left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Ce este in mintea unui barbat?
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

158 Pagini V « < 134 135 136 137 138 > »   
Reply to this topicStart new topic
left > Jurnalul unei pisici alintate seperator Optiuni V right
Monic
mesaj 14-10-2008, 09:12 PM
Mesaj #2026

Iepuras

Grup: Membri
Raspunsuri: 1.658
Inscris: 31-07-2006
Membrul Nr.: 75
Dispozitie: bine ca intotdeauna
Sex: Feminin

Pisik floare.gif inca imi aduc aminte cat de frumoasa ai fost la nunta, ca o papusa barbie scoasa din cutie... Ce-as mai vrea sa va o data pozele rolleyes.gif
Eu va evit blushing.gif pt ca momentan nu prea am cum sa pun pozele facute cu burtica blushing.gif Oricum, imaginati-va o gravida in luna a 7-a grin.gif asa arat si eu.
Bubule, vroiam sa zic ca cele mai multe kg le-am luat si eu dupa luna a 5-a de sarcina, chiar tin minte cum ma laudam prin luna a 4-a ca nu am luat decat parca un kg. Oricum dupa luna 5 am inceput sa acumulez, momentan am 9,5 kg in plus, iar burtica e in continua crestere blushing.gif Bebita e tare activa, daca ii vorbesc simt cum se motroseste in burtica si pe zi ce trece mi-e tot mai draga. rolleyes.gif
Tin minte ca la inceput era cam aiurea sa ii vorbesc(ce sa zic de babuin laugh.gif ) dar de la o vreme incoace imi face placere, mai ales ca de multe ori daca ii vorbesc simt cum incepe sa se miste.
ca sa nu mai spun ca deja ii vorbesc babuinului de bebe nr 2 grin.gif lol.gif
Noni saptamana trecuta am trecut prin zona in care ai locuit si mi s-a facut asa un dor de Tine incat m-am dus din drumul principal pana la cladirea in care ai locuit si ... ce era sa fac: m-am gandit la Tine sad.gif , la povestile noastre give_rose.gif

Acest mesaj a fost editat de Monic: 14-10-2008, 09:19 PM

--------------------

Imagine
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
bibi
mesaj 15-10-2008, 07:14 AM
Mesaj #2027

Koala

Raspunsuri: 2.801
Inscris: 1-09-2008
Membrul Nr.: 1.382
Dispozitie: increzatoare

Monic, vii in tara sa nasti sau pe acolo pe langa casa?

Pup Pisi. pupic.gif

--------------------
Imagine

Maine promit ca o sa fiu cea mai cuminte!!!

Masuri 04.11.2008..30.11.2008
-talie=88cm...83.5cm
-burta(ca la sold sunt mai mica)=107cm...105cm
-torace(nu peste sani)=96cm...93cm
-coapsa=66cm...65cm
-brat=32cm..29cm
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

Pisik
mesaj 15-10-2008, 08:50 AM
Mesaj #2028

Taz

Raspunsuri: 3.513
Membrul Nr.: 74
Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine

Neatza fetele!

Multumim pentru urari! Aseara am petrecut in familie, nu pot sa zic ca m-am dat in vant, am avut si niste dureri nasoale care m-au cam speriat, raceala care ma chinuie si nu trece cu nimic, plus ca mi s-au parut tot felul de chestii, m-au apucat iarasi pandaliile (in tacere) pe socrii, etc. Nu stiu, ma confrunt cu niste stari dubioase in ultimele zile, de nervi asa, nu stiu sa explic, dar sper sa treaca repede.

Paula, ai grija de tine, sa dea DUmnezeu sa terminati mai repede cu nebunia din casa si sa va linistiti hug.gif

Monic, eu abia astept sa te vad burtoasa. Poate mai pun si eu una doua poze, ca parca se vede mai bine acuma rolleyes.gif

Of, tare ma bate gandul sa imi iau program de 6 ore, ca rezist din ce in ce mai greu la serviciu wacko.gif

Pupici dulci si o zi frumoasa

--------------------
Imagine
+Quote Post
buretel
mesaj 15-10-2008, 11:28 AM
Mesaj #2029

Koala

Raspunsuri: 2.694
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 97
Dispozitie: cu gura pana la urechi :))

Ar fi bine sa iti iei doar 6 ore; daca mai calculezi si drumul pana la servici si spre casa inapoi, tot multe ore sunt.
Cu socrii, nu stiu ce sa zic, cred ca e greu cand ai familia ta, sa mai locuiesti cu cineva. Eu nu as putea locui cu parintii mei nici singura, daramite acum, maritata )).gif
Ai grija de tine, fii inteleapta si toleranta. Poate chiar mai indiferenta smile.gif

Monic, si eu vreau sa vad poze. Si daca pui si cu orasul tau, nu ma supar blum.gif

Pol, tu ai grija cu raceala aia, ca ma enervezi si vin sa te cert devil.gif

pupic.gif tuturor!

Acest mesaj a fost editat de buretel: 15-10-2008, 11:28 AM

--------------------
Imagine

It hurts in my fourteen! (ma doare-n paispe!)
+Quote Post
Pisik
mesaj 15-10-2008, 12:37 PM
Mesaj #2030

Taz

S-a votat legea mamelor! cheer.gif

http://www.realitatea.net/legea-mamelor-a-...lor_366771.html

Ma scuzati ca ma extaziez asa. dar chiar e o veste f buna

--------------------
Imagine
+Quote Post
Ramo
mesaj 15-10-2008, 12:39 PM
Mesaj #2031

Jaguar

Raspunsuri: 6.023
Inscris: 8-06-2006
Din: un oras mic si plictisitor......
Membrul Nr.: 20

Chiar o veste f buna pt voi, viitoare mamici. pupic.gif

--------------------
+Quote Post
Deea
mesaj 15-10-2008, 01:57 PM
Mesaj #2032

Iepuras

Raspunsuri: 1.689
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 79

CITAT(Pisik @ 15-10-2008, 11:37 AM) *

da, foarte buna vestea. Poate acum or sa stea si mamaicile care au salarii mai mari cu puiutii acasa mai mult de cateva luni.

--------------------
Imagine
User is online!Profile CardPM
+Quote Post
Pisik
mesaj 15-10-2008, 02:09 PM
Mesaj #2033

Taz

CITAT(Deea @ 15-10-2008, 02:57 PM) *

CITAT(Pisik @ 15-10-2008, 11:37 AM) *

da, foarte buna vestea. Poate acum or sa stea si mamaicile care au salarii mai mari cu puiutii acasa mai mult de cateva luni.

Asa sper si eu, dar deja am auzit pareri de genul "eu mor daca stau acasa", "eu nu imi ratez sansa la serviciu", etc. dry.gif
EU=u momentan nu ma pronunt ca stau X luni sau X ani, dar chiar si cand nu era vorba de 85% ma gandeam ca 1 an mi-as dori sa stau cu bebe, este perioada cea mai importanta pt el, asa am citit peste tot.

In fine, bine ca lucrurile au revenit la normal si avem posibilitatea reala de a alege, pt ca sincer, imi faceam griji de partea materiala....

--------------------
Imagine
+Quote Post
Monic
mesaj 15-10-2008, 03:25 PM
Mesaj #2034

Iepuras

Pisik, pentru durerile de burtica incearca sa iei sau sa cresti doza de magneziu. Si mananca multe banane, chiar sunt bune, pe mine m-au ajutat bananele wink1.gif Si nu iti face probleme, acum este perioada in care muschii/ligamentele din zona respectiva se intind, si eu am din cand in cand dureri din astea, dar ele sunt normale.
Bibi, eu voi naste aici (in exil) pt ca aici am platita asigurarea medicala, si acasa in Ro nu prea as avea conditiile necesare unui nou-nascut. As putea locui la mama, dar e cam frig pe la ea, si tati nu ar putea sta cu noi din cauza jobului.
Poze cu burtica o sa pun cum apuc sa descarc pozele, iar cu Budapesta... cum stau aici din cauza jobului nu sunt prea incantata de oras, asa ca nu prea o pozez cool.gif
Dana, oare cand ne pui poze cu casuta? De-abia astept sa vad cum arata(macar din exterior)

si eu as sta acasa cu bebe cel putin un an; nici eu nu zic nimic pentru ca nu stiu cum e sa stai non-stop acasa cu bebe. Cu mintea de acum zic ca as sta si 2 ani(aici o mamica primeste 3 ani ), dar ...voi vedea pe parcurs.

Acest mesaj a fost editat de Monic: 15-10-2008, 03:29 PM

--------------------

Imagine
+Quote Post
Pisik
mesaj 15-10-2008, 03:35 PM
Mesaj #2035

Taz

Multumesc Monic,

Eu iau 3 Magne B6/zi, desi dr mi-a dat 4. De azi voi lua 4. Si acum m-au apucat durerile si m-a speriat o colega ca sunt contractii si sa ma dic la medic. Dar nu sunt asa puternice, am luat un no-spa si mi-am lasat scaunul mai pe spate. Azi incerc sa ma culc mai devreme, ca am cam tras de mine in ultimele zile.

Pupici pupic.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
Deea
mesaj 15-10-2008, 03:42 PM
Mesaj #2036

Iepuras

Raspunsuri: 1.689
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 79

Pisik incep deja oasele si ligamentele sa se intinda... cum a zis si Monic. Eu aveam niste dureri de bazin de simteam ca se desface in 2. Ia no-spa si odihneste-te.
va pup pe toate pupic.gif

--------------------
Imagine
User is online!Profile CardPM
+Quote Post
Monic
mesaj 15-10-2008, 04:06 PM
Mesaj #2037

Iepuras

Pisik, chiar si contractiile sunt normale, doar sa nu fie multe si ff dureroase. Corpul deja se pregateste pt nastere wink1.gif
hug.gif

--------------------

Imagine
+Quote Post
Pisik
mesaj 15-10-2008, 04:17 PM
Mesaj #2038

Taz

Multumesc fetelor pt incurajari pupic.gif
Sincer, cred ca este si ceva ca un deranjament la stomac, pt ca am crampe in tot stomacul, exact ca atunci cand nu iti prieste o mancare. Poate de la prea multe citrice, cine stie. Dar ma duc direct in pat, desi aveam de luat un cadou, nu ma mai simt in stare, las totul la o parte si gata, ca imi trebuie abia sambata cadoul (mergem la o cununie si luam impreuna cu alt cuplu un aspirator - cei 2 sunt tineri si acum isi fac casa, au doar un cuptor cu microunde, deci au multe lucururi nevoie).

Maine dim ma duc la medicul de fam. , poate imi da 6 ore, ca de la 15.00 deja nu mai pot.

V-am pupat hug.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
Dumbo
mesaj 15-10-2008, 07:27 PM
Mesaj #2039

Marmota

Raspunsuri: 1.018
Inscris: 12-07-2007
Membrul Nr.: 339

Eu tot nu sunt in clar cu legea asta. Nu stiu daca ma incadrez.

Cu statul acasa cu piticii e un pic altfel cand nu ai piticutul, altfel te gandesti cand esti gravida si cand esti deja cu piti acasa nu mai conteaza cum gandesti tu, conteaza cum gandeste ea sau el. )).gif

Eu inainte sa raman gravida eram sigura ca nu stau prea mult acasa, cand am ramas gravida ma gandeam ca probabil ca 6 luni, pana intr-un an, acum imi dau seama ca depinde de piti. Acum chiar ma enerveaza ca toata lumea a ramas in cap cu ce ziceam inainte sa raman gravida, asa ca toti zic ca eh, dupa 6 luni cand ramai acasa ce o sa faci cu bebele? Si tot le repet tuturor ca nici nu stiu cat voi sta acasa si nici nu ma gandesc acum la asa ceva.
Eu am lucrat pana aproape in ultima zi, am ramas in concediu din 1 si in 10 am nascut. Si din 1 in 10 am fost de fapt in concediu de odihna.

Pisik si eu am luat cate 4 magne B6 toata sarcina. Asa am scapat de carcei ca ma suiam pe pereti de durere.

Monic mai ai un pic.
Cu nasterea stai linistita, sunt persoane care pleaca in exil ca sa nasca (nu chiar in budapesta, mai aproape, in szeged, dar totusi e distanta)

Acest mesaj a fost editat de Dumbo: 15-10-2008, 07:29 PM
+Quote Post
Pisik
mesaj 16-10-2008, 09:45 AM
Mesaj #2040

Taz

Neatza! Astazi ma simt putin mai bine, am fost si la medicul de fam si mi-am luat 6 ore, sa vedem cum o reactiona sefa cand o afla maine dry.gif Nu o sa stau mereu 6 ore, dar macar sa stiu ca pot )).gif

Dumbo, te incadrezi, de la 1 ian vei lua 85%. Toate femeile aflate in concediu de ingrijire copil, indiferent de varsta copilului (pana in 2 ani desigur) primesc de la 1 ian suma asta.

Mi-a luat si tensiunea, e ok, de raceala nu am scapat, din pacate.

Va pupic pupic.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post

158 Pagini V « < 134 135 136 137 138 > » 
Reply to this topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 2-12-2008 - 10:26 PM