left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Insuficienta parcarilor
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

102 Pagini V « < 10 11 12 13 14 > »   
Reply to this topicStart new topic
left > Jurnalul unei pisici alintate seperator Optiuni V right
bubbles
mesaj 01-05-2007, 09:24 AM
Mesaj #166

Crocodil

Grup: Membri
Raspunsuri: 7.394
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 92
Dispozitie: fatty :D
Sex: Feminin

Neata.Pe unde umbli? yahoo.gif

--------------------
Am plecat de la 76 kg ... :) si astept pragul psihologic 59kg
Imagine
Imagine
Start calorii 28.07.2008
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Pisik
mesaj 01-05-2007, 09:01 PM
Mesaj #167

Taz

Raspunsuri: 3.357
Inscris: 31-07-2006
Membrul Nr.: 74
Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine

CITAT(bubbles @ 01-05-2007, 10:24 AM) *

Neata.Pe unde umbli? yahoo.gif

Am fost la gratar astazi, la Calarasi, la Dunare cica dar nu am stat langa apa doh.gif
Dar a fost placut
De maine iarasi pe baricade sorry.gif
Axe, stiu, ai dreptate, o sa incerc sa fiu ceva mai receptiva si sa nu mai am atatea temeri, sa las lucrurile sa curga. Oricum, sper ca seful meu sa declanseze o discutie legata de noile atributii ale celor doua pt ca am cateva sa ii spun

--------------------
Imagine
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

axe10
mesaj 02-05-2007, 10:06 AM
Mesaj #168

Taz

Raspunsuri: 3.764
Inscris: 7-12-2006
Din: Bucharest
Membrul Nr.: 190
Dispozitie: acra

CITAT(Pisik @ 01-05-2007, 10:01 PM) *

Axe, stiu, ai dreptate, o sa incerc sa fiu ceva mai receptiva si sa nu mai am atatea temeri, sa las lucrurile sa curga. Oricum, sper ca seful meu sa declanseze o discutie legata de noile atributii ale celor doua pt ca am cateva sa ii spun

Nu ai ce sa faci...decat sa pleci daca nu-ti mai convine....oricum eu iti tin pumnii!

--------------------
Imagine
+Quote Post
Pisik
mesaj 02-05-2007, 11:05 AM
Mesaj #169

Taz

Multumesc Axe!

Momentan nu se intampla nimic, nici nu ma astept sa se intample sapt asta. Eu imi vad de treaba in continuare, seara voi fi mai activa pe best jobs si voi avea urechile mai "ciulite"
Voi incerca sa ma axez si pe viata mea mai mult, sa incerc sa fac ceva, sa nu imi mai pese asa mult de ce se intampla aici. Mai greu va fi cand vor veni alea....in fine ma descurc eu.

Cu regimul merge dar ma cam chinui....o sa scriu meniul mai incolo, desi mare variatie nu e....

--------------------
Imagine
+Quote Post
bubbles
mesaj 02-05-2007, 11:16 AM
Mesaj #170

Crocodil

Raspunsuri: 7.394
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 92
Dispozitie: fatty :D

Neata Pisikule pupic.gif .Si eu am fost ieri la gratar in Lacul Rosu si am inghetat de frig.Afara erau 0 grade iar eu eram la pantaloni 3/4.Azi sunt la lichide desi sper sa fac fata ca m`au invadat rusnacii blink.gif

--------------------
Am plecat de la 76 kg ... :) si astept pragul psihologic 59kg
Imagine
Imagine
Start calorii 28.07.2008
+Quote Post
Pisik
mesaj 02-05-2007, 12:22 PM
Mesaj #171

Taz

CITAT(bubbles @ 02-05-2007, 12:16 PM) *

Neata Pisikule pupic.gif .Si eu am fost ieri la gratar in Lacul Rosu si am inghetat de frig.Afara erau 0 grade iar eu eram la pantaloni 3/4.Azi sunt la lichide desi sper sa fac fata ca m`au invadat rusnacii blink.gif

Bafta la lichide! Eu una nu pot rezista si de aia nici nu incerc!

--------------------
Imagine
+Quote Post
Pisik
mesaj 02-05-2007, 12:53 PM
Mesaj #172

Taz

Meniul meu de astazi:

MD: 1 si 1/2 felie paine integrala + 50 gr branza vaci + 2 felii sunca + o rosie + cateva felii castravete
G1: 250 gr capsuni
P: o salata mare cu salata verde, rosie, castravete, 2 lingurite ulei masline + o cutie ton in apa + 1 felie paine integrala
G2: 250 gr mar
C: salata cu de toate si ulei de masline + 150 gr pui la cuptor + un iaurt in care pun indulcitor si scortiosoara

I-am scirs nutritionistei sa o intreb daca am voie ou si mi-a zis ca la doua zile si daca am voie vaca si nu am voie momentan sad.gif

O sa fie naspa ca pe 12 plecam la munte (12 si 13) la Bran si sigur o dam pe de laturi, ar fi si pacat blum.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
axe10
mesaj 02-05-2007, 01:24 PM
Mesaj #173

Taz

Pai incearca sa nu dai...nu de alta dar suntem si noi curioase ce se intampla!

--------------------
Imagine
+Quote Post
Pisik
mesaj 02-05-2007, 01:30 PM
Mesaj #174

Taz

CITAT(axe10 @ 02-05-2007, 02:24 PM) *

De dat o sa dau, in sensul ca nu vom gasi sa mancam numai de regim, probabil vom papa si ceva carne de altceva decat de pui sau altceva dimineata si niste branza si nu o sa mai pot masura fiecare imbucatura. Dar vom incerca sa nu o dam foarte tare in bara...

--------------------
Imagine
+Quote Post
axe10
mesaj 03-05-2007, 07:59 AM
Mesaj #175

Taz

CITAT(Pisik @ 02-05-2007, 02:30 PM) *

De dat o sa dau, in sensul ca nu vom gasi sa mancam numai de regim, probabil vom papa si ceva carne de altceva decat de pui sau altceva dimineata si niste branza si nu o sa mai pot masura fiecare imbucatura. Dar vom incerca sa nu o dam foarte tare in bara...

Era bine daca evitai...stii ca cel mai bine cand te apuci de o dieta e sa eviti iesirile, musafirii...pana iti intri in ritm...dar daca nu se poate...e greu la tine si cu delegatiile, stiu cum e ca si eu am patit-o anul trecut. 3 luni am fost plecata cam de 2 ori pe luna si m-am dat peste cap, am lucrat mai mult de noapte cand din cauza oboselii bagam glucide(carbohidrati) la greu...

Tine-te tare ca vreau sa te vad multumita. Eu cred ca pt sotul tau ar fi mers si un monti ca e mai usor de tinut cand mananci la restaurant...daca exista gratare si salate in meniu e super ok...
Tu ai incercat?

--------------------
Imagine
+Quote Post
Pisik
mesaj 03-05-2007, 08:04 AM
Mesaj #176

Taz

CITAT(axe10 @ 03-05-2007, 08:59 AM) *

CITAT(Pisik @ 02-05-2007, 02:30 PM) *

Era bine daca evitai...stii ca cel mai bine cand te apuci de o dieta e sa eviti iesirile, musafirii...pana iti intri in ritm...dar daca nu se poate...e greu la tine si cu delegatiile, stiu cum e ca si eu am patit-o anul trecut. 3 luni am fost plecata cam de 2 ori pe luna si m-am dat peste cap, am lucrat mai mult de noapte cand din cauza oboselii bagam glucide(carbohidrati) la greu...

Tine-te tare ca vreau sa te vad multumita. Eu cred ca pt sotul tau ar fi mers si un monti ca e mai usor de tinut cand mananci la restaurant...daca exista gratare si salate in meniu e super ok...
Tu ai incercat?

Nu aveam cum sa refuz iesirea asta, era planificata demult, cu niste prieteni care au un program mai ciudat si nu pot fi liberi mereu in week-end, asa ca nu prea aveam cum amana...
Eu pe Monti nu l-am inteles niciodata, mi se pare ciudat si greu de inteles pt neuronul meu de blonda. Stiu cateva principii, am citit mult, dar nu simt eu ca e de mine...
Cred ca dupa cele trei sapt il las doar pe sotul meu la nutritionista si eu ma redau pe WW, asa de mentinere macar, daca oi reusi sa dau ceva jos.

A, azi cantarul imi arata aproape 74 blink.gif ceea ce e imposibil, dar asta este, nu il bag in seama, nici nu ma mai sui pe el, astept sa ma cantareasca doctorita

--------------------
Imagine
+Quote Post
axe10
mesaj 03-05-2007, 08:16 AM
Mesaj #177

Taz

CITAT(Pisik @ 03-05-2007, 09:04 AM) *

Nu aveam cum sa refuz iesirea asta, era planificata demult, cu niste prieteni care au un program mai ciudat si nu pot fi liberi mereu in week-end, asa ca nu prea aveam cum amana...
Eu pe Monti nu l-am inteles niciodata, mi se pare ciudat si greu de inteles pt neuronul meu de blonda. Stiu cateva principii, am citit mult, dar nu simt eu ca e de mine...
Cred ca dupa cele trei sapt il las doar pe sotul meu la nutritionista si eu ma redau pe WW, asa de mentinere macar, daca oi reusi sa dau ceva jos.

A, azi cantarul imi arata aproape 74 blink.gif ceea ce e imposibil, dar asta este, nu il bag in seama, nici nu ma mai sui pe el, astept sa ma cantareasca doctorita

Da-l incolo de cantar!...o sa te cantaresti la sfarsitul la 3 saptamani!

Monti e la fel de complicat ca si ww...depinde de unde il privesti...nu poti manca deloc cartofi...iar paste, orez, faina numai integrale....si poti manca cat iti pofteste inima. Evident in primele 2 saptamani nimic dulce...

--------------------
Imagine
+Quote Post
Nessie
mesaj 03-05-2007, 12:49 PM
Mesaj #178

Hiena

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 4.829
Inscris: 25-05-2006
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 9
Dispozitie: under construction

Pisik, tot citesc cum te chinuie regimul ala si imi pare tare rau de tine. hug.gif

Trebuie sa imi spun parera ca simt ca mor. wacko.gif Sunt curioasa la ce nutritionist ai fost ca mi se pare bataie de joc. Toti nutritionistii de care am auzit pe la noi au fiecare cate un regim facut/luat de nu stiu unde si il dau pe banda rulanta la cine vine. mad.gif Si iti mai iau si bani pentru asta! doh.gif

Eu cred ca mai intai trebuie sa cunosti omul si sa ii dai un meniu PERSONALIZAT! de asta vine la tine, nu ca sa ii scoti foaia din sertar si sa i-o dai.

Eu cred ca pentru a avea succes un meniu personalizat, ar trebuie sa urmeze cateva reguli:
arrow.gif Mananca zilnic 3 mese principale si 2 gustari.
arrow.gif Felurile de mancare sa fie cat mai simple si dintre cele pe care deja le cunosti. Nu incerca retete noi si mai ales complexe.
arrow.gif Nu te grabi la masa si mananca foarte incet. Astfel ii dai timp creierului sa resimta satisfactia in urma mesei inainte ca tu sa mananci mai mult decat este necesar.
arrow.gif Mananca variat pentru a evita plictiseala.
arrow.gif Bea multa apa, 2-3l zilnic.
arrow.gif Indiferent de rezultatul socotelii de mai sus, nu scadea numarul de calorii zilnice sub 1200 daca esti femeie si sub 1600 daca esti barbat.
arrow.gif Fa sport cat mai mult si poti ajunge la un deficit de 500-1000 calorii.
arrow.gif Fa-ti un prieten de dieta.
arrow.gif Planifica-ti meniul cu o saptamana in avans, si nu uita de regulile la cumparaturi!
arrow.gif Cantareste tot ce mananci, cel putin la inceput, pentru ca orice calorie in plus conteaza.

In functie de asta si de preferintele alimentare ale omului, fa-i meniul. LA faza ca nu ai voie carne de vita, m-a dat pe spate! dry.gif De ce nu ai voie? Ti-a explicat? ORICE aliment poate fi introdus in alimentatie, doar trebuie sa ai grija la totalul alimentelor. Daca tu vrei sa mananci ceva anume, eu cred ca ai voie! Fii doar atenta sa scazi din alta parte daca e un aliment mai ingrasacios (iar carnea de vita, sa fim seriosi, e chiar indicata in dieta).

Imi amintesc chiar de Michessina (care o cunoasteti) cand a fost ea la nutritionist i-a zis sa manance in ordine carne de VITA, peste si pui. Vita a zis ca e prima pe lista, mai buna ca celelalte.

dry.gif Scuze ca m-am ambalat asa, dar scriam si ma enervam singura din cauza tarii asteia de kko. blink.gif

Mockule....si eu vreau sa emigrez acum crying.gif

--------------------
+Quote Post
Pisik
mesaj 03-05-2007, 01:04 PM
Mesaj #179

Taz

CITAT(Nessie @ 03-05-2007, 01:49 PM) *

Pisik, tot citesc cum te chinuie regimul ala si imi pare tare rau de tine. hug.gif

Trebuie sa imi spun parera ca simt ca mor. wacko.gif Sunt curioasa la ce nutritionist ai fost ca mi se pare bataie de joc. Toti nutritionistii de care am auzit pe la noi au fiecare cate un regim facut/luat de nu stiu unde si il dau pe banda rulanta la cine vine. mad.gif Si iti mai iau si bani pentru asta! doh.gif

Eu cred ca mai intai trebuie sa cunosti omul si sa ii dai un meniu PERSONALIZAT! de asta vine la tine, nu ca sa ii scoti foaia din sertar si sa i-o dai.

Eu cred ca pentru a avea succes un meniu personalizat, ar trebuie sa urmeze cateva reguli:
arrow.gif Mananca zilnic 3 mese principale si 2 gustari.
arrow.gif Felurile de mancare sa fie cat mai simple si dintre cele pe care deja le cunosti. Nu incerca retete noi si mai ales complexe.
arrow.gif Nu te grabi la masa si mananca foarte incet. Astfel ii dai timp creierului sa resimta satisfactia in urma mesei inainte ca tu sa mananci mai mult decat este necesar.
arrow.gif Mananca variat pentru a evita plictiseala.
arrow.gif Bea multa apa, 2-3l zilnic.
arrow.gif Indiferent de rezultatul socotelii de mai sus, nu scadea numarul de calorii zilnice sub 1200 daca esti femeie si sub 1600 daca esti barbat.
arrow.gif Fa sport cat mai mult si poti ajunge la un deficit de 500-1000 calorii.
arrow.gif Fa-ti un prieten de dieta.
arrow.gif Planifica-ti meniul cu o saptamana in avans, si nu uita de regulile la cumparaturi!
arrow.gif Cantareste tot ce mananci, cel putin la inceput, pentru ca orice calorie in plus conteaza.

In functie de asta si de preferintele alimentare ale omului, fa-i meniul. LA faza ca nu ai voie carne de vita, m-a dat pe spate! dry.gif De ce nu ai voie? Ti-a explicat? ORICE aliment poate fi introdus in alimentatie, doar trebuie sa ai grija la totalul alimentelor. Daca tu vrei sa mananci ceva anume, eu cred ca ai voie! Fii doar atenta sa scazi din alta parte daca e un aliment mai ingrasacios (iar carnea de vita, sa fim seriosi, e chiar indicata in dieta).

Imi amintesc chiar de Michessina (care o cunoasteti) cand a fost ea la nutritionist i-a zis sa manance in ordine carne de VITA, peste si pui. Vita a zis ca e prima pe lista, mai buna ca celelalte.

dry.gif Scuze ca m-am ambalat asa, dar scriam si ma enervam singura din cauza tarii asteia de kko. blink.gif

Mockule....si eu vreau sa emigrez acum crying.gif

Nessie, iti multumesc mult pt sfaturi, in mare ai dreptate. A respectat chestia cu 3 mese si 2 gustari, la fel si chestia cu discutia si analizele. Nu mi-a dat chestii complicate, s-a bazat pe ce pot manca si ce nu, a tinut cont de analize. Regula aia cu variatia nu a respectat-o. De scazut sub 1200 calorii nu stiu daca scad, dar este posibil. La carnea de vita nu mi-a motivat, mi-e motivat la restul.
Si mie si sotului ne-a dat diferit, lui i-a dat ceva soc, mie ceva mai light.
Acuma ideea e ca nu stiu daca regimul nu e bine facut sau daca pur si simplu mi s-a luat mie de diete si nu imi vine sa mananc alimentele alea de acolo. as prefera o cana de lapte cu musli, o salata cu fructe de mare (nu am voie in prima etapa), un somon afumat (la fel), un iaurt cu fructe (chiar si facut de mine), macar 2 felii paine/masa si lista ar putea continua....
Cred ca avea dreptate Emu cand zicea la Neuroni ca ar trebui sa ma accept asa cum sunt si sa mananc de mentinere, pt ca se pare ca sunt prea slaba in momentul asta (psihic) ca sa mai pot respecta o dieta in adevaratul sens al cuvantului.
Macar zic sa reusesc sa dau jos ceva astea trei saptamani si pe urma cred ca revin la WW si imi fac eu meniurile cum consider...asta daca nu imi da ea ceva acceptabil...
Acuma sincer m-as multumi si cu 67-68, numa sa fie sub 70, dar mi se pare ca tare greu se ajunge.... dry.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
soranutza
mesaj 03-05-2007, 02:55 PM
Mesaj #180

Ciocanitoare

Raspunsuri: 352
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 85

Pup pisikuta!
Am citit la neuroni despre rezultatele de la medic si m-am grabit sa vin aici sa iti raspund. Capul sus, viata asta e plina de obstacole pe care noi[i] trebuie sa le depasim. Sunt sigura ca Dumnezeu va va ajuta sa aveti un bebe fiindca il meritati. Nu renunta, in ziua de astazi exista atatea metode incat pana la urma trebuie sa vina si bebe. Te pup si vorbim mai mult poate pe seara cand vei ajunge acasa si poti intra pe YM. pupic.gif

P.S.- Am facut 15 minute de bicicleta cheer.gif
+Quote Post

102 Pagini V « < 10 11 12 13 14 > » 
Reply to this topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 30-08-2008 - 06:33 AM