left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Ce este in mintea unui barbat?
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

158 Pagini V « < 108 109 110 111 112 > »   
Reply to this topicStart new topic
left > Jurnalul unei pisici alintate seperator Optiuni V right
ella_mina
mesaj 05-09-2008, 11:03 PM
Mesaj #1636

Soparla

Grup: Membri
Raspunsuri: 291
Inscris: 24-07-2008
Membrul Nr.: 1.230
Sex: Feminin

CITAT(Deea @ 05-09-2008, 09:32 PM) *

CITAT(Monic @ 05-09-2008, 05:22 PM) *

Deea, ce mare a crescut Alexia, si ce frumoasa este! Nu-mi vine sa cred ca asa de repede trece timpul. Tin minte perfect saptamanile in care asteptam sa ne dai de veste daca ai nascut sau inca nu...
Apropo, Tu nu ni te alaturi? giggle.gif

eu nu, gata ... cel putin pt. urmatorii 10 ani smile.gif .. si peste 10 ani o sa spun ca e prea mare diferenta intre copii deci nu-l mai fac pe al doilea sau o sa fiu "trecuta"

eu am un frate mai mic cu 13 ani jumate....si stii cat de bine a fost de mama? pt k eu am fost k o a 2-a mama pt el...l-am crescut ca pe copilul meu cand nu era mama acasa...am spalat scutece...am invatat pt capacitate cu el pe picioare....si mai tarziu pt examene cu el pe langa mine vorbind...mai facand o pauza sa ii dau de mancare sau medicamente....tata daca a fost mereu cu serviciul...si pt k a avut si baza in mine....nu s-a ocupat el prea tare de cel mic....drept urmare cand am ajuns cu fratele de urgenta la spital (e alergic) eu vorbeam cu doctorii despre ce medicamente ia...si alte amanunte...si aveam 16-17 ani...asa k nu e rau sa faci copii la diferenta mai mare de ani...

--------------------
Imagine
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Pisik
mesaj 06-09-2008, 07:39 AM
Mesaj #1637

Taz

Raspunsuri: 3.513
Inscris: 31-07-2006
Membrul Nr.: 74
Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine

CITAT(ella_mina @ 06-09-2008, 12:03 AM) *

CITAT(Deea @ 05-09-2008, 09:32 PM) *

CITAT(Monic @ 05-09-2008, 05:22 PM) *

Deea, ce mare a crescut Alexia, si ce frumoasa este! Nu-mi vine sa cred ca asa de repede trece timpul. Tin minte perfect saptamanile in care asteptam sa ne dai de veste daca ai nascut sau inca nu...
Apropo, Tu nu ni te alaturi? giggle.gif

eu nu, gata ... cel putin pt. urmatorii 10 ani smile.gif .. si peste 10 ani o sa spun ca e prea mare diferenta intre copii deci nu-l mai fac pe al doilea sau o sa fiu "trecuta"

eu am un frate mai mic cu 13 ani jumate....si stii cat de bine a fost de mama? pt k eu am fost k o a 2-a mama pt el...l-am crescut ca pe copilul meu cand nu era mama acasa...am spalat scutece...am invatat pt capacitate cu el pe picioare....si mai tarziu pt examene cu el pe langa mine vorbind...mai facand o pauza sa ii dau de mancare sau medicamente....tata daca a fost mereu cu serviciul...si pt k a avut si baza in mine....nu s-a ocupat el prea tare de cel mic....drept urmare cand am ajuns cu fratele de urgenta la spital (e alergic) eu vorbeam cu doctorii despre ce medicamente ia...si alte amanunte...si aveam 16-17 ani...asa k nu e rau sa faci copii la diferenta mai mare de ani...

Ella_mina, bine ai venit la mine in casutza! Oau, pai se poate spune ca ai deja experienta cu bebeii, o sa iti vina mai usor cand o sa il ai pe al tau.
Deea, sa stii ca eu o sa ma rog la Doamne Doamne sa faca o minune pt noi si cu bebe doi, sa anu ajung la tratamente cum nu am ajuns nici acum. Ca eu vreau 2 copii, dar o fi dupa cum vrea El. Asa si la tine sa stii: poti tu sa nu vrei, daca Alexia pune o vorba buna la Doamne Doamne, sa stii ca pe ea o s-a asculte )).gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

Grasutza
mesaj 06-09-2008, 01:17 PM
Mesaj #1638

Veverita

Raspunsuri: 518
Inscris: 11-08-2008
Membrul Nr.: 1.306
Dispozitie: Yaaauuuun...

CITAT

daca Alexia pune o vorba buna la Doamne Doamne, sa stii ca pe ea o s-a asculte )).gif

Daca te rog, pui tu o vorba buna pe langa Alexia, sa puna e o vorba buna pe langa DD si pentru mine? pupic.gif

--------------------
Imagine

+Quote Post
Deea
mesaj 08-09-2008, 08:15 AM
Mesaj #1639

Iepuras

Raspunsuri: 1.689
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 79

Buna dimineata! pupic.gif

O sa pun o vorba buna Grasutza, cum sa nu! Imi place tare mult cand se mareste gasca .
Pisik sper dint to sufletul sa mai faceti un bebe, stiu ca va dortiti!

Eu va doresc tuturor sa aveti cati copii va doriti, sa fie sanatosi si sa aveti putere sa-i cresteti!

Ella, mie diferentele mai mari de 3-4 ani intre frati nu-mi suna bine chiar daca am 2 prietenef. bune cu frati mai mici cu 10-12 ani ca ele si vad ca se inteleg bine ... e o pasarica de-a mea. N-am frati, n-am surori asa ca nu pot vorbi din proprie exeprienta.

Pisik si eu vreau 2-3 copii dar acum nu se poate din multe, multe motive obiective si peste ani....cand sper ca toate motivele vor fi rezolvate probabil ca nu ma voi mai simti in stare s-o iau de la capat. O sa vad in timp ce si cum ...

Dumbo, multumesc! Din ce imi aduc aminte la ultima echo greutatea Alexiei era 300-400 de grame diferita de cea pe care a avut-o la nastere. Mi-a spus si dr. ca vor exista diferente.... din pacate nu mai stiu daca in plus sau in minus sad.gif

Luchi bine ai revenit! give_rose.gif

O saptamana minunata! give_rose.gif

--------------------
Imagine
User is online!Profile CardPM
+Quote Post
bpaula
mesaj 08-09-2008, 08:58 AM
Mesaj #1640

Ciocanitoare

Raspunsuri: 396
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 94

buna dimineata fetele,

Azi sunt tare fericita cu toate ca e luni. Dimineata sotul meu statea cu mana pe burtica mea si bebe a miscat langa mana lui si i-am zis. El a mutat mana acolo si bebe a mai miscat o data si a simtit si el zvacnirea hug.gif .

Sa vad cum ma apuc de treaba acum la cat entuziasm am. )).gif

Va doresc o saptamana minunata! floare.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
Sexymom
mesaj 08-09-2008, 09:01 AM
Mesaj #1641

Lama

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 5.284
Inscris: 3-08-2006
Membrul Nr.: 101
Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita..

Am trecut sa pup gravidutele si sa le urez o saptamana usoara si fara greturi pupic.gif pupic.gif

--------------------
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wbvhOx0/]
Imagine

IMC .22,15
+Quote Post
Pisik
mesaj 08-09-2008, 01:37 PM
Mesaj #1642

Taz

Buna fetele!

Paula cheer.gif , ce ma bucur!
La mine daca nu pap nimic, burta e aproape plata sad.gif . Parca nici n-as fi gravi. Sper sa nu fie ceva in neregula cu bebe, ca totusi am 3 luni, nu ar trebui sa se vada? Bine, dezbracata se vede f putin, dar cu haine, ioc sad.gif

Sexy, te pupam si noi si multumim de vizita pupic.gif

Eu sunt racita si azi am stat acasa. Iau Oscilococcinum ca e homeopat si singurul permis, dar e cam frectie. Transpir, ma doare capu, nu am putut manca nimic pana acum decat niste citrice, acum ma chinui cu o mamaliguta calda... sad.gif Dar las ca imi trece mie.
Ieri am fost la un botez si am dantuit pe acolo, era f cald, cred ca mi s-a agravat. Dar a fost f frumos rolleyes.gif

Pupici la fete hug.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
Deea
mesaj 08-09-2008, 01:42 PM
Mesaj #1643

Iepuras

Insanatosire grabnica! Nu are nimic ca nu se vede burta, o sa creasca mai tarziu de n-o sa-ti mai vezi picioarele de ea smile.gif...Din ce-mi aduc aminte nici eu nu aveam burta pe la 12 spatamani, de pe la 16 a inceput sa se vada si apoi... sa te tii!

--------------------
Imagine
+Quote Post
Monic
mesaj 08-09-2008, 02:14 PM
Mesaj #1644

Iepuras

Raspunsuri: 1.658
Membrul Nr.: 75
Dispozitie: bine ca intotdeauna

Pisik, uite ca eu si acum abia am burta! Abia dupa sapt 16, cum zicea si Deea a inceput sa sa vada mai bine, dar si acum nu am mare lucru pe acolo )).gif
Oricum cunoscutii m-au lamurit ca daca e intr-adevar fetita atunci burta nu prea creste in partea din fata, ci mai mult ti se ingroasa talia, pana te faci rotunda jur-imprejur ca un butoi lol.gif
Acum asteapta si tu cu rabdare inca cateva saptamani si vei vedea ca dupa saptamana 16 cand si bebe incepe sa creasca f repede va creste si burtica wink1.gif

--------------------

Imagine
+Quote Post
bpaula
mesaj 08-09-2008, 02:36 PM
Mesaj #1645

Ciocanitoare

Pisik sa te faci bine cand mai repede! pupic.gif Nici la mine nu se vedea burta pana prin saptamana 16, adica eu care eram obisnuita cu ea plata o vedeam crescuta si la 13-14 dar restul nu vedeau. Dar dupa cum zic si Deea si Monic dupa sapt 16 si pana acum am explodat, nici nu vreau sa ma gandesc cata ma fac pana la final doh.gif .

--------------------
Imagine
+Quote Post
Deea
mesaj 08-09-2008, 02:43 PM
Mesaj #1646

Iepuras

Paula tu o sa ai baietel sau asa s-a nimerit tickerul?... nu mai stiu daca ai aflat sau nu blushing.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
Pisik
mesaj 08-09-2008, 02:44 PM
Mesaj #1647

Taz

E, atunci m-am mai linistit, ca ma temeam ca nu se dezvolta bb bine, sau nu e destul lichid, idei de ale mele, deh...Inseamna ca mai am de asteptat vreo luna-o luna jumate ca sa se vada si la mine ceva

--------------------
Imagine
+Quote Post
daconst
mesaj 08-09-2008, 02:57 PM
Mesaj #1648

Taz

Raspunsuri: 3.318
Membrul Nr.: 68

Pup si eu burticile si va doresc o saptamana faina! pupic.gif

Paula,ce frumos comunica bb cu tati deja! rolleyes.gif

Pisik,insanatosire grabnica!
Cu burtikul asa a fost si a mine...am explodat dintr-o data! lol.gif

Monic,dar tu poze cu tine nu mai pui?
Sa vad si eu o graviduta frumoasa. pupic.gif

Dumbo,tu sa semnezi condica zilnic sa stim ca esti tot 2in 1. laugh.gif

Deea,cu cine sta Alexia acum,ca nu mai stiu?
La mine vine soacra peste 2 saptamani sa stea cu Lucas si cam am emotii. huh.gif

Hai sa va pun si un filmulet sa vedeti cu ce ne luptam noi acum. doh.gif

http://www.youtube.com/watch?v=Xrqi_LC7t64

--------------------
+Quote Post
bpaula
mesaj 08-09-2008, 03:10 PM
Mesaj #1649

Ciocanitoare

CITAT(Deea @ 08-09-2008, 03:43 PM) *

Paula tu o sa ai baietel sau asa s-a nimerit tickerul?... nu mai stiu daca ai aflat sau nu blushing.gif

n-am aflat inca ce am...dar am pus la ticker asa ca indiferent ce o sa fie il/o fac pilot/piloata...
Sotul meu are o pasiune pentru avioane, are si un joc pe calculator Flight Simulator care seamana foarte mult cu ce se intampla in realitate, i-au luat cateva luni pana sa poata ateriza fara sa se prabuseasca.
Asa ca...il fac pilot pe bebe ca sa stea cu tati lui si mami sa fie libera sa faca ce vrea ea blum.gif

Dana abia astept sa ajung acasa sa vad filmuletul ca de aici nu pot.

edit: am inceput sa scriu ceva si nu am mai continuat, sunt zapacila tease.gif

Acest mesaj a fost editat de bpaula: 08-09-2008, 03:19 PM

--------------------
Imagine
+Quote Post
Pisik
mesaj 08-09-2008, 03:27 PM
Mesaj #1650

Taz

Vai, Dana, cat am ras )).gif E mortal Lucas, sa va traiasca, ca tare dragalas mai e pupic.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post

158 Pagini V « < 108 109 110 111 112 > » 
Reply to this topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 2-12-2008 - 10:33 PM