![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| soranutza |
26-04-2007, 02:01 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 352 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 85 Sex: Feminin |
Cred ca stau inclinata de mult dar fix cand m-am apucat sa scriu a sunat cineva la usa. Era un individ care m-a rugat sa il las sa mearga la wc. E santier aici, inca lucreaza la casele din vecini si trag tot felul de cabluri pe strada. Asta a zis ca e de la compania de cabluri. Nu l-am lasat...m-a intrebat de ce, i-am zis ca eu nu-l cunosc! A zis ca e de la compania de cabluri, i-am zis ca ar trebui sa aibe ei wc sau daca nu, sunt wc-uri prin zona. A zis un "merci" nervos si a intors spatele. Acum imi pare rau dar mie mi-a fost frica sa-l las asa in casa. O sa mai intreb si vecinii sa vad daca asta e normal. Dupa cum spuneam mai sus, ieri mi-au adus bicicleta eliptica. De dimineata m-am urcat pe cantar si am ametit cand am vazut ce cifra imi arata (astept si rusii, sper ca si de aia), apoi m-am urcat pe bicicleta si am reusit sa fac 10 minute. Pe seara mai planuiesc sa fac vreo 5 minute minim. Ma duc sa mai dau o tura si pe la fetele de pe vremea mea prin jurnale |
| nusarich |
26-04-2007, 03:01 PM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.836 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
soranutza, bine ai revenit! ne era dor de tine, la cat de rar intri...
eu zic ca ai facut bine ca nu l-ai lasat pe nenea in casa, parerea mea. cine stie cine era... eu una n-as da drumul -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Pisik |
26-04-2007, 11:01 PM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.357 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Sorana, sunt de parere cu Nusa, mai bine mai prevazatoare, stiu ca afara oamenii sunt altfel, dar cand stai atata timp cu frica in san ca in Romania, te obisnuiesti asa.
Sa pun si eu meniul complet: MD: lapte 159\0 ml + 50 gr musli G: mar P: salata (cu ulei masline) + 115 gr pui + 2 felii paine integrala + 2 kiwi G: iaurt prodlacta 0% C: mar + capsuni ora 11:00 - cateva capsuni Am fost la dentist pt ultima carie, apoi la gineco ca era de garda. Sa refac analizele alea hormonale sa vedem cum stam. I-a dat si lui Babu analiza (de stiti voi ce) si e disperat, a cascat saracu niste ochi la mine, mi-a fost si mila de el Maine ne "citim" tarziu ca ma duc direct la o intalnire Acest mesaj a fost editat de Pisik: 26-04-2007, 11:01 PM -------------------- |
| danyhoney |
26-04-2007, 11:10 PM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.679 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Cred ca stau inclinata de mult dar fix cand m-am apucat sa scriu a sunat cineva la usa. Era un individ care m-a rugat sa il las sa mearga la wc. E santier aici, inca lucreaza la casele din vecini si trag tot felul de cabluri pe strada. Asta a zis ca e de la compania de cabluri. Nu l-am lasat...m-a intrebat de ce, i-am zis ca eu nu-l cunosc! A zis ca e de la compania de cabluri, i-am zis ca ar trebui sa aibe ei wc sau daca nu, sunt wc-uri prin zona. A zis un "merci" nervos si a intors spatele. Acum imi pare rau dar mie mi-a fost frica sa-l las asa in casa. O sa mai intreb si vecinii sa vad daca asta e normal. Dupa cum spuneam mai sus, ieri mi-au adus bicicleta eliptica. De dimineata m-am urcat pe cantar si am ametit cand am vazut ce cifra imi arata (astept si rusii, sper ca si de aia), apoi m-am urcat pe bicicleta si am reusit sa fac 10 minute. Pe seara mai planuiesc sa fac vreo 5 minute minim. Ma duc sa mai dau o tura si pe la fetele de pe vremea mea prin jurnale SORANA , iti urez si eu un bun revenit pe la noi !!!!!! Cu bicicleta .... hmmmm , nici eu nu stau mai bine ca tine : fac 10 minute si pic . Sper sa reusesc mai mult cand ne mai linistim si noi !! Cred ca nici eu nu il lasam pe acel tip in casa .... nu atata timp cat as fii fost singura in casa ! Eu zic ca nu are rost sa iti faci mustrari de constiinta !! macar sa iti fii arata o legitimatie , ceva .... Ma bucur ca te-ai vazut cu Pisik-ul nostru drag !!!! A fost o mare surpriza ( cel putin pentru mine ) . Si placuta , normal !!! Asteptam poze cu tine , casuta voastra !!!! Si .... te asteptam si pe tine mai des pe aici ! Saracul babu al tau , Pisik !! Dar , totusi , nu ma pot abtine sa nu rad un pic doar imaginandu-mi ce fata a facut Va doresc muuuuuuuuuuuuuulllltaaaaaaaa bafta si sa auzim cat de curand vesti in legatura cu un /o Pisik - pui !!!!! -------------------- ![]() |
| axe10 |
27-04-2007, 07:10 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Succes cu analizele Pisi...sa dea Domnul sa nu ca chinuiti prea mult.
-------------------- ![]() |
| Pisik |
27-04-2007, 07:36 AM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.357 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Cred ca stau inclinata de mult dar fix cand m-am apucat sa scriu a sunat cineva la usa. Era un individ care m-a rugat sa il las sa mearga la wc. E santier aici, inca lucreaza la casele din vecini si trag tot felul de cabluri pe strada. Asta a zis ca e de la compania de cabluri. Nu l-am lasat...m-a intrebat de ce, i-am zis ca eu nu-l cunosc! A zis ca e de la compania de cabluri, i-am zis ca ar trebui sa aibe ei wc sau daca nu, sunt wc-uri prin zona. A zis un "merci" nervos si a intors spatele. Acum imi pare rau dar mie mi-a fost frica sa-l las asa in casa. O sa mai intreb si vecinii sa vad daca asta e normal. Dupa cum spuneam mai sus, ieri mi-au adus bicicleta eliptica. De dimineata m-am urcat pe cantar si am ametit cand am vazut ce cifra imi arata (astept si rusii, sper ca si de aia), apoi m-am urcat pe bicicleta si am reusit sa fac 10 minute. Pe seara mai planuiesc sa fac vreo 5 minute minim. Ma duc sa mai dau o tura si pe la fetele de pe vremea mea prin jurnale SORANA , iti urez si eu un bun revenit pe la noi !!!!!! Cu bicicleta .... hmmmm , nici eu nu stau mai bine ca tine : fac 10 minute si pic . Sper sa reusesc mai mult cand ne mai linistim si noi !! Cred ca nici eu nu il lasam pe acel tip in casa .... nu atata timp cat as fii fost singura in casa ! Eu zic ca nu are rost sa iti faci mustrari de constiinta !! macar sa iti fii arata o legitimatie , ceva .... Ma bucur ca te-ai vazut cu Pisik-ul nostru drag !!!! A fost o mare surpriza ( cel putin pentru mine ) . Si placuta , normal !!! Asteptam poze cu tine , casuta voastra !!!! Si .... te asteptam si pe tine mai des pe aici ! Saracul babu al tau , Pisik !! Dar , totusi , nu ma pot abtine sa nu rad un pic doar imaginandu-mi ce fata a facut Va doresc muuuuuuuuuuuuuulllltaaaaaaaa bafta si sa auzim cat de curand vesti in legatura cu un /o Pisik - pui !!!!! Multumesc mult Dany Da, a fost mortal, el e mai mistocar, ii place sa se opuna, sa se revolte si incepuse: auzi, da' nu mai bine o facem noi si vedem ce iese, ce atatea analize? Axe, sa dea Domnul. Eu sunt relaxata, cand o vrea Dumnezeu, ca si daca ma agit mai rau fac Am intrat putin de acasa pana plec, ca am juma de ora. Am papat lapte cu musli-ul integral cu fructe La pranz am salata cu diverse cu fructe de mare si ulei de masline, cele 2 felii de paine si iaurt prodlacta + o cutiuta de capsuni, probabil le combin sau pastrez iaurtul ca gustare. Mai am un mar si diseara planuim o salata la City Grill. Iar la 20,30 mergem la nutritionist -------------------- |
| julyalina |
27-04-2007, 08:27 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
'neatza pisik!
salata e bun al City Grill dar acolo au si niste papanasi criminali ... mai bine plec Acest mesaj a fost editat de julyalina: 27-04-2007, 08:27 AM -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
| ina_ceva |
27-04-2007, 08:46 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
O zi placuta, pisikule!
Sa ne spui rezultatul de la nutritionist -------------------- |
| Pisik |
27-04-2007, 02:22 PM
|
|
am ajuns si eu la servici, am papat salata cu fructe de mare, painica si iaurtul in care am pus caspunile si indulcitor.
acum ma apuc de treaba -------------------- |
| anca veselie |
27-04-2007, 02:29 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.236 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
pisik, am trecut sa-ti spun bafta la nutritionist si o vacanta placuta
-------------------- |
| Pisik |
27-04-2007, 03:49 PM
|
|
pisik, am trecut sa-ti spun bafta la nutritionist si o vacanta placuta Multumesc Anca, vacanta nu prea am, ca luni muncesc dar iti spun eu tie petrecere frumoasa la mare -------------------- |
| Pisik |
28-04-2007, 08:09 AM
|
|
Am fost la nutritionist, i-am povestit toata istoria mea, mi-a zis din analioze ca am anemie latenta s mi-a zis ca regimul meu pe care il tin de 2 sapt e mai mult de mentinere decat de slabit. Adica nu am voie lapte cu fulgi (musli) dimineata si nici iaurturi, branza de vaci combinate cu fructe, cica ar echivala cu friptura combinata cu cartofi prajiti
Mi-a dat 3 sapt urmatorul regim: MD: 1 felie paine integrala + 50 gr branza de vaci + 50 gr sunca slaba sau muschi file + rosie, castravete G1: 250 gr fructe dar un singur tip P:ton in apa + salata de sezon+ ulei masline + 1 felie paine integrala G2: ca la G1 C: 150 gr pui + salata + 1 iaurt Mi se pare cam greu dar o sa incerc sa tin 3 sapt de luni (ea a zis de pe 2 mai dar eu o sa incep de luni). Pana atunci am savurat o cana de lapte cu musli -------------------- |
| ina_ceva |
28-04-2007, 08:51 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Pisik, am incredere in tine ca vei reusi; nu te da batuta! E pacat sa nu profitzi de vointa care a aparut la tine in ultimul timp
Apropo, ascunde dulciurile -------------------- |
| Karin |
28-04-2007, 01:51 PM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 691 Inscris: 29-09-2006 Membrul Nr.: 137 Dispozitie: Ignorati-ma.... Sex: Feminin |
Pisik, am incredere in tine ca vei reusi; nu te da batuta! E pacat sa nu profitzi de vointa care a aparut la tine in ultimul timp Apropo, ascunde dulciurile Si daca poti, ascunde-le la mine in dulap! Mai in gluma, mai in serios...sunt de acord cu Ina: nu te da batuta! Profita de vointa care te-a cuprins si in momentul in care ai sa vezi rezultate, o sa fie din ce in ce mai usor! -------------------- ![]() |
| axe10 |
29-04-2007, 02:56 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Imi pare rau de chestia de la servici...dar cine stie...stii tu cum e cu shutul in fund...un pas inainte...poate are dreptate sheful...nu stiu , nu ma pricep, nu am habar de ce faci tu...stiu ca masinile vandute de voi sunt misto...dar cam scumputze...si imi plac!
-------------------- ![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 29-08-2008 - 08:15 PM |