left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Insuficienta parcarilor
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

110 Pagini V « < 9 10 11 12 13 > »   
Reply to this topicStart new topic
left > Jurnalul unei pisici alintate seperator Optiuni V right
bubbles
mesaj 30-04-2007, 06:53 AM
Mesaj #151

Crocodil

Grup: Membri
Raspunsuri: 7.463
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 92
Dispozitie: fatty :D
Sex: Feminin

UFff am scris o gramada si mi`a disparut mesajul.Bafta atinut regimul ca eu una nu as mai putea sa tin unul care sa imi zica ce si cat sa mananc la anumite oe .. asa ca ma reapuc de WW yahoo.gif pupic.gif

--------------------
Am plecat de la 76 kg ... :) si astept pragul psihologic 59kg
Imagine
Imagine
Start calorii 28.07.2008
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Pisik
mesaj 30-04-2007, 07:35 AM
Mesaj #152

Taz

Raspunsuri: 3.380
Inscris: 31-07-2006
Membrul Nr.: 74
Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine

Evidsent ca merit bataie ca in week-end nu numai ca nu am fost cuminte, dar am stricat aproape tot ce facusem.... doh.gif
De azi incep regimul dat de nutritionista, sper sa rezist cele 3 sapt, ma refer la monotonia mancarii, apoi sa imi mai schimbe putin alimentatia.
Sunt inca depresiva in legatura cu serviciul, dar momentan voi lasa lucrurile sa curga de la sine....

Bubbles, bafta cu WW in continuare pupic.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

axe10
mesaj 30-04-2007, 07:51 AM
Mesaj #153

Taz

Raspunsuri: 3.764
Inscris: 7-12-2006
Din: Bucharest
Membrul Nr.: 190
Dispozitie: acra

CITAT(Pisik @ 30-04-2007, 08:35 AM) *

Evidsent ca merit bataie ca in week-end nu numai ca nu am fost cuminte, dar am stricat aproape tot ce facusem.... doh.gif
De azi incep regimul dat de nutritionista, sper sa rezist cele 3 sapt, ma refer la monotonia mancarii, apoi sa imi mai schimbe putin alimentatia.
Sunt inca depresiva in legatura cu serviciul, dar momentan voi lasa lucrurile sa curga de la sine....

Trebuie sa te tii ca sa-l impulsionezi si pa sotz...da-i un exemplu!!
Hai ca poti! cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
Pisik
mesaj 30-04-2007, 07:56 AM
Mesaj #154

Taz

CITAT(axe10 @ 30-04-2007, 08:51 AM) *

CITAT(Pisik @ 30-04-2007, 08:35 AM) *

Trebuie sa te tii ca sa-l impulsionezi si pa sotz...da-i un exemplu!!
Hai ca poti! cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif

Mda, el momentan pare mai hotarat ca mine si la el saracu chiar e greu ca nu are paine, nu are fructe, nu are ulei de masline, are doar branza sau cascaval 100 gr dimineata si pe urma carne cu salata si la pranz si seara.....

--------------------
Imagine
+Quote Post
Tzutzi80
mesaj 30-04-2007, 08:54 AM
Mesaj #155

Iepuras

Raspunsuri: 1.801
Inscris: 2-02-2007
Membrul Nr.: 224
Dispozitie: superba :D

Mi se pare un fel de Scarsdale la sotul tau, doar varianta de mic dejun e usor modificata. Dar mi se pare ciudat sa va recomande sa mancati acelasi lucru 3 saptamani dry.gif

--------------------
Imagine

Start WW - 22 ianuarie 2008

Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine
+Quote Post
Pisik
mesaj 30-04-2007, 08:55 AM
Mesaj #156

Taz

CITAT(Tzutzi80 @ 30-04-2007, 09:54 AM) *

Mi se pare un fel de Scarsdale la sotul tau, doar varianta de mic dejun e usor modificata. Dar mi se pare ciudat sa va recomande sa mancati acelasi lucru 3 saptamani dry.gif

Dupa 3 sapt o schimbam. Mie mi-a zis ca pot papa si peste la pranz sau seara, nu numai ton si ca le pot schimba intre ele

--------------------
Imagine
+Quote Post
bubbles
mesaj 30-04-2007, 12:47 PM
Mesaj #157

Crocodil

Pisik si pe al meu cred ca il trec la Ww ca are colesterolul marit... si in plus toata lumea zice ca s`a ingrasat..dar mie mi se pare ca ii sta mai bine asa lol.gif cu putina bultica doh.gif .
Mi se pare putin ce mananci tuh eusa_think.gif .A..sa`ti zic eu..am fost in selgros si am luat niste snickers,lion si milky way..si le`am tinut cred ca 2 sapt ca nici al meu nue cu dulcele..si cand imi era pofta bagam cate un snikers cruncher ca ala si asa are putine puncte wink1.gif .. aici sunt model..ca am rezistat sa nu balotez tot..dar era babu cu ochii pe mine caramida.gif .
Imi place WW ca desi am mancat cand am vrut si cat am vrut .. nu am pus mult la loc..Sincer ma asteptam sa am pe putin 70 kg lol.gif si am 65.9 kg .. cu tot cu putina constipatie si cred ca retin si apa blink.gif ca tb sa vina rusii wink1.gif .
La ce ti`a dat nutritionist blink.gif cred ca mi`ar fi rau sa mananc 3 sapt ton in apa desi imi place wink1.gif dar se satura organismul la un moment dat...dar daca ai vreun moment gandul de a renunta noi suntem aici sa te sustinem si sa te bataita.gif

--------------------
Imagine
Imagine
Start calorii 28.07.2008
+Quote Post
Pisik
mesaj 30-04-2007, 12:55 PM
Mesaj #158

Taz

CITAT(bubbles @ 30-04-2007, 01:47 PM) *

Pisik si pe al meu cred ca il trec la Ww ca are colesterolul marit... si in plus toata lumea zice ca s`a ingrasat..dar mie mi se pare ca ii sta mai bine asa lol.gif cu putina bultica doh.gif .
Mi se pare putin ce mananci tuh eusa_think.gif .A..sa`ti zic eu..am fost in selgros si am luat niste snickers,lion si milky way..si le`am tinut cred ca 2 sapt ca nici al meu nue cu dulcele..si cand imi era pofta bagam cate un snikers cruncher ca ala si asa are putine puncte wink1.gif .. aici sunt model..ca am rezistat sa nu balotez tot..dar era babu cu ochii pe mine caramida.gif .
Imi place WW ca desi am mancat cand am vrut si cat am vrut .. nu am pus mult la loc..Sincer ma asteptam sa am pe putin 70 kg lol.gif si am 65.9 kg .. cu tot cu putina constipatie si cred ca retin si apa blink.gif ca tb sa vina rusii wink1.gif .
La ce ti`a dat nutritionist blink.gif cred ca mi`ar fi rau sa mananc 3 sapt ton in apa desi imi place wink1.gif dar se satura organismul la un moment dat...dar daca ai vreun moment gandul de a renunta noi suntem aici sa te sustinem si sa te bataita.gif

Multumesc mult Bubbles de incurajari. I-am scris doctoritei sa o intreb daca am voie si carnita de vita si cate un ousor, ca nici mie nu imi vine sa mananc numai ton 3 sapt, mi-e ca dupa aia mi-e rau doar cand il vad.
E, vezi, eu nu sunt echilibrata nu pot. Eu ori nu mananc decat maxim o firimitura, ori sparg totul. Eu un Snickers nu concep. Sambata si duminica am avut o criza de bulimie cred pt ca am mancat incontinuu. Acum cand ma gandesc ce am mancat ma apuca ameteala. Ieri am mancat 1/2 punga de biskrem, 2 biscuiti gen prajitura, 1/2 ciocolata, 2 pungi de jeleuri, crema de ciocolata, cartofi prajiti, alune in coaja, sandwich, sambata la fel am bagat la greu bomboane, ciocolata, inghetata, tofifee, biscuiti sarati, bake rolls, chestii pe care nu le-am mai mancat de nu stiu cand, de peste un an, dar parca daduse strechea in mine...sper sa nu mai patesc asa si dupa astea trei sapt de regim.
Trebuie sa ma tin de regimul asta ca ma duc cu sotul la control dupa 3 sapt si nu vreau sa ne certe, plus ca la el e esential sa slabeasca pt sanatate
O sa ma tin de voi sa ma impulsionati

Mi-am luat si eu pranzul: casoleta mare de salata cu ton (salata verde, 1 rosie, 1 castravete, 2 ridichi, o cutie ton, ulei de masline) si o felie de paine (micuta)

La 10:30 am papat 250 gr de capsuni. Mai am un mar pt ora 16.00 si diseara cina din pui (150) cu salata (ca la pranz) si iaurtul
Eu seara nu prea pot papa carne dar sa vedem cum ma obisnuiesc

--------------------
Imagine
+Quote Post
himere2005
mesaj 30-04-2007, 02:11 PM
Mesaj #159

Lama

Raspunsuri: 5.839
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 82
Dispozitie: incendiara

pisik, iti urez distractie maine si fara ingrasacioase. eu caut sa mananc ponderat, chiar daca nu mai incadrez in puncte. de ex. maine la gratar fac pulpe de pui ...berica cred ca o sa strice punctajul, dar ce sa faci...de pe 2 ma fac cuminte grin.gif eu de slabit nu-mi fac mari probleme, caci cred ca dau vreo 2 kg jos pana la vara, mai mult cu celulita doh.gif

Acest mesaj a fost editat de himere2005: 30-04-2007, 02:11 PM

--------------------
Imagine
+Quote Post
May
mesaj 30-04-2007, 02:31 PM
Mesaj #160

Hiena

Raspunsuri: 4.850
Din: Madrid
Membrul Nr.: 83
Dispozitie: just fine :)

Pisik incearca sa te deconectezi de stresul de la munca, caci altfel dai in depresie si nici de slabit nu o sa slabesti. Gandeste-te ca Dumnezeu ia cu o mana si da cu doua, asa ca sa speram ca tot raul este spre bine si ca o sa vina si vremea ta. Cum spunea si ella, cel mai bine este sa te pregatesti cat poti de bine pt ceea ce iti doreste. Multa bafta si cu dieta, sa iti dea Dumnezeu putere sa rezisti si sa ai rezultate spectaculoase give_rose.gif

--------------------
Imagine

Nothing tastes as good as thin feels!

Imagine
+Quote Post
Pisik
mesaj 30-04-2007, 02:33 PM
Mesaj #161

Taz

CITAT(Maybeline @ 30-04-2007, 03:31 PM) *

Pisik incearca sa te deconectezi de stresul de la munca, caci altfel dai in depresie si nici de slabit nu o sa slabesti. Gandeste-te ca Dumnezeu ia cu o mana si da cu doua, asa ca sa speram ca tot raul este spre bine si ca o sa vina si vremea ta. Cum spunea si ella, cel mai bine este sa te pregatesti cat poti de bine pt ceea ce iti doreste. Multa bafta si cu dieta, sa iti dea Dumnezeu putere sa rezisti si sa ai rezultate spectaculoase give_rose.gif

Va multumesc mult pentru sustinere May si Himere pupic.gif
Trebuie sa ma deconectez e adevarat, in week-end cred ca si de la asta am mancat fara oprire, pt ca am fost f afectat de situatie, ma gandeam non-stop la asta, acum sunt ceva mai bine

--------------------
Imagine
+Quote Post
himere2005
mesaj 30-04-2007, 02:45 PM
Mesaj #162

Lama

Raspunsuri: 5.839
Membrul Nr.: 82
Dispozitie: incendiara

pisi, cred ca ei nu te merita. daca o sa ai putere sa o iei de la capat in alta parte, eu zic sa o faci. eu stiu ca e greu ca si eu sunt la fel ca tine, mi-e teama de schimbari. mie una mi-ai parut a fi o persoana pregatita in domeniu, dar daca ai dat si tu peste niste misogini in firma, care nu au prea mare consideratie pentru munca depusa de femei cred ca situatia nu se va schimba....cand te simti pregatita pentru o schimbare eu zic sa o faci, macar sa nu excluzi posibilitatea asta....ti-ar prinde bine o pauza ca sa vezi totul mai limpede. m-as bucura sa aud in curand ca o sa ai concediu de maternitate pupic.gif grin.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
Pisik
mesaj 30-04-2007, 02:57 PM
Mesaj #163

Taz

CITAT(himere2005 @ 30-04-2007, 03:45 PM) *

pisi, cred ca ei nu te merita. daca o sa ai putere sa o iei de la capat in alta parte, eu zic sa o faci. eu stiu ca e greu ca si eu sunt la fel ca tine, mi-e teama de schimbari. mie una mi-ai parut a fi o persoana pregatita in domeniu, dar daca ai dat si tu peste niste misogini in firma, care nu au prea mare consideratie pentru munca depusa de femei cred ca situatia nu se va schimba....cand te simti pregatita pentru o schimbare eu zic sa o faci, macar sa nu excluzi posibilitatea asta....ti-ar prinde bine o pauza ca sa vezi totul mai limpede. m-as bucura sa aud in curand ca o sa ai concediu de maternitate pupic.gif grin.gif

schimbarea nu e exclud, chiar mi- doresc si incerc sa muncesc in senul asta, adica trimit cv-uri, ma interesz. ma opreste in schimb un pic chestia asta cu bebe, pt ca mi-l doresc si nu pot sa ma angajez undeva si daca da Doamne Doamne sa vina bebe sa le zic "stiti, eu stau acasa, ca nasc"...nu imi suna mie bine
Dar sper ca Dumnezeu sa le aranjeze pe toate

--------------------
Imagine
+Quote Post
bubbles
mesaj 30-04-2007, 03:09 PM
Mesaj #164

Crocodil

Pisik .. vezi ca in august s`ar putea sa trec si sa stau putin prin Bucuresti .. ca parca asa stiu ca de acolo esti .. si poate ma enervezi si vin si iti trag o mama de bataie casa iti revii blum.gif .Lasa ca ai sa vz ca 3 sapt vor trece repede pupic.gif

--------------------
Imagine
Imagine
Start calorii 28.07.2008
+Quote Post
axe10
mesaj 01-05-2007, 09:06 AM
Mesaj #165

Taz

Raspunsuri: 3.764
Inscris: 7-12-2006
Din: Bucharest
Membrul Nr.: 190
Dispozitie: acra

CITAT(Pisik @ 30-04-2007, 03:57 PM) *

schimbarea nu e exclud, chiar mi- doresc si incerc sa muncesc in senul asta, adica trimit cv-uri, ma interesz. ma opreste in schimb un pic chestia asta cu bebe, pt ca mi-l doresc si nu pot sa ma angajez undeva si daca da Doamne Doamne sa vina bebe sa le zic "stiti, eu stau acasa, ca nasc"...nu imi suna mie bine
Dar sper ca Dumnezeu sa le aranjeze pe toate

Eu am luat-o de la capat acum 10 ani...de la zero efectiv...dar acum am ajuns intr-o pozitie f buna...asa ca niciodata nu e tarziu pt un nou inceput. Stai si cugeta bine, ce e mai bine pt tine!

Cu burtica poti sa mergi pana in ultima luna la servici asa ca nu te impiedica...mai ales daca o sa ai ajutor de la parinti cu bb-ul te si intorci repede.

--------------------
Imagine
+Quote Post

110 Pagini V « < 9 10 11 12 13 > » 
Reply to this topic
2 Membri citesc acest subiect (2 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 7-09-2008 - 09:21 AM