left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Ce este in mintea unui barbat?
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

158 Pagini V « < 100 101 102 103 104 > »   
Reply to this topicStart new topic
left > Jurnalul unei pisici alintate seperator Optiuni V right
bpaula
mesaj 29-08-2008, 08:51 AM
Mesaj #1516

Ciocanitoare

Grup: Membri
Raspunsuri: 396
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 94
Sex: Feminin

buna dimineata,

multumim de urari noni.
Bebele tau a absolut adorabil, iar poza de la avatar cum sta el incruntat imi place la nebunie.

Aseara am fost si eu la dentist sa imi curete putin dintii si sa vada care e efectul saptamanilor de vomitat. Din fericire nu au aparut probleme noi, mai nasol a fost cu detratajul (oare asa se scrie? unsure.gif ) ca erau gingiile cam sensibile si m-au cam durut si dintii apoi insa azi e bine.

Si noi am avea de renovat baia, de vopsit si pus parchet in camera pentru bebe insa e cam greu sa gasim mesteri acum si apoi vine iarna. Hmmmmm, nu prea am chef sincer de tambalau in casa. Pentru camera bebe poate vine mama sa ma ajute dar la baie sigur trebuie instalator si apoi cineva sa puna gresia faianta, obiectele sanitare doh.gif .

Dumbo imi cer scuze ca n-am mai scris, de citit citesc zilnic sa vad ce fac fetele dar parca nu ma trage sa scriu blushing.gif . Pe tine am vrut sa te contactez de vreo doua ori insa m-am luat cu altele si...iertare blushing.gif

va doresc o zi buna

Acest mesaj a fost editat de bpaula: 29-08-2008, 08:52 AM

--------------------
Imagine
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
_noni_
mesaj 29-08-2008, 08:59 AM
Mesaj #1517

Nevastuica

Raspunsuri: 933
Inscris: 2-09-2006
Membrul Nr.: 125
Dispozitie: de zana;)

apropo de renovarea caselor, eu zic sa va apucati cat mai repede, pt ca incepand din luna a 7-a si pana cand pleaca puiul la gradi n-o sa mai puteti face cam nimic lol.gif

vorbesc serios, si noi ziceam anul trecut in octombrie ca trebuie sa ne apucam sa renovam apartamentul si uite ca a trecut aproape un an si e in acelasi stadiu...si ma apuca un pic groaza, pt. ca pur si simplu nu stiu cand vom reusi sa-l facem...

cat despre cumparaturi pt bb noi le-am facut cel mai devreme in luna a 8-a si patutul si cadita le-am luat chiar in ultima saptamana. chestia e ca ai de unde sa alegi si in fiecare luna apare ceva noi si afli ca exista un alt supergadget pt puiul tau , si eu zic ca cel mai bine e sa asteptati pana se apropie venirea bb-lui si atunci o sa stiti cel mai bine ce va trebuie.

}{

--------------------
DIETA WW - mai am de muncit! :D

[url=http://www.TickerFactory.com/]
Imagine
[/url]
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

Pisik
mesaj 29-08-2008, 09:05 AM
Mesaj #1518

Taz

Raspunsuri: 3.513
Inscris: 31-07-2006
Membrul Nr.: 74
Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine

Noni, multumesc mult de urari pupic.gif Abia astept sa ne pui poze de la botez

CITAT(_noni_ @ 29-08-2008, 09:59 AM) *

cat despre cumparaturi pt bb noi le-am facut cel mai devreme in luna a 8-a si patutul si cadita le-am luat chiar in ultima saptamana. chestia e ca ai de unde sa alegi si in fiecare luna apare ceva noi si afli ca exista un alt supergadget pt puiul tau , si eu zic ca cel mai bine e sa asteptati pana se apropie venirea bb-lui si atunci o sa stiti cel mai bine ce va trebuie.

}{

Noi nu mai facem nimic in apart in afara de camera lui bebe, ca cica ne apucam de casa lol.gif Eu ii las in pace, sa se apuce, ca eu o sa am treaba blum.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
bpaula
mesaj 29-08-2008, 09:06 AM
Mesaj #1519

Ciocanitoare

Acum cu sau fara bebe si noi ne propunem sa renovam de vreo 2 ani si tot am amanat blushing.gif . Dar am zis ca baia e urgenta ca apoi cine mai face tambalau cu bebe mic.

--------------------
Imagine
+Quote Post
Pisik
mesaj 29-08-2008, 09:06 AM
Mesaj #1520

Taz

Off topic: se simte rau ca e vineri, nu am chef de absolut nimic. Si am la treabaaaaa wacko.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
bpaula
mesaj 29-08-2008, 09:08 AM
Mesaj #1521

Ciocanitoare

Off topic: si eu...treaba multa, chef ioc

--------------------
Imagine
+Quote Post
onushca85
mesaj 29-08-2008, 12:55 PM
Mesaj #1522

Marmota

Raspunsuri: 1.044
Inscris: 22-07-2008
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 1.221

Buna! Ma primesti si pe mine in casa ta?

--------------------
Imagine
05.11.2008 - reluare!!!
Pentru a te mentine la greutatea actuala trebuie sa consumi 2268 calorii/zi.
Pentru a slabi 0,5 kg/saptamana e recomandat sa consumi 1768 calorii/zi.
+Quote Post
Pisik
mesaj 29-08-2008, 01:19 PM
Mesaj #1523

Taz

CITAT(onushca85 @ 29-08-2008, 01:55 PM) *

Buna! Ma primesti si pe mine in casa ta?

Sigur Onuscha, bine ai venit floare.gif Eu sunt mai veche pe aici, dar am avut o perioada de "tacere". Acum insa am revenit in forta )).gif Te astept pe la mine cand vrei pupic.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
onushca85
mesaj 29-08-2008, 01:21 PM
Mesaj #1524

Marmota

Raspunsuri: 1.044
Inscris: 22-07-2008
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 1.221

ma bucur ca ma primesti si de aceea iti aduc un mare buchet de flori format din floare.gif flowers1.gif give_rose.gif

--------------------
Imagine
05.11.2008 - reluare!!!
Pentru a te mentine la greutatea actuala trebuie sa consumi 2268 calorii/zi.
Pentru a slabi 0,5 kg/saptamana e recomandat sa consumi 1768 calorii/zi.
+Quote Post
daconst
mesaj 29-08-2008, 06:14 PM
Mesaj #1525

Taz

Raspunsuri: 3.318
Membrul Nr.: 68

Hahaha,ce ma distrati toate cu renovarile si pregatirile...dar sa stiti ca e un lucru firesc cind esti insarcinata.Adica si animalele au chestia cu pregatitul cuibului inainte se vina puiul.Parca are si o denumire sindromul asta,dar imi scapa acum. blushing.gif

Despre cumparaturi,eu le-am facut inainte de 7 luni pentru ca mi-a fost frica sa nu nasc cumva atunci si daca ma lasam in baza sotului,aduceam gupilu in fundul gol de la spital.Asa ca mi le-am cautat si le-am ales eu pe toate ce am avut nevoie,iar de la 7 luni aveam geanta de spital pregatita,in caz ca ma apuca mai repede. grin.gif
Cred ca si de asta am nascut cu 2 saptamani mai tarziu,ca a vrut sa-mi faca fi-miu in ciuda. )).gif

Noni,superba poza de la avatar.Tu esti meseriasa la pozat,dar si cu asa model nici nu-i greu sa faci asa poze frumoase. wink1.gif

Deea,te pup si pe tine si daca nu-mi trimiteai poze cu Alexia,cred ca te intrebam acum cine e papusa din avatar. w00t.gif

--------------------
+Quote Post
Deea
mesaj 30-08-2008, 07:49 AM
Mesaj #1526

Iepuras

Raspunsuri: 1.689
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 79

CITAT(daconst @ 29-08-2008, 05:14 PM) *

Deea,te pup si pe tine si daca nu-mi trimiteai poze cu Alexia,cred ca te intrebam acum cine e papusa din avatar. w00t.gif

Si noi va pupam pe toate si pe toti pupic.gif
E papusa doar in poza... in realitate face cat 10 baieti smile.gif Iti mai trimit azi niste poze de la mare.

Eu am facut cumparaturile cu exact 5 zile inainte sa nasc. La fel ca la Pisik, nici la mine nu era familionul incantat sa cumpar ceva inainte...pana la urma tot cum am vrut eu am facut. Cu toate ca aveam tot cumparat, imediat cum am ajuns acasa am vazut ca tot mai avem nevoie de diverse maruntisuri.
Parca mai ieri ii alegeam patutul si acum trebuie sa-l schimb urgent ca nu mai incape in el.

Pisik, Paula cand ar trebui sa nasteti?

--------------------
Imagine
+Quote Post
bpaula
mesaj 30-08-2008, 11:29 AM
Mesaj #1527

Ciocanitoare

Buna dimineata,

ce bine ca e week-end. Trebuie sa recunosc ca de cand cu sarcina tare mi s-a urat de servici. E drept insa ca nici statul acasa nu m-ar incanta daca ar trebui sa stau multe zile la rand.

Deea eu ar trebui sa nasc pe 7 februarie dar asta e dupa prima estimare in functie de ultimul ciclu, sa vedem insa pe parcurs. La ultimele ecografii bebe era mai marisor decat numarul de saptamani dar banuiesc ca nu e relevant la doar cativa cm. Abia astept saptamana viitoare, sper sa gasesc un loc la doctor sa fac controlul ca deja sunt 5 saptamani de cand nu am vazut galmitza.

Cat despre fetita ta, am vazut pozele de la neuroni cand le-ai pus. E o adevarata minune, nici nu imi vine sa cred de cand va stiu si cat de repede a trecut timpul. Parca te vad si acum agitata cu fetita si nunta...si intre timp ea e mare, s-au mai nascut si alti bebei si acum urmam si noi dumbo, monic, pisik si eu.

Sanatate multa la toate mamicile, bebeii si copilasii marisori floare.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
emu
mesaj 30-08-2008, 03:00 PM
Mesaj #1528

Marmota

Raspunsuri: 1.004
Membrul Nr.: 89
Dispozitie: hindsight 20/20

cheer.gif cheer.gif Pisik, m-am tot gandit la tine in perioada asta - asa da veste!
Nici nu stiti cat ma bucur pt voi.
Felicitari din suflet fetelor, sa aveti sarcini usoare si incercati sa lasati stresul deoparte - nimic nu-i mai pretios ca micuta comoara din pantecul vostru smile.gif

give_rose.gif

--------------------
+Quote Post
daconst
mesaj 31-08-2008, 09:21 AM
Mesaj #1529

Taz

Raspunsuri: 3.318
Membrul Nr.: 68

b]Deea,[/b]multam de poze! pupic.gif
Ai o minune de fetita.
Poate mai scrii cind ai timp ce prostioare face,ca sa stiu ce ma asteapta si pe mine. huh.gif
Deocamdata la noi e perioada cind tot ce-i spun ca nu e voie,aia face. sorry.gif
Nu stiu ce sa-i mai fac,ca a stat cu mama si ea a facut exact invers de ce trebuia sa faca.Mereu ii spuneam sa-l ignore daca face crize sau urla si ea nu putea.Acum sunt 2 saptamani in concediu cu el acasa si sper il mai educ putin. doh.gif

Emu,ma bucur ca ai revenit si te asteptam cu mai mute poze si povestiri despre noua viata de mamica! pupic.gif

--------------------
+Quote Post
Pisik
mesaj 31-08-2008, 09:23 AM
Mesaj #1530

Taz

Dana, eu dupa data ultimului ciclu ar trebui sa nasc pe 21 martie, dar vorba Paulei. cred ca o sa se tot schimbe. Sincer, eu mi-as dori sa il fac Pesti, nu Berbec. Bine, eu aveam "pasari" sa fie Gemeni, Varsator sau Leu, acuma ma multumesc cu orice, pot sa mai am pretentii? )).gif
Nu prea imi fac eu griji cu cumparaturile, imi fac lista cu obiecte, locul de unde se cumpara, model, tot, mai comand si pe net si sper sa am in ce culca copilul lol.gif Ca restul le-oi mai lua si pe parcurs, vorba Deei, numai cand esti cu puiul in brate iti dai seama cate lipsesc, mai ales acuma cand avem atatea chestii moderne de ingrijit copiii. Cand vad cate se gasesc ma gandesc mereu cum ne-au crescut pe noi mamele cu scutele de panza, fierte pe aragaz? blink.gif Saracele, nu mai veau nici pompa de san, nici aspirator nazal, nici mii de creme si uite ca suntem f frumosi si sanatosi zic eu blum.gif Dar, de, acuma tre sa mergem cu valul, nu?

Emu, ma bucur mult ca ne dai semne de viata. ce face puiul. cum a fost nasterea? Scuze daca ai mai spus pe undeva, eu nu am vazut.

Pupici tutror fetelor si o duminica placuta! pupic.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post

158 Pagini V « < 100 101 102 103 104 > » 
Reply to this topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 2-12-2008 - 09:29 PM