left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Bilant 2008 , dorinte 2009
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

179 Pagini V « < 106 107 108 109 110 > »   
Reply to this topicStart new topic
left > Jurnalul unei pisici alintate seperator Optiuni V right
SARA
mesaj 04-09-2008, 04:47 PM
Mesaj #1606

Ciocanitoare

Grup: Membri
Raspunsuri: 301
Inscris: 30-07-2008
Din: timis
Membrul Nr.: 1.251
Dispozitie: melancolica si nerabdatoare
Sex: Feminin

CITAT(Dumbo @ 04-09-2008, 05:39 PM) *

of, imi vine sa imi scot ticker-ul ca ma sperie... mai e asa putin...

hai nu te lasa coplesita chiar acum..... pupic.gif ai sa vezi ce minune o sa-ti lumineze fata hug.gif baby.gif
si......mult,mult curaj.... give_rose.gif

--------------------
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wiDRfPl/]
Imagine
[/url]
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Deea
mesaj 05-09-2008, 07:50 AM
Mesaj #1607

Iepuras

Raspunsuri: 1.866
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 79

cheer.gif Ce putin mai ai Dumbo, sa ne lasi un mesaj cand pleci spre spital...sa stim si noi cand vine bebelina pe lume!
De acum incepe partea cea mai frumoasa! Odihneste-te in aceste 2 saptamani cat poti de mult, in uratoarele 2-3 luni dupa nastere o sa stai cam prost cu odihna.... oricum nu simti oboseala. Eu imi aduc aminte ca eram nedormita de n zile si noaptea in loc sa dorm 2 -3 ore cat dormea ea stateam langa patut si ma uitam cat de draguta era.

--------------------
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

Dumbo
mesaj 05-09-2008, 08:15 AM
Mesaj #1608

Marmota

Raspunsuri: 1.067
Inscris: 12-07-2007
Membrul Nr.: 339

Revin cu sfaturi pentru fete... mama ce inteleapta am devenit de-odata.
Daca vreti sa reamenajati incepeti din timp. Eu cam strang din genunchi sa nu se grabeasca bebe acum. Ne-am apucat tarziu de treaba, mesterii au intarziat, seria a doua de mesteri a intarziat si mai mult si acum s-au lovit de o usa naravasa cu care se lupta de 3 zile.
In concluzie: camera bebelinei e plina de praf si tot e haos, baia e plina de praf, bucataria azi o sa se umple si aia de praf, toate vasele si farfuriile si tot ce era in baie si bucatarie sunt in dormitor cladite.
Toate cele pentre bebelina sunt si ele cladite pe undeva, nu le-am spalat ca nu aveam unde sa le pun si nici nu eram sigura ca nu le umplu de praf.

Deci daca vine acum domnisoara le zic sa ma tina in spital mai mult, pana se termina nebunia din casa.

--------------------
[url=http://www.TickerFactory.com/]
Imagine
[/url]

User is online!Profile CardPM
+Quote Post
bpaula
mesaj 05-09-2008, 08:41 AM
Mesaj #1609

Ciocanitoare

Raspunsuri: 408
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 94

buna dimineata fetele,

in primul rand Irina am vazut ca nasti cu Budau. Heeeelp! Cum fac sa dau de el sa imi pot face programare pentru morfologia fetala? Doctorita mea m-a trimis la el, mi-a dat un nr. de telefon dar m-a avertizat sa sun seara dupa 8 sau intre 14 si 15 ca alea nu prea raspund. Aseara nu mi-a raspuns nimeni, incerc si azi. Doar ca deja incepe sa fie tarziu daca el e asa ocupat, ca ar trebui sa o fac in urmatoarele 3 saptamani unsure.gif . Imi poti da un orar, o clinica unde il gasesc sau unde pot incerca sa ma duc personal sa il gasesc sau sa ma pot programa?

Bun, acum ca am lansat strigatul de ajutor pot continua intr-o nota mai vesela. Ieri ne-am luat liber sa sarbatorim si noi aniversarea celor 4 ani de la nunta...si prin urmare am mers sa cautam chestii pentru baie, gresie faianta, cada si tot restul (ce mai aniversare poate ziceti dar daca tot amanam momentul informarii patim ca si Dumbo si se naste bebele in zgomot si praf, desi sunt sigura ca la ea o sa astepte Andreea sa fie totul gata). Concluzia, toate sunt foarte scumpe si parca n-as mai face nimic ca nu iesim bine la calcule...mai vedem.

Seara am mers si l-am vazut pe bebe, nu stim ce e ca isi tinea mainile intre picioare la inceput, apoi si-a bagat degetul de la una in gurita si sugea si ne-a aratat spatele )).gif . Doctorita a zis ca merge totul bine cu sarcina, placenta e ok, nu e prea jos deci nu sunt riscuri, lichidul e suficient. Si la fel ca datile trecute bebe meu e mai mare decat saptamana in care stiu eu ca sunt. A observat doctorita si la palpare si la ecograf ca el e dezvoltat de saptamana 19 si nu 18. Deci poate se naste de ziua tatalui meu pana la urma )).gif . Eu ma gandesc ca e mai mare ca poate s-a prins la inceputul perioadei fertile si nu pe la sfarsitul ei...

In rest, mi-a dat sa fac iar analize de sange si urina si altele pentru o infectie de a mea si cam atat.

Pisik eu eram foarte adormita la inceput, unde punea capul acolo dormeam la orice ora din zi sau noapte, acum un pic mai putin dar tot...oricum eram fericita sa dorm ca in somn nu aveam greturi )).gif .

Deea si Dana mai astept poze cu copiii vostri.

o zi buna sa aveti

iertare pentru asa un cearceaf lung blushing.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
Dumbo
mesaj 05-09-2008, 09:16 AM
Mesaj #1610

Marmota

Raspunsuri: 1.067
Inscris: 12-07-2007
Membrul Nr.: 339

Paula, iti dau PM.

--------------------
[url=http://www.TickerFactory.com/]
Imagine
[/url]

User is online!Profile CardPM
+Quote Post
Pisik
mesaj 05-09-2008, 10:34 AM
Mesaj #1611

Taz

Raspunsuri: 3.604
Inscris: 31-07-2006
Membrul Nr.: 74
Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine

Buna fetelor!

Azi am anutat si eu la serviciu si am fost felicitata de toata lumea. SUntem 5 gravidute in total si nu mai sunt "cea mai mica" )).gif
Aseara m-am enervat ca am reusit sa vb cu doctorul si era sacait si obosit si m-a luat peste picior ca daca vreau sa fac dublu test preventiv de ce sa nu fac si o encefalograma sau un fund de ochi preventiv mad.gif Si evident ca m-am pierdut si nu l-am mai intrebat nimic si a ramas sa ne vedem pe 12, cum aveam programarea
Iar m-am framantat toata noaptea si pana la urma cred ca ma duc miercuri la CMU la eco, joi la testul de sange si vineri la el poate ma duc cu rezultatul sa i-l bag sub nas. Ma gandesc totusi sa nu ma manance pe mine si sa imi iasa fals pozitiv, ca prea m-am agitat cu testul asta sorry.gif
In alta ordine de idei, maine vrem sa mergem pe la cumparaturi si abia astept sa intru sa ma uit in magazine de bebei. Nu cumpar nimic, poate imi gasesc eu ceva de imbracat, dar tare o sa imi placa sa ma uit.

Pupici si mai vorbim azi pupic.gif

--------------------
Imagine

Imagine
+Quote Post
Deea
mesaj 05-09-2008, 10:39 AM
Mesaj #1612

Iepuras

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

--------------------
+Quote Post
Pisik
mesaj 05-09-2008, 10:47 AM
Mesaj #1613

Taz

Doamne, ce mare si scumpa s-a facut! Sa va traiasca hug.gif

--------------------
Imagine

Imagine
+Quote Post
Kandya18
mesaj 05-09-2008, 10:52 AM
Mesaj #1614

Elefant

Raspunsuri: 9.373
Membrul Nr.: 92
Dispozitie: fatty :D

Deea ce mare e Alexia swoon.gif Ce repede a trecut timpul sorry.gif .Va frange multe inimi naughty.gif pupic.gif

Acest mesaj a fost editat de bubbles: 05-09-2008, 10:53 AM

--------------------
Am plecat de la 76 kg ... :) si astept pragul psihologic 59kg
Imagine
Imagine
Pentru a te mentine la greutatea actuala trebuie sa consumi 2025 calorii/zi.
Pentru a slabi 0,5 kg/saptamana e recomandat sa consumi 1525 calorii/zi.
+Quote Post
bpaula
mesaj 05-09-2008, 10:56 AM
Mesaj #1615

Ciocanitoare

Raspunsuri: 408
Membrul Nr.: 94

Exact ca si Pisik am vrut sa zic si eu. Ce mare s-a facut si e asa frumoasa. Sa dea Domnul sa fie sanatoasa si sa fiti toti fericiti.

E superba.

--------------------
Imagine
+Quote Post
Deea
mesaj 05-09-2008, 11:17 AM
Mesaj #1616

Iepuras

Multumesc hug.gif Nu stiu daca va frange multe inimi sau nu dar o sa le manance ficatii ... are un talent deosebit. Deja are pretentii cu ce sa se imbrace, daca sa-i prind codite sau doar agrafe, in magazin imi spune ea ce pantofi sa-i dau sa probeze .... chestii din astea. Dar na' e a mea si oricum e minunata smile.gif

Acum vi se pare frumoasa, cand or sa vina ai vostri pe lume n-o sa mai aveti ochi pentru altii...va garantez blum.gif

Acest mesaj a fost editat de Deea: 05-09-2008, 11:21 AM

--------------------
+Quote Post
michelle
mesaj 05-09-2008, 11:27 AM
Mesaj #1617

Hiena

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 4.233
Inscris: 10-06-2006
Din: Iasi
Membrul Nr.: 26
Dispozitie: Ole!

Deea, ma topesc cand o vad w00t.gif wub.gif

--------------------
Imagine
Inaltime: 157 cm
+Quote Post
bibi
mesaj 05-09-2008, 01:01 PM
Mesaj #1618

Taz

Raspunsuri: 3.321
Inscris: 1-09-2008
Membrul Nr.: 1.382
Dispozitie: increzatoare

CITAT(Dumbo @ 04-09-2008, 05:39 PM) *

of, imi vine sa imi scot ticker-ul ca ma sperie... mai e asa putin...

E normal sa te panicheze gandul, dar pana la urma te linistesti. O sa treaca usor, o sa uiti imediat ca o sa ai alte ganduri...bebe...

CITAT(Dumbo @ 05-09-2008, 09:15 AM) *

Revin cu sfaturi pentru fete... mama ce inteleapta am devenit de-odata.
Daca vreti sa reamenajati incepeti din timp. Eu cam strang din genunchi sa nu se grabeasca bebe acum. Ne-am apucat tarziu de treaba, mesterii au intarziat, seria a doua de mesteri a intarziat si mai mult si acum s-au lovit de o usa naravasa cu care se lupta de 3 zile.
In concluzie: camera bebelinei e plina de praf si tot e haos, baia e plina de praf, bucataria azi o sa se umple si aia de praf, toate vasele si farfuriile si tot ce era in baie si bucatarie sunt in dormitor cladite.
Toate cele pentre bebelina sunt si ele cladite pe undeva, nu le-am spalat ca nu aveam unde sa le pun si nici nu eram sigura ca nu le umplu de praf.

Deci daca vine acum domnisoara le zic sa ma tina in spital mai mult, pana se termina nebunia din casa.

Nu cumva si din cauza asta ai fost nelinistita?
Eu puneam termopane cu o saptamana inainte de a naste. Daca nu a spalat barbatul meu la gresii si parchete, curatenie...eu stateam cu burta in sus in pat.

CITAT(Pisik @ 05-09-2008, 11:34 AM) *

Buna fetelor!

Azi am anutat si eu la serviciu si am fost felicitata de toata lumea. SUntem 5 gravidute in total si nu mai sunt "cea mai mica" )).gif
Aseara m-am enervat ca am reusit sa vb cu doctorul si era sacait si obosit si m-a luat peste picior ca daca vreau sa fac dublu test preventiv de ce sa nu fac si o encefalograma sau un fund de ochi preventiv :angry: Si evident ca m-am pierdut si nu l-am mai intrebat nimic si a ramas sa ne vedem pe 12, cum aveam programarea
Iar m-am framantat toata noaptea si pana la urma cred ca ma duc miercuri la CMU la eco, joi la testul de sange si vineri la el poate ma duc cu rezultatul sa i-l bag sub nas. Ma gandesc totusi sa nu ma manance pe mine si sa imi iasa fals pozitiv, ca prea m-am agitat cu testul asta sorry.gif
In alta ordine de idei, maine vrem sa mergem pe la cumparaturi si abia astept sa intru sa ma uit in magazine de bebei. Nu cumpar nimic, poate imi gasesc eu ceva de imbracat, dar tare o sa imi placa sa ma uit.

Pupici si mai vorbim azi pupic.gif

Schimba-l. Nu se trateaza asa o gravida. pupic.gif

--------------------
Imagine

Imagine

Cantarirea oficiala OneDen.com

Maine promit ca o sa fiu cea mai cuminte!!!

Masuri 04.11.2008..30.11.2008...14.12.2008...04.01.2009
-talie=88cm...83.5cm...83cm...82cm
-burta(ca la sold sunt mai mica)=107cm...105cm...104.5cm...103cm
-torace(nu peste sani)=96cm...93cm...93cm...92.5cm
-coapsa=66cm...65cm...65cm...64.5cm
-brat=32cm..29cm...29cm...29cm
+Quote Post
Pisik
mesaj 05-09-2008, 01:31 PM
Mesaj #1619

Taz

Bibi, crede-ma ca l-as schimba, dar as vrea sa mai astept un pic. Eu mai sunt si la Giulesti la o doctorita si merg in paralel momentan. Reactia lui o pun pe seama stresului, pt ca da examen de primariat luna asta si pana la urma si medicii sunt oameni. Dar daca continui sa ma simt nesigura cu el il schimb. Oricum, eu nu am gasit medic ginecolog pana acum cu care sa ma simt pe deplin impacata, poate oi fi si eu ciudata sau pur si simplu am avut ghinion.....

--------------------
Imagine

Imagine
+Quote Post
bibi
mesaj 05-09-2008, 01:36 PM
Mesaj #1620

Taz

Raspunsuri: 3.321
Inscris: 1-09-2008
Membrul Nr.: 1.382
Dispozitie: increzatoare

CITAT(Pisik @ 05-09-2008, 02:31 PM) *

Bibi, crede-ma ca l-as schimba, dar as vrea sa mai astept un pic. Eu mai sunt si la Giulesti la o doctorita si merg in paralel momentan. Reactia lui o pun pe seama stresului, pt ca da examen de primariat luna asta si pana la urma si medicii sunt oameni. Dar daca continui sa ma simt nesigura cu el il schimb. Oricum, eu nu am gasit medic ginecolog pana acum cu care sa ma simt pe deplin impacata, poate oi fi si eu ciudata sau pur si simplu am avut ghinion.....

Oricum nu-i normal asa.Dar vezi tu ce faci.Sunt multi cu figuri.

Eu am fost la Municipal la Constantinescu, nu e el sfant, dar a fost ok. Bine eu nu am fost deloc panicata, numai durerile de burta m-au adus la tratament.

Eu cautam oricum pe cineva sa-mi faca cezariana, sa-mi spuna de la inceput nu sa ma vrajeasca pana in ultima clipa.

--------------------
Imagine

Imagine

Cantarirea oficiala OneDen.com

Maine promit ca o sa fiu cea mai cuminte!!!

Masuri 04.11.2008..30.11.2008...14.12.2008...04.01.2009
-talie=88cm...83.5cm...83cm...82cm
-burta(ca la sold sunt mai mica)=107cm...105cm...104.5cm...103cm
-torace(nu peste sani)=96cm...93cm...93cm...92.5cm
-coapsa=66cm...65cm...65cm...64.5cm
-brat=32cm..29cm...29cm...29cm
+Quote Post

179 Pagini V « < 106 107 108 109 110 > » 
Reply to this topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 9-01-2009 - 02:30 AM