![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Pisik |
03-04-2008, 08:07 AM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.384 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Va pup fetele mele dragi!
Intru si eu sa va spun ca sunt bine, inca, asa ca nu va faceti griji pt mine. Spun inca pentru ca nu am inceput tratamentele alea naspa, cu injectii in burta, care dau efecte adverse, dureri, etc. Mi-e frica de mor, dar sunt sigura ca Doamne Doamne nu ma lasa. Vad ca au aparut fete noi, vad ca altele au slabit enorm si ma bucur pt voi. Eu cred ca am depasit demult 75, nici nu mai vreau sa ma gandesc, dar arat oribil. problema e ca acuma tin si post si mi-e f greu sa ma tin departe de prostioare, plus ca am o foame nebuna non-stop, cred ca e pe fond nervos. Am zis ca incerc macar sa nu mai pap seara, inca nu am reusit, dar perseverez. Lucy, multumesc de incurajari. Sora ta nu s-a gandit la adoptie? ca noi nu o excludem, doar ca acum chiar nu ne simtim pregatiti. Miha, petrecere frumoasa in week-end ca am citit ca va fi full Bubbles, datorita tie sa stii ca am intrat azi, pt ca am vb ieri putin pe mess si mi s-a facut dor tare de voi. Dany, sper ca esti bine, te pupic dulce Dana, sper ca esti bine cu daneza, ai grija de tine te rog Andreea-Rodica succes la nasie, o sa fii o nasica frumusica (nu ca mine, o nasica "dubla" Daca am uitat pe cineva imi cer mii de scuze. Va pup dulce si incerc sa nu va abandonez de tot, dar mi-e tare greu sa mai intru, nu stiu de ce -------------------- |
| amalia0701 |
03-04-2008, 08:17 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.871 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
-------------------- Obezitatea ucide si io nu fac nimic sa TRAIESC!
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wgUQhx3/] ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| bubbles |
03-04-2008, 08:54 AM
|
![]() Crocodil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 7.463 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Pisik imi pare tare bine ca ai intrat
-------------------- |
| ramonavlas |
03-04-2008, 11:39 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.762 Inscris: 8-06-2006 Din: un oras mic si plictisitor...... Membrul Nr.: 20 Sex: Feminin |
Pisik
Aveti grija de voi. -------------------- ![]() CALORII - 3 ianuarie 2008 -10kg. PAUZA - 5 mai - 25 mai 2008 RESTART CALORII - 26 mai http://forum.oneden.com/Secretul-meu-calor...ost-main-106213 |
| ramonavlas |
06-04-2008, 12:42 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.762 Inscris: 8-06-2006 Din: un oras mic si plictisitor...... Membrul Nr.: 20 Sex: Feminin |
Pisik, te vad online, ne mai spui ceva?
-------------------- ![]() CALORII - 3 ianuarie 2008 -10kg. PAUZA - 5 mai - 25 mai 2008 RESTART CALORII - 26 mai http://forum.oneden.com/Secretul-meu-calor...ost-main-106213 |
| buretel |
06-04-2008, 07:24 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.833 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 97 Dispozitie: cu gura pana la urechi :)) Sex: Feminin |
-------------------- |
| lucy |
13-04-2008, 11:04 AM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 414 Inscris: 18-11-2007 Membrul Nr.: 515 Dispozitie: schimbatoare Sex: Feminin |
Buna Pisicuto
|
| Susannah |
13-04-2008, 05:44 PM
|
|
Furnica ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 70 Inscris: 8-01-2007 Membrul Nr.: 208 Sex: Feminin |
Va pup fetele mele dragi! Intru si eu sa va spun ca sunt bine, inca, asa ca nu va faceti griji pt mine. Spun inca pentru ca nu am inceput tratamentele alea naspa, cu injectii in burta, care dau efecte adverse, dureri, etc. Mi-e frica de mor, dar sunt sigura ca Doamne Doamne nu ma lasa. Vad ca au aparut fete noi, vad ca altele au slabit enorm si ma bucur pt voi. Eu cred ca am depasit demult 75, nici nu mai vreau sa ma gandesc, dar arat oribil. problema e ca acuma tin si post si mi-e f greu sa ma tin departe de prostioare, plus ca am o foame nebuna non-stop, cred ca e pe fond nervos. Am zis ca incerc macar sa nu mai pap seara, inca nu am reusit, dar perseverez. Lucy, multumesc de incurajari. Sora ta nu s-a gandit la adoptie? ca noi nu o excludem, doar ca acum chiar nu ne simtim pregatiti. Miha, petrecere frumoasa in week-end ca am citit ca va fi full Bubbles, datorita tie sa stii ca am intrat azi, pt ca am vb ieri putin pe mess si mi s-a facut dor tare de voi. Dany, sper ca esti bine, te pupic dulce Dana, sper ca esti bine cu daneza, ai grija de tine te rog Andreea-Rodica succes la nasie, o sa fii o nasica frumusica (nu ca mine, o nasica "dubla" Daca am uitat pe cineva imi cer mii de scuze. Va pup dulce si incerc sa nu va abandonez de tot, dar mi-e tare greu sa mai intru, nu stiu de ce Pisik, multa sanatate. Imi place de tine ca pari optimista si se stie ca gandul pozitiv aduce vesti pozitive. Asa ca, mergi inainte si ai incredere ca totul va fi bine. Pupici cu simpatie! |
| michelle |
17-04-2008, 04:02 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.092 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Pisik, ai inceput tratamentul? Cum te simti?
-------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| butterfly |
17-04-2008, 04:15 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 437 Inscris: 3-08-2007 Membrul Nr.: 356 Dispozitie: zdranga...zdranga Sex: Feminin |
Multa sanatate!!!
-------------------- Instead of giving myself reasons why I can't, I give myself reasons why I can.
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wzzy1z3/] ![]() [/url] |
| lucy |
26-04-2008, 12:36 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 414 Inscris: 18-11-2007 Membrul Nr.: 515 Dispozitie: schimbatoare Sex: Feminin |
PISULE
|
| Pisik |
26-04-2008, 04:39 PM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.384 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Fetelor, va doresc la toate un Paste Fericit, in care sa simtiti cu adevarat semnificatia acestei sarbatori, aceea ca Isus s-a sacrificat pentru noi si noi am ajuns in stadiul de dezumanizare in care suntem, in viata asta robotizata, in care parca nimic nu mai are valoare....dar hai sa nu cadem in depresii si sa incercam sa readucem lumina Invierii in sufletele noastre.
Noi suntem relativ ok, sotul a primit o marire de salariu si ma bucur mult pt el ca o merita, luni am facut inca o interventie la spital si dr mai vrea inca una (trei analize de astea sunt mari si late si pe toate le fac, se pare), trebuie sa fac si niste teste alergologice, astept inca un rezultat, asa ca probabil in minim o luna ne apucam de tratamente... Dupa 1 mai vreau sa ma reapuc de dieta si mai ales de miscare, pentru ca sunt dizgratioasa si nu ma mai simt bine cu mine. M-am dublat fata de cum ma stiti voi Anyway, noi sa fim sanatosi. Va pupic pe toate si va doresc sa aveti zile frumoasa! -------------------- |
| dany |
27-04-2008, 12:54 AM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.743 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Hristos a inviat !!
Paste fericit va doresc si sa dea D-zeu sa auzim numai vesti bune !!! -------------------- ![]() |
| nusarich |
27-04-2008, 06:33 PM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.854 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
Hristos a inviat!
Sa aveti parte de sarbatori cu lumina in suflet! -------------------- |
| bubbles |
30-04-2008, 08:51 AM
|
![]() Crocodil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 7.463 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Hristos a Inviat
-------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 8-09-2008 - 05:53 PM |