![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| axe10 |
08-01-2008, 08:08 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Bafta multa, sa termini cu bine! Nu am idee de hotelul asta, habar nu am....sorry OK...no problemo...din cauza de piscina ma interesa...ca daca obosim pe zapada sa ne relaxam in piscina si la o sauna!! -------------------- ![]() |
| bubbles |
09-01-2008, 11:44 PM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.046 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Seara
-------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Pisik |
10-01-2008, 12:04 AM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.513 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Seara E, merge si nu prea...dupa cum vedeti am schimbat tickerul in sus, mi-am facut curaj Saptamana asta sunt la readaptare, ca am program cam dezorganizat cu conferinte, vizite, aniversari Ieri a fost relativ ok: MD: 2 felii mici paine neagra, aprox 30 gr piept curcan, 45 gr mozarella, rosie, castravete G1: 2 mere mici P: aprox 125 gr piept curcan, salata cu o lingurita ulei, 2 felii paine neagra, tot mici G2: 2 mandarine C: ton scurs de ulei (cam juma de cutie), salata, 1 iaurt prodlacta 0,1% Seara ciugulit un pic de dulce, ca a papat babu si mi-a fost pofta, plus ca eram cam lihnita ca deh, nu mai sunt obisnuita... Azi am fost la conferinta si a fost cam varza meniul, plus ca m-am obosit f tare Md: 1/2 pomelo G1: 2 mandarine G2: banana P (pe la patru cred, de fapt pauza de conferinta): mini sandwichuri pe paine neagra cu somon si pui (destule, ma rodea stomacul tare), 2 muscaturi croissant cioco C (tarziu, am iesit din conferinta la 21 Maine imi propun sa fiu mai cuminte -------------------- |
| axe10 |
10-01-2008, 11:07 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Incep sa inteleg cum este sa stai in sedinte, conferinte sau sa ai multi-multi musafiri, dpdv al dietei. Pisi, e greu!
Dar sa le fentezi cumva, cat de mult poti tu acum. Te pup si iti doresc sa vina o vreme mai lejera! -------------------- ![]() |
| Pisik |
10-01-2008, 11:30 AM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.513 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Incep sa inteleg cum este sa stai in sedinte, conferinte sau sa ai multi-multi musafiri, dpdv al dietei. Pisi, e greu! Dar sa le fentezi cumva, cat de mult poti tu acum. Te pup si iti doresc sa vina o vreme mai lejera! Mda, e cam greut, dar eu sper sa reusesc macar sa ma re-educ, cat de cat. Ma sperii de mine cateodata cand ma imbrac sau ma uit in oglinda si nu e un sentiment placut... Sapt asta mai am sambata invitatie la matusa mea ca e ziua ei, seara cred ca vizita de la "surioara" mea (apropos, v-am zis ca se marita?), duminica mai am o vizita, da trec eu cu bine. Problema e ca imi este greu sa rezist, chiar si acasa, mi se face foame, pofta, am si dulciuri multe ca nu am reusit sa scap de toate, ehh, lasa ca o scot eu cumva la cap -------------------- |
| ganesha |
10-01-2008, 02:36 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.083 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
CITAT dupa cum vedeti am schimbat tickerul in sus, mi-am facut curaj Bravo Pisicule, bravo!!! Deja un pas mare e facut. Stau aici si fac galerie! -------------------- |
| Deea |
10-01-2008, 03:55 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.689 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 79 Sex: Feminin |
Incet incet ne punem noi pe picioare...si eu m-am ingrasat mult in ultima luna, sper sa fie din alea "easy come easy go"...vorba Ganeshei. Sora ta se marita...pai parca acum putin timp ziceai ca e singurica....Eu vorbesc ca ne-am cunoascut in martie si in noiembrie eram deja insarcinata .... luna asta fac 2 ani de la casatorie -------------------- ![]() |
| Pisik |
10-01-2008, 04:22 PM
|
|
Incet incet ne punem noi pe picioare...si eu m-am ingrasat mult in ultima luna, sper sa fie din alea "easy come easy go"...vorba Ganeshei. Sora ta se marita...pai parca acum putin timp ziceai ca e singurica....Eu vorbesc ca ne-am cunoascut in martie si in noiembrie eram deja insarcinata .... luna asta fac 2 ani de la casatorie Pup fata, sper sa ne revenim, da' eu una nu prea am vointa si concentrarea necesare, de aia sunt cam sceptica E, da, sunt impreuna de un an si vreo 3 luni cred, pt toti a fost o surpriza, dar daca ei asa vor, ma bucur tare pt ea. Felicitari pt doi ani de casnicie! -------------------- |
| michelle |
10-01-2008, 04:39 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.209 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Incet incet ne punem noi pe picioare...si eu m-am ingrasat mult in ultima luna, sper sa fie din alea "easy come easy go"...vorba Ganeshei. Sora ta se marita...pai parca acum putin timp ziceai ca e singurica....Eu vorbesc ca ne-am cunoascut in martie si in noiembrie eram deja insarcinata .... luna asta fac 2 ani de la casatorie Felicitari, Deea! Pisik, felicitari surorii tale! -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| Deea |
10-01-2008, 04:56 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.689 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 79 Sex: Feminin |
Multumesc, multumesc....mai am 2 saptamani si un pic
-------------------- ![]() |
| Pisik |
10-01-2008, 08:19 PM
|
|
Nici azi nu ma laud prea tare. Sper ca de sapt viitoare sa reusesc sa elimin complet dulciurile si sa nu mananc seara; inca nu am reusit sapt asta, dar am zis ca e de acomodare
MD: 2 felii paine neagra, 45 gr mozarella, 40 gr pui, rosie, castravete G1: 1 mar P: 125 gr pipet pui gratar, salata (s. verde, rosie, castravete, 1 lg ulei masline), 1 felie paine G2: 2 kiwi; o cioco calda de la aparat C: chinese mix in wok cu ulei de masline si sos de soia, aprox. 35 gr pui; cateva gurite de nuga N-ati uitat ca "surioara" mea nu mi-e sora buna, mi-e doar cea mai buna prietena, nu? Da' lumea zice ca semanam, om fi amandoua facute cu postasu' Acest mesaj a fost editat de Pisik: 10-01-2008, 08:19 PM -------------------- |
| Ella79 |
10-01-2008, 08:27 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.040 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 73 Sex: Feminin |
Pisik, mie cand imi e foarte foame seara si nu mai vreau sa mananc beau un ceai maaaaaaare cu 2 lingurile de miere.
Pupici si tin'te tare! Si eu fac galerie. -------------------- |
| Pisik |
10-01-2008, 08:34 PM
|
|
Pisik, mie cand imi e foarte foame seara si nu mai vreau sa mananc beau un ceai maaaaaaare cu 2 lingurile de miere. Pupici si tin'te tare! Si eu fac galerie. Multumesc Ella, o sa incerc, poate nu o sa tina mereu, da merita incercat. A, am uitat ca am papat si un iaurt prodlacta, cu o lingurita de zahar vanilat, dupa modelul Ellei, care isi pune in cafea -------------------- |
| Ella79 |
10-01-2008, 08:50 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.040 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 73 Sex: Feminin |
Lasa Pisi, ca incet incet se fac marile progrese. Important e ca te-ai apucat. O sa vezi ca pana la vara esti super model!
Nu stiu cum se face ca majoritatea dintre noi vrem sa slabim 10 kg. -------------------- |
| axe10 |
10-01-2008, 09:15 PM
|
Pisik, mie cand imi e foarte foame seara si nu mai vreau sa mananc beau un ceai maaaaaaare cu 2 lingurile de miere. Pupici si tin'te tare! Si eu fac galerie. Apropos de asta...eu ma bag in pat...si gata! -------------------- ![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 2-12-2008 - 09:52 PM |