![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Mariana |
19-08-2008, 02:26 PM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 725 Inscris: 20-06-2007 Din: O comuna la malul Dunarii... Membrul Nr.: 315 Dispozitie: Melancolica, romantica... Sex: Feminin |
Concediu placut in continuare.
-------------------- ![]() ![]() ![]() |
| Pisik |
25-08-2008, 08:19 AM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.513 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Neatza dragelor drage!
Nu am scris demult stiu, sunt datoare cu multe povesti si incerc sa ma achit de datorie. Ne-am intors saptamana trecuta din concediu, am fost la mare la 2 Mai la rulota, pe plaja, a fost frumos, relaxant, apoi am fost cateva zile la Paltinis, unde am stat intr-o liniste fantastica, am vizitat muzeul Astra din Sibiu, a fost primul concediu in tara dupa ceva vreme, dar nu l-am regretat. Si pentru ca vroiam sa mai pastram amintirea concediului, week-end-ul asta am fost cu gasca la Rasnov. Acum, din nou la serviciu, cu ochii in gura, dar asta este.... Ce am de spus in continuare nu prea stiu cum s-o spun, vroiam sa o mai tin inca 2 saptamani, dar pur si simplu nu ma mai rabda inima, de asta nici nu am mai scris, pt ca mi se parea tare aiurea sa nu va dau vestile despre noi, dar superstitia si teama nu ma lasau. Acum, insa nu mai pot: SUNT INSARCINATA! S-a petrecut natural suta la suta, exact cand am venit de la Viena (chiar in ziua respectiva sau urmatoarea). La Viena am fost incurajati atat de tare, ni s-au dat sperante si pur si simplu cred ca ne-am "culcat pe o ureche" si nu ne-am mai gandit. Avem si acum sertarul plin cu tratamentul de sute de euro pe care l-am luat din Ungaria si asteptam sa vina CM-ul sa fac analizele si in urma recomandarilor medicilor de la Viena sa incep tratamentul. Acum trebuia probabil sa fim deja plecati sau sa ne pregatim de plecare, dar uite ca nu mai este cazul. Este o minune de la Dumnezeu, numai noi si medicii care stim foarte bine analizele si prin cate am trecut constientizam asta, familia si prietenii mai putin, pentru ca ei tot traiau cu convingerea ca se poate (cand nu esti asa implicat si nu cunosti medical problema e mult mai usor sa gandesti asa). Am 10 saptamani, este inca micut, dar la ultima eco i-am auzit inima batand f tare si l-am vazut ducand manuta la gurita. Sunt inca f speriata, nu stiu exact de ce, dar ma gandesc la toate balariile si incerc din rasputeri sa gandesc pozitiv, ca stiu ca nu e bine sa am ganduri negre. Cand m-am intalnit cu voi, fetelor, eram in 4 saptamani, dar nu stiam (am aflat a doua zi, pt ca m-am trezit ca teleghidata si m-am dus la farmacie sa imi iau un test, pur si simplu am simtit, apoi au urmat alte teste si cel de sange care a confirmat suta la suta). Apoi mi-am amintit ca atunci cand am vorbit cu Noni am simtit asa o liniste, nu stiu, am simtit ca se intampla ceva in sufletul meu, doar ca atunci nu stiam sa definesc ce. Cam asta este, va las sa "digerati" vestea, ca este o veste cred. Va pupic dulce -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| michelle |
25-08-2008, 08:27 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.209 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Pisik, eu am inca ochii inlacrimati.. de fericire!!!
Sarcina usoara si multumim ca ai impartit aceasta bucurie si cu noi -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| Ramo |
25-08-2008, 09:08 AM
|
![]() Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.021 Inscris: 8-06-2006 Din: un oras mic si plictisitor...... Membrul Nr.: 20 Sex: Feminin |
Si mie mi s-a ridicat parul pe mine....felicitari si sa aduci pe lume un bebelas sanatos, voios si frumos ca voi.
Sarcina usoara si te mai asteptam -------------------- |
| dany |
25-08-2008, 10:33 AM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.221 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
-------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() |
| Andreea-Rodica |
25-08-2008, 10:50 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.909 Inscris: 7-07-2006 Membrul Nr.: 59 Sex: Feminin |
Eu banuiam si speram sa fie adevarat. (am citit pe celalalt forum la odiseea de martie-aprilie si speram din tot sufletul sa nu fie o coincidenta de nume si de nickname)
Iti doresc sarcina usoara, bebe sanatos cu parinti superfericiti si voi urmari odiseea in continuare (chiar daca nu am avut norocul sa ma alatur voua) Acest mesaj a fost editat de Andreea-Rodica: 25-08-2008, 10:51 AM -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/]
![]() [/url] |
| nusarich |
25-08-2008, 11:06 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.981 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
FELICITARI PISI!!!!! Asa de tare ma bucur, de parca ar fi al meu! Azi mi-a inceput ziua super bine, am aflat ca sefa mea a avut o operatie reusita cu un nervisor strivit la mana, tu ne spui ca esti 2 in1 !!!!!!!!!!!!!! Asa de tare ma bucur de numa! Pacat ca nu ma poti vedea, am un zambet laaaaarg pe fata si (cum i-am zis si sefei mele) am asa de multi dinti... cel putin mi-i arat la toata lumea.
P.S. Inainte de a pleca tu in concediu, cand ziceai ca n-ai mai dat de mult timp pe aici si ca va pregatiti de concediu, am simtit ceva. Nu pot sa-ti spun ce, dar asteptam din moment in moment sa ne spui vestea cea mare. Se pare ca nu m-am inselat si ma bucur tare mult pentru asta. -------------------- |
| Nessie |
25-08-2008, 01:58 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.369 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Felicitari, Pisi!
Acum nu iti ramane decat sa te bucuri de sarcina, sa te relaxezi, sa iti faci fiecare zi frumoasa, sa lasi toate grijile sa treaca pe langa tine. Orice ar fi, nu e mai important ca sanatatea copilului tau! -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| Sexymom |
25-08-2008, 02:04 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.284 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Pisik mi-au dat lacrimile, sti cat ma bucur?? nu ai idee, sa fie intr-un ceas bun, sa ai o sarcina usoara , sa te bucuri din plin de ea.
-------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wbvhOx0/]
![]() IMC .22,15 |
| Pisik |
25-08-2008, 02:17 PM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.513 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Fetelor, ma bucur din suflet de urarile voastre, ma impresionati mult. Stiam ca o sa va bucur, tocmai de asta nu am mai amanat momentul cum vroiam initial pana la 12 saptamani. Pana la urma, Dumnezeu a pus acest samburel acolo si cine sunt eu sa imi fac tot felul de griji nefondate?
Stiu ca sunteti alaturi de mine si va voi tine la curent cu evolutia noastra. In fiecare saptamana citesc pe net ce se intampla in sapt respectiva si ma amuz, unele chestii sunt chiar haioase, de ex. am citit ca saptamana asta incepe sa faca cacuta Pot sa va spun ca am o sarcina perfecta pana acum, fara greturi sau rau, cu pofta de mancare nu stau f bine, nu prea pot manca carne si nu e bine, ca am analizele cam slabute, dar in rest sunt perfect ok, am unele stari, dar toate la limita suportabilului. A, si pt ca tot am vazut ca fiecare graviduta a vorbit de simturi, eu simt ca e baietel, oricum, sanatos sa fie, culmea ar fi sa am pretentii acuma Va pup dulce si inca o data sa stiti ca ma impresioneaza tare mesajele voastre -------------------- |
| Cherie |
25-08-2008, 02:49 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.204 Inscris: 25-11-2007 Membrul Nr.: 528 Dispozitie: Pusa pe fapte mari :P Sex: Feminin |
Pisi, sincer felicitari!
Nu stiu exact toata povestea, insa m-a impresionat tare mult ceea ce ai povestit mai sus! -------------------- Candva, 77 kg...
Marea cantareala! Start: 70.6 25.10.2008 71.2 ( + 0,6 kg ) ![]() ![]() ![]() ![]() |
| bpaula |
25-08-2008, 05:42 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 396 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 94 Sex: Feminin |
Pisik felicitari multe multe!!!!!!!!! Sa va dea Domnul sanatate si sa fie totul bine.
Abia asteptam sa anunti sarcina, citeam subiectul cu FIV de pe celalalt site cu sufletul la gura. Nu stiu daca iti mai amintesti dar anul trecut, intr-o vreme, amandoua ne doream bebei ti-am zis ca o sa vina sfarsitul anului si o sa fim amandoua cu burtica mare. Dintr-un motiv sau altul nu a venit la nici una din noi atunci dar a venit anul asta. Mos Craciun o sa ne prinda cu burtile mari mergand ca ratustele prin casa. Iti inteleg pe deplin bucuria, stiu cat mi-am dorit si eu si am plans pana a venit bebitza (acum sarcin are 16 sapt deci e putin mai marisor ca al tau)...stiam si situatia voastra grea si m-am rugat sa ti se implineasca visul. Ma rog in continuare sa fie totul bine si la anul sa facem schimb despre impresii legate de pampersi, lapte praf si plans de bebe. Inca o data multa multa sanatate!! pup dulce mama cu burtica -------------------- |
| daconst |
25-08-2008, 05:49 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.318 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
Doamne,Pisik,ce ma bucur pentru tine!!!!!
Parca ma asteptam la o asa veste dupa atata "liniste" ca sa zic asa.E minunat ce ti se intampla si ma rog la DD sa ai parte de un bb sanatos care sa va umple casa si sufletele de bucurie! Hai sa dau si pronosticul meu dupa simptomele care le ai:Baietel! -------------------- |
| Sexymom |
25-08-2008, 05:52 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.284 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Nu pot decat sa va scriu ca si eu m-am rugat sa se intample miracolul asta pentru voi.Sunt mai mult decat fericita
O sa avem un an plin de veselie si cel care vine plin de bebei Paula sa ai o sarcina usoara in continuare. Si tot aci le pup si pe Dumbo,Monic,Pisik -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wbvhOx0/]
![]() IMC .22,15 |
| dany |
25-08-2008, 07:40 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.221 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Sarcina usoara , Pol !
-------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 2-12-2008 - 08:05 PM |