left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Varsta! Are importanta ce varsta ai cand vrei sa slabesti?
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

99 Pagini V « < 23 24 25 26 27 > »   
Reply to this topicStart new topic
left > Jurnalul unei pisici alintate seperator Optiuni V right
Pisik
mesaj 25-05-2007, 10:51 PM
Mesaj #361

Taz

Grup: Membri
Raspunsuri: 3.342
Inscris: 31-07-2006
Membrul Nr.: 74
Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine
Sex: Feminin

Na ca ma prinde noaptea bantuind pe aici, in loc sa fac "incercari" vorba lui Axe blushing.gif
Doar ca sotul e frant si maine munceste sad.gif
Si plus ca ma mustra si contiinta rau ca am fost tare porc. Si maine iarasi sunt. La restaurant am mancat o slata, care insa avea un sos dulce si pui prajit (in ulei de masline dar totusi) si am gustat cateva lingurite sanatoase de cremee brulee. Apoi am facut o plimbare prin parc cu iubi. Problema e ca el saracul mi-a facut surpriza si a montat o etajere pe care il rugam de mult sa o monteze si ca sa nu fie goala mi-a luat o prajiturica cartof si a pus-o pe ea doh.gif Si evident ca porcu a mancat-o la 23,30 doh.gif blushing.gif blushing.gif blushing.gif
Ma simt vinovata pana la cer si inapoi dar inapoi nu mai pot sa o dau, asa ca trebuie sa mi-o asum. Avand in vedere ca maine seara iarasi basculam tort nu imi ramane de facut decat sa incerc sa fac sport maine, sa dansez la party cat pot si duminica sa incerc sa pap putin. Si sa speram ca dezastrul nu e asa de mare.
Gata, m-am spovedit! Oricum, imi iau adio de la modificari in urmatoarea saptamana la cantar, macar sa nu creasca dry.gif
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
May
mesaj 25-05-2007, 11:49 PM
Mesaj #362

Hiena

Raspunsuri: 4.719
Inscris: 1-08-2006
Din: Madrid
Membrul Nr.: 83
Dispozitie: just fine :)

Nu inteleg de ce, a merge la un party = dezastru in dieta dry.gif de parca te obliga cineva sa mananci, de parca iti baga cu forta in gura. Esti stapana pe propria persoana si esti singura responsabila pt ceea ce mananci. Daca nu te poti eschiva si totusi trebuie sa mananci ingrasacioase, alege cele mai bune variante si mananca f putin, inclusiv din tort, nu trebuie sa mananci o felie intreaga. Aaaaa, daca nu poti sa te opresti doar la 1/2 din felie, atunci e vina ta, nu te poti controla, dar in cazul asta nu ai dreptul sa te plangi ca saracul cantar nu se misca. Mai bine incearca tu sa nu te mai invinovatesti, ci sa gandesti pozitiv si sa iti exersezi autocontrolul, iar daca mananci ceva, fa-o constient, fara regrete. Iti doresc sa te regasesti, sa fii din nou propria-ti stapana, nu mancarea floare.gif hug.gif pupic.gif

--------------------
Imagine

Nothing tastes as good as thin feels!

Imagine
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

amalia0701
mesaj 26-05-2007, 07:09 AM
Mesaj #363

Taz

Raspunsuri: 3.821
Inscris: 31-05-2006
Membrul Nr.: 13

Pisik eu te inteleg, caci si io am probleme la chef.
Sunt tare pofticioasa, tentatiile sunt mari si daca apuc sa gust, atunci mananc tot din farfurie.
Io deseara merg la o nunta, asa ca azi incerc sa mananc cat mai putzin, sa maresc distantza dinte mese si sa mananc mai putzin, ca per total azi , la noapte si maine sa nu depasesc 3000 de calorii.
O sa dansez cat de mult sa consum caloriile )).gif
Numai cand ma gandesc la 6 feluri de mancare la nunta, adica gustare rece, calda, 2 feluri de friptura, inghetzata si tort imi vine sa stau acasa )).gif , asta fara sa mai pun bauturile, oricum o sa beau doar apa plata.
Oare de ce om face noi romanii atata abuz de mancare?
Io cred ca un meniu cu gustare, friptura si tort era destul pentru nunta, dar asta e doar parerea mea.
Iti doresc sa fii cat mai cuminte la petrecere pupic.gif

--------------------
Obezitatea ucide si io nu fac nimic sa TRAIESC!

[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wgUQhx3/]
Imagine
+Quote Post
Pisik
mesaj 26-05-2007, 10:33 AM
Mesaj #364

Taz

CITAT(Maybeline @ 26-05-2007, 12:49 AM) *

Nu inteleg de ce, a merge la un party = dezastru in dieta dry.gif de parca te obliga cineva sa mananci, de parca iti baga cu forta in gura. Esti stapana pe propria persoana si esti singura responsabila pt ceea ce mananci. Daca nu te poti eschiva si totusi trebuie sa mananci ingrasacioase, alege cele mai bune variante si mananca f putin, inclusiv din tort, nu trebuie sa mananci o felie intreaga. Aaaaa, daca nu poti sa te opresti doar la 1/2 din felie, atunci e vina ta, nu te poti controla, dar in cazul asta nu ai dreptul sa te plangi ca saracul cantar nu se misca. Mai bine incearca tu sa nu te mai invinovatesti, ci sa gandesti pozitiv si sa iti exersezi autocontrolul, iar daca mananci ceva, fa-o constient, fara regrete. Iti doresc sa te regasesti, sa fii din nou propria-ti stapana, nu mancarea floare.gif hug.gif pupic.gif

May, nu imi baga nimeni pe gat, e adevarat, dar uneori chiar nu te poti eschiva. Si, in plus, petrecerile si vizitele sunt singurele momente in care, im principiu, ma abat. Si o fac constient si controlat. Doar prajitura de aseara a fost ceva neprevazut si de aia m-am simtit vinovata. Dar azi pap cuminte, diseara putin garatar si un pic de tort si de maine cumintica. Oricum, am facut progrese, dupa prajitura nu am descjis frigiderul sa mai basculez vreo 2 ciocolati, ca "oricum am dat-o in bara"; poate pt voi nu e mare lucru, dar pt mine, la cum stiu ca faceam, e o mare diferenta.
Stiu ca in ultimele zile am luat-o razna putin de la regimul nutritionistei, dar gata, ma repun pe linia de plutire.

Amalia, petrecere frumoasa la nunta. Eu de regula la nunta din aperitive aleg sunca, cascaval, legumele, fara paine si fara chestiile grasimoase, gen icre, creme f grase, etc., apoi pestele il pap fara cartofi si daca e pane ii indepartez crusta; la friptura pap doar carnita de pui (daca este) cu salata, fara porc si cartofi, iar la dulce nu zic, ca acolo ling farfuria, sa nu zica mirii ca nu am apreciat efortul blum.gif
Dar lasa, bagi o sarba rapida si un meneito si ai rezolvat-o pupic.gif

+Quote Post
bubbles
mesaj 26-05-2007, 10:46 AM
Mesaj #365

Crocodil

Raspunsuri: 7.356
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 92
Dispozitie: fatty :D

Hey pisik yahoo.gif .Am ajuns si eu acasa .. cu rusii pe cap si cu 64.5 kg desi joi aveam 63 dar fara rusi sorry.gif .
Am facut in fiecrae zi pilates iar miercuri si joi am facut si dim si seara grin.gif .
Ehh astept sa treaca rusii sa vad poate apare vreo schimbare grin.gif .
Am vazut ca ai 69 kg la ticker..nu mai ai mult si ajungi la 65kg wink1.gif cat mine...numai eu stationez si mai si semnalizez lol.gif .Oricum nu schimb ticker`ul ca sa ma ambitionez sa tin bine in continuare blum.gif

--------------------
Am plecat de la 76 kg ... :) si astept pragul psihologic 59kg
Imagine
Imagine
Start calorii 28.07.2008
+Quote Post
Pisik
mesaj 26-05-2007, 10:48 AM
Mesaj #366

Taz

CITAT(bubbles @ 26-05-2007, 11:46 AM) *

Hey pisik yahoo.gif .Am ajuns si eu acasa .. cu rusii pe cap si cu 64.5 kg desi joi aveam 63 dar fara rusi sorry.gif .
Am facut in fiecrae zi pilates iar miercuri si joi am facut si dim si seara grin.gif .
Ehh astept sa treaca rusii sa vad poate apare vreo schimbare grin.gif .
Am vazut ca ai 69 kg la ticker..nu mai ai mult si ajungi la 65kg wink1.gif cat mine...numai eu stationez si mai si semnalizez lol.gif .Oricum nu schimb ticker`ul ca sa ma ambitionez sa tin bine in continuare blum.gif

hello!
E, cantarul meu oscileaza 69-70 dar am pus si eu asa de incurajare )).gif
Tu nu te mai stresa ca arati f bine, stii parerea mea wink1.gif
Cum stai cu pregatirilede nunta?
+Quote Post
bubbles
mesaj 26-05-2007, 10:50 AM
Mesaj #367

Crocodil

Ufff cum sa stam..deja incepe stress`ul .. numai cand ma candesc imi vine sa plang lol.gif ca nu voi mai fi dnra lui mama sorry.gif .Tb sa preg si invitatiile de acum iar dupa ce termin sesiunea pe 15 iulie..ma duc la mama la Craiova 2 saptamani sa`mi iau tinutele yahoo.gif .Abia astept.Doar ca tb sa mai dau un pic jos pana atunci lol.gif .Oricum am niste emotii ca daca ma gandesc o zi intreaba .. nu pot manca nimic toata ziua lol.gif .Sper ca ai inteles grin.gif

--------------------
Imagine
Imagine
Start calorii 28.07.2008
+Quote Post
May
mesaj 26-05-2007, 02:31 PM
Mesaj #368

Hiena

Raspunsuri: 4.719
Inscris: 1-08-2006
Din: Madrid
Membrul Nr.: 83
Dispozitie: just fine :)

Buei, hai ca am scris prea cu patima aseara si recitind mi-am dat seama ca nu m-am explicat bine. Nu e vorba ca mananci sau nu, e vorba ca te dai de ceasul mortii inainte sa o faci, ca deja stii ca o sa ``basculezi tort`` cand inca nu esti cu el in fata. De ce gandesti negativ? Gandeste-te asa: diseara o sa mananc cat de putin tort pot si daca totusi o sa mananc toata felia, asta e. pupic.gif Si sa stii ca e lucru mare ca dupa praji de aseara nu ai mancat si altceva ``ca tot ai dat-o in bara``, e o dovada de vointza cheer.gif

--------------------
Imagine

Nothing tastes as good as thin feels!

Imagine
+Quote Post
Pisik
mesaj 26-05-2007, 03:21 PM
Mesaj #369

Taz

CITAT(Maybeline @ 26-05-2007, 03:31 PM) *

Buei, hai ca am scris prea cu patima aseara si recitind mi-am dat seama ca nu m-am explicat bine. Nu e vorba ca mananci sau nu, e vorba ca te dai de ceasul mortii inainte sa o faci, ca deja stii ca o sa ``basculezi tort`` cand inca nu esti cu el in fata. De ce gandesti negativ? Gandeste-te asa: diseara o sa mananc cat de putin tort pot si daca totusi o sa mananc toata felia, asta e. pupic.gif Si sa stii ca e lucru mare ca dupa praji de aseara nu ai mancat si altceva ``ca tot ai dat-o in bara``, e o dovada de vointza cheer.gif

E, si mie mi s-a parut un pic cam dur mesajul tau, dar mi-am dat seama ca ai facut-o fara intentie. Eu nu sunt suparacioasa pupic.gif
O sa incerc sa nu ma mai dau de ceasul mortii, de fapt f vinovata nu ma simt, am devenit cam nesimtita cu dieta fata de anl trecut, adica daca poftesc pap, ca doar nu e nimeni cu biciu in urma mea, esential e ca am renuntat in mare masura la obiceiurile daunatoare si nu mai rad cel putin 2 prajituri + 1 ciocolata pe zi blink.gif

O sa pun si meniurile, nu de alta dar sa ma vad si cand sunt cuminte si cand nu

Meniu ieri:

MD: 1 si 1/2 felie paine + 50 gr fagaras + 2 felii sunca pui + rosie, castravete
G1: mar
P: salata cu de toate, ulei de masline + 2 wassa integral + 100 gr mozarella
G2: un bastonas de cascaval + castravete
C: salata cu salata verde, ceva morcov si telina (cateva fire), un sos dulceag si cam grasut si pui prajit in ulei de masline; cateva guri cremee brulle si inghetata de vanilie cu mar
la 23;30 - o prajitura cartof doh.gif

Meniu azi:

MD: 1 felie paine integrala + 1 feliuta transparenta sunca de pui + 25 gr fagaras + rosie, castravete
G1: caspuni 250 gr
P: un castron salata cu de toate, 1 si 1/2 lingurita ulei masline + 2 wassa integral + 175 ml zuzu 0,1%
G2: probabil mar
C: scriu maine in fctie de ce pap la party
+Quote Post
axe10
mesaj 26-05-2007, 04:39 PM
Mesaj #370

Taz

Raspunsuri: 3.764
Inscris: 7-12-2006
Din: Bucharest
Membrul Nr.: 190
Dispozitie: acra

Si eu sunt pofticioasa, asa ca inteleg pofticiosii....ma bucur sa aud ca sotul nu prea da pe alaturi....tu esti ok dar el are de unde si un scop pt care trebuie sa dea jos!...tine-te tare si pt el....

--------------------
Imagine
+Quote Post
anca veselie
mesaj 27-05-2007, 09:43 AM
Mesaj #371

Lama

Raspunsuri: 5.226
Membrul Nr.: 95
Dispozitie: PLINA DE VIATZA!

pisi oricum te-ai cumintit foarte tare! este imposibil sa nu mai avem cate-o abatere din cand in cand, oameni suntem pupic.gif ideea e sa o facem cu masura. si eu am scapat ieri in 2 dots si 2 patratele de cioco neagra blushing.gif se mai intampla.

--------------------
Imagine Imagine[ Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine

start ww: 8 ian 2007/ start SB: 26 febr. 2007/ start disociat YIN YANG 19 martie 2007
restat ww: 21 mai/ mancat sanatos cu mici abateri: 9 iulie de fapt... mai mari abateri :))
inceput dieta nutritionist: 14 ian. '08

[url=http://www.TickerFactory.com/exercise/waeW1NX/]
Imagine
[/url]
+Quote Post
bubbles
mesaj 27-05-2007, 02:17 PM
Mesaj #372

Crocodil

hey pisikule yahoo.gif .Ce faci?Pe unde umblii?E normal sa mai pacatuiesti din cand in cand grin.gif ca doar nu esti de fier wink1.gif .Pe mine ma vede babu cand e acasa ca mai dau semne sa iau cate ceva in gura seara si iar imi zice "Nu stii ca nu ai voie sa mananci seara? " blink.gif Pe de`o parte e bun ca imi face bine ca are grija de mine wink1.gif .Ieri s`a ametit bine la garatr si atat am ras de el lol.gif lol.gif .Vorbea numai de`ale lui si vb singur.La un mom dat m`a luat ins pinare si face la mine ca ce ai slabit lol.gif lol.gif .Inainte nu ma putea lua numai pe un umar lol.gif .Am ras cu lacrimi .Azi am facut Pillates`u ca sa recuperez ce am mancat ieri si aseara mi`am facut si kilo - kick`ul si mi`a aratat cantarul 63.9 kg yahoo.gif .Poate`si revine blink.gif .
Scz ca te`am batut pleasantry.gif atat la cap .. pupici multi si astept meniul pokey.gif

--------------------
Imagine
Imagine
Start calorii 28.07.2008
+Quote Post
Pisik
mesaj 28-05-2007, 08:34 AM
Mesaj #373

Taz

Hello hello!

Bubbles, stiu ca toti avem scapari, la mine au fost cam maricele in ultimele zile, dar sper sa imi revin, mai ales ca vin perioade grele, cu ziua sotului si aniversarea de 5 ani de relatie, asa ca pana atunci trebuie sa fiu cumintica ca sa imi permit sa ma rasfat )).gif
Sambata la party nu am fost cuminte, am papat saratele, alune si tort blushing.gif , ieri am fost relativ ok, doar am ciugulit 2 alune, am pus pe limba unpic de cioco, crusta de la pantenone, asa, de`pofta si am baut un paharde socata, ca nu mai bausem din copilarie )).gif In rest am papat regulamentar.
Iar de astazi iarasi pe cai.

Meniu:
MD: 1 felie paine dieta + 50 gr branza vaci + 50gr sunca curcan + rosie, castravete
G1: 250 gr capsuni
P: salata (sal verde, rosie, castravete, ceapa verde, ridiche), ulei de masline, 150 gr pui + 1 felie paine dieta
G2: mar
C: iaurt zuzu 0,1%

Sper sa reusesc cateva zile sa pap doar iaurt la cina, sa diminuez abaterile, sper sa reusesc.

Pup fetele pupic.gif
+Quote Post
anca veselie
mesaj 28-05-2007, 02:52 PM
Mesaj #374

Lama

Raspunsuri: 5.226
Membrul Nr.: 95
Dispozitie: PLINA DE VIATZA!

incearca pisikule pupic.gif ce pofta de socata mi-ai facut!

--------------------
Imagine Imagine[ Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine

start ww: 8 ian 2007/ start SB: 26 febr. 2007/ start disociat YIN YANG 19 martie 2007
restat ww: 21 mai/ mancat sanatos cu mici abateri: 9 iulie de fapt... mai mari abateri :))
inceput dieta nutritionist: 14 ian. '08

[url=http://www.TickerFactory.com/exercise/waeW1NX/]
Imagine
[/url]
+Quote Post
Pisik
mesaj 28-05-2007, 04:23 PM
Mesaj #375

Taz

M-am mai ambitionat putin ca am vorbit cu cineva care tot la tipa asta merge, are deja peste 2 luni si a slabit vreo 10 kg. Bine, face si stimulare si nu a mai tinut regimuri, deci merge mai bine ca la mine. Dar, desi foamea este imensa (nu stiu ce am, efectiv as devora tot) incerc sa ma tin, vreau sa vad odata 67 pe cantar, de 65 nu mai zic ca deja visez...dar mai important este ca vreau sa ma simt bine in haine
+Quote Post

99 Pagini V « < 23 24 25 26 27 > » 
Reply to this topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 22-08-2008 - 12:33 AM