![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| SARA |
04-09-2008, 04:47 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 301 Inscris: 30-07-2008 Din: timis Membrul Nr.: 1.251 Dispozitie: melancolica si nerabdatoare Sex: Feminin |
of, imi vine sa imi scot ticker-ul ca ma sperie... mai e asa putin... hai nu te lasa coplesita chiar acum..... si......mult,mult curaj.... -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wiDRfPl/]
![]() [/url] |
| Deea |
05-09-2008, 07:50 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.866 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 79 Sex: Feminin |
De acum incepe partea cea mai frumoasa! Odihneste-te in aceste 2 saptamani cat poti de mult, in uratoarele 2-3 luni dupa nastere o sa stai cam prost cu odihna.... oricum nu simti oboseala. Eu imi aduc aminte ca eram nedormita de n zile si noaptea in loc sa dorm 2 -3 ore cat dormea ea stateam langa patut si ma uitam cat de draguta era. -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Dumbo |
05-09-2008, 08:15 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.067 Inscris: 12-07-2007 Membrul Nr.: 339 Sex: Feminin |
Revin cu sfaturi pentru fete... mama ce inteleapta am devenit de-odata.
Daca vreti sa reamenajati incepeti din timp. Eu cam strang din genunchi sa nu se grabeasca bebe acum. Ne-am apucat tarziu de treaba, mesterii au intarziat, seria a doua de mesteri a intarziat si mai mult si acum s-au lovit de o usa naravasa cu care se lupta de 3 zile. In concluzie: camera bebelinei e plina de praf si tot e haos, baia e plina de praf, bucataria azi o sa se umple si aia de praf, toate vasele si farfuriile si tot ce era in baie si bucatarie sunt in dormitor cladite. Toate cele pentre bebelina sunt si ele cladite pe undeva, nu le-am spalat ca nu aveam unde sa le pun si nici nu eram sigura ca nu le umplu de praf. Deci daca vine acum domnisoara le zic sa ma tina in spital mai mult, pana se termina nebunia din casa. -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/]
![]() [/url] |
| bpaula |
05-09-2008, 08:41 AM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 408 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 94 Sex: Feminin |
buna dimineata fetele,
in primul rand Irina am vazut ca nasti cu Budau. Heeeelp! Cum fac sa dau de el sa imi pot face programare pentru morfologia fetala? Doctorita mea m-a trimis la el, mi-a dat un nr. de telefon dar m-a avertizat sa sun seara dupa 8 sau intre 14 si 15 ca alea nu prea raspund. Aseara nu mi-a raspuns nimeni, incerc si azi. Doar ca deja incepe sa fie tarziu daca el e asa ocupat, ca ar trebui sa o fac in urmatoarele 3 saptamani Bun, acum ca am lansat strigatul de ajutor pot continua intr-o nota mai vesela. Ieri ne-am luat liber sa sarbatorim si noi aniversarea celor 4 ani de la nunta...si prin urmare am mers sa cautam chestii pentru baie, gresie faianta, cada si tot restul (ce mai aniversare poate ziceti dar daca tot amanam momentul informarii patim ca si Dumbo si se naste bebele in zgomot si praf, desi sunt sigura ca la ea o sa astepte Andreea sa fie totul gata). Concluzia, toate sunt foarte scumpe si parca n-as mai face nimic ca nu iesim bine la calcule...mai vedem. Seara am mers si l-am vazut pe bebe, nu stim ce e ca isi tinea mainile intre picioare la inceput, apoi si-a bagat degetul de la una in gurita si sugea si ne-a aratat spatele In rest, mi-a dat sa fac iar analize de sange si urina si altele pentru o infectie de a mea si cam atat. Pisik eu eram foarte adormita la inceput, unde punea capul acolo dormeam la orice ora din zi sau noapte, acum un pic mai putin dar tot...oricum eram fericita sa dorm ca in somn nu aveam greturi Deea si Dana mai astept poze cu copiii vostri. o zi buna sa aveti iertare pentru asa un cearceaf lung -------------------- |
| Dumbo |
05-09-2008, 09:16 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.067 Inscris: 12-07-2007 Membrul Nr.: 339 Sex: Feminin |
Paula, iti dau PM.
-------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/]
![]() [/url] |
| Pisik |
05-09-2008, 10:34 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.604 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Buna fetelor!
Azi am anutat si eu la serviciu si am fost felicitata de toata lumea. SUntem 5 gravidute in total si nu mai sunt "cea mai mica" Aseara m-am enervat ca am reusit sa vb cu doctorul si era sacait si obosit si m-a luat peste picior ca daca vreau sa fac dublu test preventiv de ce sa nu fac si o encefalograma sau un fund de ochi preventiv Iar m-am framantat toata noaptea si pana la urma cred ca ma duc miercuri la CMU la eco, joi la testul de sange si vineri la el poate ma duc cu rezultatul sa i-l bag sub nas. Ma gandesc totusi sa nu ma manance pe mine si sa imi iasa fals pozitiv, ca prea m-am agitat cu testul asta In alta ordine de idei, maine vrem sa mergem pe la cumparaturi si abia astept sa intru sa ma uit in magazine de bebei. Nu cumpar nimic, poate imi gasesc eu ceva de imbracat, dar tare o sa imi placa sa ma uit. Pupici si mai vorbim azi -------------------- |
| Deea |
05-09-2008, 10:39 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.866 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 79 Sex: Feminin |
-------------------- |
| Pisik |
05-09-2008, 10:47 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.604 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Doamne, ce mare si scumpa s-a facut! Sa va traiasca
-------------------- |
| Kandya18 |
05-09-2008, 10:52 AM
|
|
Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.373 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Deea ce mare e Alexia
Acest mesaj a fost editat de bubbles: 05-09-2008, 10:53 AM -------------------- |
| bpaula |
05-09-2008, 10:56 AM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 408 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 94 Sex: Feminin |
Exact ca si Pisik am vrut sa zic si eu. Ce mare s-a facut si e asa frumoasa. Sa dea Domnul sa fie sanatoasa si sa fiti toti fericiti.
E superba. -------------------- |
| Deea |
05-09-2008, 11:17 AM
|
Multumesc
Acum vi se pare frumoasa, cand or sa vina ai vostri pe lume n-o sa mai aveti ochi pentru altii...va garantez Acest mesaj a fost editat de Deea: 05-09-2008, 11:21 AM -------------------- |
| michelle |
05-09-2008, 11:27 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.233 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Deea, ma topesc cand o vad
-------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| bibi |
05-09-2008, 01:01 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.321 Inscris: 1-09-2008 Membrul Nr.: 1.382 Dispozitie: increzatoare Sex: Feminin |
of, imi vine sa imi scot ticker-ul ca ma sperie... mai e asa putin... E normal sa te panicheze gandul, dar pana la urma te linistesti. O sa treaca usor, o sa uiti imediat ca o sa ai alte ganduri...bebe... Revin cu sfaturi pentru fete... mama ce inteleapta am devenit de-odata. Daca vreti sa reamenajati incepeti din timp. Eu cam strang din genunchi sa nu se grabeasca bebe acum. Ne-am apucat tarziu de treaba, mesterii au intarziat, seria a doua de mesteri a intarziat si mai mult si acum s-au lovit de o usa naravasa cu care se lupta de 3 zile. In concluzie: camera bebelinei e plina de praf si tot e haos, baia e plina de praf, bucataria azi o sa se umple si aia de praf, toate vasele si farfuriile si tot ce era in baie si bucatarie sunt in dormitor cladite. Toate cele pentre bebelina sunt si ele cladite pe undeva, nu le-am spalat ca nu aveam unde sa le pun si nici nu eram sigura ca nu le umplu de praf. Deci daca vine acum domnisoara le zic sa ma tina in spital mai mult, pana se termina nebunia din casa. Nu cumva si din cauza asta ai fost nelinistita? Eu puneam termopane cu o saptamana inainte de a naste. Daca nu a spalat barbatul meu la gresii si parchete, curatenie...eu stateam cu burta in sus in pat. Buna fetelor! Azi am anutat si eu la serviciu si am fost felicitata de toata lumea. SUntem 5 gravidute in total si nu mai sunt "cea mai mica" Aseara m-am enervat ca am reusit sa vb cu doctorul si era sacait si obosit si m-a luat peste picior ca daca vreau sa fac dublu test preventiv de ce sa nu fac si o encefalograma sau un fund de ochi preventiv :angry: Si evident ca m-am pierdut si nu l-am mai intrebat nimic si a ramas sa ne vedem pe 12, cum aveam programarea Iar m-am framantat toata noaptea si pana la urma cred ca ma duc miercuri la CMU la eco, joi la testul de sange si vineri la el poate ma duc cu rezultatul sa i-l bag sub nas. Ma gandesc totusi sa nu ma manance pe mine si sa imi iasa fals pozitiv, ca prea m-am agitat cu testul asta In alta ordine de idei, maine vrem sa mergem pe la cumparaturi si abia astept sa intru sa ma uit in magazine de bebei. Nu cumpar nimic, poate imi gasesc eu ceva de imbracat, dar tare o sa imi placa sa ma uit. Pupici si mai vorbim azi Schimba-l. Nu se trateaza asa o gravida. -------------------- ![]() Cantarirea oficiala OneDen.com Maine promit ca o sa fiu cea mai cuminte!!! Masuri 04.11.2008..30.11.2008...14.12.2008...04.01.2009 -talie=88cm...83.5cm...83cm...82cm -burta(ca la sold sunt mai mica)=107cm...105cm...104.5cm...103cm -torace(nu peste sani)=96cm...93cm...93cm...92.5cm -coapsa=66cm...65cm...65cm...64.5cm -brat=32cm..29cm...29cm...29cm |
| Pisik |
05-09-2008, 01:31 PM
|
Bibi, crede-ma ca l-as schimba, dar as vrea sa mai astept un pic. Eu mai sunt si la Giulesti la o doctorita si merg in paralel momentan. Reactia lui o pun pe seama stresului, pt ca da examen de primariat luna asta si pana la urma si medicii sunt oameni. Dar daca continui sa ma simt nesigura cu el il schimb. Oricum, eu nu am gasit medic ginecolog pana acum cu care sa ma simt pe deplin impacata, poate oi fi si eu ciudata sau pur si simplu am avut ghinion.....
-------------------- |
| bibi |
05-09-2008, 01:36 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.321 Inscris: 1-09-2008 Membrul Nr.: 1.382 Dispozitie: increzatoare Sex: Feminin |
Bibi, crede-ma ca l-as schimba, dar as vrea sa mai astept un pic. Eu mai sunt si la Giulesti la o doctorita si merg in paralel momentan. Reactia lui o pun pe seama stresului, pt ca da examen de primariat luna asta si pana la urma si medicii sunt oameni. Dar daca continui sa ma simt nesigura cu el il schimb. Oricum, eu nu am gasit medic ginecolog pana acum cu care sa ma simt pe deplin impacata, poate oi fi si eu ciudata sau pur si simplu am avut ghinion..... Oricum nu-i normal asa.Dar vezi tu ce faci.Sunt multi cu figuri. Eu am fost la Municipal la Constantinescu, nu e el sfant, dar a fost ok. Bine eu nu am fost deloc panicata, numai durerile de burta m-au adus la tratament. Eu cautam oricum pe cineva sa-mi faca cezariana, sa-mi spuna de la inceput nu sa ma vrajeasca pana in ultima clipa. -------------------- ![]() Cantarirea oficiala OneDen.com Maine promit ca o sa fiu cea mai cuminte!!! Masuri 04.11.2008..30.11.2008...14.12.2008...04.01.2009 -talie=88cm...83.5cm...83cm...82cm -burta(ca la sold sunt mai mica)=107cm...105cm...104.5cm...103cm -torace(nu peste sani)=96cm...93cm...93cm...92.5cm -coapsa=66cm...65cm...65cm...64.5cm -brat=32cm..29cm...29cm...29cm |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 9-01-2009 - 02:30 AM |