![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Pisik |
15-05-2007, 07:56 AM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.380 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Bravo, pisik! Ai reusit pana la urma sa nu faci abateri prea mari Crezi ca pana pe 21, cand te vei duce din nou la nutritionista, vei ajunge la 70? Nu stiu Ina, eu sper...de fapt eu speram sa scad sub 70 dar cand vad cat de greu merge si tot oscileaza nu mai am sperante... tare faine pozele! te-ai vopsit, nu? nu recent; adica mi-am schimbat nuanta de vreo 2 vopsiri, dar acum chiar necesit vopsire, doar ca avantajul la o culoare mai inchisa e ca nu se mai vede asa tare cand e nevopsit Frumusele poze, abia acum am reusit sa le vad. Arati bine, chiar cu cateva kilograme in plus, tot fermecatoare ai ramas esti tu o draguta si o dulcica -------------------- |
| bubbles |
15-05-2007, 09:31 AM
|
![]() Crocodil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 7.463 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Neata
Cu dieta cum merge?Babuinului tau ce dieta i`a dat ?Vreau si eu sa tin macar 2 sapt una bazata maimult pe proteine animale .. ehh sa vad daca mai am vointa -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Pisik |
15-05-2007, 10:32 AM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.380 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Neata Cu dieta cum merge?Babuinului tau ce dieta i`a dat ?Vreau si eu sa tin macar 2 sapt una bazata maimult pe proteine animale .. ehh sa vad daca mai am vointa Dieta merge mai greu, la mine deja nimic parca nu mai are efect, dar nu disper. Babu tine o dieta hiperproteica si hipoglucidica, astfel: MD: 100 gr branza fermentata (cascaval, branza telemea, mozarella) + castravete, rosie P: carne nelimitat (nu porc): pui (inclusiv organe), peste, cred ca si vaca dar el nu se omoara + salata nelimitat fara ulei, fara otet G: mezel cu castravete sau ardei C: ca la pranz Eu zic ca tot e dezechilibrata, dar e mai bine decat ce vrei tu sa tii. Dar el are de dat jos 40 kg, lui i-a dat regim medical deja, nu dieta. Nu te juca! La cat mai ai tu de slabit, daca papi cam cum pap eu o sa slabesti, incet dar sigur; nu iti mai chinui corpul ca ajungi sa nu te mai asculte, stiu ce spun! Bafta! -------------------- |
| bubbles |
15-05-2007, 12:02 PM
|
![]() Crocodil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 7.463 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Pisik...am vazut ca ai scris a tu ai card avantaj.La ce banca il ai facut?Si ce acte tb?Detalii......
-------------------- |
| Pisik |
15-05-2007, 12:06 PM
|
|
Pisik...am vazut ca ai scris a tu ai card avantaj.La ce banca il ai facut?Si ce acte tb?Detalii...... La finans bank sau cum se mai cheama acuma (credit europe bank parca), nu mai stiu ca l-am facut demult si e pe numele mamei si eu am duplicat; dar iti trebuie ca pt orice credit: adeverinta de salariu, o cerere tip de la ei, cred ca si copie de pe cartea de munca -------------------- |
| anca veselie |
15-05-2007, 01:44 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.274 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
-------------------- |
| Pisik |
16-05-2007, 08:22 AM
|
|
Neatza!
Meniu ieri: MD: 1 felie toast secara + 50 gr branza vaci + 2 felii sunca + rosie, castravete G1: 250gr capsuni P: salata (sal verde, rosie, castravete, ridiche, ceapa verde, ulei masline) + o cutie ton apa + 1 felie toast secara G2:un mar C: un iaurt zuzu 0,1% (am ajuns f tarziu acasa si nu am mai mancat) Meniu partial azi: MD: 1 ou teflon + 2 felii sunca + 1 felie toast secara + 40gr branzica exquisa (perle)+rosie G1: o para mare P: salata (sal verde, ceapa verde, rosie, castravete, ulei masline) + ton in apa + 2 wassa integrale G2: un mar C: inca nu stiu ca s-ar putea sa ies in oras -------------------- |
| Pisik |
16-05-2007, 03:25 PM
|
|
La pranz mai adaug o bucatica (un colt ) de pizza cu somon
Tineti-mi pumnii ca la 5 avem o aniversare, sper sa ma pot abtine Diseara imi propun doar iaurt, sa vad daca reusesc; daca nu, o sa pap si putin pui cu rosie sunt in studiu daca sunt alergica la scortisoara -------------------- |
| ina_ceva |
16-05-2007, 03:29 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Tinem pumnii, dar ai grija si tu
-------------------- |
| May |
16-05-2007, 05:24 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.850 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Pisik permite-mi sa iti spun ca sunt f mandra de tine si de cum te comporti in ultima vreme in ceea ce priveste alimentatia. Nu numai ca nu mai calci stramb in fiecare zi, ci si faptul ca nu te mai invinovatesti de moarte pt fiecare bucatica in plus, ma face sa iti spun: BRAVO
-------------------- ![]() Nothing tastes as good as thin feels! ![]() |
| Pisik |
16-05-2007, 08:16 PM
|
|
Pisik permite-mi sa iti spun ca sunt f mandra de tine si de cum te comporti in ultima vreme in ceea ce priveste alimentatia. Nu numai ca nu mai calci stramb in fiecare zi, ci si faptul ca nu te mai invinovatesti de moarte pt fiecare bucatica in plus, ma face sa iti spun: BRAVO Multumesc mult iubita Incerc si eu cat pot, o mai dau in bara, cu putin ce-i drept, imi revin, dar incerc sa pap echilibrat, pe cat posibil Cina de asta seara a constat in 400 ml iaurt zuzu si o bulina de inghetata dietetica, am gasit-o ratacita prin frigi si mi-a fost mila de ea -------------------- |
| dany |
16-05-2007, 08:25 PM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.739 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Pisik permite-mi sa iti spun ca sunt f mandra de tine si de cum te comporti in ultima vreme in ceea ce priveste alimentatia. Nu numai ca nu mai calci stramb in fiecare zi, ci si faptul ca nu te mai invinovatesti de moarte pt fiecare bucatica in plus, ma face sa iti spun: BRAVO Subscriu , subscriu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -------------------- ![]() |
| Pisik |
16-05-2007, 08:26 PM
|
|
Pisik permite-mi sa iti spun ca sunt f mandra de tine si de cum te comporti in ultima vreme in ceea ce priveste alimentatia. Nu numai ca nu mai calci stramb in fiecare zi, ci si faptul ca nu te mai invinovatesti de moarte pt fiecare bucatica in plus, ma face sa iti spun: BRAVO Subscriu , subscriu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sa nu ma deochiati, noroc ca am muuulte lucruri rosii, stiam eu de ce le iau -------------------- |
| dany |
16-05-2007, 08:38 PM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.739 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Noi nu deochiem .... doar sa nu ti se urce tie la cap
-------------------- ![]() |
| Pisik |
17-05-2007, 07:57 AM
|
|
Neatza!
Dupa cum vedeti tickerul meu a suferit modificari De fapt, arata un pic mai putin, dar am zis sa il pun asa, sa nu ma hazardez ca si asa sambata si duminica avem doua vizite cu mese imbelsugate Se pare ca incet incet imi revin, sper sa nu zic vorba mare si iar sa ma poticnesc. Sportul imi mai lipseste. Meniu azi MD: 1 felie expandat grau integral + 1 felie si 1/2 toast secara + 50gr perle Exquisa 3% + rosie + castravete G1: 250gr capsuni P: salata (sal verde, ceapa verde, rosie, castravete, ridiche, ulei masline) + o cutie ton apa + 2 wassa integral G2: mar C: nu stiu, am un iaurt la mine Zuzu 0,1%, sper sa ma pot limita la el Este posibil ca incercarea mea de inlocuire a cinei cu iaurt sa fi dat rezultate, nu stiu, dar nu am de gand sa epet prea mult chestia asta, totusi am nevoie si de carnita s legume la cina, ca nu degeaba mi le-a dat doctorita asa. Pupici, o zi frumusica -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 7-09-2008 - 10:46 PM |