![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Pisik |
17-05-2007, 01:03 PM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.445 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Pai poate reusim week-end-ul cu 2 iunie sau intr-o seara.
-------------------- |
| Andreea-Rodica |
17-05-2007, 01:12 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.880 Inscris: 7-07-2006 Membrul Nr.: 59 Sex: Feminin |
-------------------- Mai mult decat propria mea varsta,
mai mult decat propria mea numaratoare, mai mult decat calatoria mea in oglinda, ma tulbura si ma doare batranetea prietenilor mei, pe care nu-i vazusem si-i vad brusc. |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| anaoi |
17-05-2007, 01:23 PM
|
|
Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.749 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 90 Dispozitie: beata de somn Sex: Feminin |
oki...notat in agenda....2 iunie seara la starbucks.
|
| soranutza |
17-05-2007, 01:33 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 352 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 85 Sex: Feminin |
Pisik, te felicit si aici si peste tot pe unde te prind: bravo!! Gandeste-te ca efortul asta merita, nu te gandi ca e un chin fiindca tu deja arati bine. Toate eforturile care le faci acum e ca sa arati si mai bine! Sunt tare mandra de tine si te am in continuare ca exemplu.
Eu nu ma pot lauda cu kilograme in minus dar ma laud ca am semnat contractul pentru un nou job si incep de luni. Dylly, tot acolo mergi la Pilates? Acolo unde instructorul face pe democratul si face ce vor fetele? Eu am fost o singura data la Pilates si mi-a placut tare mult. Eu nu am deloc conditie fizica, mai am si astm si multe altele, deci exercitiilor cu sarituri le zic pas. La Pilates in schimb am reusit sa fac totul. A doua zi nu am mai putut sa ma misc dar asta e partea a doua. Nu m-am mai dus de lene si pentru ca intre timp imi expirase abonamentul dar de fain a fost fain |
| Pisik |
17-05-2007, 01:37 PM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.445 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Pisik, te felicit si aici si peste tot pe unde te prind: bravo!! Gandeste-te ca efortul asta merita, nu te gandi ca e un chin fiindca tu deja arati bine. Toate eforturile care le faci acum e ca sa arati si mai bine! Sunt tare mandra de tine si te am in continuare ca exemplu. Eu nu ma pot lauda cu kilograme in minus dar ma laud ca am semnat contractul pentru un nou job si incep de luni. Dylly, tot acolo mergi la Pilates? Acolo unde instructorul face pe democratul si face ce vor fetele? Eu am fost o singura data la Pilates si mi-a placut tare mult. Eu nu am deloc conditie fizica, mai am si astm si multe altele, deci exercitiilor cu sarituri le zic pas. La Pilates in schimb am reusit sa fac totul. A doua zi nu am mai putut sa ma misc dar asta e partea a doua. Nu m-am mai dus de lene si pentru ca intre timp imi expirase abonamentul dar de fain a fost fain Multumesc!!!!!!!! Bravo tie, bravo bravo bravo Multa bafta!!!! -------------------- |
| anaoi |
17-05-2007, 02:12 PM
|
|
Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.749 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 90 Dispozitie: beata de somn Sex: Feminin |
Dylly, tot acolo mergi la Pilates? Acolo unde instructorul face pe democratul si face ce vor fetele? Eu am fost o singura data la Pilates si mi-a placut tare mult. Eu nu am deloc conditie fizica, mai am si astm si multe altele, deci exercitiilor cu sarituri le zic pas. La Pilates in schimb am reusit sa fac totul. A doua zi nu am mai putut sa ma misc dar asta e partea a doua. Nu m-am mai dus de lene si pentru ca intre timp imi expirase abonamentul dar de fain a fost fain nu, merg unde am fost initial si s-a scumpit, pt ca intre timp au scazut pretul la 60 EUR...cel putin acolo se face pilates ca lumea Bravo pt job |
| Tzutzi80 |
17-05-2007, 02:30 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.801 Inscris: 2-02-2007 Membrul Nr.: 224 Dispozitie: superba :D Sex: Feminin |
Bravo Pisik
-------------------- ![]() Start WW - 22 ianuarie 2008 ![]() |
| anca veselie |
17-05-2007, 03:56 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.340 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
bueeeeey, pe 2 iunie eu am intalnirea de 10 ani la liceu!!!
plsssss gasiti alta seara, ca vreau si euuuu -------------------- |
| anaoi |
17-05-2007, 03:56 PM
|
|
3 iunie poftim
|
| anca veselie |
17-05-2007, 04:14 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.340 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
asa mai merge
-------------------- |
| axe10 |
18-05-2007, 06:48 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
3 iunie poftim Seara ca la 11 am petrecere pt copil de 4 ani...la City mall....dar credeti ca gasim loc la Starbucks seara?...ma indoiesc....sau indoi in fata voastra. -------------------- ![]() |
| nusarich |
18-05-2007, 07:14 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.919 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
Eu nu ma pot lauda cu kilograme in minus dar ma laud ca am semnat contractul pentru un nou job si incep de luni. felicitari soranutza! asta da veste! cu slabitul, ia-o incet si o sa ajungi si sa te lauzi. stiu ca stressul de la job e destul de mare in primele zile, asa ca iti urez sa ai un serviciu usor si fara stress! -------------------- |
| julyalina |
18-05-2007, 07:23 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
'neatza pisikule
pe 2 eu merg la o nunta, asa ca nu pot sa vin pe 3 e ok doar ca la Starbucks seara nu gasim loc, mai ales in wk si in plus cred ca ar trebui sa ne vedem mai prin centru pe undeva ca sa poata veni mai multa lume p.s. ce zice-ti daca mutam chestia asta cu intalnirea intr-un subiect separat? -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
| axe10 |
18-05-2007, 07:49 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
'neatza pisikule pe 2 eu merg la o nunta, asa ca nu pot sa vin pe 3 e ok doar ca la Starbucks seara nu gasim loc, mai ales in wk si in plus cred ca ar trebui sa ne vedem mai prin centru pe undeva ca sa poata veni mai multa lume p.s. ce zice-ti daca mutam chestia asta cu intalnirea intr-un subiect separat? de acord cu July! -------------------- ![]() |
| Pisik |
18-05-2007, 08:29 AM
|
|
Neatza! Pai hai cine face subiectul ca eu sunt cam toanta la asa ceva
Eu pot si pe 2 si pe 3, dar ar fi mai bine sa nu fie seara; Eu sunt ok, mi-am comandat sanalute rosii, de toata ziua nu pt nunta, mi-am luat masuri pt rochita de nasa, cu dieta sunt ok, dar tot fara miscare. Aseara am papat numai iaurt si vreo 4 capsuni la finuta mea Diseara iesim la o salata si aveam in plan o plimbare in parc, dar la cum e vremea.... Pupici! -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 14-10-2008 - 02:34 PM |