![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Pisik |
25-04-2007, 06:04 PM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.445 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
M-au napadit foamea si poftele de rusi
Pe langa salata si branza cu fructe de padure am mai papat: un mar, un iaurt jogobella fructe light, un iaurt prodlacta 0,1% si iaurt zuzu fructe. M-am tampit cu atata iaurt, mergem la film la zece, sper sa nu mai am pofte ca dupa iaurt am bagat doua cani de apa si momentan sunt ca un balon umflat -------------------- |
| Pisik |
26-04-2007, 07:45 AM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.445 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Neatza! Mai haideti si la mine in cosulet va rog
Nu as merita ca nu am fost cuminte aseara: am fost la Starbucks coffee si am baut o chestie sper buna cu caramel si frisca si toate cele si tort de morcovi. Daaar, am si mers aprox 5 km pe jos, deci oarecum se compenseaza Cantarul a fost generos pt ca desi am rusi si sunt constipata mi-a aratat 72,5 -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Karin |
26-04-2007, 07:50 AM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 691 Inscris: 29-09-2006 Membrul Nr.: 137 Dispozitie: Ignorati-ma.... Sex: Feminin |
Neatza!
Am venit in vizita si ce vaz eu aici? Bravo pentru cantar! Ce ziceai de Starbucks? S-a deschis la Bucuresti? Io stiam ca doar din toamna... Deci urmatoarea vizita la Bucuresti se lasa musai si cu o vizita la Stabucks, pe langa vizita la Casa Poporului! -------------------- ![]() |
| Pisik |
26-04-2007, 07:54 AM
|
|
Neatza! Am venit in vizita si ce vaz eu aici? Bravo pentru cantar! Ce ziceai de Starbucks? S-a deschis la Bucuresti? Io stiam ca doar din toamna... Deci urmatoarea vizita la Bucuresti se lasa musai si cu o vizita la Stabucks, pe langa vizita la Casa Poporului! Bubule, te astepr cu drag la o cafeluta. Avem un Starbucks si probabil in curand o sa il faca pe al doilea, la Mall Vitan (asta e la Plaza) Cat despre cantar, eu sper sa nu fie doar temporar si acum sa se vada abaterile din ultima sapt si sa creasca din nou, ca m-am saturat de fata-ascunselea cu cantarul -------------------- |
| ina_ceva |
26-04-2007, 07:57 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Deci tortul cu morcovi trebuie incercat
-------------------- |
| julyalina |
26-04-2007, 08:02 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
'neatza pisik !
cum a fost la Starbucks? ma bate si pe mine un gand sa ma duc doar ca mallul de la Plaza e prea departe -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
| Pisik |
26-04-2007, 08:05 AM
|
|
Deci tortul cu morcovi trebuie incercat Sunt mai multe chestii care trebuie incercate, toate prajiturile arata suuuper! -------------------- |
| Pisik |
26-04-2007, 08:37 AM
|
|
'neatza pisik ! cum a fost la Starbucks? ma bate si pe mine un gand sa ma duc doar ca mallul de la Plaza e prea departe Au au o gramada de varietati de bauturi, unele care par ciudate, cu ceai, cu lapte, cu bunatati, toate gramada, am zis ca incerc odata Mi-e mi s-au parut mai bune ca la Gloria si Gregory's, acuma....de gustibus -------------------- |
| ina_ceva |
26-04-2007, 08:56 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Cred ca in WE asta imi fac si eu drum pe acolo cu babuinul sa vedem care prajitura e mai buna
-------------------- |
| Karin |
26-04-2007, 08:59 AM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 691 Inscris: 29-09-2006 Membrul Nr.: 137 Dispozitie: Ignorati-ma.... Sex: Feminin |
Cred ca in WE asta imi fac si eu drum pe acolo cu babuinul sa vedem care prajitura e mai buna Ca sa vezi care e mai buna, tre sa le incerci pe toate! -------------------- ![]() |
| anca veselie |
26-04-2007, 10:17 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.340 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
neatza pisikule
eu rezist f greu in ultimul timp la tentatii, m-am plictisit de yin yang bafta in continuare -------------------- |
| soranutza |
26-04-2007, 10:23 AM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 352 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 85 Sex: Feminin |
Pup un Pisik dragut!
Felicitari pentru cantar, copiii cuminti sunt intotdeauna rasplatiti Vezi, m-am tinut de promisiune si am intrat si pe forum. Ieri mi-au adus bicicleta eliptica si aseara am incercat-o si am facut 5 minute pe ea. Mai mult de atat nici nu prea pot, dar voi persevera. Sper sa ti-o repari si tu pe a ta cat mai curand ca sa facem impreuna. Sper ca de luni sa ma apuc de dieta (ce cunoscut suna asta cu "de luni"). Sambata mergem din nou in Germania la aniversarea intregii familii - nu stiu cum s-a nimerit ca patru membrii au ziua de nastere in aprilie, ma astept la un festin culinar de zile mari si nu vreau sa fac fitze, ca sunt bine crescuta Sa ai o zi asa frumoasa ca si tine, mai vin! Acest mesaj a fost editat de soranutza: 26-04-2007, 10:23 AM |
| ina_ceva |
26-04-2007, 10:25 AM
|
-------------------- |
| Pisik |
26-04-2007, 10:45 AM
|
|
Pup un Pisik dragut! Felicitari pentru cantar, copiii cuminti sunt intotdeauna rasplatiti Vezi, m-am tinut de promisiune si am intrat si pe forum. Ieri mi-au adus bicicleta eliptica si aseara am incercat-o si am facut 5 minute pe ea. Mai mult de atat nici nu prea pot, dar voi persevera. Sper sa ti-o repari si tu pe a ta cat mai curand ca sa facem impreuna. Sper ca de luni sa ma apuc de dieta (ce cunoscut suna asta cu "de luni"). Sambata mergem din nou in Germania la aniversarea intregii familii - nu stiu cum s-a nimerit ca patru membrii au ziua de nastere in aprilie, ma astept la un festin culinar de zile mari si nu vreau sa fac fitze, ca sunt bine crescuta Sa ai o zi asa frumoasa ca si tine, mai vin! Pup fata frumoasa Distractie placuta in Germania si nu iti face probleme, te apuci tu si de dieta, nu neaparat un regim, ci cum am adoptat eu, un stil sanatos de viata (chiar si cu mici abateri) O sa ma mai uit pe site-urile alea va ieri nu am avut timp si o sa ne facem cont, sper sa iasa ceva -------------------- |
| Pisik |
26-04-2007, 12:45 PM
|
|
Sa pun si eu meniul pana acum:
MD: 150ml lapte 0,1% + 50gr musli integral fructe G: un mar verde P: salata verde (cu un strop ulei masline) + 115 gr piept pui la cuptor + 2 felii paine Mai am un iaurt dar sunt fomista tare -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 14-10-2008 - 10:35 PM |