![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Dumbo |
09-09-2008, 12:11 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.067 Inscris: 12-07-2007 Membrul Nr.: 339 Sex: Feminin |
Hop si eu, inca 2 in 1... nu stiu pana cand.
deci, ieri am scapat de dop. acum cred ca scap de lichid... ? Inca nu imi dau seama. Mai citesc, ma mai documentez si o sa ma urnesc intr-un final si eu la doctor. Acum sunt in regula, nici eu nu stiu ce sa mai cred. -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/]
![]() [/url] |
| Deea |
09-09-2008, 12:28 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.866 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 79 Sex: Feminin |
Ei deci inca esti cu bebe la purtator... eu n-as avea atata rabdare, pana acum cred ca-l sunam pe doctor de n ori.
asteptam.... -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Pisik |
09-09-2008, 12:28 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.604 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Hop si eu, inca 2 in 1... nu stiu pana cand. deci, ieri am scapat de dop. acum cred ca scap de lichid... ? Inca nu imi dau seama. Mai citesc, ma mai documentez si o sa ma urnesc intr-un final si eu la doctor. Acum sunt in regula, nici eu nu stiu ce sa mai cred. Chiar daca nu am nascut inca, eu cred ca e momentul sa te duci la doctor. Bafta multa si sa ne tii la curent cat de repede poti cu starea voastra. Pupici si curaj, mai ai un pic! -------------------- |
| Sexymom |
09-09-2008, 12:32 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.379 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Dumbo mult curaj si o nastere cat mai usoara, o sa fie bine,o sa vezi.
-------------------- ![]() |
| daconst |
09-09-2008, 01:21 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.356 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
Dumbo,venim cu galeria!
Fuguta la spital ca bb e pe tzeava. Deea,ma bucur ca mai povestesti de pataniile Alexiei sa stiu ce ma asteapta.Lucas s-a facut un fricos acum.Se sperie de masini si zgomotul lor.In schimb adora avioanele...de cind avem aeroport in oras. Miha,si eu te astept in club! Am vazut pozele de la nunta aia si n-am mai apucat sa-ti spun ca ai aratat beton! Cu kg in plus,eu stiam ca cele care au fost mai slabe si au tinut multe cure de slabire inainte de sarcina,vor lua mai multe kg in plus ca cele mai plinute.Si din ce am vazut eu pina acum,cam asa a fost.Si Raduleasca a avut peste 30kg luate in sarcina.Si acum nici n-ai crede asta,a cum arata. Eu zic ca cine a avut ambitie inainte de sarcina si a reusit sa tina kg in frau,va reusi si dupa sarcina,indiferent de cite kg a luat.Cu voiinta faci totul in viata! Sexy,mi-am amintit ca la fel am patit si eu ca nici nu se vedea ca am nascut,asa burta mare am avut dupa nastere. Aveam o rusoaica in salon care ma arata la toate neamurile ei cita sunt eu si ea cica incapea deja in pantalonii dinainte de sarcina. Dar nu va spun ca ea azi e tot asa,si eu sunt jumate cit ea. Acest mesaj a fost editat de daconst: 09-09-2008, 01:22 PM -------------------- |
| Pisik |
09-09-2008, 01:22 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.604 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Fetelor, vroiam sa va intreb cam din ce as putea eu sa mai iau proteine, in afar de carne si ou. Carnea nu o prea suport (mananc f rar, azi mi-am comandat nsite vita cu spanac si am mancat, dar ma fortez mai mult), iar de la oua banuiesc ca mi-au iesit bube, asa ca as vrea sa le evit. Si nu am idee ce as putea manca, sa am totusi o alimentatie cat de cat echilibrata
-------------------- |
| michelle |
09-09-2008, 01:35 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.233 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Fetelor, vroiam sa va intreb cam din ce as putea eu sa mai iau proteine, in afar de carne si ou. Miha,si eu te astept in club! Am vazut pozele de la nunta aia si n-am mai apucat sa-ti spun ca ai aratat beton! Pai poate ne sincronizam tu la bb2 si eu la bb1 Multumesc! -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| Deea |
09-09-2008, 01:45 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.866 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 79 Sex: Feminin |
Pisik am gasit ca asta fiind un fel de "top 10" al alimentelor cu un continut proteic ridicat.
Pestele Fructele de mare Carnea alba de pui fara piele Carnea macra de vita Laptele degresat sau cu continut scazut de grasime Iaurtul degresat sau cu continut scazut de grasime Branza degresata sau cu continut scazut de grasime Ouale Carnea macra de porc Leguminoasele. Aceleasi alimente pe care le-a mentionat Miha le stiu si eu. Am uitat o faza super tare. Dimineata la 7, Alexia, stand lungita in pat, mi-a zis " ce multe am eu pe cap" ...si si-a dat si cu palma peste frunte. .... ce poate sa zica un gupil de 2 ani Acest mesaj a fost editat de Deea: 09-09-2008, 01:45 PM -------------------- |
| michelle |
09-09-2008, 01:45 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.233 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Pisik, ma gandeam la ou.. poate nu iti prieste galbenusul, mananca 2 albusuri.
Sau in loc de carne.. alege peste, icre etc -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| daconst |
09-09-2008, 02:19 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.356 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
Am uitat o faza super tare. Dimineata la 7, Alexia, stand lungita in pat, mi-a zis " ce multe am eu pe cap" ...si si-a dat si cu palma peste frunte. .... ce poate sa zica un gupil de 2 ani Super tare!!! Lucas face deja "vai,vai,vai" si " ma omori" -------------------- |
| Sexymom |
09-09-2008, 02:23 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.379 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Sexy,mi-am amintit ca la fel am patit si eu ca nici nu se vedea ca am nascut,asa burta mare am avut dupa nastere. Aveam o rusoaica in salon care ma arata la toate neamurile ei cita sunt eu si ea cica incapea deja in pantalonii dinainte de sarcina. Dar nu va spun ca ea azi e tot asa,si eu sunt jumate cit ea. Pe mine nu m-a recunoscut medicul dupa cateva luni Deea grea viata are Alexia -------------------- ![]() |
| Kandya18 |
09-09-2008, 02:54 PM
|
|
Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.373 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Buna ziua la gravidute
Dumbo sunt si eu aici in galerie Asa am si eu o cunostinta care a zis ca ea nu s-a ingrasat decat 10 kg in timpul sarcinii si se vedea clar ca are peste 80 de kg -------------------- |
| Dumbo |
09-09-2008, 03:23 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.067 Inscris: 12-07-2007 Membrul Nr.: 339 Sex: Feminin |
Ma duc la spital, da nu stiu cum sa anunt soata sa nu lesine pe aici... si suntem si cu mesterii in casa... -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/]
![]() [/url] |
| michelle |
09-09-2008, 03:43 PM
|
-------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| dany |
09-09-2008, 03:44 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.440 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Nastere usoara , Dumbo , si refacere cat mai rapida ! Asteptam vesti cand poti !
Daca lesina soata , pune unul din mesteri sa-i dea cateva palme si-si revine ... -------------------- ![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 9-01-2009 - 03:48 AM |