left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Bilant 2008 , dorinte 2009
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

179 Pagini V « < 101 102 103 104 105 > »   
Reply to this topicStart new topic
left > Jurnalul unei pisici alintate seperator Optiuni V right
Deea
mesaj 31-08-2008, 11:46 AM
Mesaj #1531

Iepuras

Grup: Membri
Raspunsuri: 1.866
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 79
Sex: Feminin

Eu aveam DPN pe 24 iulie si am nascut pe 23 seara la 20.30, deci pot sa spun ca am nascut fix la 40 de saptamani.

Nu prea stiu ce sa mai zic de Alexia, e intr-o faza cu multe fite, face numai ce vrea a inceput cu "nu vreau". Oricum ma pot intelege cu ea destul de bine, cand e obosita e tare greu cu ea, in rest nu vreau sa ma plang...se poate si mai greu. A inceput sa vorbeasca bine, articuleaza unele cuvinte, foloseste pronumele corect. Stiu cum e cu bunicii care nu-i lasa in pace cand fac crize, Alexia stingea tv-ul, se punea langa el si 10-20 de minute il tot stingea-aprindea. Cat timp ii spuneam ca nu are voie si ma enerveam, ii mai si dadeam peste mana .. parca vorbeam cu peretii; cand n-am mai bagat-o in seama nu i-a mai trebuit.

Emu felicitari, sa va aduca numai bucurii!

--------------------
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Tulip
mesaj 31-08-2008, 11:52 AM
Mesaj #1532

Taz

Raspunsuri: 3.492
Inscris: 31-07-2006
Membrul Nr.: 72

cheer.gif cheer.gif Pisik,felicitari din toata inima!sa ai o sarcina usoara si un baby.gif sanatos!

--------------------
Imagine
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

Pisik
mesaj 01-09-2008, 08:26 AM
Mesaj #1533

Taz

Raspunsuri: 3.604
Membrul Nr.: 74
Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine

CITAT(Tulip @ 31-08-2008, 12:52 PM) *

cheer.gif cheer.gif Pisik,felicitari din toata inima!sa ai o sarcina usoara si un baby.gif sanatos!

Multumesc mult! pupic.gif Pupici mandrei tale frumoase si mari

Neatza tuturor fetelor dragi pupic.gif
Eu azi sunt in dispozitie de luni, dar oricum, mult mult mai fericita ca deobicei (e o stare care ma caracterieaza in ultima vreme blum.gif ). Nu am chef de munca si ma gandesc numai cand o sa inceapa sa se vada burtica si imbracata, oare bebe e bine, ca trebuie sa ma duc la dr cu analizele ca unele sunt sub limita, etc. Azi incerc sa ma programez, sper sa nu ma arunce peste vreo luna blink.gif

Eu nu prea m-am lamurit cum e cu eco si cu testele alea de malformatii. Stiu ca dublu testul se face intre 11 si 14 sapt iar trpiplu testul intre 16 si 18 parca. Dar dublu testul trebuie corelat cu eco de 12 sapt? Si aceasta eco e morfologica sau e eco normala? Stiu ca intre 18 si 22 e eco morgologica, dar asta de 12 habar nu am cum e. Poate stiu mamicile sa ma lamureasca.

In alta ordine de idei, am luat mocheta sambata, e mortala, cu casute, oite, stradute, vacute, in mii de culori, e f vesela si desi ne-am cam codit sa o luam, nu imi pare rau. Doar canapea nu am gasit, asa ca momentan camera va fi goala goala, doar cu moheta in ea. Mai avem de aranjat in casa multe, dar incet incet capata lumina.

Va pup si va astept pe la mine prin casuta hug.gif

--------------------
Imagine

Imagine
+Quote Post
bpaula
mesaj 01-09-2008, 08:47 AM
Mesaj #1534

Ciocanitoare

Raspunsuri: 408
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 94

buna dimineata

emu felicitari pentru minunea de bebe, sa fiti sanatosi si fericiti si orice probleme ati fi avut in ultima vreme sper ca s-au rezolvat

pisik nici eu nu sunt foarte la curent cu ecografiile, care si cum. Stiu doar ca am intrebat de dublu, triplu test la doctorita si mi-a zis ca avand in vedere ca am sub 30 ani nu imi da sa fac. Mi-a mai zis ca o sa ma trimita la o eco morfofetala dar nu mi-a zis in ce saptamana. Eu sper ca astazi reusesc sa imi fac programare la ea pentru saptamana aceasta, asta daca s-a intors din concediu ca e plecata de 5-6 saptamani.

La mine burta a crescut foarte mult in ultimele 2 saptamani, pantalonii care acum 2 saptamani ii incheiam lejer in talie acum ii pot inchide la limita, si asta pentru ca sunt cu talie mai joasa, pe cei cu talie inalta nici vorba sa ii mai inchid. Plus ca am crescut si in partea de sus, deja nu ma mai incap multa hainute din cauza sanilor (ce ciudat pentru mine )).gif )

Va doresc o saptamana frumoasa si usoara pupic.gif ...eu sunt incredibil de bine dispusa astazi (pentru o zi de luni).

PS sefa m-a anuntat ca iar m-a visat cu baietel )).gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
dany
mesaj 01-09-2008, 09:18 AM
Mesaj #1535

Yeti

Raspunsuri: 10.440
Membrul Nr.: 87

Am trecut sa urez o saptamana minunata mamicilor in devenire din aceasta casuta ! hug.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
Pisik
mesaj 01-09-2008, 09:21 AM
Mesaj #1536

Taz

CITAT(dany @ 01-09-2008, 10:18 AM) *

Am trecut sa urez o saptamana minunata mamicilor in devenire din aceasta casuta ! hug.gif

Multumim mult Dany pupic.gif

--------------------
Imagine

Imagine
+Quote Post
Deea
mesaj 01-09-2008, 12:07 PM
Mesaj #1537

Iepuras

pup kindere frumoase pupic.gif

Dublu test nu am facut, am facut doar triplu test. Desi aveam 25 de ani la momentul respectiv l-am facut ca sa stau linistita, eu il recomand, au fost destule cazuri de bebei cu sindrom down si la mamici sub 30 de ani. E adevarat ca se face intre 16 si 18 saptamani.
La 22 de saptamani se face morfologia fetala, o ecografie foarte amanuntita unde il masoara si-l "intoarce" pe bebe pe toate partile, e 3 D sau 4 D.
Daca pana la 22 de saptamani nu s-a vazut sexul bebelui atunci se va vedea.... numai la mine nu a stat mandra linistita asa ca am aflat ca e fata cand eram insarcinata in 8 luni smile.gif

--------------------
+Quote Post
bpaula
mesaj 01-09-2008, 01:54 PM
Mesaj #1538

Ciocanitoare

yupiii....joi ma duc sa il vad pe bebe si o sa intreb cand ma trimite si pe mine la ecografia amanuntita.

Sper sa fie totul bine unsure.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
daconst
mesaj 01-09-2008, 01:56 PM
Mesaj #1539

Taz

Raspunsuri: 3.356
Membrul Nr.: 68

Pup si eu mamicile si burticile! pupic.gif

Pisik,eu stiu ca am facut triplu test tot asa ca am vrut eu,pentru ca dr meu spunea ca nu e chiar relevant ce reiese din el.Am mai facut la inceput analizele uzuale,Papanicolau,HIV(aici e obligatoriu) si cele la sange.
Optional am facut toxoplasmoza,care spre surprinderea mea cica am avut-o pentru ca anticorpii existau deja.
Pe urma in ultimul trimestru am facut testul de diabet gestational,ca aveam impresia ca sigur am dat in diabet de la atata cicolata,desi nu prea are legatura. lol.gif
Cel mai important mi se pare sa faci test la tiroida,ca in Ro nu prea se face si la mine s-a dereglat pe perioada sarcinii...noroc ca am depistat-o si am tinut-o sub control.
In rest am luat acid folic toata perioada sarcinii si in perioada de alaptare si vitamine(nu mai stiu denumirea).

Ma gandesc acum in urma si parca a trecut o vesnicie de cind eram burtoasa.Nu-mi mai amintesc mare lucru de atunci...se vede ca mi-am pierdut memoria in perioada aia sau i-oi fi dat-o toata lui fi-miu. doh.gif

--------------------
+Quote Post
Pisik
mesaj 01-09-2008, 02:01 PM
Mesaj #1540

Taz

E, inseamna ca m-am panicat eu aiurea (ca deobicei). Am o colega careia i-a dat de facut dry test, care cica e mai complex decat dublu test si gata m-am panicat ca sa fac si eu.
Oricum, la eco de 22 sapt m-am programat demult, ca aici sunt 3 doctori cu renume in asa ceva, care au programul super full.
Restul ecografiilor cred ca e suficient sa le fac la ginecolog, iar de analize nu ma mai stresez, ca o sa imi dea el sa fac ce trebuie. Am facut analizele uzuale de sange, trebuie sa ma duc la interpretarea lor.
HIV si restul le-am facut in martie, acum am repetat parte din ele.
Acid folic iau si eu si Utrogestan (progesteron) si magne B6. Alte vitamine momentan nu iau, ca mi-a zis ca nu e cazul in primele 3 luni.

Multumec de sfaturi mamicilor pupic.gif

--------------------
Imagine

Imagine
+Quote Post
Deea
mesaj 01-09-2008, 03:31 PM
Mesaj #1541

Iepuras

Si eu am facut o serie de analize pentru toxoplasmoza, rujeola, rubeola si nu mai stiu ce...uitasem de el... vorba Danei, nu mai tin minte mare lucru, sigur i-am dat Alexiei memoria mea.
Apropo de memorie - A venit o verisoara pe la mine si i-am dat o pereche de pantaloni de trening sa stea in casa...pantaloni negri, simpli cu un numar scris in lateral...Alexia i-a spus ca aia sunt "patonii lu mami" )).gif

--------------------
+Quote Post
bpaula
mesaj 01-09-2008, 05:51 PM
Mesaj #1542

Ciocanitoare

Tocmai mi-a amintit viitoarea nasica a bebelui ca joi cand ma duc la ecograf e 4 septembrie. Asta inseamna ca implinim 4 ani de la nunta. rolleyes.gif

Merci Deea si Dana de sfaturi...si eu am facut acele analize la inceputul anului inainte de sarcina si apoi le-am repetat la inceputul sarcinii.

Mie mi-a dat doctorita vitamine de la inceput, nu le-am putut lua ca imi era si mai rau de la ele si a zis sa le intrerup o perioada. Si oricum la analize imi iesisera Ca, Mg, Fe, Vitamina B12 si nu mai stiu ce foarte bine.

--------------------
Imagine
+Quote Post
bibi
mesaj 02-09-2008, 07:37 AM
Mesaj #1543

Taz

Raspunsuri: 3.321
Inscris: 1-09-2008
Membrul Nr.: 1.382
Dispozitie: increzatoare

Ma bag si eu in seama pe aici ca am trecut printr-o sarcina.Eu am luat acid folic toata sarcina, cica ar trebui cu vreo 3 luni inainte de fapt ar trebui sa iei, dar cum sarcina nu a fost programata...nu am luat.Am mai luat vitamine prenatal , fier, care ma constipa teribil, asta pt ca se observase o mini anemie.
Eu am nascut la 31 de ani .Nu am facut decat 3 ecografii toata sarcina.
Am avut o sarcina f jos plasata care m-a adus la stadiul de a face tratament cu gravibinol (parca?...ca nu mai tin minte exact numele) si am adus pe lume un copil sanatos.
Important e sa faci ce-ti recomanda ginecologul.

O sarcina usoara fetelor gravidute.

--------------------
Imagine

Imagine

Cantarirea oficiala OneDen.com

Maine promit ca o sa fiu cea mai cuminte!!!

Masuri 04.11.2008..30.11.2008...14.12.2008...04.01.2009
-talie=88cm...83.5cm...83cm...82cm
-burta(ca la sold sunt mai mica)=107cm...105cm...104.5cm...103cm
-torace(nu peste sani)=96cm...93cm...93cm...92.5cm
-coapsa=66cm...65cm...65cm...64.5cm
-brat=32cm..29cm...29cm...29cm
+Quote Post
Pisik
mesaj 02-09-2008, 08:11 AM
Mesaj #1544

Taz

Neatza!

Bibi, bine ai venit la mine in casuta pupic.gif Acid folic iau si eu, cu cateva luni inainte de a ramane (eu il luam in cadrul tratamentelor naturiste cu care ma indopam si eu si sotul, ca am avut eu fixa cu naturistele si cred ca au contribuit si astea). Eu iau acid folic cu complex de vit B si cica de la el nu as fi avut greturi, asa am citit pe net...in fine, nu conteaza, important e ca nu am avut cheer.gif
Cu analizele sunt tare framanatata, clar sunt dusa, as sta mereu la doctor si la laboratorul de analize dry.gif . Acu problema mea e ca dr nu ma poate primi decat pe 12 sept si pana atunci cred ca ma sui pe pereti. Desi mi-a zis ca nu e obligatoriu sa ma vada cand implinesc 12 sapt fix si poate sa ma vada si la 13 si ca dublu testul se da la +30 ani eu nu si nu. Azi dimineata m-am trezit la 6 de ganduri, ii mai fac si lui bebe rau aiurea, dar parca nu pot sa nu fiu ingrijorata, cateodata ma si enervez, zici ca cobesc mad.gif . Nu stiu ce m-a facut mama asa prapastioasa, ca ea nu e deloc asa....
In fine, pana la urma daca pana pe 12 nu se poate, pot sa ma dau eu si cu fundul de pamant. E, sper sa imi revin.

Hai, v-am pupat si ne mai auzim azi

Pupici pupic.gif

--------------------
Imagine

Imagine
+Quote Post
bibi
mesaj 02-09-2008, 08:35 AM
Mesaj #1545

Taz

Raspunsuri: 3.321
Inscris: 1-09-2008
Membrul Nr.: 1.382
Dispozitie: increzatoare

Deduc din spusele tale ca a fost cu peripetii.Atunci tin si mai tare pumnii ca sa mearga usurel.
Te-ai gandit cum si unde nasti?

Astea cu testele dublu , triplu...vorbesti de masini straine pt mine.De un sg lucru imi pare rau ca nu era pe "vremea mea"...recoltarea de celule stem.Asta sigur asi fi facut-o.

--------------------
Imagine

Imagine

Cantarirea oficiala OneDen.com

Maine promit ca o sa fiu cea mai cuminte!!!

Masuri 04.11.2008..30.11.2008...14.12.2008...04.01.2009
-talie=88cm...83.5cm...83cm...82cm
-burta(ca la sold sunt mai mica)=107cm...105cm...104.5cm...103cm
-torace(nu peste sani)=96cm...93cm...93cm...92.5cm
-coapsa=66cm...65cm...65cm...64.5cm
-brat=32cm..29cm...29cm...29cm
+Quote Post

179 Pagini V « < 101 102 103 104 105 > » 
Reply to this topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 9-01-2009 - 04:37 AM