![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| ella_mina |
05-09-2008, 11:03 PM
|
![]() Soparla ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 291 Inscris: 24-07-2008 Membrul Nr.: 1.230 Sex: Feminin |
Deea, ce mare a crescut Alexia, si ce frumoasa este! Nu-mi vine sa cred ca asa de repede trece timpul. Tin minte perfect saptamanile in care asteptam sa ne dai de veste daca ai nascut sau inca nu... Apropo, Tu nu ni te alaturi? eu nu, gata ... cel putin pt. urmatorii 10 ani eu am un frate mai mic cu 13 ani jumate....si stii cat de bine a fost de mama? pt k eu am fost k o a 2-a mama pt el...l-am crescut ca pe copilul meu cand nu era mama acasa...am spalat scutece...am invatat pt capacitate cu el pe picioare....si mai tarziu pt examene cu el pe langa mine vorbind...mai facand o pauza sa ii dau de mancare sau medicamente....tata daca a fost mereu cu serviciul...si pt k a avut si baza in mine....nu s-a ocupat el prea tare de cel mic....drept urmare cand am ajuns cu fratele de urgenta la spital (e alergic) eu vorbeam cu doctorii despre ce medicamente ia...si alte amanunte...si aveam 16-17 ani...asa k nu e rau sa faci copii la diferenta mai mare de ani... -------------------- ![]() |
| Pisik |
06-09-2008, 07:39 AM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.513 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Deea, ce mare a crescut Alexia, si ce frumoasa este! Nu-mi vine sa cred ca asa de repede trece timpul. Tin minte perfect saptamanile in care asteptam sa ne dai de veste daca ai nascut sau inca nu... Apropo, Tu nu ni te alaturi? eu nu, gata ... cel putin pt. urmatorii 10 ani eu am un frate mai mic cu 13 ani jumate....si stii cat de bine a fost de mama? pt k eu am fost k o a 2-a mama pt el...l-am crescut ca pe copilul meu cand nu era mama acasa...am spalat scutece...am invatat pt capacitate cu el pe picioare....si mai tarziu pt examene cu el pe langa mine vorbind...mai facand o pauza sa ii dau de mancare sau medicamente....tata daca a fost mereu cu serviciul...si pt k a avut si baza in mine....nu s-a ocupat el prea tare de cel mic....drept urmare cand am ajuns cu fratele de urgenta la spital (e alergic) eu vorbeam cu doctorii despre ce medicamente ia...si alte amanunte...si aveam 16-17 ani...asa k nu e rau sa faci copii la diferenta mai mare de ani... Ella_mina, bine ai venit la mine in casutza! Oau, pai se poate spune ca ai deja experienta cu bebeii, o sa iti vina mai usor cand o sa il ai pe al tau. Deea, sa stii ca eu o sa ma rog la Doamne Doamne sa faca o minune pt noi si cu bebe doi, sa anu ajung la tratamente cum nu am ajuns nici acum. Ca eu vreau 2 copii, dar o fi dupa cum vrea El. Asa si la tine sa stii: poti tu sa nu vrei, daca Alexia pune o vorba buna la Doamne Doamne, sa stii ca pe ea o s-a asculte -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Grasutza |
06-09-2008, 01:17 PM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 518 Inscris: 11-08-2008 Membrul Nr.: 1.306 Dispozitie: Yaaauuuun... Sex: Feminin |
CITAT daca Alexia pune o vorba buna la Doamne Doamne, sa stii ca pe ea o s-a asculte Daca te rog, pui tu o vorba buna pe langa Alexia, sa puna e o vorba buna pe langa DD si pentru mine? -------------------- ![]() |
| Deea |
08-09-2008, 08:15 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.689 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 79 Sex: Feminin |
Buna dimineata!
O sa pun o vorba buna Grasutza, cum sa nu! Imi place tare mult cand se mareste gasca . Pisik sper dint to sufletul sa mai faceti un bebe, stiu ca va dortiti! Eu va doresc tuturor sa aveti cati copii va doriti, sa fie sanatosi si sa aveti putere sa-i cresteti! Ella, mie diferentele mai mari de 3-4 ani intre frati nu-mi suna bine chiar daca am 2 prietenef. bune cu frati mai mici cu 10-12 ani ca ele si vad ca se inteleg bine ... e o pasarica de-a mea. N-am frati, n-am surori asa ca nu pot vorbi din proprie exeprienta. Pisik si eu vreau 2-3 copii dar acum nu se poate din multe, multe motive obiective si peste ani....cand sper ca toate motivele vor fi rezolvate probabil ca nu ma voi mai simti in stare s-o iau de la capat. O sa vad in timp ce si cum ... Dumbo, multumesc! Din ce imi aduc aminte la ultima echo greutatea Alexiei era 300-400 de grame diferita de cea pe care a avut-o la nastere. Mi-a spus si dr. ca vor exista diferente.... din pacate nu mai stiu daca in plus sau in minus Luchi bine ai revenit! O saptamana minunata! -------------------- ![]() |
| bpaula |
08-09-2008, 08:58 AM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 396 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 94 Sex: Feminin |
buna dimineata fetele,
Azi sunt tare fericita cu toate ca e luni. Dimineata sotul meu statea cu mana pe burtica mea si bebe a miscat langa mana lui si i-am zis. El a mutat mana acolo si bebe a mai miscat o data si a simtit si el zvacnirea Sa vad cum ma apuc de treaba acum la cat entuziasm am. Va doresc o saptamana minunata! -------------------- |
| Sexymom |
08-09-2008, 09:01 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.284 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Am trecut sa pup gravidutele si sa le urez o saptamana usoara si fara greturi
-------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wbvhOx0/]
![]() IMC .22,15 |
| Pisik |
08-09-2008, 01:37 PM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.513 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Buna fetele!
Paula La mine daca nu pap nimic, burta e aproape plata Sexy, te pupam si noi si multumim de vizita Eu sunt racita si azi am stat acasa. Iau Oscilococcinum ca e homeopat si singurul permis, dar e cam frectie. Transpir, ma doare capu, nu am putut manca nimic pana acum decat niste citrice, acum ma chinui cu o mamaliguta calda... Ieri am fost la un botez si am dantuit pe acolo, era f cald, cred ca mi s-a agravat. Dar a fost f frumos Pupici la fete -------------------- |
| Deea |
08-09-2008, 01:42 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.689 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 79 Sex: Feminin |
Insanatosire grabnica! Nu are nimic ca nu se vede burta, o sa creasca mai tarziu de n-o sa-ti mai vezi picioarele de ea
-------------------- ![]() |
| Monic |
08-09-2008, 02:14 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.658 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 75 Dispozitie: bine ca intotdeauna Sex: Feminin |
Pisik, uite ca eu si acum abia am burta! Abia dupa sapt 16, cum zicea si Deea a inceput sa sa vada mai bine, dar si acum nu am mare lucru pe acolo
Oricum cunoscutii m-au lamurit ca daca e intr-adevar fetita atunci burta nu prea creste in partea din fata, ci mai mult ti se ingroasa talia, pana te faci rotunda jur-imprejur ca un butoi Acum asteapta si tu cu rabdare inca cateva saptamani si vei vedea ca dupa saptamana 16 cand si bebe incepe sa creasca f repede va creste si burtica -------------------- ![]() |
| bpaula |
08-09-2008, 02:36 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 396 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 94 Sex: Feminin |
Pisik sa te faci bine cand mai repede!
-------------------- |
| Deea |
08-09-2008, 02:43 PM
|
Paula tu o sa ai baietel sau asa s-a nimerit tickerul?... nu mai stiu daca ai aflat sau nu
-------------------- ![]() |
| Pisik |
08-09-2008, 02:44 PM
|
|
E, atunci m-am mai linistit, ca ma temeam ca nu se dezvolta bb bine, sau nu e destul lichid, idei de ale mele, deh...Inseamna ca mai am de asteptat vreo luna-o luna jumate ca sa se vada si la mine ceva
-------------------- |
| daconst |
08-09-2008, 02:57 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.318 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
Pup si eu burticile si va doresc o saptamana faina!
Paula,ce frumos comunica bb cu tati deja! Pisik,insanatosire grabnica! Cu burtikul asa a fost si a mine...am explodat dintr-o data! Monic,dar tu poze cu tine nu mai pui? Sa vad si eu o graviduta frumoasa. Dumbo,tu sa semnezi condica zilnic sa stim ca esti tot 2in 1. Deea,cu cine sta Alexia acum,ca nu mai stiu? La mine vine soacra peste 2 saptamani sa stea cu Lucas si cam am emotii. Hai sa va pun si un filmulet sa vedeti cu ce ne luptam noi acum. http://www.youtube.com/watch?v=Xrqi_LC7t64 -------------------- |
| bpaula |
08-09-2008, 03:10 PM
|
Paula tu o sa ai baietel sau asa s-a nimerit tickerul?... nu mai stiu daca ai aflat sau nu n-am aflat inca ce am...dar am pus la ticker asa ca indiferent ce o sa fie il/o fac pilot/piloata... Sotul meu are o pasiune pentru avioane, are si un joc pe calculator Flight Simulator care seamana foarte mult cu ce se intampla in realitate, i-au luat cateva luni pana sa poata ateriza fara sa se prabuseasca. Asa ca...il fac pilot pe bebe ca sa stea cu tati lui si mami sa fie libera sa faca ce vrea ea Dana abia astept sa ajung acasa sa vad filmuletul ca de aici nu pot. edit: am inceput sa scriu ceva si nu am mai continuat, sunt zapacila Acest mesaj a fost editat de bpaula: 08-09-2008, 03:19 PM -------------------- |
| Pisik |
08-09-2008, 03:27 PM
|
|
Vai, Dana, cat am ras
-------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 2-12-2008 - 10:33 PM |