![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| dany |
14-11-2007, 01:07 PM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.739 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Pisik,eu am mai invatat ceva,ca in viata nu trebuie sa te compari cu nimeni si atunci esti fericit! Intodeauna va fi cineva mai sus decit tine sau cu mai multe realizari.Important e sa fii multumita cu ce ai si sa realizezi ce ai de fapt.Ca sigur daca tot vrei sa te compari sunt si multi altii mai saraci sau mai necajiti ca voi. Nici ca puteai spune mai bine , Dana -------------------- ![]() |
| Pisik |
14-11-2007, 09:18 PM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.380 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Meniu azi (ceva mai bine, dar tot nu perfect)
MD: 2 kiwi, 2 felii cereale expandate G1: 2 mere P: vinete cu legume, 1 felie paine G2: portocala C: 1-vinete cu legume (am mai avut ramas de la pranz), 1 felie graham gasita pe la servici 2 (acasa) - aprox. 50 gr seminte floarea soarelui crude, luate de la plafar (f bune, spre deosebire de alea de dovleac) Pt maine mi-am facut paste integrale (100 gr) fierte si atat si o salata verde cu lamaie si ulei de masline. Vreau sa tin macar prima sapt de post, apoi sa revin la luni-miercuri-vineri -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| dany |
14-11-2007, 09:20 PM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.739 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Hai ca merge !!!!!
-------------------- ![]() |
| bubbles |
14-11-2007, 09:27 PM
|
![]() Crocodil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 7.463 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Bravo Pisik
-------------------- |
| axe10 |
14-11-2007, 10:11 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Meniu azi (ceva mai bine, dar tot nu perfect) MD: 2 kiwi, 2 felii cereale expandate G1: 2 mere P: vinete cu legume, 1 felie paine G2: portocala C: 1-vinete cu legume (am mai avut ramas de la pranz), 1 felie graham gasita pe la servici 2 (acasa) - aprox. 50 gr seminte floarea soarelui crude, luate de la plafar (f bune, spre deosebire de alea de dovleac) Pt maine mi-am facut paste integrale (100 gr) fierte si atat si o salata verde cu lamaie si ulei de masline. Vreau sa tin macar prima sapt de post, apoi sa revin la luni-miercuri-vineri Vinetele astea cum le faci....ca eu sunt nebuna dupa vinete!!! -------------------- ![]() |
| Pisik |
15-11-2007, 09:27 AM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.380 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Tre sa iau reteta de la Buni ca ea le face. pe sucrt, stiu numa ca sunt oparite si pa urma bagate la cuptor cu multe legume (morcovi, rosii, etc.), se cheama vinete bulgaresti sau asa ceva.
Iau reteta Meniu azi (partial) MD: 2 felii paine integrala, pateu vegetal, rosie G1: 2 mere P: paste integrale (100gr nefierte), salata verde cu ulie masline si lamaie G2: portocala C: nu stiu -------------------- |
| axe10 |
15-11-2007, 10:27 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Tre sa iau reteta de la Buni ca ea le face. pe sucrt, stiu numa ca sunt oparite si pa urma bagate la cuptor cu multe legume (morcovi, rosii, etc.), se cheama vinete bulgaresti sau asa ceva. Iau reteta Meniu azi (partial) MD: 2 felii paine integrala, pateu vegetal, rosie G1: 2 mere P: paste integrale (100gr nefierte), salata verde cu ulie masline si lamaie G2: portocala C: nu stiu Ok..am rabdare. O zi fructuoasa azi in d'ale dietelor. -------------------- ![]() |
| buretel |
15-11-2007, 11:11 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.833 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 97 Dispozitie: cu gura pana la urechi :)) Sex: Feminin |
Astept si eu reteta, al meu e topit dupa vinete
Pisik, sa ai o zi frumoasa -------------------- |
| Pisik |
15-11-2007, 11:55 AM
|
|
Vinete umplute
Se aleg vinete siluete, se [*****]ăță ceapa, se taie solzișori, se pune la fiert în puțină apă până scade, se adaugă apoi morcovii (dați pe răzătoarea mare) și ardeiul gras tăiat șuvițe subțiri. Toate acestea se călesc cu puțină apă și puțin ulei (să fie chiar puțină, pentru că legumele lasă și ele apă) apoi se lasă la răcit. Se [*****]ăță mult usturoi (2 – 3 căpățâni), între timp se spală vinetele, se [*****]ăță de codițe și se crestează în trei, pe verticală. Vinetele se opăresc în apă clocotită, apoi se lasă la răcit și la scurs într-o strecurătoare. După ce se răcesc și se scurg, vinetele se umplu cu prima compoziție (roșii, ceapă, morcovi, ardei grași) și se așează într-o cratiță pe frunze de țelină. În vinete se pune și usturoiul crud, apoi se acoperă cu mult sos din roșii proaspete și (sau) bulion și se bagă la cuptor. Atunci când se rumenesc suficient, se scot și se acoperă cu mult pătrunjel tocat mărunt. ha ha, nu ma lasa sa scriu curata, ca cica e cuvant urat -------------------- |
| buretel |
15-11-2007, 12:11 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.833 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 97 Dispozitie: cu gura pana la urechi :)) Sex: Feminin |
-------------------- |
| axe10 |
15-11-2007, 12:37 PM
|
Ce a fost cenzurat frate intr-o reteta!?
Merci pisi. -------------------- ![]() |
| nusarich |
15-11-2007, 12:37 PM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.852 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
Vinete umplute Se aleg vinete siluete, se [*****]ăță ceapa, se taie solzișori, se pune la fiert în puțină apă până scade, se adaugă apoi morcovii (dați pe răzătoarea mare) și ardeiul gras tăiat șuvițe subțiri. Toate acestea se călesc cu puțină apă și puțin ulei (să fie chiar puțină, pentru că legumele lasă și ele apă) apoi se lasă la răcit. Se [*****]ăță mult usturoi (2 – 3 căpățâni), între timp se spală vinetele, se [*****]ăță de codițe și se crestează în trei, pe verticală. Vinetele se opăresc în apă clocotită, apoi se lasă la răcit și la scurs într-o strecurătoare. După ce se răcesc și se scurg, vinetele se umplu cu prima compoziție (roșii, ceapă, morcovi, ardei grași) și se așează într-o cratiță pe frunze de țelină. În vinete se pune și usturoiul crud, apoi se acoperă cu mult sos din roșii proaspete și (sau) bulion și se bagă la cuptor. Atunci când se rumenesc suficient, se scot și se acoperă cu mult pătrunjel tocat mărunt. ha ha, nu ma lasa sa scriu curata, ca cica e cuvant urat Intreb si eu ca un om care nu stie: cum se cresteaza vinetele pe verticala si se umplu cu compozitia de legume? Unde sa baga legumele alea? Se taie / cresteaza in mijloc? Ma scuzati, dar la ora asta sunt... -------------------- |
| Pisik |
15-11-2007, 12:38 PM
|
|
Din ec am vazut eu, se fac niste crestaturi in lung, dar nu cat sa o tai de tot, doar cat sa iti permita sa o "indesi" un pic cu compozitie de legume. Si eu sunt cam
-------------------- |
| nusarich |
15-11-2007, 12:41 PM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.852 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
Din ec am vazut eu, se fac niste crestaturi in lung, dar nu cat sa o tai de tot, doar cat sa iti permita sa o "indesi" un pic cu compozitie de legume. Si eu sunt cam Aha, m-am luminat -------------------- |
| ganesha |
16-11-2007, 02:55 AM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.661 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
Bestiala faza cu editarea retetei
-------------------- Poze multe si marunteeeee
Inaltime: 1,74 ![]() What you think is who you become. Be beautiful. Be kind. Be radiant. Be love! |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 7-09-2008 - 08:27 PM |