![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Pisik |
03-05-2007, 03:03 PM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.380 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Pup pisikuta! Am citit la neuroni despre rezultatele de la medic si m-am grabit sa vin aici sa iti raspund. Capul sus, viata asta e plina de obstacole pe care noi[i] trebuie sa le depasim. Sunt sigura ca Dumnezeu va va ajuta sa aveti un bebe fiindca il meritati. Nu renunta, in ziua de astazi exista atatea metode incat pana la urma trebuie sa vina si bebe. Te pup si vorbim mai mult poate pe seara cand vei ajunge acasa si poti intra pe YM. P.S.- Am facut 15 minute de bicicleta Multumesc de incurajari Incercam sa nu ne dam batuti si sa ne luptam, ideea e ca socul a fost cam mare, nu ne asteptam ca problemele sa vina si din alta parte decat de la mine, ba chiar sa fie mai grave...dar cu siguranta vom reusi, nu ma indoiesc de asta. Incerc sa intru pe YM diseara desi ajung cam tarzior. Bravo de bicla, eu deja ma grabisem sa te cert, dar vad ca nu am avut dreptate Pupici -------------------- |
| soranutza |
03-05-2007, 03:19 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 352 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 85 Sex: Feminin |
Nusha!! Ce ma bucur sa te vad ! (asta e reactie intarziata la replica nushei de mai sus
Dany, ti-am vazut casuta! Felicitari pentru achizitie, sa locuiti in ea multi ani de aucm inainte, sanatosi si fericiti. Gata tac ca ma da Pisik afara din casa ei, ca-i acaparez jurnalul |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| luchi |
04-05-2007, 06:07 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.454 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
Pisikule, sunt intru totul de acord cu ce a scris Nessie. Un regim monoton poate deveni plictisitor si poate da nastere multor frustrari. Stii ce mi-a zis mie nutritionistul? Ca ma vad mult mai grasa decat sunt, ca de fapt nu sunt grasa, si imi recomanda sa slabesc maxim 10 kg .
Cat despre cealalta problema, pot sa-ti spun doar sa ai incredere si rabdare, ca totul va fi bine. p.s Nessie, asa imi vine cateodata sa pleeeec... -------------------- Hate being fat
![]() |
| Pisik |
04-05-2007, 09:03 AM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.380 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Nusha!! Ce ma bucur sa te vad ! (asta e reactie intarziata la replica nushei de mai sus Dany, ti-am vazut casuta! Felicitari pentru achizitie, sa locuiti in ea multi ani de aucm inainte, sanatosi si fericiti. Gata tac ca ma da Pisik afara din casa ei, ca-i acaparez jurnalul Nu nu, din partea mea la cat mai multe vizitatoare si discutii cat mai diverse si aiurite, despre orice Pisikule, sunt intru totul de acord cu ce a scris Nessie. Un regim monoton poate deveni plictisitor si poate da nastere multor frustrari. Stii ce mi-a zis mie nutritionistul? Ca ma vad mult mai grasa decat sunt, ca de fapt nu sunt grasa, si imi recomanda sa slabesc maxim 10 kg . Cat despre cealalta problema, pot sa-ti spun doar sa ai incredere si rabdare, ca totul va fi bine. p.s Nessie, asa imi vine cateodata sa pleeeec... Da, stiu, si eu cred ca ma vad mai grasa decat sunt, cred ca ar trebui sa ne acceptam si sa ne iubim si asa mai plinute. Eu o sa incerc sa mai diversific, ca deja mi s-a acrit de mancarea asta..... Probl e ca nu am dat inca jos mai nimic, dar incerc sa nu ma dau batuta tocmai acum si sa mai rezist astea 2 sapt cate mai sunt Pupici -------------------- |
| lliliana |
05-05-2007, 11:09 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
Nush ce sa zic de nutritzionista ta. Daca itzi bati capul faci un meniu mai potrivit ca al ei...mult mai potrivit. Interesant era sa tzi-l personalizeze...sa itzi explice ce shi cum. De-aia ii dai o carutza de bani, sa te lamureasca, sa te indrume...alea-s abureli. Pup Pisik
-------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| Susannah |
05-05-2007, 11:42 PM
|
|
Furnica ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 70 Inscris: 8-01-2007 Membrul Nr.: 208 Sex: Feminin |
Probl e ca nu am dat inca jos mai nimic, dar incerc sa nu ma dau batuta tocmai acum si sa mai rezist astea 2 sapt cate mai sunt Pupici Intr-o saptamana nu prea ai cum sa dai jos ceva mai ales daca ai mai si trisat cu dieta. Trb multa rabdare, slabirea nu e ca la carte 1 kilo pe saptamana, sunt saptamani in care se vede la cantar si saptamani in care nu se vede pentru ca e un mecanism in care o perioada grasimea e inlocuita de apa in tesuturi si de aceea nu se vede la cantar. Cantarul nu trb sa te ingrijoreze, ci disciplina pe care o presupune un regim . Nici un regim nu e usor de tinut, oricare prespune dificultati mai ales in primele 2-3 saptamani. Eu zic sa strangi din dinti ca in scurt timp iti va fi mai usor. In nici un caz nu da verdict dupa o saptamana. Poti sa o suni pe nutritionista sa ii spui ca iti e f foame si poate te mai lasa sa bagi inca 2-3 sute de calorii sa nu iti fie asa foame. Oricum, slabire fara un pic de foame nu exista. Numai bine! |
| dany |
06-05-2007, 12:11 AM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.739 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Pisi , eu sper din tot sufletul ca vei rebeni la WW !!!! Nu ca am cevs impotriva regimului dat de nutritionist ...dar ... stiu ca ai slabit tareeeee bine cu WW !!!!! La tine e doar chestie de vointa !!!! Vointa ai ( s-a vazut anultrecut ) .... de ce nu o folosesti ?????
-------------------- ![]() |
| Pisik |
06-05-2007, 10:38 AM
|
|
Probl e ca nu am dat inca jos mai nimic, dar incerc sa nu ma dau batuta tocmai acum si sa mai rezist astea 2 sapt cate mai sunt Pupici Intr-o saptamana nu prea ai cum sa dai jos ceva mai ales daca ai mai si trisat cu dieta. Trb multa rabdare, slabirea nu e ca la carte 1 kilo pe saptamana, sunt saptamani in care se vede la cantar si saptamani in care nu se vede pentru ca e un mecanism in care o perioada grasimea e inlocuita de apa in tesuturi si de aceea nu se vede la cantar. Cantarul nu trb sa te ingrijoreze, ci disciplina pe care o presupune un regim . Nici un regim nu e usor de tinut, oricare prespune dificultati mai ales in primele 2-3 saptamani. Eu zic sa strangi din dinti ca in scurt timp iti va fi mai usor. In nici un caz nu da verdict dupa o saptamana. Poti sa o suni pe nutritionista sa ii spui ca iti e f foame si poate te mai lasa sa bagi inca 2-3 sute de calorii sa nu iti fie asa foame. Oricum, slabire fara un pic de foame nu exista. Numai bine! Stiu Susanah, teorie stiu, dar totusi cand vad ca dupa o sapt de tinut strict (in afara de aseara nu am facut nici o abatere, decat un mar intr-o seara, ceea ce nu cred ca e considerata abatere), in loc sa dau jos am pus 500 gr. Voi incerca totusi sa nu ma dau batuta, ca asa am facut de fiecare data si asa am ajuns aici. Asta este, eu merg pe drumul meu, mai fac cate o abatere micadin cand in cand, ca om sunt si eu, dar merg inainte. Pisi , eu sper din tot sufletul ca vei rebeni la WW !!!! Nu ca am cevs impotriva regimului dat de nutritionist ...dar ... stiu ca ai slabit tareeeee bine cu WW !!!!! La tine e doar chestie de vointa !!!! Vointa ai ( s-a vazut anultrecut ) .... de ce nu o folosesti ????? Dany dulcel, si eu as reveni la WW in memoria timpurilor trecute, doar ca ma gandesc ca daca cu regimul asta nu am slabit un gram, din contra, cum as reusi sa mai dau jos cu ww, care e totusi mai permisiv? Cred totusi ca o sa incerc sa ma reeduc cu numaratul si sa il tin, dupa ce termin etapa data de nutritionist. O sa vad ce imi zice pe 21, la control Pana una alta aseara am calcat amandoi stramb, a fost ziua nasului si am papat tort (pe langa niste aperitive prajite, dar nu au fost multe cantitativ, adica nicidecum sa ma satur), dar nu imi pare rau si nici nu las balta dieta cum faceam alta data dupa o abatere. Merg mai departe! Va multumesc pt sprijin A, pisicutul meu a slabit deja 5 kg -------------------- |
| lliliana |
07-05-2007, 08:06 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
Pisi...o sa gaseshti tu calea pana la urma. Dupa ce am nascut m-am ingrashat cumplit...am slabit de 2 ori cate 40 de kg. Se poate. Intretzinerea e grea. Slabitul e doar o problema de motivatzie...sa-tzi gasesti una. Daca eshti motivat poti sa o faci.
-------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| Pisik |
07-05-2007, 08:37 AM
|
|
Pisi...o sa gaseshti tu calea pana la urma. Dupa ce am nascut m-am ingrashat cumplit...am slabit de 2 ori cate 40 de kg. Se poate. Intretzinerea e grea. Slabitul e doar o problema de motivatzie...sa-tzi gasesti una. Daca eshti motivat poti sa o faci. Stiu Lilish, cred ca nu e cineva care sa stie mai bine ca mine ca intretinerea e totul. Anul trecut am dat atat de usor jos 12 kile si tot atat de usor am pus la loc 15 Dar acum nici macar nu mai dau jos usor Meniu ieri: MD: 2 felii paine dieta + 50 gr branzica fagaras + rosie G1: 250 gr capsuni P: pui + salata + ulei masline G2: un mar mega mare C: 2 iaurturi degresate cu indulcitor si scortisoara, yumyyy Meniu azi: MD: 1 si 1/2 felii paine dieta + 50 gr branza vaci + 2 felii sunca pui + rosie, castravete G1: 250 gr capsuni P: 150 gr pui la gratar + salata (sal verde, rosie, castravete, ridiche, ceapa verde, ulei masline) + 1 felie paine dieta G2: mar C: o conserva ton in apa + salata (ca la pranz) + un iaurt degresat astazi poate fac si ceva sport, sa vedem -------------------- |
| nusarich |
07-05-2007, 08:49 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.851 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
buna dimineata!
Uite-asa ne mai regasim si noi printre jurnale, soranutza pisik, eu zic sa nu te mai gandesti la slabit, pur si simplu sa ascunzi cantarul (sau sa-l faci pierdut cateva zile). o sa vezi ca atunci cand te vei cantari o sa fie mai bine decat acum. incearca sa mananci ce ti-a zis nutritionista pana cand trebuie sa mergeti la ea. ma gandesc ca daca nu vei slabi deloc, o sa-si dea seama singura ca ceva e in neregula si te va indruma catre alt regim. care, daca va fi la fel de strict, nu stiu daca va avea efect. cu WW ai slabit bine, desi este mai permisiv, poate tocmai pentru ca stiai ca poti manca de un anumit numar de puncte, chit ca azi papai o cioco in plus si o recuperai maine. mie regimurile restrictive nu mi-au placut si nu mi-au facut bine niciodata. si am incercat si regimul de schimbare de metabolism (cica 7 kg in 13 zile... la mine de fapt a fost aproape 1 kg in cele 13 zile). asa ca eu zic sa fii linistita, sa continui atat cat trebuie cu regimul asta si apoi poate te intorci la ww. -------------------- |
| bubbles |
07-05-2007, 12:04 PM
|
![]() Crocodil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 7.463 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Ziua Pisik
Mi`am cumparat si eu saltea de facut acasa pilates si alte exercitii .. chiar daca ma duc la sala .Oricum sunt cam ofticata ca am tnut toata ziua numai cu apa pe 2 si apoi am tinut WW si am mancat mai mult decat corect si cantarul nu vrea sa scada de 64 sau poate ca nici nu am iesit inca bien afara si cred ca retin si apa de la raceala pup si asteptam vesti bune de la tine -------------------- |
| Pisik |
07-05-2007, 12:15 PM
|
|
buna dimineata! Uite-asa ne mai regasim si noi printre jurnale, soranutza pisik, eu zic sa nu te mai gandesti la slabit, pur si simplu sa ascunzi cantarul (sau sa-l faci pierdut cateva zile). o sa vezi ca atunci cand te vei cantari o sa fie mai bine decat acum. incearca sa mananci ce ti-a zis nutritionista pana cand trebuie sa mergeti la ea. ma gandesc ca daca nu vei slabi deloc, o sa-si dea seama singura ca ceva e in neregula si te va indruma catre alt regim. care, daca va fi la fel de strict, nu stiu daca va avea efect. cu WW ai slabit bine, desi este mai permisiv, poate tocmai pentru ca stiai ca poti manca de un anumit numar de puncte, chit ca azi papai o cioco in plus si o recuperai maine. mie regimurile restrictive nu mi-au placut si nu mi-au facut bine niciodata. si am incercat si regimul de schimbare de metabolism (cica 7 kg in 13 zile... la mine de fapt a fost aproape 1 kg in cele 13 zile). asa ca eu zic sa fii linistita, sa continui atat cat trebuie cu regimul asta si apoi poate te intorci la ww. Asa o sa fac Nusa, pt ca nici eu nu sunt adepta regimurilor drastice. Bubbles, sanatate maxima, nu te mai stresa si tu atata cu cantaru, ca pe cuvant, parca am fi surori -------------------- |
| bubbles |
07-05-2007, 12:22 PM
|
![]() Crocodil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 7.463 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Pisik ar fi bine daca m`as stresa numai pe mine...dar il stresez si pe babuin
-------------------- |
| anca veselie |
07-05-2007, 02:51 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.274 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
pisikule , cred ca totusi te stresezi f tare cu cantarul. mai da-i o pauza de cateva zile, nu-l solicita in fiecare zi. si incearca sa te relaxezi putin
-------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 7-09-2008 - 04:26 PM |