![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| bubbles |
10-12-2007, 11:43 PM
|
![]() Crocodil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 7.356 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Eu nu cred ca imi voi pune vreodata schiurile in picioare .. mai mult de frica.Taicameu a reusit sa isi rupa ligamentele la un genunchi
-------------------- |
| axe10 |
11-12-2007, 06:40 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Oricum, nebuniile muntelui, schiurile de carat...au scazut caloriile consumate. O sa vina sarbatorile acum asa ca nu te mai gandi prea tare la ce se intampla. Nu faci decat sa-ti strici avantul pregatirilor.
Pupici! -------------------- ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Pisik |
11-12-2007, 11:28 PM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.342 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Oricum, nebuniile muntelui, schiurile de carat...au scazut caloriile consumate. O sa vina sarbatorile acum asa ca nu te mai gandi prea tare la ce se intampla. Nu faci decat sa-ti strici avantul pregatirilor. Pupici! Chiar am inceput sa ma ingrijorez ca vad ca nu ma pot mobiliza sa nu mai mananc f mult, multe dulciuri si seara, parca intru in transa, chiar m-am speriat asta seara, nu ma mai opream, cred ca e pe fond nervos ca altfel nu imi explic... Daca o tin asa pana la Craciun nu ma mai incape nimic si atuncea ce fac, nu mai bag nimic in gura de sarbatori de frica sa nu plesnesc? Nu, nu, trebuie sa iau masuri, macar putin si temporar, pana la sarbatori si pe urma sa ma apuc ca lumea dupa ce trec.... |
| ganesha |
11-12-2007, 11:45 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.571 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
Oricum, nebuniile muntelui, schiurile de carat...au scazut caloriile consumate. O sa vina sarbatorile acum asa ca nu te mai gandi prea tare la ce se intampla. Nu faci decat sa-ti strici avantul pregatirilor. Pupici! Chiar am inceput sa ma ingrijorez ca vad ca nu ma pot mobiliza sa nu mai mananc f mult, multe dulciuri si seara, parca intru in transa, chiar m-am speriat asta seara, nu ma mai opream, cred ca e pe fond nervos ca altfel nu imi explic... Daca o tin asa pana la Craciun nu ma mai incape nimic si atuncea ce fac, nu mai bag nimic in gura de sarbatori de frica sa nu plesnesc? Nu, nu, trebuie sa iau masuri, macar putin si temporar, pana la sarbatori si pe urma sa ma apuc ca lumea dupa ce trec.... Ce zici tu seamana cu crizele de hipoglicemie... Mierea regleaza glicemia, luata cu sfintenie in fiecare zi. Apoi, alimentele cu multe fibre si carbi complecsi inlatura de tot craving-urile de felul asta. Acest mesaj a fost editat de ganesha: 11-12-2007, 11:45 PM -------------------- Poze multe si marunteeeee
Inaltime: 1,74 ![]() What you think is who you become. Be beautiful. Be kind. Be radiant. Be love! |
| Pisik |
12-12-2007, 09:29 AM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.342 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Fara sa citesc postul tau, azi dimineata am mancat 1 kiwi, 2,5 felii de orez expandat cu 1 lingurita de miere
Ma simt napsa m+-m trezit intepenita de spate, m-am imbracat subtire si cu mijlocul gol (se dezgoleste cand stau jos), unde mi-o fi fost capu? Plus ca m-am certat si cu sotul destul de tare Acest mesaj a fost editat de Pisik: 12-12-2007, 09:31 AM |
| amalia0701 |
12-12-2007, 10:37 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.821 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Draga mea, imbracatul cu mijlocul gol e un mare pericol.
Ai grija. Cu sotzul o sa te impaci, ca doar ne-am maritat sa avem cu cine ne impaca Acest mesaj a fost editat de amalia0701: 12-12-2007, 10:40 AM -------------------- Obezitatea ucide si io nu fac nimic sa TRAIESC!
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wgUQhx3/] ![]() |
| Pisik |
12-12-2007, 10:47 AM
|
|
Nu stiu, dar toti pantalonii mei lasa mijlocul la vedere; acum m-am legat cu un sal, ca babele. Ma duc acasa sa ma schimb, macar pt diseara sa ma blindez un pic si sa imi iau cojocelul, in loc de pardesiul de primavara pe care il am pe mine
|
| michelle |
12-12-2007, 11:12 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.041 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Pisik, si eu sufar de aceeasi problema cu spatele, mai ales ca stau langa geam.. si acum stau cu el deschis pt ca o colega de-a mea duhneste de nu se mai poate a parfum
Acum am un maieu negru dar si ala iese cand stau jos. Ma gandeam sa imi cumpar un body, dar nu gasesc cu slip de tip tanga -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| amalia0701 |
12-12-2007, 11:40 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.821 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Pisik, si eu sufar de aceeasi problema cu spatele, mai ales ca stau langa geam.. si acum stau cu el deschis pt ca o colega de-a mea duhneste de nu se mai poate a parfum Acum am un maieu negru dar si ala iese cand stau jos. Ma gandeam sa imi cumpar un body, dar nu gasesc cu slip de tip tanga I-am luat eu Ioanei body cu tanga de la Sellgros. E negru cu bulinutze albe, costa vreo 40 de lei, erau si alte culori. -------------------- Obezitatea ucide si io nu fac nimic sa TRAIESC!
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wgUQhx3/] ![]() |
| axe10 |
12-12-2007, 12:08 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Pisik, si eu sufar de aceeasi problema cu spatele, mai ales ca stau langa geam.. si acum stau cu el deschis pt ca o colega de-a mea duhneste de nu se mai poate a parfum Acum am un maieu negru dar si ala iese cand stau jos. Ma gandeam sa imi cumpar un body, dar nu gasesc cu slip de tip tanga Si eu din Sell am cumparat, e jolidon, negri si cu bretele subtirele...tanga, off course! -------------------- ![]() |
| bubbles |
12-12-2007, 01:41 PM
|
![]() Crocodil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 7.356 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Pisik inca o data iti sta foarte bine
-------------------- |
| Sexymom |
12-12-2007, 01:58 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.540 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Pisik esti o frumoasa.
Cu sotul te impaci tu, ca viata ar fii plictisitoare daca nu ai avea la cine sa tipi( eu sunt un bun exemplu) tip si nu ma aude nimeni, sotul a devenit imun la ce vb. eu Amalia tu ii iei tanga Ioanei? nu e cam mica pt asta? -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
![]() |
| axe10 |
12-12-2007, 05:21 PM
|
Pisi scriu aici ce pregatesc de Craciun...
-bulete cascaval -pasta somon (reteta de pe culinar) -chec cu masline (tot de acolo reteta) -rulada cu branza si spanac -salata boeuf -crema de branza (feta, br. de vaci, smantana, marar) -betze cu struguri si branza gouda -muschiuleti de porc (pe care nu i-am gasit inca....) imbracati in bacon , la cuptor -zacusca -tort cu crema de fistic -turta dulce Si avem pe langa:alune, fistic cu sare... Bauturi:martini, campari, rom jamaica...daca am timp poate fac si un lichior de oua..,sucuri, vin ,bere Pt copii voi adauga si altceva...poate niste nuggets de pui. Si sa nu uit de sarmalutze! Am zis ca porcarii mananca toti a doua zi si nu are rost sa ma agit. Plus ca evenimentul important e venirea moshului. Daca mai schimb (adica adaug) iti dau de veste. Astea sunt de baza. -------------------- ![]() |
| Pisik |
13-12-2007, 09:25 AM
|
|
Super Lavi, ce de bunataturi! Mercic mult.
Eu pt masa din Ajun ma gandeam tot la chestii de genul aperitive: pateuri cu diverse umpluturi (ciuperci, branza, inclusiv crenvursti in foetaj), ficatei in bacon, bete din astea de care zici tu, cu branza si struguri, grisine invelite in prosciuto, chestii de astea, poate niste chiftelute...plus ceva dulciuri...oricum, la masa de ajun participa toata lumea cu cate ceva, deci nu va trebui sa ma agit. Mai fac un curcan umplut cu sarmale (reteta aflata de la un taximetrist-bucatar) si pe urma mai fac pt masa de Revelion, ca avem musafiri. Nu vreau sa ma spetesc prea tare totusi...sa vedem |
| danyhoney |
13-12-2007, 09:56 AM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.462 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Neata !
Lavi , vreau si reteta de la lichiorul de oua , te rog ! Pisi .... cum faci curcanul umplut cu sarmale ????? N-am mai auzit pana acum ... -------------------- ![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 22-08-2008 - 12:44 AM |