![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Pisik |
25-05-2007, 10:51 PM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.342 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Na ca ma prinde noaptea bantuind pe aici, in loc sa fac "incercari" vorba lui Axe
Doar ca sotul e frant si maine munceste Si plus ca ma mustra si contiinta rau ca am fost tare porc. Si maine iarasi sunt. La restaurant am mancat o slata, care insa avea un sos dulce si pui prajit (in ulei de masline dar totusi) si am gustat cateva lingurite sanatoase de cremee brulee. Apoi am facut o plimbare prin parc cu iubi. Problema e ca el saracul mi-a facut surpriza si a montat o etajere pe care il rugam de mult sa o monteze si ca sa nu fie goala mi-a luat o prajiturica cartof si a pus-o pe ea Ma simt vinovata pana la cer si inapoi dar inapoi nu mai pot sa o dau, asa ca trebuie sa mi-o asum. Avand in vedere ca maine seara iarasi basculam tort nu imi ramane de facut decat sa incerc sa fac sport maine, sa dansez la party cat pot si duminica sa incerc sa pap putin. Si sa speram ca dezastrul nu e asa de mare. Gata, m-am spovedit! Oricum, imi iau adio de la modificari in urmatoarea saptamana la cantar, macar sa nu creasca |
| May |
25-05-2007, 11:49 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.719 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Nu inteleg de ce, a merge la un party = dezastru in dieta
-------------------- ![]() Nothing tastes as good as thin feels! ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| amalia0701 |
26-05-2007, 07:09 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.821 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Pisik eu te inteleg, caci si io am probleme la chef.
Sunt tare pofticioasa, tentatiile sunt mari si daca apuc sa gust, atunci mananc tot din farfurie. Io deseara merg la o nunta, asa ca azi incerc sa mananc cat mai putzin, sa maresc distantza dinte mese si sa mananc mai putzin, ca per total azi , la noapte si maine sa nu depasesc 3000 de calorii. O sa dansez cat de mult sa consum caloriile Numai cand ma gandesc la 6 feluri de mancare la nunta, adica gustare rece, calda, 2 feluri de friptura, inghetzata si tort imi vine sa stau acasa Oare de ce om face noi romanii atata abuz de mancare? Io cred ca un meniu cu gustare, friptura si tort era destul pentru nunta, dar asta e doar parerea mea. Iti doresc sa fii cat mai cuminte la petrecere -------------------- Obezitatea ucide si io nu fac nimic sa TRAIESC!
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wgUQhx3/] ![]() |
| Pisik |
26-05-2007, 10:33 AM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.342 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Nu inteleg de ce, a merge la un party = dezastru in dieta May, nu imi baga nimeni pe gat, e adevarat, dar uneori chiar nu te poti eschiva. Si, in plus, petrecerile si vizitele sunt singurele momente in care, im principiu, ma abat. Si o fac constient si controlat. Doar prajitura de aseara a fost ceva neprevazut si de aia m-am simtit vinovata. Dar azi pap cuminte, diseara putin garatar si un pic de tort si de maine cumintica. Oricum, am facut progrese, dupa prajitura nu am descjis frigiderul sa mai basculez vreo 2 ciocolati, ca "oricum am dat-o in bara"; poate pt voi nu e mare lucru, dar pt mine, la cum stiu ca faceam, e o mare diferenta. Stiu ca in ultimele zile am luat-o razna putin de la regimul nutritionistei, dar gata, ma repun pe linia de plutire. Amalia, petrecere frumoasa la nunta. Eu de regula la nunta din aperitive aleg sunca, cascaval, legumele, fara paine si fara chestiile grasimoase, gen icre, creme f grase, etc., apoi pestele il pap fara cartofi si daca e pane ii indepartez crusta; la friptura pap doar carnita de pui (daca este) cu salata, fara porc si cartofi, iar la dulce nu zic, ca acolo ling farfuria, sa nu zica mirii ca nu am apreciat efortul Dar lasa, bagi o sarba rapida si un meneito si ai rezolvat-o |
| bubbles |
26-05-2007, 10:46 AM
|
![]() Crocodil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 7.356 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Hey pisik
Am facut in fiecrae zi pilates iar miercuri si joi am facut si dim si seara Ehh astept sa treaca rusii sa vad poate apare vreo schimbare Am vazut ca ai 69 kg la ticker..nu mai ai mult si ajungi la 65kg -------------------- |
| Pisik |
26-05-2007, 10:48 AM
|
|
Hey pisik Am facut in fiecrae zi pilates iar miercuri si joi am facut si dim si seara Ehh astept sa treaca rusii sa vad poate apare vreo schimbare Am vazut ca ai 69 kg la ticker..nu mai ai mult si ajungi la 65kg hello! E, cantarul meu oscileaza 69-70 dar am pus si eu asa de incurajare Tu nu te mai stresa ca arati f bine, stii parerea mea Cum stai cu pregatirilede nunta? |
| bubbles |
26-05-2007, 10:50 AM
|
![]() Crocodil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 7.356 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Ufff cum sa stam..deja incepe stress`ul .. numai cand ma candesc imi vine sa plang
-------------------- |
| May |
26-05-2007, 02:31 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.719 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Buei, hai ca am scris prea cu patima aseara si recitind mi-am dat seama ca nu m-am explicat bine. Nu e vorba ca mananci sau nu, e vorba ca te dai de ceasul mortii inainte sa o faci, ca deja stii ca o sa ``basculezi tort`` cand inca nu esti cu el in fata. De ce gandesti negativ? Gandeste-te asa: diseara o sa mananc cat de putin tort pot si daca totusi o sa mananc toata felia, asta e.
-------------------- ![]() Nothing tastes as good as thin feels! ![]() |
| Pisik |
26-05-2007, 03:21 PM
|
|
Buei, hai ca am scris prea cu patima aseara si recitind mi-am dat seama ca nu m-am explicat bine. Nu e vorba ca mananci sau nu, e vorba ca te dai de ceasul mortii inainte sa o faci, ca deja stii ca o sa ``basculezi tort`` cand inca nu esti cu el in fata. De ce gandesti negativ? Gandeste-te asa: diseara o sa mananc cat de putin tort pot si daca totusi o sa mananc toata felia, asta e. E, si mie mi s-a parut un pic cam dur mesajul tau, dar mi-am dat seama ca ai facut-o fara intentie. Eu nu sunt suparacioasa O sa incerc sa nu ma mai dau de ceasul mortii, de fapt f vinovata nu ma simt, am devenit cam nesimtita cu dieta fata de anl trecut, adica daca poftesc pap, ca doar nu e nimeni cu biciu in urma mea, esential e ca am renuntat in mare masura la obiceiurile daunatoare si nu mai rad cel putin 2 prajituri + 1 ciocolata pe zi O sa pun si meniurile, nu de alta dar sa ma vad si cand sunt cuminte si cand nu Meniu ieri: MD: 1 si 1/2 felie paine + 50 gr fagaras + 2 felii sunca pui + rosie, castravete G1: mar P: salata cu de toate, ulei de masline + 2 wassa integral + 100 gr mozarella G2: un bastonas de cascaval + castravete C: salata cu salata verde, ceva morcov si telina (cateva fire), un sos dulceag si cam grasut si pui prajit in ulei de masline; cateva guri cremee brulle si inghetata de vanilie cu mar la 23;30 - o prajitura cartof Meniu azi: MD: 1 felie paine integrala + 1 feliuta transparenta sunca de pui + 25 gr fagaras + rosie, castravete G1: caspuni 250 gr P: un castron salata cu de toate, 1 si 1/2 lingurita ulei masline + 2 wassa integral + 175 ml zuzu 0,1% G2: probabil mar C: scriu maine in fctie de ce pap la party |
| axe10 |
26-05-2007, 04:39 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Si eu sunt pofticioasa, asa ca inteleg pofticiosii....ma bucur sa aud ca sotul nu prea da pe alaturi....tu esti ok dar el are de unde si un scop pt care trebuie sa dea jos!...tine-te tare si pt el....
-------------------- ![]() |
| anca veselie |
27-05-2007, 09:43 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.226 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
pisi oricum te-ai cumintit foarte tare! este imposibil sa nu mai avem cate-o abatere din cand in cand, oameni suntem
-------------------- |
| bubbles |
27-05-2007, 02:17 PM
|
hey pisikule
Scz ca te`am batut -------------------- |
| Pisik |
28-05-2007, 08:34 AM
|
|
Hello hello!
Bubbles, stiu ca toti avem scapari, la mine au fost cam maricele in ultimele zile, dar sper sa imi revin, mai ales ca vin perioade grele, cu ziua sotului si aniversarea de 5 ani de relatie, asa ca pana atunci trebuie sa fiu cumintica ca sa imi permit sa ma rasfat Sambata la party nu am fost cuminte, am papat saratele, alune si tort Iar de astazi iarasi pe cai. Meniu: MD: 1 felie paine dieta + 50 gr branza vaci + 50gr sunca curcan + rosie, castravete G1: 250 gr capsuni P: salata (sal verde, rosie, castravete, ceapa verde, ridiche), ulei de masline, 150 gr pui + 1 felie paine dieta G2: mar C: iaurt zuzu 0,1% Sper sa reusesc cateva zile sa pap doar iaurt la cina, sa diminuez abaterile, sper sa reusesc. Pup fetele |
| anca veselie |
28-05-2007, 02:52 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.226 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
incearca pisikule
-------------------- |
| Pisik |
28-05-2007, 04:23 PM
|
|
M-am mai ambitionat putin ca am vorbit cu cineva care tot la tipa asta merge, are deja peste 2 luni si a slabit vreo 10 kg. Bine, face si stimulare si nu a mai tinut regimuri, deci merge mai bine ca la mine. Dar, desi foamea este imensa (nu stiu ce am, efectiv as devora tot) incerc sa ma tin, vreau sa vad odata 67 pe cantar, de 65 nu mai zic ca deja visez...dar mai important este ca vreau sa ma simt bine in haine
|
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 22-08-2008 - 12:33 AM |