![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| anaoi |
18-05-2007, 08:35 AM
|
|
Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.749 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 90 Dispozitie: beata de somn Sex: Feminin |
deci....mergem la starbucks, luam la pachet ce vrem si pe urma vedem....
|
| ina_ceva |
18-05-2007, 09:03 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Adica se poate muta in subiect separat?
deci....mergem la starbucks, luam la pachet ce vrem si pe urma vedem.... Mergem prin mall, cu ochii dupa babuini -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| axe10 |
18-05-2007, 09:06 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Adica se poate muta in subiect separat? deci....mergem la starbucks, luam la pachet ce vrem si pe urma vedem.... Mergem prin mall, cu ochii dupa babuini Si eu din tzagare unte trag? Adica se poate muta in subiect separat? deci....mergem la starbucks, luam la pachet ce vrem si pe urma vedem.... Mergem prin mall, cu ochii dupa babuini Si eu din tzagare unte trag? Hai ca fac subiect si dau linkul la neuroni....sa vedem daca imi iese! -------------------- ![]() |
| anaoi |
18-05-2007, 09:06 AM
|
|
Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.749 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 90 Dispozitie: beata de somn Sex: Feminin |
cate un fum in fata lor. ii ametesti si gata
|
| anca veselie |
18-05-2007, 12:32 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.236 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
unde ti-ai comandat sandalutze?
si ce culoare iti faci rochita de nasa? -------------------- |
| Pisik |
18-05-2007, 12:53 PM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.357 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
unde ti-ai comandat sandalutze? si ce culoare iti faci rochita de nasa? Rochita de nasa este rosie, saten cu voal deasupra si broderie rosu-aurie (dantela) pe corset (sub sani) Sandalutele le-am comandat le Veronesse, aveau pe crem si eu le-am vrut rosii; fac pe comanda modelele lor pe orice culoare vrei si nu costa nimic in plus; bine, preturile lor sunt destul de mari. Meniu azi: MD:2 felii paine dieta + 50 gr urda dulce (am gasit in Cora si mai diversific si eu) + o rosie G1:250gr capsuni P: salata (sal verde, rosie, castravete, ridiche, capa verde, 2 lingurite ulei masline) + 1 cuite ton apa + 2 wassa integral + 1 zuzu 0,1% G2: mar verde C: nu stiu, probabil o salata inainte de film, daca ajungem la film sau in alta parte daca nu ajungem -------------------- |
| Karin |
18-05-2007, 01:22 PM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 691 Inscris: 29-09-2006 Membrul Nr.: 137 Dispozitie: Ignorati-ma.... Sex: Feminin |
Imi place meniul tau si ma bucur ca ai inceput sa te obisnuiesti cu el! Singurul lucru cu care nu m-as putea obisnui e pestele ala zilnic!
Si bine ca mi-ai adus aminte: tre' sa merg in piata dupa capsuni! -------------------- ![]() |
| anaoi |
18-05-2007, 01:45 PM
|
|
pa pisicoaso...[pe luni. we placut
|
| Pisik |
18-05-2007, 04:55 PM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.357 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Am calcat stramb
am papat trei fasiute mici de prajitura la ziua unui coleg; am fost obosita si molesita toata ziua si f fomista si pur si simplu nu m-am putut abtine; ma mandesc insa ca m-am oprit pt ca la ce foame am as fi devorat un ecler, nu doar o fasie cat am gustat Nu am mustrari de constinta decat cand ma gandesc ca samb si duminica pap torturi si mancarici, dar sper sa nu se vada luni prea tare; o sa incerc sa pap putin. -------------------- |
| Karin |
18-05-2007, 05:16 PM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 691 Inscris: 29-09-2006 Membrul Nr.: 137 Dispozitie: Ignorati-ma.... Sex: Feminin |
Am calcat stramb am papat trei fasiute mici de prajitura la ziua unui coleg; am fost obosita si molesita toata ziua si f fomista si pur si simplu nu m-am putut abtine; ma mandesc insa ca m-am oprit pt ca la ce foame am as fi devorat un ecler, nu doar o fasie cat am gustat Nu am mustrari de constinta decat cand ma gandesc ca samb si duminica pap torturi si mancarici, dar sper sa nu se vada luni prea tare; o sa incerc sa pap putin. Eu zic ca poate tocmai abaterile astea dese (chiar daca sunt mici) au influenta asupra cantarului... Poate reusesti ca macar o saptamana sa nu dai iama in absolut nimic interzis si sa te tii de regim...Stiu ca e greu, iti impartasesc sentimentele... Oricum, mi-am propus ca in momentul in care ajung sub 60 de kg, sa imi fac o oala de ardei umpluti (pentru ca la aia salivez eu -------------------- ![]() |
| ina_ceva |
18-05-2007, 05:19 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Ai grija , pisik! Karin are dreptate, sigur se vor vedea la cantar micile abateri.
-------------------- |
| Pisik |
21-05-2007, 08:53 AM
|
|
Neatza!
Dupa un week-end plin de abateri f ingrasacioase, adica dulci si bune La 8,30 avem nutritionista, ma gandesc sa mai tin o sapt regimul asta, ca sa reduc efectele zilei de ieri. O sa va, ma sfatuiesc si cu ea. Meniul de sambata a continut seara branzeturi frantuzesti si 2 feluri de tort, iar ieri tiramisu, inghetata, prajitura cu visine Meniu partial azi: Md; 1 si 1/2 felie paine dieta prajita + 50gr branzica fagaras + 1 felie sunca + rosie G1: 250 gr capsuni P: salata (sal verde, rosie, castravete, ridiche, ceapa verde, ulei masline)+2 wassa integral + 1 cutie ton G2: mar Cina nu stiu; cred ca acasa iaurt si dupa nuritionista ceva in oras, de preferinta o salata Pupici -------------------- |
| anca veselie |
21-05-2007, 11:43 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.236 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
tiramisu
vezi ce zice si nutritionista -------------------- |
| amalia0701 |
22-05-2007, 09:05 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.852 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Ce a zis nutritionista?
-------------------- Obezitatea ucide si io nu fac nimic sa TRAIESC!
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wgUQhx3/] ![]() |
| Pisik |
22-05-2007, 09:18 AM
|
|
Ce a zis nutritionista? Am slabit 3 kg in 3 sapt, deci atat cat scrie la carte. Mie mi se pare putin, dar poate e mai bine asa. Mie nu mi-a schimbat meniul semnificativ. Am asa: MD: 1 felie paine secara + 50 gr branza (mozarella, cas, branza vaci, chiar si cascaval dietetic) + 50 gr sunca slaba sau muschi file + rosie, castravete G1: 250 gr fructe (chiar si banana) - doar un tip de fructe P:salata cu de toate si ulei masline + 100 gr branza (mozarella, cas, urda) + 1 felie paine secara G2: fructe (doar un tip, doar mar, grep, porto, nu capsuni, banana, spre deosebire de dimineata) C: salata ca la pranz + 150 gr pui + un iaurt 200 ml Si pe 13 iarasi consult. I-am zis ca mai calcam si stramb ca oameni suntem si a zis ca sa sarim peste cina 2-3 zile dupa abateri. Eu voi alege totusi sa pap iaurtul la cina ca nu pot fara nimic. Sper ca pana pe 13 sa mai dau jos trei si atunci o las mai moale... -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 29-08-2008 - 08:50 PM |