left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Insuficienta parcarilor
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

110 Pagini V « < 74 75 76 77 78 > »   
Reply to this topicStart new topic
left > Jurnalul unei pisici alintate seperator Optiuni V right
anca veselie
mesaj 19-11-2007, 03:43 PM
Mesaj #1126

Lama

Grup: Membri
Raspunsuri: 5.274
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 95
Dispozitie: PLINA DE VIATZA!
Sex: Feminin

pisi, eu cred ca ar trebui sa nu-ti mai cumperi. sau sa iei cantitati mai mici, portii mai mici de dulciuri, pt a nu exagera. si cred ca are dreptate nusa si ar trebui sa maresti cantitatile sa nu suferi de foame asa tare. si poate iti este prea greu cu postul asta si poate te restrictioneaza prea mult. gandeste-te putin.

--------------------
Imagine Imagine[ Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine

start ww: 8 ian 2007/ start SB: 26 febr. 2007/ start disociat YIN YANG 19 martie 2007
restat ww: 21 mai/ mancat sanatos cu mici abateri: 9 iulie de fapt... mai mari abateri :))
inceput dieta nutritionist: 14 ian. '08

[url=http://www.TickerFactory.com/exercise/waeW1NX/]
Imagine
[/url]
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Pisik
mesaj 19-11-2007, 04:09 PM
Mesaj #1127

Taz

Raspunsuri: 3.380
Inscris: 31-07-2006
Membrul Nr.: 74
Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine

CITAT(nusarich @ 19-11-2007, 05:37 PM) *

Pisi, mie toata chestia asta imi suna iar a alte probleme pe capul tau. Sa-ti zic de ce: cel putin la mine, atunci cand am o chestie importanta pe care vreau s-o fac, ma concentrez atat de tare incat cand o termin (nu neaparat la nivelul la care ma asteptam s-o fac) mi se pare ca n-am facut nimic. De ex. am zis "de azi nu mai mananc dulce". Ma abtin 1-2-...-10 zile si dupa aia dau iama. Dar urat de tot. Mi se face rau, imi jur ca nu voi mai manca dulce si... a doua zi o iau de la capat.

Vad ca tu reusesti sa mananci cumpatat si frumos toata ziua, dar seara cand ajungi acasa nu mai poti. Intrebarea este: nu mai poti de foame? sau de pofta? sau din cauza restrictiilor de peste zi? Aici trebuie sa incerci sa lucrezi, sa vezi ce anume nu functioneaza.
Restrictiile impuse de un regim ceva mai sever se cam "razbuna" in mancat compulsiv. Poate e mai bine sa mananci de regim, dar mai putin drastic decat ti-a dat nutritionista. Nu vei mai simti acele limite impuse, si s-ar putea chiar sa-ti placa. Daca simti nevoia de dulce, mananca, dar nu tot odata. Suna cam aiurea, pentru ca tu stii ca asta e problema de fapt, "tot odata". Daca nu ai avea limitele astea impuse de nutritionist ai mai mancat "tot odata"?

Acum, parerea mea e sa mergi inainte cu dieta, daca o lasi balta n-ai facut nimic. Totul e sa perseverezi. Poate acum iti trebuie mai mult timp sa te repui pe linia de plutire, dar pana la urma va merita, stii si tu asta.

pupic.gif Intr-adevar, problema este "tot odata"; nu stiu daca restrictiile sunt de vina sau nu, pt ca eu as manca intruna numai tampenii fara restrictii... blushing.gif Ideea e ca reusesc doua-trei saptamani sa tin frumos, cu mici abateri, normal, dupa care imi vin perioadele alea de mancat compulsiv, asa mi s-a intamplat mereu, dupa perioada aia cand am reusit sa tin ca lumea 3 luni....poate e si asta o cauza, nu stiu...o sa incerc sa ma "lupt" cu mine, ca nu am incotro altfel....

CITAT(anca veselie @ 19-11-2007, 05:43 PM) *

pisi, eu cred ca ar trebui sa nu-ti mai cumperi. sau sa iei cantitati mai mici, portii mai mici de dulciuri, pt a nu exagera. si cred ca are dreptate nusa si ar trebui sa maresti cantitatile sa nu suferi de foame asa tare. si poate iti este prea greu cu postul asta si poate te restrictioneaza prea mult. gandeste-te putin.

pai incerc sa nu imi iau, dar cateodata o zbarcesc, mi se lipesc de mana (imi place vorba asta a Ganeshei de mor )).gif ). Va multumesc de sfaturi, o sa incerc sa le urmez, sa speram ca o sa si pot pupic.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

Nessie
mesaj 19-11-2007, 04:25 PM
Mesaj #1128

Hiena

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 4.908
Inscris: 25-05-2006
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 9
Dispozitie: under construction

Ma gasesc in aceeasi situati cu tine! wacko.gif Stiu ca la mine mancatul fara limite seara, acasa e pe fond psihic...si inca nu situ cum sa scap. sorry.gif
Seara e singura masa pe care as putea-o manca acasa, pentru ca pranzul si micul dejun le iau la serviciu. Mi se pare imposibil sa imi iau si cina la serviciu, cu toate ca asa ar trebui avand in vedere ca plec de aici la 7-7:30.

Cand ajung acasa pe la 8 sa zicem, ma schimb, fac un dus si simt nevoia sa ma relaxez, iar din pacate cea mai placuta activitate ramane rontaitul. Daca mai fac si combinatii rontait la TV/PC, e crima! doh.gif

Te citesc mereu, chiar daca nu scriu asa des si sa stii ca de cele mai multe ori ma regasesc in ce spui. Daca gasesc o metoda sa sar peste rontatitul de seara, te anunt. sad.gif

--------------------
User is online!Profile CardPM
+Quote Post
axe10
mesaj 19-11-2007, 06:06 PM
Mesaj #1129

Taz

Raspunsuri: 3.764
Inscris: 7-12-2006
Din: Bucharest
Membrul Nr.: 190
Dispozitie: acra

Mie nu mi se face niciodata rau de la dulce....o fi bine?!!
Pisi te pup... pupic.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
Pisik
mesaj 19-11-2007, 08:51 PM
Mesaj #1130

Taz

CITAT(Nessie @ 19-11-2007, 06:25 PM) *

Ma gasesc in aceeasi situati cu tine! wacko.gif Stiu ca la mine mancatul fara limite seara, acasa e pe fond psihic...si inca nu situ cum sa scap. sorry.gif
Seara e singura masa pe care as putea-o manca acasa, pentru ca pranzul si micul dejun le iau la serviciu. Mi se pare imposibil sa imi iau si cina la serviciu, cu toate ca asa ar trebui avand in vedere ca plec de aici la 7-7:30.

Cand ajung acasa pe la 8 sa zicem, ma schimb, fac un dus si simt nevoia sa ma relaxez, iar din pacate cea mai placuta activitate ramane rontaitul. Daca mai fac si combinatii rontait la TV/PC, e crima! doh.gif

Te citesc mereu, chiar daca nu scriu asa des si sa stii ca de cele mai multe ori ma regasesc in ce spui. Daca gasesc o metoda sa sar peste rontatitul de seara, te anunt. sad.gif

Nessie, imi pare rau ca ne asemanam la ceva rau sad.gif , as fi preferat sa fie la lucruri bune. Eu nu rontai, eu devorez totul pur si simplu. Am o pofta nebuna, de zici ca lesin daca nu mananc, sunt ca in sevraj, imi iau ceva si rad respectiva chestie, jumate pana ajung acasa, jumate acasa sorry.gif
Cateodata reusesc sa ma controlez, adica sa nu cumpar, alteori (des) nu. Iar in vizite, nu mai zic, daca mai e si platoul in fata mea doh.gif
Sa stii ca nici eu nu am apucat sa mananc la serviciu, si am plecat si spre 18,30, asa ca am luat cina la 19,30

Azi sa zicem ca am fost onorabila

MD: 2 kiwi, 2 felii orez expandat
P: dovlecei si vinete pe gratar, ulei de masline, balsamic, 1 felie paine
G1 si G2: un mar, 2 mandarine
C: 2 felii paine cu pateu de post, 200 ml savia

Cina nu prea imi place, in rest sunt relativ ok

CITAT(axe10 @ 19-11-2007, 08:06 PM) *

Mie nu mi se face niciodata rau de la dulce....o fi bine?!!
Pisi te pup... pupic.gif

Nici mie doh.gif , odata (postul trecut) am mancat un pachet de halva si nu am avut nici pe naiba, un om normal ar fi lesinat, eu nimic blushing.gif devil.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
bubbles
mesaj 19-11-2007, 08:54 PM
Mesaj #1131

Crocodil

Raspunsuri: 7.463
Membrul Nr.: 92
Dispozitie: fatty :D

Din cauza ca mi-ati facut pofta cu halvaua mi-am luat si eu un pachet sorry.gif .Am gustat aseara ca muream de pofta o bucatica si am "aruncat-o" pleasantry.gif in frigider.Sper sa uit de ea sau sa i-o palmez lui babu la servici sa ma scape de ea grin.gif .Cat despre dulce...Pisik si eu am momente de astea cand parca sunt exact in sevraj si daca nu termin ce am dulce ... simt ca nu mi-e bine.Iar dupa ce am balotat bine am un sentiment de vinovatie de doamne ajuta .Invizita ma mai abtin ca imi mai atrage babu atentia lol.gif

Acest mesaj a fost editat de bubbles: 19-11-2007, 08:55 PM

--------------------
Am plecat de la 76 kg ... :) si astept pragul psihologic 59kg
Imagine
Imagine
Start calorii 28.07.2008
+Quote Post
Pisik
mesaj 19-11-2007, 08:56 PM
Mesaj #1132

Taz

CITAT(bubbles @ 19-11-2007, 10:54 PM) *

Din cauza ca mi-ati facut pofta cu halvaua mi-am luat si eu un pachet sorry.gif .Am gustat aseara ca muream de pofta o bucatica si am "aruncat-o" pleasantry.gif in frigider.Sper sa uit de ea sau sa i-o palmez lui babu la servici sa ma scape de ea grin.gif .Cat despre dulce...Pisik si eu am momente de astea cand parca sunt exact in sevraj si daca nu termin ce am dulce ... simt ca nu mi-e bine.Iar dupa ce am balotat bine am un sentiment de vinovatie de doamne ajuta .Invizita ma mai abtin ca imi mai atrage babu atentia lol.gif

Hai ca tu ai vointa. Eu nu lasam halvaua aia in frigider nici picata cu ceara laugh.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
nusarich
mesaj 19-11-2007, 09:46 PM
Mesaj #1133

Iepuras

Raspunsuri: 1.851
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 80

Pisi, eu am inceput sa-mi iau morcovei la job. Imi fac bine si la stomacul meu deseori pietrificat si imi dau si ceva de lucru. Incearca sa ai mereu la tine ceva mai putin calorigen, de pilda legume sau fructe sau biscuiti sarati, ceva care sa te scoata din sevraj dar sa-ti astampere soricelul din stomac.

--------------------
+Quote Post
bubbles
mesaj 19-11-2007, 10:28 PM
Mesaj #1134

Crocodil

Pisik de fiecare data cand deschid frigiderul ... ma fac ca nu o vad .Nu o cunosc laugh.gif .Si tu ai vointa in tine .. doar ca trebuie sa o gasesti hug.gif

--------------------
Imagine
Imagine
Start calorii 28.07.2008
+Quote Post
ganesha
mesaj 19-11-2007, 10:42 PM
Mesaj #1135

Koala

Raspunsuri: 2.655
Inscris: 13-02-2007
Membrul Nr.: 235
Dispozitie: looking hot and feeling cool :))

Pisi, ma apuca si pe mine blushing.gif Si mi-am dat seama (pentru mine personal) ca tehnica cu luptatu' nu duce nicaieri. Asa ca am apelat la trucuri: am popcorn la indemina (din cel simplu, popcornul e o minune cind e vorba de rontait, are cumplit de putine calorii, e ... mult si gol, pot rumega la el o ora si mai mult de 50 de calorii n-am adus, morcovi, florete de conopida, tije de telina, un batz de scortzishoara la care roooood mult si bine), am ceai muuuult la indemina (bafta mea ca-s cu ceaiurile, nu le rezist sub nici o forma, imi fac un litru odata in cana mea magica si il duc dupa mine prin casa mereu), ma bag in baie (sa fac baie, sau curat - asta e mai productiv), imi bag miinile in ceva )).gif (ceva cu detergent, ceva... ceva care nu poate fi dat jos usor de pe miini si ma tine ocupata )).gif ), ma pun pe sport, sau pur si simplu ies din casa (chiar daca abia am intrat si-s rupta - beau repede o cana cu ceai si fac 2 ture in juru casei).

Cind nu se poate nici una din cele de mai sus, si pina la urma o... comit, atunci dau fuga repede si socotesc nutrientii. Daca ma sperii, o las balta (de multe ori ii socotesc IN TIMP CE). Daca nici atunci nu m-am linsitit... atunci ramin cu nutrientii socotiti si urmatoarele mese (eventual a doua zi) tin cont de asta, eventual imi printez sa am mereu chestiunea in fata ochilor.

Dar de lecuit de tot oricum nu ma lecuiesc )).gif

Eu tin pumnii sa te tii departe! hug.gif

--------------------
Poze multe si marunteeeee

Inaltime: 1,74

Imagine

What you think is who you become. Be beautiful. Be kind. Be radiant. Be love!

Imagine Personal Trainer in training! Imagine
User is online!Profile CardPM
+Quote Post
dany
mesaj 19-11-2007, 11:20 PM
Mesaj #1136

Panda

Raspunsuri: 8.737
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 87

Ce bine le zici tu , A. !
Se pare ca am dat si eu in boala ta , Pisi : as balota intr-una doh.gif doh.gif doh.gif Asa nu scap eu de kilele alea pana la Craciun , la naiba sad.gif sad.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
Pisik
mesaj 20-11-2007, 09:27 AM
Mesaj #1137

Taz

Ganesha, stiu eu de ce imi place de tine si gata! pupic.gif Esti asa de inteleapta si dai sfaturi asa de bune, o sa incerc sa le urmez hug.gif

Dany, hai sa mai tragem de noi, macar un pic pana la Revelion. E tare greu si nu stiu de ce si mai ales de ce am fost in stare sa ne mobilizam odata si sa slabim asa frumos. Sa dea [****], cand imi aduc aminte cum se manca pe langa mine, ciocolata, praji si alte minuni si eu nici nu le vedeam asa ma enervez.... devil.gif

Azi m-am recantarit si am crescut iar la 72,8 blushing.gif doh.gif , deci e clar cooperativa munca in zadar! Dar incerc sa fiu cuminte, macar cateva zile sa vad poate repar ceva....

--------------------
Imagine
+Quote Post
bubbles
mesaj 20-11-2007, 10:16 AM
Mesaj #1138

Crocodil

Neata Pisi pupic.gif .Eu am noroc pleasantry.gif ca ma doare partea dreapta de dantura ca altfel aseara dadeam gata pizza lui babu doh.gif ca a zis ca e prea tare pt el si .. mie cum imi place mai crocanta blush.gif am luat o gura si cand am muscat am crezut ca mor de durere.Pana la urma am rontait eu un pic ... ca nu imi trebuia umplutura ci marginea tare bang.gif .Mie cand mi-e pofta . de multe ori iau o bucatica sa gust(asta daca nu scap in toata bucata lol.gif ) si apoi ii dau restul babuinului grin.gif

--------------------
Imagine
Imagine
Start calorii 28.07.2008
+Quote Post
Pisik
mesaj 20-11-2007, 03:14 PM
Mesaj #1139

Taz

Ce-am mancat pana acum si (nu stiu de ce) mi-e o foame de behai, desi am mabcat bine blushing.gif mad.gif

Md: 2 felii paine, 2 crenvursti vegetali, rosie
G1: mar
P: cateva linguri ciorba de legume cu ceva taitei prin ea si ceva grasimuta, ciupercute la cuptor, salata verde cu ulei de masline, 1 felie paine, 1 Savia cu capsuni (e bun tare)
G2: 2 mandarine

Si ceai la greu devil.gif , de apa nu mai vorbim.... sorry.gif

Acest mesaj a fost editat de Pisik: 20-11-2007, 03:14 PM

--------------------
Imagine
+Quote Post
amalia0701
mesaj 20-11-2007, 04:02 PM
Mesaj #1140

Taz

Raspunsuri: 3.871
Inscris: 31-05-2006
Membrul Nr.: 13

Mie mi-a zis endocrinoloaga sa rod morcovi, ardei, mere verzi, varza cruda( alimente cu calorii putzine).
Io mi-am cumparat o masina de popcorn si le fac fara grasime, deci au calorii mai putzine.E adevarat ca nu e la fel de bun ca cel de la microunde, dar imi mai ocup gura cu ceva.
Psihoterapeuta mi-a zis ca acumulez tot pentru ca nu mi-am reglat "recicle byn", adica nu stiu sa elimin din organism surplusul, nici cel emotzional nici cel caloric blink.gif

--------------------
Obezitatea ucide si io nu fac nimic sa TRAIESC!

[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wgUQhx3/]
Imagine
+Quote Post

110 Pagini V « < 74 75 76 77 78 > » 
Reply to this topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 7-09-2008 - 01:53 AM