![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| amalia0701 |
13-12-2007, 09:58 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.852 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Doamne ajutama sa nu am cosmare la noapte. Ce destrabalari culinare pe aici. -------------------- Obezitatea ucide si io nu fac nimic sa TRAIESC!
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wgUQhx3/] ![]() |
| Pisik |
13-12-2007, 01:09 PM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.357 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Neata ! Lavi , vreau si reteta de la lichiorul de oua , te rog ! Pisi .... cum faci curcanul umplut cu sarmale ????? N-am mai auzit pana acum ... Zic si eu reteta cum mi-a dat-o taximetristul: - un curcan, il lasi 3 zile intr-o combinatie de 200 gr miere cu o sticla de coniac (poate sa fie si mai prost), cu boabe de piper si tarhon. - pe urma il scoti si il umpli cu sarmale, una in voi de vita, una in foi de varza, il cosi la fund si il bagi in tava cu apa la cuptor (a, sarmalele sa fie prefierte pe aragaz, dar sa nu fie complet facute) Cica se serveste cu cartofi mici, dulci la cuptor si cu ciuperci umplute cu cascaval. -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| ganesha |
13-12-2007, 05:01 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.611 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
Chiar ca destrabalari culinare. Dar ar trebui sa incep sa ma gindesc si eu la citeva chestiute sa le fac de Craciun - nu-mi sta mintea la asta, eu mai mult cu jucarele, decoratii... mincarea poa' sa si lipseasca, cioco sa fie
Te -------------------- Poze multe si marunteeeee
Inaltime: 1,74 ![]() What you think is who you become. Be beautiful. Be kind. Be radiant. Be love! |
| axe10 |
13-12-2007, 08:00 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Super Lavi, ce de bunataturi! Mercic mult. Eu pt masa din Ajun ma gandeam tot la chestii de genul aperitive: pateuri cu diverse umpluturi (ciuperci, branza, inclusiv crenvursti in foetaj), ficatei in bacon, bete din astea de care zici tu, cu branza si struguri, grisine invelite in prosciuto, chestii de astea, poate niste chiftelute...plus ceva dulciuri...oricum, la masa de ajun participa toata lumea cu cate ceva, deci nu va trebui sa ma agit. Mai fac un curcan umplut cu sarmale (reteta aflata de la un taximetrist-bucatar) si pe urma mai fac pt masa de Revelion, ca avem musafiri. Nu vreau sa ma spetesc prea tare totusi...sa vedem Ai vazut pe undeva branza gouda?.. ca eu nu am vazut decat feliata!!! Neata ! Lavi , vreau si reteta de la lichiorul de oua , te rog ! Reteta e acasa, eu la servici.... Zic si eu reteta cum mi-a dat-o taximetristul: - un curcan, il lasi 3 zile intr-o combinatie de 200 gr miere cu o sticla de coniac (poate sa fie si mai prost), cu boabe de piper si tarhon. - pe urma il scoti si il umpli cu sarmale, una in voi de vita, una in foi de varza, il cosi la fund si il bagi in tava cu apa la cuptor (a, sarmalele sa fie prefierte pe aragaz, dar sa nu fie complet facute) Cica se serveste cu cartofi mici, dulci la cuptor si cu ciuperci umplute cu cascaval. Mi-e rau!.... NU, nu mai fac curcan de Craciun, am facut odata si soacra-mea mi-a zis ca unde sunt sarmalele...si eu care vroiam sa nu moara atnara....dar nici ea nu facuse!!! -------------------- ![]() |
| Pisik |
14-12-2007, 11:44 AM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.357 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
N+am vayut gouda, eu le fac cu brie cred
-------------------- |
| axe10 |
15-12-2007, 06:15 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Am gasit gouda la metro...chiar 2 feluri,unul mai portocaliu asa ca o sa le combin pe batz.
Era una si paralelipiped din ala mare....de vreo 3 kile. -------------------- ![]() |
| danyhoney |
19-12-2007, 09:31 PM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.679 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Unde esti ???? Ce mai spui ????? Ai lasat cosuletzul sa se umple de praf
-------------------- ![]() |
| bubbles |
20-12-2007, 01:58 AM
|
![]() Crocodil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 7.394 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Pisik eu te
-------------------- |
| bpaula |
21-12-2007, 08:47 AM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 328 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 94 Sex: Feminin |
Sarbatori fericite!!!!!!!!!!!
Sa dea Dumnezue sa aveti sanate in noul an si sa vi se implineasca visul, stiu ca anul trecut ti-am urat si tie si mie ca anul asta sa avem burtici mari, n-a fost sa fie, dar sa dea Domnul sa urmeze un an cu vise implinite -------------------- |
| julyalina |
21-12-2007, 09:00 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
Pisik, Sarbatori Fericite!
. -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
| Pisik |
21-12-2007, 10:21 AM
|
|
Fetele, va multumesc din inima pt urari!
Danz, multumesc ca ai sters praful, era nevoie Bubbles, trebuia sa ma cauti, eu te stiu de Andreea, stai linistita. Data viitoare Eu sunt cam varza, sper sa reusesc sa ma linistesc. Acum sunt la birou, de la 7,30, desi am intrat in concediu, cica... in fine, chiar astept sa ma patrunda spiritul sarbatorilor, ca sincer, nu prea mai pot. Va pup pe toate -------------------- |
| danyhoney |
21-12-2007, 10:25 AM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.679 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Sarbatori fericite !!!!!! Poate vei simti atmosfera cand vei pleca de la job -------------------- ![]() |
| nusarich |
21-12-2007, 10:03 PM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.836 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
Pisi, poate mai reusesti sa intri pe net si de pe-acasa. Daca nu, iti urez Sarbatori Fericite, cu multa veselie si cu cadourile pe care ti le doresti!
-------------------- |
| Sexymom |
23-12-2007, 03:47 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.584 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Pisik scump, iti doresc ca ai parte de sarbatori minunate alaturi de familia ta draga, sa fii sanatoasa, sa te bucuri de tot ce este in jurul tau, si pt. anul viitor sper sa ajunga barza la tine cu un bebe dragalas si puternic, la fel ca mama lui.
Si barza sa nu o uite nici pe Paula -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
![]() |
| aki |
23-12-2007, 06:30 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.858 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
LA MULTI ANI,DRAGA PISIK
![]() -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 29-08-2008 - 10:53 PM |