left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Ce stiti despre SUPER SLIM?
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

132 Pagini V « < 75 76 77 78 79 > »   
Reply to this topicStart new topic
left > Jurnalul unei pisici alintate seperator Optiuni V right
Pisik
mesaj 20-11-2007, 04:13 PM
Mesaj #1141

Taz

Grup: Membri
Raspunsuri: 3.439
Inscris: 31-07-2006
Membrul Nr.: 74
Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine
Sex: Feminin

CITAT(amalia0701 @ 20-11-2007, 06:02 PM) *

Mie mi-a zis endocrinoloaga sa rod morcovi, ardei, mere verzi, varza cruda( alimente cu calorii putzine).
Io mi-am cumparat o masina de popcorn si le fac fara grasime, deci au calorii mai putzine.E adevarat ca nu e la fel de bun ca cel de la microunde, dar imi mai ocup gura cu ceva.
Psihoterapeuta mi-a zis ca acumulez tot pentru ca nu mi-am reglat "recicle byn", adica nu stiu sa elimin din organism surplusul, nici cel emotzional nici cel caloric blink.gif

Da, si Ganesha m-a sfatuit sa imi iau chestii de rontait, problema e ca popconr din ala gol nu am unde sa imi fac, nu am decat optiunea celui la microunde, nu pot sa ma duc cu punga de popcorn dupa mine la birou si nici nu am masina de popcorn...dar morcovii si alte leguminoase sunt o idee..o sa imi iau din piata diseara

Uof, cred ca si eu am problema cu recicle-ul, problema mea e la cap sigur....
acum mi-am si dat stomacul peste cap, ca imi bolboroseste tot si ma doare, dar pana la sase n-am nici o sansa sa pot face ceva... sad.gif

--------------------
Imagine
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
amalia0701
mesaj 20-11-2007, 04:15 PM
Mesaj #1142

Hiena

Raspunsuri: 4.180
Inscris: 31-05-2006
Membrul Nr.: 13

Toate probleme noastre sunt de la cap )).gif

--------------------
Obezitatea ucide !

Tu ce faci sa traiesti ?

Pentru a slabi 0,5 kg/saptamana e recomandat sa consumi 1818 calorii/zi.
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

Nessie
mesaj 20-11-2007, 09:07 PM
Mesaj #1143

Lama

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 5.043
Inscris: 25-05-2006
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 9
Dispozitie: under construction

Pisik, pt popcorn dietetic nu ai nevoie decat de cuptor cu microunde. grin.gif Eu pun cateva boabe de porumb intr-un castron rezistent la cuptor, acopar cu o farfurie si pun cam 1-2 minute la intensitate 80%. Iese delicios. wink1.gif

--------------------
User is online!Profile CardPM
+Quote Post
nusarich
mesaj 20-11-2007, 09:35 PM
Mesaj #1144

Iepuras

Raspunsuri: 1.915
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 80

Pisi, ai gasit legume? Eu mi-am luat mai mult fructe din piata, mai ales ca tin post si prea multe dulciuri de post nu gasesc in piata. Asa ca maine imi iau stocul de mere si 2 kiwi sa am de rontait. Si cartofei la cuptor pentru pranz.
M-ar tenta si pe mine popcornul daca nu mi-ar fi frica sa nu-mi scot dintii...

--------------------
+Quote Post
Pisik
mesaj 20-11-2007, 10:08 PM
Mesaj #1145

Taz

Mi-am luat ceva legume si fructe din piata, morcovi, mandarine, salata verde, rosii...
Din pacate am gasit si dulciuri de post si pofta e mare blushing.gif Partea relativ buna e ca inca mai am, de fapt mai am chiar destule as putea spune, iar ceea ce am mancat pot spune in bucati, deci nu e "fara numar" ca deobicei laugh.gif Asta e bine

Deci, cina, f proasta, dar macar cu limita: 2 biscuiti (f.mari, fitness se numesc, fara nici o legatura, sunt biscuiti simpli, am poftit la cum arata si sunt si bunicei), 1 napolitana de post (din aia subtire si lunguiata), paine neagra cu fasole batuta (nu multa), un colt de morcov

Pt maine mi-am facut salata de cruditati din morcov, telina, 50gr nuci.

--------------------
Imagine
+Quote Post
nusarich
mesaj 20-11-2007, 10:11 PM
Mesaj #1146

Iepuras

CITAT(Pisik @ 21-11-2007, 12:08 AM) *

Mi-am luat ceva legume si fructe din piata, morcovi, mandarine, salata verde, rosii...
Din pacate am gasit si dulciuri de post si pofta e mare blushing.gif Partea relativ buna e ca inca mai am, de fapt mai am chiar destule as putea spune, iar ceea ce am mancat pot spune in bucati, deci nu e "fara numar" ca deobicei laugh.gif Asta e bine

Deci, cina, f proasta, dar macar cu limita: 2 biscuiti (f.mari, fitness se numesc, fara nici o legatura, sunt biscuiti simpli, am poftit la cum arata si sunt si bunicei), 1 napolitana de post (din aia subtire si lunguiata), paine neagra cu fasole batuta (nu multa), un colt de morcov

Pt maine mi-am facut salata de cruditati din morcov, telina, 50gr nuci.

Pisi, morcoveii tai au colturi?
Bravo pentru limite! Cum sunt biscuitii aia fitness?

--------------------
+Quote Post
Pisik
mesaj 20-11-2007, 10:30 PM
Mesaj #1147

Taz

Nusa, era un capat de morcov, ce a mai ramas dupa ce l-am ras, da la mine totu se vede in colturi, cred ca de la mintea mea laugh.gif
Biscutitii astia fitness arata f bine, sunt maaari, scfrie fitness pe ei, m-au atras pe mine; sunt buni, au gust de biscuiti mirela, daca ii mai stiti, sunt f fragezi. si sunt de post, am pus-o pe vanzatoare sa verifice pe cutie. A, sunt varsati, am uitat sa specific. Iar napolitanele sunt tot varsate de la Bifa, sunt cu cacao.
Si mai sunt unele ambalate (ambalaj cu portocaliu, punga gen joe) cu rom si cacao si scrie pe ele produs de post. Alea chiar sunt dementiale, am gustat la mama si au o aroma f puternica de rom, mi s-au parut delicioase pt un produs de post.

Cum fac de ajung mereu sa vorbesc de ducliuri? laugh.gif grin.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
bubbles
mesaj 20-11-2007, 10:34 PM
Mesaj #1148

Panda

Raspunsuri: 8.078
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 92
Dispozitie: fatty :D

Vai Pisik .. imi ploua in gura acum cu gandul la biscuiti si napolitane drool.gif .Felicitari pentru ca ai reusit sa iti impui limite si sa le pastrezi si in timpul mesei hug.gif

--------------------
Am plecat de la 76 kg ... :) si astept pragul psihologic 59kg
Imagine
Imagine
Pentru a te mentine la greutatea actuala trebuie sa consumi 2025 calorii/zi.
Pentru a slabi 0,5 kg/saptamana e recomandat sa consumi 1525 calorii/zi.
+Quote Post
bpaula
mesaj 20-11-2007, 10:42 PM
Mesaj #1149

Ciocanitoare

Raspunsuri: 373
Membrul Nr.: 94

saluti

sa stii ca trec zilnic sa-ti trimit energie doar ca nu apuc sa si scriu...

eu cu ale mele...tot fara dulciuri, de fapt aproximativ fara ca am mai pus cate o lingurita de miere pe cate o rondea de orez expandat sau cate un pic de compot de struguri facut de mine ( fortata de imprejurari)
cred ca am trecut de perioada de sevraj, nu prea imi mai lipsesc dulciurile

faza mai proasta e ca fac analize sa vad la ce fac alergie, la teste nu mi-a iesit decat la mucegaiuri, ramane sa fac si analizele de sange; iar intre timp am primit un regim strict sorry.gif
si pe langa ca e strict din el mai scot carnea, lactatele si ouale...mai raman legumele proaspete, fierte sau sucuri din ele, supa de legume dar fara condimente(doar sare)...apoi la fructe numai mere, pere, struguri, prune si gutui proaspete sau in compot facut in casa ( si am frigiderul plin de portocale, grefe sorry.gif )
in rest biscuiti simpli sau paste fainoase ( dar pe cat posibil mai bine nu ca imi fac rau) si preparate din orez

ufffffffffffff doh.gif nu mai stiu nici sa mananc, ca la cate sunt cu Nu in fata mai bine stau flamanda

spor la regim

--------------------
Imagine
+Quote Post
Pisik
mesaj 20-11-2007, 10:47 PM
Mesaj #1150

Taz

Paula, imi pare rau sa aud astfel de vesti, sper sa revii cat de curand la un regim ceva mai permisiv. Ai grija sa nu patesti altele, daca scoti atatea lucruri din alimentatie.
Pupici, ai mare grija de tine pupic.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
bpaula
mesaj 20-11-2007, 10:54 PM
Mesaj #1151

Ciocanitoare

Raspunsuri: 373
Membrul Nr.: 94

pai mi-a zis sa fac analizele de sange si apoi sa ma duc pana vinerea viitoare la ea....asa ca o sa le fac repede sa ma duc luni ca sa nu tin prea mult regim din asta grin.gif

m-am dotat cu rondele de orez in loc de paine si am si leguminoase la frigider

nu mor eu o saptamana si mai vedem apoi

te pupic dulce pupic.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
dany
mesaj 20-11-2007, 11:12 PM
Mesaj #1152

Elefant

Raspunsuri: 9.525
Membrul Nr.: 87

Paula , sper din suflet sa treci cu bine peste perioada cu restrictii .....Sunt multe rau sad.gif

Pisi , hug.gif si sper sa reusesti ce ti-ai propus pana la urmatoarea cantarire oficiala !

--------------------
Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )

ImagineImagine
+Quote Post
nusarich
mesaj 21-11-2007, 08:38 AM
Mesaj #1153

Iepuras

'Neata!

Paula, bafta multa, sa nu fie probleme!
Pisi, bine ca mi-ai zis de dulciuri, ca si asa am glicemia foarte mica, macar de-astea sa mananc )).gif ... Mi-am testat glicemia acum 2 zile si mai am un pic si scad sub limita normala.

--------------------
+Quote Post
Pisik
mesaj 21-11-2007, 09:06 AM
Mesaj #1154

Taz

CITAT(nusarich @ 21-11-2007, 10:38 AM) *

'Neata!

Paula, bafta multa, sa nu fie probleme!
Pisi, bine ca mi-ai zis de dulciuri, ca si asa am glicemia foarte mica, macar de-astea sa mananc )).gif ... Mi-am testat glicemia acum 2 zile si mai am un pic si scad sub limita normala.

Si eu am glicemia mica....poate de asta pofta asta de dulce sad.gif ; cica daca mananci paine neagra, fibre, fructe, etc. iti trece; la mine nu merge....

Se pare ca desi m-am cumintit si datul in bara tare nu a fost decat in week-end, cantarul ma pedepseste si sta blocat la 72,8, asa ca adio targete, mai ales la vointa pe care o am....

E, macar sa reusesc sa ma controlez ca aseara si tot e un castig

Pupici, zi frumu pupic.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
nusarich
mesaj 21-11-2007, 09:33 AM
Mesaj #1155

Iepuras

Pisi, nu mai lua in seama cantarul! Lasa-l cateva zile deoparte. Eu i-am schimbat locul si uit sa ma cantaresc dimineata (de fapt mi-e lene sa-l scot, ca trebuie sa-l si asez intr-un anumit loc din sufragerie, ca avem podeaua stramba si arata cu pana la 2kg mai mult daca sta stamb).

Bravo tie ca ai ajuns sa te controlezi, e foarte important.

Si inca ceva: ai un target, bun, esti constienta de el, dar nu te ghida numai dupa el. Important e sa te "cumintesti" in privinta mancarii, nu sa ajungi la target in timp record, daca vroiai asta tineai un regim de genul "13 kg in 13 zile" (nu stiu cum ii zice) si ajungeai la target. Si dupa asta ce faceai? Incepeai sa mananci iarasi ca inainte. Ei bine, nu, tine-te de target, dar nu uita esentialul: tu trebuie sa mananci sanatos si sa te educi in privinta asta. Eu zic ca esti pe drumul bun, trebuie doar sa te tii de treaba.

Spor la treburi si gandeste pozitiv! O faci pentru tine. pupic.gif

Nici la mine gliemia nu tine cu fibre si fructe ca din astea mananc destule, dar tot nu creste.

--------------------
+Quote Post

132 Pagini V « < 75 76 77 78 79 > » 
Reply to this topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 8-10-2008 - 12:57 PM