![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| bubbles |
10-05-2007, 02:05 PM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.046 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Ziua
-------------------- |
| Pisik |
10-05-2007, 05:03 PM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.513 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
pisik e clar ca la tine in organism e un blocaj de nu slabesti. de ce nu incerci un kilo kick? O sa incerc Ziua Uite, treaba, inca la serviciu, vreau sa plec. Am pofta de ceva bun -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| axe10 |
10-05-2007, 08:33 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
pisik e clar ca la tine in organism e un blocaj de nu slabesti. de ce nu incerci un kilo kick? O sa incerc Ziua Uite, treaba, inca la serviciu, vreau sa plec. Am pofta de ceva bun Vezi in ce te opresti...sper ca nu un pachet de biscuiti cu crema!!!! -------------------- ![]() |
| Pisik |
10-05-2007, 09:02 PM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.513 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
pisik e clar ca la tine in organism e un blocaj de nu slabesti. de ce nu incerci un kilo kick? O sa incerc Ziua Uite, treaba, inca la serviciu, vreau sa plec. Am pofta de ceva bun Vezi in ce te opresti...sper ca nu un pachet de biscuiti cu crema!!!! He he, nu nu. Am papat la Spring ca ne grabeam, la cel de pe floreasca unde au si papa gatita; am papat piept de pui si salata si cu ceva sfecla si cateva boabe de fasole si avea ulei. Dar totusi nu e bai prea mare, nu? Am balit la frigiderul de praji la o negresa care nu pot sa va spun cum arata Pt maine am pus 2 file-uri de peste in fole la cuptor, ca mi s-a luat de ton maruntit in apa -------------------- |
| axe10 |
11-05-2007, 06:54 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
pisik e clar ca la tine in organism e un blocaj de nu slabesti. de ce nu incerci un kilo kick? O sa incerc Ziua Uite, treaba, inca la serviciu, vreau sa plec. Am pofta de ceva bun Vezi in ce te opresti...sper ca nu un pachet de biscuiti cu crema!!!! He he, nu nu. Am papat la Spring ca ne grabeam, la cel de pe floreasca unde au si papa gatita; am papat piept de pui si salata si cu ceva sfecla si cateva boabe de fasole si avea ulei. Dar totusi nu e bai prea mare, nu? Am balit la frigiderul de praji la o negresa care nu pot sa va spun cum arata Pt maine am pus 2 file-uri de peste in fole la cuptor, ca mi s-a luat de ton maruntit in apa Nici nu-s bune praji de la Spring...cih, cah... -------------------- ![]() |
| Pisik |
11-05-2007, 08:04 AM
|
|
Neatza! Ieri i-am scris nutritionistei problema mea si mi-a dat un raspuns pe care il stiam:
Buna dimineata, Imi pare rau sa aud ca aveti aceasta problema chiar la inceputul dietei. Pacientii care sunt obisnuiti sa tina diete tot timpul si mai ales sa le tot schimbe pot manifesta o astfel de reactie. In ceea ce priveste plictiseala alimentara, ea face parte din efortul de a slabi. Diversitatea este pentru perioada de mentinere. Va mai atasez un material pe care sa-l cititi sa vedeti care ar fi motivele ne- scaderii in greutate. si mi-a dat o lista cu posibile motive la care iarasi ma asteptam, adica stres, lipsa sportului, posibila intoleranta la anumite alimente care se descopera in ani de zile, constipatie (aici m-a lovit!), etc. Nu prea m-a multumit raspunsul ei. Pe 21 ma mai duc, dar dupa 21 ma mai gandesc, in functie de rezultate. Oricum, pe mine m-a ajutat sa ma tin, sa ma motivez, mai trebuie sa dau jos un pic ca sa trec pragul ala de unde sunt eu sigura ca nu o mai dau in bara si nu mai renunt. Azi mi-am schimbat putin meniul, adica ca sa nu pap carne am renuntat la cele 50 gr sunca, branza de vaci am inlocuit-o cu fagaras ca si ieri, dar nu au fost 50 gr neam ci cat am uns 2 felii paine dieta (a treia modificare, 2 felii in loc de una). asa mai diversofoc si eu macar ordinea alimentelor Hai va pup, zi frumoasa! -------------------- |
| bubbles |
11-05-2007, 10:48 AM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.046 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Neata mai tarziu asa
Cantarul cred ca il aduc pe cel de la Chei ca rata cu 1.5-2 kg mai putin ca e de ala mecanic Acest mesaj a fost editat de bubbles: 11-05-2007, 10:48 AM -------------------- |
| Pisik |
11-05-2007, 12:51 PM
|
|
Sa pun si eu meniul. Il mai pun cand mai schimb cate ceva, ca in rest cred ca l-ati invatat si voi pe dinafara
MD: 2 felii paine dieta + branza fagaras monor (cat am uns feliile) + 1/2 rosie G1: 2 kiwi P: salata (sal verde, rosie, castravete, ceapa verde, ulei masline) + fitofag la cuptor (am schimbat tonul, uraaaaa) + 1 felie paine dieta G2: 2 mere nu f mari C: probabil salata, fie cu peste fie cu pui + 1 iaurt zuzu cu indulcitor si scortisoara (asta daca nu ma hotarasc sa pap direct 2 iaurturi, ca tare bun mai e) -------------------- |
| anca veselie |
11-05-2007, 12:54 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.347 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
sunt alaturi de tine pisikule .
te-ai gandit sa incerci totusi kilo kickul? -------------------- |
| Pisik |
11-05-2007, 01:00 PM
|
|
sunt alaturi de tine pisikule . te-ai gandit sa incerci totusi kilo kickul? o sa il fac duminica probabil, ca maine sunt la munte si parca as mai lasa sa vad ce se mai intampla; parca parca s-a urnit ceva, pe pantaloni simt (pe blugi de fapt, ca pe pantalonii negri - unicii care imi mai vin, nu) dar ma simt eu mai bine -------------------- |
| anca veselie |
11-05-2007, 01:01 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.347 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
ma bucur ca ti-e mai bine
-------------------- |
| axe10 |
11-05-2007, 01:03 PM
|
Pisi, cand faci salata cu ton pui tonul efectiv peste salata verde?...am luat si eu ton in apa si parca asi face o salata!
-------------------- ![]() |
| anca veselie |
11-05-2007, 01:06 PM
|
axe, pui tonul peste salata verde,. poti sa pui si rosie, poate niste masline verzi, ce-ti trece prin cap
-------------------- |
| axe10 |
11-05-2007, 01:08 PM
|
axe, pui tonul peste salata verde,. poti sa pui si rosie, poate niste masline verzi, ce-ti trece prin cap -------------------- ![]() |
| amalia0701 |
11-05-2007, 01:21 PM
|
|
Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.799 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Pisi, cand faci salata cu ton pui tonul efectiv peste salata verde?...am luat si eu ton in apa si parca asi face o salata! Scurgi tonul de apa aia. Si il arunci in bol. E super buna. Mie imi place tonul de la PALMYRA -------------------- ![]() [/url] Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] Daca va e dor de SYS vedeti AICI |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 2-12-2008 - 10:06 PM |