata-ne ce poti! wink1.gif

--------------------
+Quote Post
bubbles
mesaj 13-11-2007, 10:10 AM
Mesaj #1070

Panda

Raspunsuri: 8.226
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 92
Dispozitie: fatty :D

Neata Pisik hug.gif .Sunt si eu pe baricade asa ca ai grija ce mananci ca "I`m watching you!" blum.gif

--------------------
Am plecat de la 76 kg ... :) si astept pragul psihologic 59kg
Imagine
Imagine
Pentru a te mentine la greutatea actuala trebuie sa consumi 2025 calorii/zi.
Pentru a slabi 0,5 kg/saptamana e recomandat sa consumi 1525 calorii/zi.
+Quote Post
Pisik
mesaj 14-11-2007, 09:25 AM
Mesaj #1071

Taz

Neatza!

Aseara iar am fost cam pe aratura, mai putin grav, dar am fost. La 18.00 am papat iaurtelul cu painica neagra, dar mi-era o foame de lup, asa ca am mers cu sotul le Sheriffs si am papat o salata (a continut mai mult humus, ca mi-a fost f pofta); apoi am papat un pic de covrig si in vizita la finuti am rontait ceva fistic si biscuitei si am baut un pic de suc natural de moprcov cu inca ceva. Nu e ok, stiu, rusi si stari depresive...nu sunt o scuza, vorba lui Dumbo la neuroni, dar...asta este....

Meniu propus azi:
MD: 2 felii cereale expandate (orez si grau), 2 kiwi
G1: mar
P: vinete la cuptor cu legume (facut de Buni, nu stiu reteta, dar e delicios), 1 felie paine
G2: portocala

Mai am inca un mar, pe care vad eu cand il mananc. La cina nu stiu...sper sa nu o dau in bara.

Sincer, nu prea ma preocupa dieta (iarasi). De fapt, nu prea ma mai preocupa nimic si asta e f grav, stiu, dar I cand't help it pt moment. Doar sunt depresiva, stau pe forumuri si ma gandesc ca nu am realizat nimic anul asta...... sorry.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
buretel
mesaj 14-11-2007, 09:32 AM
Mesaj #1072

Koala

Raspunsuri: 2.094
Membrul Nr.: 97
Dispozitie: cu gura pana la urechi :))

pupic.gif Pisik, daca nu te-ai concentra atat de mult la dieta, ar fi mult mai bine, pt tonusul tau. Nu te mai autoflagela la orice greseala in afara meniului hug.gif

Acest mesaj a fost editat de buretel: 14-11-2007, 09:32 AM

--------------------
Imagine

Din 09.10.2008 viata fara abateri!
+Quote Post
nusarich
mesaj 14-11-2007, 10:47 AM
Mesaj #1073

Iepuras

Pisi, sa nu te aud ca nu ai realizat nimic anul asta ca te bat de nu te vezi! Ba ai realizat, desi poate acum nu esti constienta de asta. In primul rand ai reusit sa-ti consolidezi relatia cu sotiorul tau, ceea ce este un lucru minunat si extrem de important (mie mi se pare cel mai important, faptul ca va sustineti reciproc si ca incercati sa treceti peste clipele mai putin placute).
Apoi: la job ai demonstrat ca esti capabila sa faci mai mult si te-ai si "manifestat" in legatura cu asta si fata de sefi si fata de altii (sa nu uiti ca ti-a fost propus un job mai bine platit de catre altii...). O alta chestie: salonul auto a fost un succes, desi n-ai realizat probabil din cauza oboselii.
Acum: daca simti ca nu mai esti in stare sa-ti urmaresti dieta cu ochi de vultur, eu zic sa mananci ceea ce trebuie macar in principiu. Ca mai scapi la o aluna/fistic ceva, macar esti impacata ca sunt grasimi bune pentru creier, nu sunt prajituri care sa-ti faca mai mult rau. Pentru ca ai reusit sa nu te mai gandesti la dulciuri tot timpul, e foarte bine si e un mare pas inainte.

Pentru stari depresive, as zice sa bei ceai de sunatoare. Face minuni!

Nu te mai stresa atat, ti-am mai zis, ia-le incet si pe rand. Si inca ceva: minuni se pot intampla cand te astepti mai putin. Stiu ca suna ciudat, dar eu tot sper sa poti sa te vezi cu ochii altcuiva, care e un pic mai "rece" decat tine in unele chestii care te privesc. hug.gif

--------------------
+Quote Post
Eu.
mesaj 14-11-2007, 11:07 AM
Mesaj #1074

Nevastuica

Raspunsuri: 994
Inscris: 17-08-2006
Membrul Nr.: 117
Dispozitie: Motivated

Pisik, ascult-o pe nusha, ca vorbeste ca un om mare si are perfecta dreptate in ceea ce iti spune. Ai realizari frumoase anul acesta si chiar daca dieta nu merge asa cum ai vrea tu, ai mai multa rabdare cu tine si organismul tau si vei vedea ca te va rasplati. floare.gif

--------------------
Imagine

Septembrie 2005: 72kg
Mai 2007 : 59.5kg
30Iulie - Metabol - 63.1kg

Astăzi este o zi în care să ne bucurăm de viață.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont.
+Quote Post
daconst
mesaj 14-11-2007, 11:27 AM
Mesaj #1075

Taz

CITAT(nusarich @ 14-11-2007, 12:47 PM) *

Si inca ceva: minuni se pot intampla cand te astepti mai putin. hug.gif

Nici nu sti cit adevar se ascunde in fraza asta!!!! wink1.gif

--------------------
+Quote Post
bubbles
mesaj 14-11-2007, 11:44 AM
Mesaj #1076

Panda

Raspunsuri: 8.226
Membrul Nr.: 92
Dispozitie: fatty :D

Pisi bataita.gif nu mai vorbi asa.Daca tu nu ai realizat nimic atunci eu .. chiar sunt un nimic ca dupa cate vezi nici sa ma angajez nu reusesc doh.gif asa ca tu fumeie ia un pupic.gif si buna dispozitie de la mine si sa nu mai auzim ca vorbesti asa di tini blum.gif

Acest mesaj a fost editat de bubbles: 14-11-2007, 11:44 AM

--------------------
Am plecat de la 76 kg ... :) si astept pragul psihologic 59kg
Imagine
Imagine
Pentru a te mentine la greutatea actuala trebuie sa consumi 2025 calorii/zi.
Pentru a slabi 0,5 kg/saptamana e recomandat sa consumi 1525 calorii/zi.
+Quote Post
Pisik
mesaj 14-11-2007, 12:23 PM
Mesaj #1077

Taz

CITAT(nusarich @ 14-11-2007, 12:47 PM) *

Pisi, sa nu te aud ca nu ai realizat nimic anul asta ca te bat de nu te vezi! Ba ai realizat, desi poate acum nu esti constienta de asta. In primul rand ai reusit sa-ti consolidezi relatia cu sotiorul tau, ceea ce este un lucru minunat si extrem de important (mie mi se pare cel mai important, faptul ca va sustineti reciproc si ca incercati sa treceti peste clipele mai putin placute).
Apoi: la job ai demonstrat ca esti capabila sa faci mai mult si te-ai si "manifestat" in legatura cu asta si fata de sefi si fata de altii (sa nu uiti ca ti-a fost propus un job mai bine platit de catre altii...). O alta chestie: salonul auto a fost un succes, desi n-ai realizat probabil din cauza oboselii.
Acum: daca simti ca nu mai esti in stare sa-ti urmaresti dieta cu ochi de vultur, eu zic sa mananci ceea ce trebuie macar in principiu. Ca mai scapi la o aluna/fistic ceva, macar esti impacata ca sunt grasimi bune pentru creier, nu sunt prajituri care sa-ti faca mai mult rau. Pentru ca ai reusit sa nu te mai gandesti la dulciuri tot timpul, e foarte bine si e un mare pas inainte.

Pentru stari depresive, as zice sa bei ceai de sunatoare. Face minuni!

Nu te mai stresa atat, ti-am mai zis, ia-le incet si pe rand. Si inca ceva: minuni se pot intampla cand te astepti mai putin. Stiu ca suna ciudat, dar eu tot sper sa poti sa te vezi cu ochii altcuiva, care e un pic mai "rece" decat tine in unele chestii care te privesc. hug.gif

Stiu ca ai dreptate si iti multumesc. Cateodata insa ma simt atat de mica si de neputincioasa.
Si ma gandeam ca nu am realizat nimic in comparatie cu anul trrecut cand am facut baile, ne-am casatorit, a fost iubi plecat in Germania si a facut banuti si in comparatie cu mai toti apropiatii nostri care si-au luat case, si-au renovat case, si-au facut proiecte de case, fac copii, etc.

O sa incerc sa "ies" un pic din mine si sa ma privesc cu alti ochi, cateodata imi iese, alte dati nu pupic.gif

Dana, Eu, Bubble, multumesc mult.
Bubbles, tu te-ai maritat, deci ai facut ceva blum.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
daconst
mesaj 14-11-2007, 12:30 PM
Mesaj #1078

Taz

Pisik,eu am mai invatat ceva,ca in viata nu trebuie sa te compari cu nimeni si atunci esti fericit!
Intodeauna va fi cineva mai sus decit tine sau cu mai multe realizari.Important e sa fii multumita cu ce ai si sa realizezi ce ai de fapt.Ca sigur daca tot vrei sa te compari sunt si multi altii mai saraci sau mai necajiti ca voi. floare.gif

--------------------
+Quote Post
nusarich
mesaj 14-11-2007, 12:41 PM
Mesaj #1079

Iepuras

Pai Pisi, draga mea, daca ar fi sa ma compar EU cu cineva, ar trebui sa gasesc cel mai scurt drum sper Dunare... ca deh, nu m-am maritat, nu am facut / nu fac copii, nu mi-am luat casa / masina sau altceva, nu mi-am gasit un job mai bun, nu "am" ... nimic. Adica nimic-nimic.
In schimb am schimbat doua parbrize si o luneta (sparte din vina altora) la masina, iar in a doua parte de concediu am stat si-am bolit. Am avut motanul bolnav, acum e iubi bolnav, ce sa-ti mai povestesc? Sa caut drumul ala sad.gif ?

Deci fruntea sus, greutatile sunt facute sa le infruntam, nu sa ne cramponam de ele.

--------------------
+Quote Post
Pisik
mesaj 14-11-2007, 12:44 PM
Mesaj #1080

Taz

CITAT(nusarich @ 14-11-2007, 02:41 PM) *

Pai Pisi, draga mea, daca ar fi sa ma compar EU cu cineva, ar trebui sa gasesc cel mai scurt drum sper Dunare... ca deh, nu m-am maritat, nu am facut / nu fac copii, nu mi-am luat casa / masina sau altceva, nu mi-am gasit un job mai bun, nu "am" ... nimic. Adica nimic-nimic.
In schimb am schimbat doua parbrize si o luneta (sparte din vina altora) la masina, iar in a doua parte de concediu am stat si-am bolit. Am avut motanul bolnav, acum e iubi bolnav, ce sa-ti mai povestesc? Sa caut drumul ala sad.gif ?

Deci fruntea sus, greutatile sunt facute sa le infruntam, nu sa ne cramponam de ele.

hug.gif mare dreptate ai. Ma gandesc cand ma apuca la copilasii bolnavi, la Darius si la multi ca ei si imi trece urgent depresarea, dar, cum spuneam, nu merge intotdeauna

--------------------
Imagine
+Quote Post

135 Pagini V « < 70 71 72 73 74 > » 
Reply to this topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 14-10-2008 - 02:39 AM