left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Insuficienta parcarilor
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

102 Pagini V « < 8 9 10 11 12 > »   
Reply to this topicStart new topic
left > Jurnalul unei pisici alintate seperator Optiuni V right
soranutza
mesaj 26-04-2007, 02:01 PM
Mesaj #136

Ciocanitoare

Grup: Membri
Raspunsuri: 352
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 85
Sex: Feminin

CITAT(ina_ceva @ 26-04-2007, 10:25 AM) *

cheer.gif cheer.gif soranutza, bine ai revenit!

pupic.gif ina, multumesc de primire... am disparut ceva vreme...

Cred ca stau inclinata de mult dar fix cand m-am apucat sa scriu a sunat cineva la usa. Era un individ care m-a rugat sa il las sa mearga la wc. E santier aici, inca lucreaza la casele din vecini si trag tot felul de cabluri pe strada. Asta a zis ca e de la compania de cabluri. Nu l-am lasat...m-a intrebat de ce, i-am zis ca eu nu-l cunosc! A zis ca e de la compania de cabluri, i-am zis ca ar trebui sa aibe ei wc sau daca nu, sunt wc-uri prin zona. A zis un "merci" nervos si a intors spatele.

Acum imi pare rau dar mie mi-a fost frica sa-l las asa in casa. O sa mai intreb si vecinii sa vad daca asta e normal.

Dupa cum spuneam mai sus, ieri mi-au adus bicicleta eliptica. De dimineata m-am urcat pe cantar si am ametit cand am vazut ce cifra imi arata (astept si rusii, sper ca si de aia), apoi m-am urcat pe bicicleta si am reusit sa fac 10 minute. Pe seara mai planuiesc sa fac vreo 5 minute minim.

Ma duc sa mai dau o tura si pe la fetele de pe vremea mea prin jurnale )).gif
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
nusarich
mesaj 26-04-2007, 03:01 PM
Mesaj #137

Iepuras

Raspunsuri: 1.836
Membrul Nr.: 80

soranutza, bine ai revenit! ne era dor de tine, la cat de rar intri...

eu zic ca ai facut bine ca nu l-ai lasat pe nenea in casa, parerea mea. cine stie cine era... eu una n-as da drumul

--------------------
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

Pisik
mesaj 26-04-2007, 11:01 PM
Mesaj #138

Taz

Raspunsuri: 3.357
Inscris: 31-07-2006
Membrul Nr.: 74
Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine

Sorana, sunt de parere cu Nusa, mai bine mai prevazatoare, stiu ca afara oamenii sunt altfel, dar cand stai atata timp cu frica in san ca in Romania, te obisnuiesti asa.

Sa pun si eu meniul complet:

MD: lapte 159\0 ml + 50 gr musli
G: mar
P: salata (cu ulei masline) + 115 gr pui + 2 felii paine integrala + 2 kiwi
G: iaurt prodlacta 0%
C: mar + capsuni

ora 11:00 - cateva capsuni blushing.gif

Am fost la dentist pt ultima carie, apoi la gineco ca era de garda. Sa refac analizele alea hormonale sa vedem cum stam. I-a dat si lui Babu analiza (de stiti voi ce) si e disperat, a cascat saracu niste ochi la mine, mi-a fost si mila de el lol.gif

Maine ne "citim" tarziu ca ma duc direct la o intalnire

Acest mesaj a fost editat de Pisik: 26-04-2007, 11:01 PM

--------------------
Imagine
+Quote Post
danyhoney
mesaj 26-04-2007, 11:10 PM
Mesaj #139

Panda

Raspunsuri: 8.679
Membrul Nr.: 87

CITAT(soranutza @ 26-04-2007, 02:01 PM) *

Cred ca stau inclinata de mult dar fix cand m-am apucat sa scriu a sunat cineva la usa. Era un individ care m-a rugat sa il las sa mearga la wc. E santier aici, inca lucreaza la casele din vecini si trag tot felul de cabluri pe strada. Asta a zis ca e de la compania de cabluri. Nu l-am lasat...m-a intrebat de ce, i-am zis ca eu nu-l cunosc! A zis ca e de la compania de cabluri, i-am zis ca ar trebui sa aibe ei wc sau daca nu, sunt wc-uri prin zona. A zis un "merci" nervos si a intors spatele.

Acum imi pare rau dar mie mi-a fost frica sa-l las asa in casa. O sa mai intreb si vecinii sa vad daca asta e normal.

Dupa cum spuneam mai sus, ieri mi-au adus bicicleta eliptica. De dimineata m-am urcat pe cantar si am ametit cand am vazut ce cifra imi arata (astept si rusii, sper ca si de aia), apoi m-am urcat pe bicicleta si am reusit sa fac 10 minute. Pe seara mai planuiesc sa fac vreo 5 minute minim.

SORANA , iti urez si eu un bun revenit pe la noi !!!!!!

Cu bicicleta .... hmmmm , nici eu nu stau mai bine ca tine : fac 10 minute si pic . Sper sa reusesc mai mult cand ne mai linistim si noi !!
Cred ca nici eu nu il lasam pe acel tip in casa .... nu atata timp cat as fii fost singura in casa ! Eu zic ca nu are rost sa iti faci mustrari de constiinta !! macar sa iti fii arata o legitimatie , ceva ....
Ma bucur ca te-ai vazut cu Pisik-ul nostru drag !!!! A fost o mare surpriza ( cel putin pentru mine ) . Si placuta , normal !!!
Asteptam poze cu tine , casuta voastra !!!! Si .... te asteptam si pe tine mai des pe aici !

pupic.gif

Saracul babu al tau , Pisik !! Dar , totusi , nu ma pot abtine sa nu rad un pic doar imaginandu-mi ce fata a facut )).gif

Va doresc muuuuuuuuuuuuuulllltaaaaaaaa bafta si sa auzim cat de curand vesti in legatura cu un /o Pisik - pui !!!!!

--------------------
Imagine
+Quote Post
axe10
mesaj 27-04-2007, 07:10 AM
Mesaj #140

Taz

Raspunsuri: 3.764
Inscris: 7-12-2006
Din: Bucharest
Membrul Nr.: 190
Dispozitie: acra

Succes cu analizele Pisi...sa dea Domnul sa nu ca chinuiti prea mult.

--------------------
Imagine
+Quote Post
Pisik
mesaj 27-04-2007, 07:36 AM
Mesaj #141

Taz

CITAT(danyhoney @ 27-04-2007, 12:10 AM) *

CITAT(soranutza @ 26-04-2007, 02:01 PM) *

SORANA , iti urez si eu un bun revenit pe la noi !!!!!!

Cu bicicleta .... hmmmm , nici eu nu stau mai bine ca tine : fac 10 minute si pic . Sper sa reusesc mai mult cand ne mai linistim si noi !!
Cred ca nici eu nu il lasam pe acel tip in casa .... nu atata timp cat as fii fost singura in casa ! Eu zic ca nu are rost sa iti faci mustrari de constiinta !! macar sa iti fii arata o legitimatie , ceva ....
Ma bucur ca te-ai vazut cu Pisik-ul nostru drag !!!! A fost o mare surpriza ( cel putin pentru mine ) . Si placuta , normal !!!
Asteptam poze cu tine , casuta voastra !!!! Si .... te asteptam si pe tine mai des pe aici !

pupic.gif

Saracul babu al tau , Pisik !! Dar , totusi , nu ma pot abtine sa nu rad un pic doar imaginandu-mi ce fata a facut )).gif

Va doresc muuuuuuuuuuuuuulllltaaaaaaaa bafta si sa auzim cat de curand vesti in legatura cu un /o Pisik - pui !!!!!

Multumesc mult Dany pupic.gif
Da, a fost mortal, el e mai mistocar, ii place sa se opuna, sa se revolte si incepuse: auzi, da' nu mai bine o facem noi si vedem ce iese, ce atatea analize? lol.gif

Axe, sa dea Domnul. Eu sunt relaxata, cand o vrea Dumnezeu, ca si daca ma agit mai rau fac

Am intrat putin de acasa pana plec, ca am juma de ora.
Am papat lapte cu musli-ul integral cu fructe
La pranz am salata cu diverse cu fructe de mare si ulei de masline, cele 2 felii de paine si iaurt prodlacta + o cutiuta de capsuni, probabil le combin sau pastrez iaurtul ca gustare. Mai am un mar si diseara planuim o salata la City Grill.
Iar la 20,30 mergem la nutritionist unsure.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
julyalina
mesaj 27-04-2007, 08:27 AM
Mesaj #142

Taz

Raspunsuri: 3.224
Inscris: 3-08-2006
Membrul Nr.: 100
Dispozitie: cam adormita

'neatza pisik! pupic.gif
salata e bun al City Grill dar acolo au si niste papanasi criminali ... blum.gif
mai bine plec valea.gif ca deja salivez cuplu.gif

Acest mesaj a fost editat de julyalina: 27-04-2007, 08:27 AM

--------------------
"Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu
"Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare."

24.04.2007 - 60kg
01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta
+Quote Post
ina_ceva
mesaj 27-04-2007, 08:46 AM
Mesaj #143

Hiena

Raspunsuri: 4.737
Inscris: 9-06-2006
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 23
Dispozitie: ...pufoasa..

O zi placuta, pisikule!
Sa ne spui rezultatul de la nutritionist wink1.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
Pisik
mesaj 27-04-2007, 02:22 PM
Mesaj #144

Taz

am ajuns si eu la servici, am papat salata cu fructe de mare, painica si iaurtul in care am pus caspunile si indulcitor.
acum ma apuc de treaba

--------------------
Imagine
+Quote Post
anca veselie
mesaj 27-04-2007, 02:29 PM
Mesaj #145

Lama

Raspunsuri: 5.236
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 95
Dispozitie: PLINA DE VIATZA!

pisik, am trecut sa-ti spun bafta la nutritionist si o vacanta placuta pupic.gif

--------------------
Imagine Imagine[ Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine

start ww: 8 ian 2007/ start SB: 26 febr. 2007/ start disociat YIN YANG 19 martie 2007
restat ww: 21 mai/ mancat sanatos cu mici abateri: 9 iulie de fapt... mai mari abateri :))
inceput dieta nutritionist: 14 ian. '08

[url=http://www.TickerFactory.com/exercise/waeW1NX/]
Imagine
[/url]
+Quote Post
Pisik
mesaj 27-04-2007, 03:49 PM
Mesaj #146

Taz

CITAT(anca veselie @ 27-04-2007, 03:29 PM) *

pisik, am trecut sa-ti spun bafta la nutritionist si o vacanta placuta pupic.gif

Multumesc Anca, vacanta nu prea am, ca luni muncesc dar iti spun eu tie petrecere frumoasa la mare pupic.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
Pisik
mesaj 28-04-2007, 08:09 AM
Mesaj #147

Taz

Am fost la nutritionist, i-am povestit toata istoria mea, mi-a zis din analioze ca am anemie latenta s mi-a zis ca regimul meu pe care il tin de 2 sapt e mai mult de mentinere decat de slabit. Adica nu am voie lapte cu fulgi (musli) dimineata si nici iaurturi, branza de vaci combinate cu fructe, cica ar echivala cu friptura combinata cu cartofi prajiti blink.gif
Mi-a dat 3 sapt urmatorul regim:
MD: 1 felie paine integrala + 50 gr branza de vaci + 50 gr sunca slaba sau muschi file + rosie, castravete
G1: 250 gr fructe dar un singur tip
P:ton in apa + salata de sezon+ ulei masline + 1 felie paine integrala
G2: ca la G1
C: 150 gr pui + salata + 1 iaurt

Mi se pare cam greu dar o sa incerc sa tin 3 sapt de luni (ea a zis de pe 2 mai dar eu o sa incep de luni). Pana atunci am savurat o cana de lapte cu musli blum.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
ina_ceva
mesaj 28-04-2007, 08:51 AM
Mesaj #148

Hiena

Raspunsuri: 4.737
Inscris: 9-06-2006
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 23
Dispozitie: ...pufoasa..

Pisik, am incredere in tine ca vei reusi; nu te da batuta! E pacat sa nu profitzi de vointa care a aparut la tine in ultimul timp pupic.gif
Apropo, ascunde dulciurile wink1.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
Karin
mesaj 28-04-2007, 01:51 PM
Mesaj #149

Veverita

Raspunsuri: 691
Inscris: 29-09-2006
Membrul Nr.: 137
Dispozitie: Ignorati-ma....

CITAT(ina_ceva @ 28-04-2007, 09:51 AM) *

Pisik, am incredere in tine ca vei reusi; nu te da batuta! E pacat sa nu profitzi de vointa care a aparut la tine in ultimul timp pupic.gif
Apropo, ascunde dulciurile wink1.gif

Si daca poti, ascunde-le la mine in dulap! grin.gif Ca am eu grija de ele! grin.gif
Mai in gluma, mai in serios...sunt de acord cu Ina: nu te da batuta! Profita de vointa care te-a cuprins si in momentul in care ai sa vezi rezultate, o sa fie din ce in ce mai usor! pupic.gif hug.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
axe10
mesaj 29-04-2007, 02:56 PM
Mesaj #150

Taz

Raspunsuri: 3.764
Inscris: 7-12-2006
Din: Bucharest
Membrul Nr.: 190
Dispozitie: acra

Imi pare rau de chestia de la servici...dar cine stie...stii tu cum e cu shutul in fund...un pas inainte...poate are dreptate sheful...nu stiu , nu ma pricep, nu am habar de ce faci tu...stiu ca masinile vandute de voi sunt misto...dar cam scumputze...si imi plac!

--------------------
Imagine
+Quote Post

102 Pagini V « < 8 9 10 11 12 > » 
Reply to this topic
2 Membri citesc acest subiect (2 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 29-08-2008 - 08:15 PM