![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| bubbles |
30-05-2007, 05:14 PM
|
![]() Crocodil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 7.463 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Multumesc mult
-------------------- |
| dany |
31-05-2007, 08:43 AM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.737 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Buna dimineata , Pisi !
Am o intrebare la tine : in Egipt v-au trebuit papuci speciali de mers pe plaja si in apa ???? Cica in apa ar fii pietre , etc si te poti rani si de aceea se recomanda purtarea papucilor . Unde ati fost voi , am uitat ? In Makadi Bay sau in Hurghada ? -------------------- ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Pisik |
31-05-2007, 08:51 AM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.380 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Buna dimineata , Pisi ! Am o intrebare la tine : in Egipt v-au trebuit papuci speciali de mers pe plaja si in apa ???? Cica in apa ar fii pietre , etc si te poti rani si de aceea se recomanda purtarea papucilor . Unde ati fost voi , am uitat ? In Makadi Bay sau in Hurghada ? Pup Dany dulcica! Noi am fost in Hurgada. Nu ne-am luat papuci din aia; bine, noi la hotel aveam laguna, nu erau asa multe pietre, adica nu ma- deranjat chestia asta si era si nisip; oricum, e mai bine sa ai, preventiv; noi mergem in croatia si la fel am auzit, asa ca pt siguranta o sa luam papuci, chit ca nu ii purtam -------------------- |
| dany |
31-05-2007, 08:56 AM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.737 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Mersi !!!
Deci azi fug sa cumpar papuci ( sunt la oferta la un magazin de aici - costa doar 4 € ) . Noi mergem in Makadi Bay . Eu voi intra mai des in mare asa ca , probabil , ii voi purta . Nu prea sunt adepta piscinelor daca am marea langa mine . -------------------- ![]() |
| Pisik |
31-05-2007, 08:58 AM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.380 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Ieri am fost fetita rea rea rea si merit bataita mult multa de tot
Deci, la meniul frumos de dimineata si pranz se adauga ora 18:00 - un iaurt zuzu 0,1% tot pe atunci - 2 chokotoff 20:00 - un frapucino caramel light de la strabucks (light, Axe, inseamna ca nu are frisca si cred ca este facut cu lapte low fat; oricum, faptul ca nu are frisca zic eu ca conteaza destul de mult, ractic e gheata, cu cafea si zahar, plus ceva sos caramel la suprafata) 22:00 - o chestie dulce, facuta cica din miere si caise (specialitate turceasa), un bulgaras Astazi sper sa fiu cuminte, desi duc golul ala din stomac cu mine permanent, nu stiu ce naiba se intampla: ma trezesc cu el. ma culc cu el, nu conteaza daca mananc, el persista Meniu azi: MD: 2 wassa integral + 50 gr branza vaci + 50 gr sunca pui + rosie, castravete G1: mar P: salata (sal verde, 1 rosie, 1 castravete mic, ceapa verde) + 2 lingurite ulei masline + 100 gr cas + 2 wassa integral G2: mar C: 100 gr pui la gratar, 1 iaurt Brenac 0,1% (le-am luat cu mine la pachetel); sper sa le pot manca si sa ma tin de meniu. Ma enerveaza ca stagnez la acest 69,5 + variabil de nu stiu cand. tare greu merge de data asta, si cantarul si vointa si rezistenta organismului -------------------- |
| ina_ceva |
31-05-2007, 09:07 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Lasa ziua de ieri, important e sa te abtii astazi
O data cu varsta organismului ii este din ce in ce mai greu sa slabeasca, asa ca tre sa ai rabdare mai multa. -------------------- |
| axe10 |
31-05-2007, 09:10 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
20:00 - un frapucino caramel light de la strabucks (light, Axe, inseamna ca nu are frisca si cred ca este facut cu lapte low fat; oricum, faptul ca nu are frisca zic eu ca conteaza destul de mult, ractic e gheata, cu cafea si zahar, plus ceva sos caramel la suprafata) Te-ai gandit ca o sa citesc si te trag de urechi?.... Ne vedem deseara la concert?...tribuna a doua eu...tu? -------------------- ![]() |
| Pisik |
31-05-2007, 09:14 AM
|
|
20:00 - un frapucino caramel light de la strabucks (light, Axe, inseamna ca nu are frisca si cred ca este facut cu lapte low fat; oricum, faptul ca nu are frisca zic eu ca conteaza destul de mult, ractic e gheata, cu cafea si zahar, plus ceva sos caramel la suprafata) Te-ai gandit ca o sa citesc si te trag de urechi?.... Ne vedem deseara la concert?...tribuna a doua eu...tu? eu am tribuna 1 parca -------------------- |
| axe10 |
31-05-2007, 10:52 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Am inteles...atunci e cu putine puncte...numai din ala o sa beau...
-------------------- ![]() |
| bubbles |
01-06-2007, 07:00 PM
|
![]() Crocodil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 7.463 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Hey Pisik !!
-------------------- |
| axe10 |
02-06-2007, 01:21 PM
|
Pisi..ce faci?....esti in pauza?
-------------------- ![]() |
| bubbles |
02-06-2007, 04:22 PM
|
CRed ca e plecata pe undeva
Acest mesaj a fost editat de bubbles: 02-06-2007, 04:24 PM -------------------- |
| ina_ceva |
02-06-2007, 07:06 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Pisicutza, cum a fost la concert?
-------------------- |
| bubbles |
02-06-2007, 07:32 PM
|
Ieri am fost fetita rea rea rea si merit bataita mult multa de tot Deci, la meniul frumos de dimineata si pranz se adauga ora 18:00 - un iaurt zuzu 0,1% tot pe atunci - 2 chokotoff 20:00 - un frapucino caramel light de la strabucks (light, Axe, inseamna ca nu are frisca si cred ca este facut cu lapte low fat; oricum, faptul ca nu are frisca zic eu ca conteaza destul de mult, ractic e gheata, cu cafea si zahar, plus ceva sos caramel la suprafata) 22:00 - o chestie dulce, facuta cica din miere si caise (specialitate turceasa), un bulgaras Astazi sper sa fiu cuminte, desi duc golul ala din stomac cu mine permanent, nu stiu ce naiba se intampla: ma trezesc cu el. ma culc cu el, nu conteaza daca mananc, el persista Meniu azi: MD: 2 wassa integral + 50 gr branza vaci + 50 gr sunca pui + rosie, castravete G1: mar P: salata (sal verde, 1 rosie, 1 castravete mic, ceapa verde) + 2 lingurite ulei masline + 100 gr cas + 2 wassa integral G2: mar C: 100 gr pui la gratar, 1 iaurt Brenac 0,1% (le-am luat cu mine la pachetel); sper sa le pot manca si sa ma tin de meniu. Ma enerveaza ca stagnez la acest 69,5 + variabil de nu stiu cand. tare greu merge de data asta, si cantarul si vointa si rezistenta organismului Hehe .. ma ofer eu sa Acest mesaj a fost editat de bubbles: 02-06-2007, 07:32 PM -------------------- |
| Pisik |
04-06-2007, 08:29 AM
|
|
Va pup fetelor!
Bubbles, felicitari! Eu merit bataie multa, cred ca am pus 2 kile inapoi pe mine, ca de dat jos nu e vorba, am mancat dulciuri de am spart la greu Incerc sa ma cumintesc ca ma pedepsete stomaucl, ma doar de nu mai pot acuma. Si sunt si tare tuflita, cred ca am prins o mica insolatie... Dar imi revin eu So, stati cu ochii pe mine sa fiu cat de cat cuminte in saptamana asta plina de evenimente Va pup si poate diseara pun si meniu -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 7-09-2008 - 07:04 AM |