![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Sexymom |
07-10-2008, 09:56 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.284 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Sexy, asta inseamna nostalgie dupa perioada cand erau fetele mici? Nu Pisik, nostalgie dupa burtici. Fetele mele nu au fost usor de crescut.Niciuna.Bianca a fost ( si este inca) plangacioasa , si nu dormea niciodata, aratam ca o umbra ,iar Miru 3 ani de zile a stat numai in spitale. -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wbvhOx0/]
![]() IMC .22,15 |
| Monic |
07-10-2008, 02:37 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.658 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 75 Dispozitie: bine ca intotdeauna Sex: Feminin |
Sexy , eu am cam ramas cu gura cascata
Eu iarasi am intrat sa vad pe ticker cate sapt de sarcina am Bebelina mea e tare activa, zi si noapte se misca, cateodata imi salta burtica de parca ar fi o intreaga echipa pe acolo. Babuinul a inceput sa imi zica burtoasa, iar eu ma auto-denumesc femeia paianjen Cred ca a inceput sa se nasca mamica in mine -------------------- ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Sexymom |
07-10-2008, 02:52 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.284 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Monic la prima sarcina nu imi pasa nici mie de silueta, m-am rasfatat cu tot ce mi-a poftit inima, asa am luat 32 de kile in plus
Insa la a doua sarcina am pus numai 11 kile.S.-a vazut diferenta, am iesit din spital cu aceleasi kile care le aveam inainte de sarcina. Parerea mea fetelor : bucurati-va de sarcina, de alaptat , ca pe urma e timp destul de regim. -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wbvhOx0/]
![]() IMC .22,15 |
| Pisik |
07-10-2008, 04:16 PM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.513 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Monic,
Sexy, prin cate ati trecut si voi. Noroc cu optimismul tau molipsitor Eu va pup, ne reauzim vineri Pupici dulci -------------------- |
| Dumbo |
07-10-2008, 04:45 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.018 Inscris: 12-07-2007 Membrul Nr.: 339 Sex: Feminin |
Acum ma uit si chiar daca am burtica cam ca prin luna a 4-a sau cam asa ceva nu e acelasi lucru ca atunci cand era bebelina acolo. As mai face un |
| Monic |
07-10-2008, 05:04 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.658 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 75 Dispozitie: bine ca intotdeauna Sex: Feminin |
apropo de cresterea dimensiunii burtii: cam de 1-2 saptamani am remarcat ca oamenii au inceput sa priveasca burtica. Abia acum stiu ce senzatie e sa se uite cineva mereu altundeva decat la fata ta cand mergi pe strada(cum nu am sani ca May nu prea am stiut pana acum care e senzatia).
Totusi e ciudat ca femeile nu prea remarca burtica, in schimb barbatii se uita de parca n-ar mai fi vazut asa ceva Acest mesaj a fost editat de Monic: 07-10-2008, 05:05 PM -------------------- ![]() |
| May |
07-10-2008, 05:16 PM
|
|
Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.885 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Poate ca femeile stiu cum e sa se uite cineva insistent la o parte din tine si de aceea evita sa se uite
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| dany |
07-10-2008, 09:42 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.221 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Te vad on , Pisi . Cum te simti ? Emotii pentru zborul de maine ?
Monic , te -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() |
| Pisik |
07-10-2008, 09:44 PM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.513 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Nu am somn, desi ma trezesc la 4, dar nu puteam sa nu pun cateva poze, ca tot promit
http://picasaweb.google.com/Ioana.sima/MoeciuCuBurtik16Sapt# Te vad on , Pisi . Cum te simti ? Emotii pentru zborul de maine ? Nu prea mai am emotii, ma gandesc doar ca ma asteapta zile f obositoare, de maine si pana sapt viitoare (duminica am treaba pt serviciu f dimineata, joi aterizez tarziu, vineri am zi grea, dar trec ele, sper) Pupici -------------------- |
| bubbles |
07-10-2008, 09:53 PM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.046 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Incepe sa se contureze foarte frumos burtica
-------------------- |
| dany |
07-10-2008, 10:06 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.221 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Dragutza burtica ...tare mi-au placut ipostazele in care ai facut pozele !
-------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() |
| May |
07-10-2008, 10:18 PM
|
|
Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.885 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Se vede burtica
| dany |
07-10-2008, 10:29 PM
|
Se vede burtica Of , n-ai vazut-o in Bucuresti ce sexy era .... -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| May |
07-10-2008, 10:30 PM
|
|
Daca nu m-ati condus cu toatele la aeroport
| nusarich |
08-10-2008, 08:32 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.981 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
Ce burticutza frumoasa ai!!!!
-------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 2-12-2008 - 08:16 PM |