left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Ce este in mintea unui barbat?
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

158 Pagini V « < 27 28 29 30 31 > »   
Reply to this topicStart new topic
left > Jurnalul unei pisici alintate seperator Optiuni V right
axe10
mesaj 04-06-2007, 09:47 AM
Mesaj #421

Taz

Grup: Membri
Raspunsuri: 3.764
Inscris: 7-12-2006
Din: Bucharest
Membrul Nr.: 190
Dispozitie: acra
Sex: Feminin

CITAT(Pisik @ 04-06-2007, 09:29 AM) *

Va pup fetelor!

Bubbles, felicitari!
Eu merit bataie multa, cred ca am pus 2 kile inapoi pe mine, ca de dat jos nu e vorba, am mancat dulciuri de am spart la greu sorry.gif
Incerc sa ma cumintesc ca ma pedepsete stomaucl, ma doar de nu mai pot acuma. Si sunt si tare tuflita, cred ca am prins o mica insolatie...
Dar imi revin eu

So, stati cu ochii pe mine sa fiu cat de cat cuminte in saptamana asta plina de evenimente doh.gif

Va pup si poate diseara pun si meniu dry.gif

Te-ai intrebat de ce ai bagat atatea dulciuri?...iti zic eu cum fac:am slabit....am constatat ca am slabit cu ceva abateri, mai ales cu dulce...si atunci zic ca mai merge un dulce....eu la mare scap la inghetata mai ales....ca mancare nu ma omor!
Mergi la ginecolog saptamana asta?...succes...
O saptamana minunata...si ia o aspirina ceva pt durerea de cap...daca crezi ca a fost un pic de insolatie....stomacul e dat peste cap de la mancarea de care s-a dezobisnuit saracul...

give_rose.gif pupic.gif

--------------------
Imagine
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Pisik
mesaj 04-06-2007, 10:45 AM
Mesaj #422

Taz

Raspunsuri: 3.513
Inscris: 31-07-2006
Membrul Nr.: 74
Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine

CITAT(axe10 @ 04-06-2007, 10:47 AM) *

CITAT(Pisik @ 04-06-2007, 09:29 AM) *

Va pup fetelor!

Bubbles, felicitari!
Eu merit bataie multa, cred ca am pus 2 kile inapoi pe mine, ca de dat jos nu e vorba, am mancat dulciuri de am spart la greu sorry.gif
Incerc sa ma cumintesc ca ma pedepsete stomaucl, ma doar de nu mai pot acuma. Si sunt si tare tuflita, cred ca am prins o mica insolatie...
Dar imi revin eu

So, stati cu ochii pe mine sa fiu cat de cat cuminte in saptamana asta plina de evenimente doh.gif

Va pup si poate diseara pun si meniu dry.gif

Te-ai intrebat de ce ai bagat atatea dulciuri?...iti zic eu cum fac:am slabit....am constatat ca am slabit cu ceva abateri, mai ales cu dulce...si atunci zic ca mai merge un dulce....eu la mare scap la inghetata mai ales....ca mancare nu ma omor!
Mergi la ginecolog saptamana asta?...succes...
O saptamana minunata...si ia o aspirina ceva pt durerea de cap...daca crezi ca a fost un pic de insolatie....stomacul e dat peste cap de la mancarea de care s-a dezobisnuit saracul...

give_rose.gif pupic.gif

da, eu am scapat la inghetata si kurtos la mare blushing.gif problema e aseara cand am fost la bunica-mea ca am mancat cu sotulica (deci nu numai eu am fost pe alaturi) un toblerone si o punguta de napolitane joe. ziceai ca a dat strechea in noi si pe urma ne tineam cu mainile de burta.
e, asta este, sper sa ma cumintesc, pe cat posibil, facand slalom printre evenimente: maine iesim cu colegii sotului la pizza si tort, miercuri e ziua lui si ii comand un tortulet simbolic mic, sambata avem chef de ziua lui, cu gratar, salate, iarasi tort iar duminica aniversam 5 ani de relatie blushing.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

axe10
mesaj 04-06-2007, 12:08 PM
Mesaj #423

Taz

De ce nu incerci sa faci tu un tort dietetic...sa nu te bagi pana la fund in depasire dieta?...sa-ti traiasca sotiorul..si sa fiti fericiti ca acum 5 ani cand v-ati legat unul de altul...
Nu sunt cam multe torturi pt o saptamana...sigur in we poti skip-ui tortul...sa mananci numai salata si gratar...nu ai scuze sa mananci de atatea ori intr-o saptamana!

--------------------
Imagine
+Quote Post
Pisik
mesaj 04-06-2007, 12:57 PM
Mesaj #424

Taz

CITAT(axe10 @ 04-06-2007, 01:08 PM) *

De ce nu incerci sa faci tu un tort dietetic...sa nu te bagi pana la fund in depasire dieta?...sa-ti traiasca sotiorul..si sa fiti fericiti ca acum 5 ani cand v-ati legat unul de altul...
Nu sunt cam multe torturi pt o saptamana...sigur in we poti skip-ui tortul...sa mananci numai salata si gratar...nu ai scuze sa mananci de atatea ori intr-o saptamana!

Stiu, o sa vad eu cum ma descurc. Macar daca eram cuminte pana acum, dar asa....nu pot face tort dietetic, nu am timp sa fac nici nedietetic, torturile le vom cumpara. Maine o sa aleg o salata, o sa "sar" pizza si o sa gust doar un pic de tort; miercuri o sa gatesc ceva mai special dar nu f de nedieta si o sa iau o prajiturica usoara pe post de tort sau un tort mic usor si o sa papam putin, iar restul le tratam pe mama si buni, pe vecinii de vizavi, etc., iar sambata o sa fac eu salate cu mana mea si o sa pap doar gratar de pui si o feliuta de tort; duminica nu mai iau dulce oricum, o sa iesim la restaurant probabil dry.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
May
mesaj 04-06-2007, 12:59 PM
Mesaj #425

Jaguar

Raspunsuri: 6.894
Inscris: 1-08-2006
Din: Madrid
Membrul Nr.: 83
Dispozitie: just fine :)

Mama cate sarbatori w00t.gif

Ma bucur ca te-ai distrat la mare si ca ai prins vreme buna, mi s-a facut un dor de ducaaaaaa )).gif pupic.gif

--------------------
Imagine

Imagine

ImagineImagineImagineImagine

ImagineImagineImagine
User is online!Profile CardPM
+Quote Post
Pisik
mesaj 04-06-2007, 01:04 PM
Mesaj #426

Taz

CITAT(Maybeline @ 04-06-2007, 01:59 PM) *

Mama cate sarbatori w00t.gif

Ma bucur ca te-ai distrat la mare si ca ai prins vreme buna, mi s-a facut un dor de ducaaaaaa )).gif pupic.gif

stii cat de bine ne-a facut? vom repeta experienta cat de des posibil, mai ales ca cumnata-miu are o rulota pe care o pune pe plaja la 2 mai si el nu prea va merge, asa ca noi deja ne-am abonat un week-end da unul nu, ca bani nu prea ne trebuie, cu benzina rezolv luand o masina de la servici si...pe-aci ti-e drumu yahoo.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
ina_ceva
mesaj 04-06-2007, 01:07 PM
Mesaj #427

Hiena

Raspunsuri: 4.737
Inscris: 9-06-2006
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 23
Dispozitie: ...pufoasa..

Ai grija cum mananci saptamana asta; cu ochii suntem pe tine, posteaza si tu meniurile ca sa avem motiv de a te urechi wink1.gif pupic.gif hug.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
May
mesaj 04-06-2007, 01:11 PM
Mesaj #428

Jaguar

Cand esti departe de casa descoperi ca ti-e dor de niste lucruri atat de marunte..... azi imi este dor sa merg desculta pe cimentul fierbinte din curtea bunicii si sa o aud cum tipa sa vin odata la masa, care bineinteles ca e formata din cartofi prajiti cu oua si salata de laptuci lol.gif

Sambata ne plimbam seara pe strada si adia usor vantul, lume multa, miros de mancare din toate partile.... si pt o clipa am avut senzatia ca sunt undeva prin Neptun cautand o terasa unde sa cinam rolleyes.gif

--------------------
Imagine

Imagine

ImagineImagineImagine
+Quote Post
axe10
mesaj 04-06-2007, 01:14 PM
Mesaj #429

Taz

CITAT(Maybeline @ 04-06-2007, 02:11 PM) *

Cand esti departe de casa descoperi ca ti-e dor de niste lucruri atat de marunte..... azi imi este dor sa merg desculta pe cimentul fierbinte din curtea bunicii si sa o aud cum tipa sa vin odata la masa, care bineinteles ca e formata din cartofi prajiti cu oua si salata de laptuci lol.gif

Sambata ne plimbam seara pe strada si adia usor vantul, lume multa, miros de mancare din toate partile.... si pt o clipa am avut senzatia ca sunt undeva prin Neptun cautand o terasa unde sa cinam rolleyes.gif

Dar tu pe acasa cand mai vii?...si unde stai in Romania?

--------------------
Imagine
+Quote Post
May
mesaj 04-06-2007, 01:24 PM
Mesaj #430

Jaguar

Vin toata luna septembrie si stau in Ploiesti. NU am mai fost acasa de 2 ani aproape, dar au venit parintii si fratele meu vara trecuta aici rolleyes.gif

--------------------
Imagine

Imagine

ImagineImagineImagine
+Quote Post
axe10
mesaj 04-06-2007, 01:27 PM
Mesaj #431

Taz

CITAT(Maybeline @ 04-06-2007, 02:24 PM) *

Vin toata luna septembrie si stau in Ploiesti. NU am mai fost acasa de 2 ani aproape, dar au venit parintii si fratele meu vara trecuta aici rolleyes.gif

Aproape de noi....nu ai nici o scuza daca nu ne vedem!

--------------------
Imagine
+Quote Post
May
mesaj 04-06-2007, 01:30 PM
Mesaj #432

Jaguar

Nici nu ma gandeam sa nu ne vedem, ma gandesc doar cum o sa ajung la locul intalnirii caci nu cunosc Bucurestiul dar ma descurc eu si Remy mai stie cat de cat ca a locuit 2 ani in Bucuresti rolleyes.gif

--------------------
Imagine

Imagine

ImagineImagineImagine
+Quote Post
axe10
mesaj 04-06-2007, 01:35 PM
Mesaj #433

Taz

Venim noi la tine...nu-i problem din partea mea...te luam de la microbuz, de la gara...de unde vii...

--------------------
Imagine
+Quote Post
May
mesaj 04-06-2007, 01:36 PM
Mesaj #434

Jaguar

Serios? w00t.gif La gara de nord ma lasa microbuzul. Mai vb pana atunci, dar multumesc give_rose.gif hug.gif

--------------------
Imagine

Imagine

ImagineImagineImagine
+Quote Post
axe10
mesaj 04-06-2007, 01:38 PM
Mesaj #435

Taz

CITAT(Maybeline @ 04-06-2007, 02:36 PM) *

Serios? w00t.gif La gara de nord ma lasa microbuzul. Mai vb pana atunci, dar multumesc give_rose.gif hug.gif

Buey...eu vorbesc mai mult serios.....normal ca nu te las in gara!

--------------------
Imagine
+Quote Post

158 Pagini V « < 27 28 29 30 31 > » 
Reply to this topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 2-12-2008 - 10:41 PM