![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| julyalina |
09-05-2007, 08:10 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
hello pisik
Felicitari pentru miscare. Mi-ai adus aminte ca decat sa bantui pe aici prin jurnale, mai bine sa imi iau picioarele la spinare sa ies pe teren Pai hai hai, unde mai pui ca la caloriile arse cu mersul le mai adaugi si pe alea de la datu pe net daca s-ar pune la miscare si datul cu mouse-ul am fi in top -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
| himere2005 |
09-05-2007, 02:37 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.839 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
pisik, oare nu o fi de vina si strasul pentru ca nu slabesti?
-------------------- ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| bubbles |
09-05-2007, 04:23 PM
|
![]() Crocodil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 7.394 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Pisikk ce faci?Cum merge meniul?Ia arata`ni`l si noua
-------------------- |
| anca veselie |
09-05-2007, 04:24 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.241 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
am venit cu un pupic
-------------------- |
| ina_ceva |
09-05-2007, 05:36 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Nu trebuie sa renunti, pisi!
-------------------- |
| Pisik |
09-05-2007, 07:14 PM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.357 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Va pup fetele si mercic de incurajari, voi incerca sa nu renunt desi asa imi vine de greu sa ma abtin cand vad ca nu-s rezultate deloc deloc.
Azi am reportat o victorie: nu am mancat dulcele pe care ni l-au dat in meniul de la curs adica un tiramisu cu fructe de padure. Nici mie nu imi vine a crede dar am reusit, nu stiu daca sunt neaparat mandra ca pana la urma toata lumea a mancat, inclusiv colegele mele grase si eu m-am uitat de zici ca sunt condamnata la moarte. Nu stiu de ce am inceput sa privesc ca facem cam prea mare tragedie de regimurile astea, pe bune, ne privam de niste mici placeri aiurea...fara sa fim obeze sau sa avem probleme medicale...dar ma rog, la mine este si pt prevenire ca daca as manca cat as vrea cred ca nu as mai incapea pe usa intr-un an Am avut o zi grea, stresanta, nu mi-am recuperat mailurile si nici nu sunt sanse, m-am enervat, nu am avut timp de nimic, vor veni si mai multe proiecte, activitati...in fine... Meniu: MD: 1 felie paine dieta + 50 gr br vaci + 2 felii sunca pui + rosie + castravete G1: mar verde P: 3/4 sandvis Snack attack cu pui la gratar, salata de cruditati, maioneza, piper, etc - 167 kcal/100 gr, eu am mancat cred 150 gr + rosii cherry + castravete G2: mar verde C: salata (sal verde, rosie, castravete. ceapa verde, ulei masline) + 350 ml iaurt zuzu verde - am depasit iaurtul, asta este -------------------- |
| bubbles |
09-05-2007, 07:36 PM
|
![]() Crocodil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 7.394 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Bravo Pisik
Acest mesaj a fost editat de bubbles: 09-05-2007, 07:54 PM -------------------- |
| crissy |
09-05-2007, 07:52 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.342 Inscris: 10-10-2006 Membrul Nr.: 142 Sex: Feminin |
O
-------------------- Pe cai ca se filmeaza!!
![]() Start WW: 07.01.2008. Target: 6 kg pana la inceputul lui mai! |
| danyhoney |
09-05-2007, 11:08 PM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.679 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Pisi , nu am reusit sa citesc totul
| axe10 |
10-05-2007, 08:11 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Pisi sper ca mai rezisti....nu trebuie sa te lasi acum cand mai ai putin....
| _noni_ |
10-05-2007, 08:22 AM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 901 Inscris: 2-09-2006 Membrul Nr.: 125 Dispozitie: de zana;) Sex: Feminin |
neata!
normal ca trebuie sa rezisti, nu e pacat de tot timpul in care ai tinut regimul si te-ai abtinut de la bunatati ? si acum sa nu-l duci pana la capat si sa vezi ce rezultate va avea? gandeste-te ca tentatii gen tiramisu vor mai aparea si dupa ce termini regimul, plus ca sta in puterea ta sa-ti cumperi chiar acum un tiramisu, dar nu poftesti la el, pentru ca stii ca e cahh si iti face mai mult rau decat bine! acum lasand la o parte gluma, eu cred ca tu chiar nu esti un caz de obezitate, arati foarte bine, te-am vazut cu ochii mei! }{ -------------------- |
| Pisik |
10-05-2007, 08:35 AM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.357 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
O Multumesc mult. Pup fetele frumoase tare Pisi , nu am reusit sa citesc totul Dany, multumesc de incurajari; dieta merge bine, rezultate nu prea da Dar incerc sa mai rezist Pisi sper ca mai rezisti....nu trebuie sa te lasi acum cand mai ai putin.... Nu ma las, nu ma las; probabil la munte voi face ceva abateri dar sper nu mari. Abia astept ziua de 21 sa merg la nutritionist, sa imi dea altceva cu care sa si slabesc neata! normal ca trebuie sa rezisti, nu e pacat de tot timpul in care ai tinut regimul si te-ai abtinut de la bunatati ? si acum sa nu-l duci pana la capat si sa vezi ce rezultate va avea? gandeste-te ca tentatii gen tiramisu vor mai aparea si dupa ce termini regimul, plus ca sta in puterea ta sa-ti cumperi chiar acum un tiramisu, dar nu poftesti la el, pentru ca stii ca e cahh si iti face mai mult rau decat bine! acum lasand la o parte gluma, eu cred ca tu chiar nu esti un caz de obezitate, arati foarte bine, te-am vazut cu ochii mei! }{ Stiu, Noni, deja incerc sa nu ma mai stresez. arat ok, sunt plinuta dar nu in asa fel incat sa nu pot iesi pe strada. Nu pot imbraca orice mulaciune care nu ma avantajeaza, dar asta cred ca se aplica la oricine, nu tuturor ne sta bine in orice. Voi merge cu dieta asta cat pot de exact (cu mici abateri) mai departe si pe urma vedem ce se intampla -------------------- |
| _noni_ |
10-05-2007, 08:44 AM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 901 Inscris: 2-09-2006 Membrul Nr.: 125 Dispozitie: de zana;) Sex: Feminin |
hai, capul sus, bucura-te de ce ai mai bun in jurul tau si nu te lasa coplesita de niste reguli de alimentatie pe care tu insati ti-ai impus sa le respecti, deci tentatii nu exista! exista numai propria voiinta care e mai puternica decat tot! }{ -------------------- |
| Pisik |
10-05-2007, 12:58 PM
|
|
Sa imi pun si eu meniul
MD: 1 si 1/2 felie paine dieta + 50 gr branzica fagaras + 2 felii sunca light + rosie + castravete G1: 250 gr capsuni P: salata (salata verde, rosie, castravete, ridiche, ceapa verde, ulei masline - 2 lingurite) + o cutie ton in apa + 1 felie paine dieta + 1 iaurt zuzu verde cu indulcitor (l-am inversat, il pap acum in loc de cina, il aveam la mine si era pacat de el G2: 1 si 1/2 mar verde C:probabil pui cu salata; nu stiu sigur ca vom fi pe drumuri, sa vedem daca ne oprim pe undeva... Diseara ma duc la croitoreasa cu materialele pt rochita de nasa -------------------- |
| anca veselie |
10-05-2007, 01:39 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.241 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
pisik e clar ca la tine in organism e un blocaj de nu slabesti. de ce nu incerci un kilo kick?
-------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 29-08-2008 - 10:26 PM |