![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Nessie |
23-05-2007, 11:27 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.829 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Pisik, felicitari!
-------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| ina_ceva |
23-05-2007, 11:29 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Asa aveam de gand; noi de obicei mergem un grup mai mare de prieteni. Dar miercurea trecuta s-a discutat 5 ore despre filmul la care sa mergem si miercurea asta va fi cam tot asa, dar vom alege intre film si meci.
-------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Lacry |
23-05-2007, 11:58 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.383 Inscris: 9-08-2006 Membrul Nr.: 106 Dispozitie: trista Sex: Feminin |
Felicitari Pisik!
Hai, ca acum ma ambitionez si eu -------------------- |
| Pisik |
23-05-2007, 12:17 PM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.357 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Pisik, felicitari! Multuesc mult! Ai grija de tine, ca am citit ce program ai Felicitari Pisik! Hai, ca acum ma ambitionez si eu Daca te tii de treaba cum am vazut eu vei reusi! Sunt sigura de asta. Eu vreau pana pe 15 iulie sa ajung la 65 sau macar 67, sper sa reusesc Bafta Asa aveam de gand; noi de obicei mergem un grup mai mare de prieteni. Dar miercurea trecuta s-a discutat 5 ore despre filmul la care sa mergem si miercurea asta va fi cam tot asa, dar vom alege intre film si meci. Pai ia doar babuinul de aripa si mergeti si voi ca 2 porumbei, fara gasca, daca sunt asa nehotarati -------------------- |
| ina_ceva |
23-05-2007, 12:34 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Am hotarat pana la urma si ramane la film, doar ca nu mai mergem la Mall, ca noua ne place la Cinema Pro.
-------------------- |
| Nessie |
23-05-2007, 02:09 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.829 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Am hotarat pana la urma si ramane la film, doar ca nu mai mergem la Mall, ca noua ne place la Cinema Pro. -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| bubbles |
23-05-2007, 02:17 PM
|
![]() Crocodil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 7.394 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Hey Pisik
Mi`am cumparatsi salteluta pt aerobic si incerc sa fac cate 20 minute dupa exercitiile lui mary winsor de pe cd .. ea zice ca 20 min pe zi de 3 ori pe saptamana asigura un succes garantat -------------------- |
| ina_ceva |
23-05-2007, 02:36 PM
|
Am hotarat pana la urma si ramane la film, doar ca nu mai mergem la Mall, ca noua ne place la Cinema Pro. Nu au nachos. Au doar popcorn (meniuri cu diferite variante de suc); mars potzi sa-tzi cumperi daca tzi-e foame -------------------- |
| bubbles |
23-05-2007, 03:20 PM
|
![]() Crocodil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 7.394 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Pisik dar tu la ce dieta mai esti?
-------------------- |
| Pisik |
23-05-2007, 03:23 PM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.357 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Pisik dar tu la ce dieta mai esti? dieta mea de la nutritionist care e cam la fel doar ca la ranz pap branza, am voie si banana, etc. programul ala de 20 min il fac si eu dar nu am mai facut demuuult de tot -------------------- |
| bubbles |
23-05-2007, 03:25 PM
|
Eu am facut de 2 ori sapt asta
-------------------- |
| emu |
23-05-2007, 08:21 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.000 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 89 Dispozitie: minunat Sex: Feminin |
Asa aveam de gand; noi de obicei mergem un grup mai mare de prieteni. Dar miercurea trecuta s-a discutat 5 ore despre filmul la care sa mergem si miercurea asta va fi cam tot asa, dar vom alege intre film si meci. hehe sugestie: ia-o pe pisik si duceti-va numai voua doua, lasati-i pe indecisi la urma -------------------- |
| axe10 |
24-05-2007, 07:01 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Am hotarat pana la urma si ramane la film, doar ca nu mai mergem la Mall, ca noua ne place la Cinema Pro. E normal ca Gabi sa intrebe de prostii....sigur ca au...ca doar de aia e cinema.... Pisik, am venit aici sa te felicit ca nici nu stiu daca am apucat. La neuroni citesc cand apun in unele zile si pe urma postez kilometric si poate am omis. Eu zic ca pana la urma e super ok un kg pe saptamana...stii tu ca e mai bine sa slabesti incetisor. Spor in continuare! -------------------- ![]() |
| Pisik |
24-05-2007, 08:05 AM
|
|
Am hotarat pana la urma si ramane la film, doar ca nu mai mergem la Mall, ca noua ne place la Cinema Pro. E normal ca Gabi sa intrebe de prostii....sigur ca au...ca doar de aia e cinema.... Pisik, am venit aici sa te felicit ca nici nu stiu daca am apucat. La neuroni citesc cand apun in unele zile si pe urma postez kilometric si poate am omis. Eu zic ca pana la urma e super ok un kg pe saptamana...stii tu ca e mai bine sa slabesti incetisor. Spor in continuare! Multumesc mult Axe Acuma nu am mai slabit deloc, dar nu disper. Nu reusesc totusi sa ma obisnuiesc cu ideea de regim, ma simt ca o condamnata, poftesc la toate alea si mi se pare nedrept sa nu mananc, nu mai am filosofia de anul trecut cand ziceam ca nu o sa mai mananc niciodata dulciuri in cantitati industariale. Acum ma vad oricand devorand un caton de prajituri asezonat cu o cutie de inghetata Meniu azi: MD: ou teflon + 40 gr cascaval dietetic (cam sarat) + paine scandurica (aprox 1 felie jumate) +rosie, castravete G1:200 gr capsuni P: salata mare cu de toate si ulei de masline + 100 gr urda + 2 wassa intergral G2: mar C: probabil salata cu pui + iaurt sau doar iaurt -------------------- |
| axe10 |
24-05-2007, 08:08 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Cred ca toate suntem asa....nici eu nu zic ca nu poftesc....
-------------------- ![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 30-08-2008 - 06:37 AM |