![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Ella79 |
30-09-2008, 02:11 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.177 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 73 Sex: Feminin |
Pisik, in primul si in primul rand nu te supara, nu te consuma. Ca nu merita. O sa vezi ca Dumnezeu le va aranja pe toate exact cum e mai bine.
Apoi eu cred ca cel mai bine ar fi sa discuti cu sotul tau pentru ca sunt convinsa ca va intelege si veti gasi impreuna o solutie. Cum a zis si Monic: poate va mutati la mama ta o vreme. Mai ales ca dupa ce vei naste vei avea nevoie de ajutor si mama ta e cea mai in masura sa te ajute. -------------------- |
| Pisik |
30-09-2008, 03:22 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.604 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Monic, Ella, eu vorbesc cu sotul, el isi da seama ca nu e o situatie fericita, sigur, el o percepe mai "light" ca mine, ca este obisnuit cu ei, dar tot il deranjeaza si pe el, sa nu credeti, mai ales ca ne-am obisnuit sa stam singuri (si ei la fel, asta e buna, ca pe toti ne deranjeaza situatia). Momentan, insa, nu avem o solutie imediata. Noi chiar ne asteptam ca ei sa mai stea cel putin cativa ani pana ar fi fost gata casa mare, cu 2 apartamente complet separate, nimeni nu se gandea ca vin mai mult decat in vacante. La mama nu se pune problema, nu sta singura si are numai 2 camere, bunica mea la fel, aici de bine de rau sunt 3 camere, din care una imensa, pt ca initial erau 4 si s-a facut o sufragerie mare din 2 camere.
Ne-am tot gandit la diferite solutii, as vrea sa fie una care sa ii asigure si lui cat de cat un confort mental. Varianta cu creditul ar fi f greu de sustinut, mai ales ca eu nu voi mai lucra 1 an cel putin si vine si bebe, iar sotul meu nu se simte deloc ok cu ideea de credit pe 30 ani, mie mi se pare aiurea, ca doar alta solutie in Rom nu ai, dar el este complet terifiat si sunt sigura ca i-ar face f rau, adica el e genul care se framanta tare interior, fara sa arate si este mai panicos si mai calculat, este cu drobul de sare la chestii de genul asta. Momentan nu prea este solutie decat sa ma rog la Dumnezeu sa ii cheme aia inapoi in Italia sau sa ne faca cineva cadou o casa Mai glumesc si eu, ce sa fac. Imi dau seama ca situatia e f f grava in capul meu si eu o amplific, sigur, e greu, dar nu se moare din asta, pana la urma il am pe bebita in burtica si asta e cel mai important, restul le facem pe parcurs... Va multumesc ca sunteti alaturi de mine -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Panda |
30-09-2008, 03:22 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.063 Inscris: 29-06-2008 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 1.128 Dispozitie: lenesa; am nevoie de motivatii noi Sex: Feminin |
cu multa intarziere spun si eu LA MULTI ANI! pt mamica care si-a dorit asa de mult sa fie mamica..ca
-------------------- ![]() Masuri...25/o9/08...25/11/08...06/01/09 Gat.......................32.......31......31 Talie.....................72.......72......69 Burta.....................X........83......78 Torace (fara sani)...X.........74.....73 Coapsa..................97........95.....93 Brat.......................X.........26.5...26 Picior sus (aripioara)X.........55.....52 Gamba...................X..........37.....37 |
| Mariana |
30-09-2008, 04:40 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 794 Inscris: 20-06-2007 Din: O comuna la malul Dunarii... Membrul Nr.: 315 Dispozitie: Melancolica, romantica... Sex: Feminin |
Pisik si eu sunt in aceeasi situati cu a ta, mai ales zilele aste cand sotul meu s-a certat cu maica-sa ca sta acasa toata ziua si nu face mancare A ajuns chiar sa ne jigneasca. Maine tre sa vorbeasca din nou cu ea si sa vada ce facem. Mi-ar foarte greu sa plec de aici acum cand am inceput (aproape terminat) modificari interioare. O gramada de bani dusi pa apa sambetei si noi sa ramanem si cu datorii in banca si ei sa profite de tot ce am muncit pana acum.
Sper sa se rezolve in vreun fel toata aceasta situatie. PS: ai grija de tine si de bb. -------------------- ![]() ![]() ![]() |
| Dumbo |
30-09-2008, 10:16 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.067 Inscris: 12-07-2007 Membrul Nr.: 339 Sex: Feminin |
Monic linisteste-te, pana la urma se va rezolva cu numele.
La mine a fost cam aiurea, adica dinainte sa stiu ce e voia numele de Andreea sau Andrei si i-am zis sotului ca are si el un nume de ales. Si s-a nascut bebelina, trebuia sa ii facem certificatul de nastere si el tot pe mine ma intreba de nume, asa ca tot eu am ales si al doilea nume, Maria, ca si-a ales piti sa vina aproape de Sf.Maria. Pisik eu nu cred in chestiile cu hormoneii, cred ca pur si simplu apare instinctul matern, ca incepi sa cauti ce e mai bine pentru bebe, incepi sa te protejezi pe tine ca sa poti sa il protejezi si pe el. Eu astfel mi-am explicat toate transformarile astea prin cate trece o femeie cand e insarcinata. Sarcina e o piatra de incercare, nu numai pentru mama, dar si pentru tatic si pentru familie. |
| Monic |
30-09-2008, 10:17 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.674 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 75 Dispozitie: bine ca intotdeauna Sex: Feminin |
am fost si eu la nea doctoru` care ne-a pus la cura de slabire
Dupa el ar trebui sa ma ingras max 11 kg, iar eu, pana acum am deja 9 la activ. Ca sa nu zic ca sunt peste 80-si... Glicemia mi-a iesit atat de mica(2.2) incat dr a spus ca nu a mai vazut asa o glicemie mica(mai ales ca rezultatul a iesit asa dupa ce am baut 70 gr glucoza, deci sunt foaarte departe de diabetul de sarcina) In schimb bebe e bine, are 1200 grame si azi a avut chef de fotografii sexi, asa ca ne-a aratat pruna in toata splendoarea ei Am primit si o fotografie foarte reusita, daca reusesc sa o scanez v-o arat si voua Pisik, apropo de ce zice Dumbo si eu vad pe mine ca am devenit mult mai defensiva mai ales cand nu imi convine ceva. Bine zicea cineva ca femeile insarcinate se transforma in niste tigroaice pt ca apare instinctul matern si se pregatesc deja sa isi protejeze puii Acest mesaj a fost editat de Monic: 30-09-2008, 10:21 PM -------------------- ![]() |
| May |
30-09-2008, 11:56 PM
|
![]() Crocodil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 7.357 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Felicitari monic pt pruna
pisik imi pare rau ca nu am cu ce sa te ajut, stii f bine si situatia mea asa ca ma abtin -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Dumbo |
30-09-2008, 11:58 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.067 Inscris: 12-07-2007 Membrul Nr.: 339 Sex: Feminin |
Monic 11kg? e cam putin, ar insemna numai 2-3 kg peste ce inseamna bb si restul. nu zic ca e rau, dar e greu de atins.
Cele mai multe kilograme le-am pus in ultima luna, probabil daca ramaneam acasa mai devreme si bebe se nastea la termen nu cu 2 saptamani mai devreme puneam mult mai mult. Si in plus in ultimele luni nu prea puteam sa mananc nimic, nici acum nu prea mai pot manca nimc, dar acum cica trebuie sa o fac. |
| Ella79 |
01-10-2008, 06:47 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.177 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 73 Sex: Feminin |
Felicitari Monic !!! Sa ai o bebelina sanatoasa si frumoasa!
Pisik, in cazul asta cred ca singura solutie care iti ramane momentan e sa te linistesti, sa incerci sa nu mai bagi in seama toate problemele. Lasa, ca se vor rezolva ele cumva ca si daca te agiti si te superi tot nu rezolvi nimic. Ai grija, in primul rand, de tine si de bebe. -------------------- |
| Andreea-Rodica |
01-10-2008, 07:28 AM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.019 Inscris: 7-07-2006 Membrul Nr.: 59 Sex: Feminin |
Trec in fuga sa pup burticile si bebeii.
Pisik, nu prea stiu ce sa zic sa te ajut macar cu o vorba..... Ai grija de tine si de bebe! -------------------- ![]() [/url] |
| bpaula |
01-10-2008, 08:14 AM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 408 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 94 Sex: Feminin |
buna dimineata fetelor,
Si eu pe la munca, toata saptamana trecuta am facut ore suplimentare sa pot sta acum 3 zile acasa cu muncitorii, care intre timp si-au schimbat planurile asa ca nu munceste nimeni la casa mea. Nici macar usa nu e comandata si aia nu imi pun faianta fara sa am usa, asa ca sunt in culmea veseliei. Partea buna, daca poate exista una, e ca m-am relaxat complet, am trecut de perioda cu super nervi ca n-am baie, merg la prieteni...martea merg la bazin si ma dusez acolo asa ca...rezist. Pisik, hmmmmmmm, nu stiu ce te-as putea sfatui pe tine. Stiu doar ca eu am niste socrii foarte buni si ca relatia noastra merge foarte bine cat timp pastram distanta. Nu as putea sa stau in aceeasi casa cu ei, cred ca mi-ar fi greu si in acelasi oras Iti doresc multa multa rabdare si sa fie cat mai putine ciocniri de idei, sa creasca bebelina mare si sanatoasa si sa fiti fericiti. Si iti mai doresc si sa ii cheme inapoi pe socrii tai in Italia cativa ani pana rezolvati situatia cu apartamentele separate. Monic, 11 kg? Ma bucur ca e fetita, si macar aici in casuta la Pisik sunt multe fetite si eu sunt norocoasa cu baietelul care are de unde alege Ieri am fost din nou la bazin si am inotat pana mi s-a pus un carcel care m-a tinut pana m-am culcat. E greu cu carceii astia, ma prind si in somn, cateodata la ambele gambe si pana ma ridic sa ma plimb imi vine sa plang. O zi buna la toata lumea! -------------------- |
| Pisik |
01-10-2008, 08:28 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.604 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Neatza!
Fetelor, va multumesc pt cuvintele de incurajare pe care mi le-ati spus Pana la urma bebe are camera lui, deci el este "safe" si asa cum altii stau cate 7-8 in case mult mai mici fara sa se omoare, o sa reusim si noi, mai ales ca e pe per. scurta (sper!). May, mi-am adus aminte si de situatia ta si mi-am spus ca daca tu ai reusit sa nu te mai enervezi si sa nu mai pui la suflet (si socrii tai par mai dificili ca ai mei, din povesti), trebuie sa reusesc si eu. Monic, ai grija de tine. Eu nu as zice ca o cura de slabire ar fi indicata acum, 11 kg mi se pare f putin, prietenele mele care nu s-au ingrasat mult si tot au pus 14-15, asta mi se pare rezonabil. Ai grija de bebita Hai ca m-am intains cat o zi de post. Va pup pe toate si va doresc o zi buna! -------------------- |
| Ella79 |
01-10-2008, 08:33 AM
|
Bravo Pisik, ma bucur ca etsi mai optimista!
-------------------- |
| michelle |
01-10-2008, 08:49 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.233 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Monic, felicitari pt fetita!
Pisik, ma bucur ca esti mai optimista. Asta il face si pe bb sa se simta mai bine In legatura cu socrii, asa e cand esti obisnuit sa locuiesti singur si apoi va invadeaza cineva intimitatea. E greu, dar se pot face mici artificii. De ex. de ce nu luati masa romantica de care spuneai la voi in camera.. Paula, mult spor mesterilor! Sa se miste cat mai repede! -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| Panda |
01-10-2008, 09:00 AM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.063 Inscris: 29-06-2008 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 1.128 Dispozitie: lenesa; am nevoie de motivatii noi Sex: Feminin |
uite ce bine e cand vezi si partea plina a paharului... concentreza-te pe ea.
-------------------- ![]() Masuri...25/o9/08...25/11/08...06/01/09 Gat.......................32.......31......31 Talie.....................72.......72......69 Burta.....................X........83......78 Torace (fara sani)...X.........74.....73 Coapsa..................97........95.....93 Brat.......................X.........26.5...26 Picior sus (aripioara)X.........55.....52 Gamba...................X..........37.....37 |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 9-01-2009 - 01:09 AM |