![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Pisik |
17-04-2007, 11:43 AM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.380 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Pisik ma bucur ca ti-ai facut jurnal, si eu trebuie sa ma pun serios pe treaba, la mine e nasol de tot, slabisem intr-o luna cu Yang si Yin 5 kg, dupa care am recuperat 6, acum sunt cat vaca, am 69 de kile si nu stiu in ce parte sa o apuc, o sa mai dau pe la tine sa ma inspir. In legatura cu vointa, am nevoie de un sut in partea dorsala sa ma trezesc bine de tot. O sa reusim noi pana la urma. Succes . Sexy, eu sunt aici sa te sustin, sa te inspir si sa iti dau cate suturi vrei tu Hai sa lasam dieta X, Y sau Z daca stim ca nu reusim sa mentinem mancatul rezonabil prea mult timp, pt ca pericolul de ingrasare va fi si mai mare. Hai sa recurgam la sistemul putin din toate, fara paine alba, fara zahar decat ocazional, ca premiu dupa o perioada mai lunga, multa miscare si multa vointa. Eu zic ca de data asta reusim, hai, pe cai! -------------------- |
| himere2005 |
17-04-2007, 12:50 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.839 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
super ca ti-ai facut jurnal, ce cafea zici ca faci dimineata
la multe pagini, vad ca deja s-au facut 3 pagini Acest mesaj a fost editat de himere2005: 17-04-2007, 12:51 PM -------------------- ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Pisik |
17-04-2007, 03:00 PM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.380 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
super ca ti-ai facut jurnal, ce cafea zici ca faci dimineata la multe pagini, vad ca deja s-au facut 3 pagini Bine ai venit la mine in casuta, pe tine te servesc cu capuccino cu frisca, pe fetele care tin dieta deja doar cu ceai verde cu lamaie Stai cuminte cu dieta ca te bat! Arati f bine, acum iti trebuie un regim sanatos de viata, fara excese, te vei mentine sigur. Te astept in vizita la cafeluta -------------------- |
| Nessie |
17-04-2007, 04:02 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.908 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Ieri - 16.04.2007, prima zi de regim sanatos de viata (m-am saturat de diete) La asta vrei sa te ajut sa calculezi caloriile? MD:150ml lapte 1,5% + 50 gr musli integral cu fructe G: mar P: salata mare din salata verde, 2 rosii mici, ceapa verde, 50gr ton in ulei de masline + 2 felii paine dieta + 1 iaurt jogobella light fructe C: 125 gr branza de vaci milli + capsuni + 4 lingurite iaurt fructe Exquisa 0,2% Multa apa si ceaiuri Sport: 20 min bicicleta ritm moderat spre alert + 15 min Tae-bo + 10 min bicicleta + 20 min Pillates Astazi - 17.04.2007 MD: 250ml iaurt Zuzu 0,1% + 50 gr musli integral cu fructe G: mar P: salata din salata verde, doua rosii, castravete, ceapa verde, 100 gr pui la cuptor + 2 felii paine dieta + un iaurt jogobella fructe light C: o sa vad, probabil mozarella cu rosii sau fructe cu branza de vaci Astazi miscarea va fi mers pe jos -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| Pisik |
17-04-2007, 04:29 PM
|
|
Ieri - 16.04.2007, prima zi de regim sanatos de viata (m-am saturat de diete) La asta vrei sa te ajut sa calculezi caloriile? MD:150ml lapte 1,5% + 50 gr musli integral cu fructe G: mar P: salata mare din salata verde, 2 rosii mici, ceapa verde, 50gr ton in ulei de masline + 2 felii paine dieta + 1 iaurt jogobella light fructe C: 125 gr branza de vaci milli + capsuni + 4 lingurite iaurt fructe Exquisa 0,2% Multa apa si ceaiuri Sport: 20 min bicicleta ritm moderat spre alert + 15 min Tae-bo + 10 min bicicleta + 20 min Pillates Astazi - 17.04.2007 MD: 250ml iaurt Zuzu 0,1% + 50 gr musli integral cu fructe G: mar P: salata din salata verde, doua rosii, castravete, ceapa verde, 100 gr pui la cuptor + 2 felii paine dieta + un iaurt jogobella fructe light C: o sa vad, probabil mozarella cu rosii sau fructe cu branza de vaci Astazi miscarea va fi mers pe jos Da, in principiu la salata, rosii, ceapa, castravete, pui, mar; la restul le pot lua de pe ambalaje -------------------- |
| Nessie |
17-04-2007, 04:36 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.908 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Ti-am trecut cu bold cum as calcula eu caloriile. Intreba-ma daca am ratat ceva.
CITAT MD:150ml lapte 1,5% (130 cal) + 50 gr musli integral cu fructe (250 cal) G: mar (70 cal) P: salata mare din salata verde (30 cal), 2 rosii mici (50 cal), ceapa verde (prea putin sa iei in calcul 1 fir), 50gr ton in ulei de masline (1 cutie medie are 330 cal) + 2 felii paine dieta + 1 iaurt jogobella light fructe C: 125 gr branza de vaci milli + capsuni (nu stiu cate ai mancat, dar 50g = 30 cal) + 4 lingurite iaurt fructe Exquisa 0,2% Sport: 20 min bicicleta ritm moderat spre alert + 15 min Tae-bo + 10 min bicicleta + 20 min Pillates Astazi - 17.04.2007 MD: 250ml iaurt Zuzu 0,1% + 50 gr musli integral cu fructe G: mar (70 cal pentru un mar mare) P: salata din salata verde, doua rosii, castravete (30 cal 1 castravete de marimea unuia in otet) , ceapa verde, 100 gr pui la cuptor (daca e piept de pui fara piele are 100 cal) + 2 felii paine dieta + un iaurt jogobella fructe light -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| Tulip |
17-04-2007, 04:38 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.408 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 72 Sex: Feminin |
Buna,Pisik,am aterizat si eu la tine in jurnal!!!!!!!
Muuuuuuuuult,muuult succes! -------------------- |
| Pisik |
17-04-2007, 04:50 PM
|
|
Ti-am trecut cu bold cum as calcula eu caloriile. Intreba-ma daca am ratat ceva. CITAT MD:150ml lapte 1,5% (130 cal) + 50 gr musli integral cu fructe (250 cal) G: mar (70 cal) P: salata mare din salata verde (30 cal), 2 rosii mici (50 cal), ceapa verde (prea putin sa iei in calcul 1 fir), 50gr ton in ulei de masline (1 cutie medie are 330 cal) + 2 felii paine dieta + 1 iaurt jogobella light fructe C: 125 gr branza de vaci milli + capsuni (nu stiu cate ai mancat, dar 50g = 30 cal) + 4 lingurite iaurt fructe Exquisa 0,2% Sport: 20 min bicicleta ritm moderat spre alert + 15 min Tae-bo + 10 min bicicleta + 20 min Pillates Astazi - 17.04.2007 MD: 250ml iaurt Zuzu 0,1% + 50 gr musli integral cu fructe G: mar (70 cal pentru un mar mare) P: salata din salata verde, doua rosii, castravete (30 cal 1 castravete de marimea unuia in otet) , ceapa verde, 100 gr pui la cuptor (daca e piept de pui fara piele are 100 cal) + 2 felii paine dieta + un iaurt jogobella fructe light SArumana mult Ness, asa grosso modo se pare ca nu depasesc, o sa incerc sa fac un calcul acasa cu toate Buna,Pisik,am aterizat si eu la tine in jurnal!!!!!!! Muuuuuuuuult,muuult succes! Bine ai venit la mine Tulip! Am nevoie de multa sustinere de la voi -------------------- |
| bubbles |
17-04-2007, 06:42 PM
|
![]() Crocodil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 7.463 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Seara Pisik
si eu sunt ca tine .. dezmat cateva zile dupa care apoi cateva zile iar regim drastic..dar de azi ma tin iar de WW .. desi azi am mancat fara sa vreau incat sa ma incadrez in p Multa bafta si eu sunt aici sa te -------------------- |
| Pisik |
17-04-2007, 07:14 PM
|
|
Seara Pisik si eu sunt ca tine .. dezmat cateva zile dupa care apoi cateva zile iar regim drastic..dar de azi ma tin iar de WW .. desi azi am mancat fara sa vreau incat sa ma incadrez in p Multa bafta si eu sunt aici sa te Bine ai venit la mine! Cred si eu ca te-au felicitat, cum sa nu se vada atatea kg... Completez meniul: MD: 250 ml iaurt ZUZU 0,1% + 50 gr musli cu fructe G: mar P: 100 gr pui + salata (salata verde, 2 rosii, castravete) + 2 lingurite ulei masline + 2 felii paine dieta+1 iaurt jogobella light C:125 gr branza diet + fructe de padure congelate + aprox 50ml zuzu Nu am apucat sa fac inca miscarica dar sper sa merg pe jos ceva ca mergem la mama mai incolo -------------------- |
| bubbles |
17-04-2007, 07:24 PM
|
![]() Crocodil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 7.463 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Pisik dar pana la urma ce regim tii?Sau mananci mai echilibrat?
-------------------- |
| Pisik |
17-04-2007, 08:03 PM
|
|
Pisik dar pana la urma ce regim tii?Sau mananci mai echilibrat? nu mai tin nici un regim, ca regimurile m-au adus aici. Mananc echilibrat si treptat voi incerca sa renunt la cina sau sa pap doar fructe (momentan nu am putut) si pe urma sa scot si painea (cand mi s-o mai mici stomacul). Deocamdata asa ma simt eu bine cu regimul asta, nu ma infometez ca sa dau iama apoi, nici nu fac excese, o sa incerc sa calculez dar sper sa nu depasesc 1200 cal/zi va pup, plec la mami -------------------- |
| Lacry |
17-04-2007, 08:52 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.383 Inscris: 9-08-2006 Membrul Nr.: 106 Dispozitie: trista Sex: Feminin |
Pisik dar pana la urma ce regim tii?Sau mananci mai echilibrat? nu mai tin nici un regim, ca regimurile m-au adus aici. Mananc echilibrat si treptat voi incerca sa renunt la cina sau sa pap doar fructe (momentan nu am putut) si pe urma sa scot si painea (cand mi s-o mai mici stomacul). Deocamdata asa ma simt eu bine cu regimul asta, nu ma infometez ca sa dau iama apoi, nici nu fac excese, o sa incerc sa calculez dar sper sa nu depasesc 1200 cal/zi va pup, plec la mami Miorlaaaau! Foarte bun plan de slabit. Succes! -------------------- |
| axe10 |
18-04-2007, 07:09 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Pisi...mananci putin...o sa slabesti...vezi ca muschiu se face din proteina mami...adica carnitza...cea mai de calitate e piept de pui fara piele...nu o sa te ingrasi din ala garantat...stii care e chestia:daca te HOTARASTI...dai jos kilele...noi nu suntem pe deplin hotarate...daca ne hotaram se duce naibii sensul forumului de slabeala si ajungem sa discutam de altceva.
Te pupicesc...o zi buna ! -------------------- ![]() |
| Deea |
18-04-2007, 07:21 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.470 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 79 Sex: Feminin |
Imi place meniul tau din ultimele doua zile -------------------- ![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 7-09-2008 - 04:17 PM |