![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| bubbles |
15-06-2007, 02:18 PM
|
![]() Crocodil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 7.394 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Uff si eu am calcat azi stramb cu inghetata
-------------------- |
| Susannah |
16-06-2007, 07:01 PM
|
|
Furnica ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 70 Inscris: 8-01-2007 Membrul Nr.: 208 Sex: Feminin |
Pisik, voiam sa te intreb: ce zodie esti tu, ca am impresia ca ne asemanam la temperament! Ce bine ca nu sunt singura, uneori mi se pare ca eu exagerez...dar asta sunt!
|
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| bubbles |
17-06-2007, 09:22 AM
|
![]() Crocodil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 7.394 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Neata
-------------------- |
| Pisik |
17-06-2007, 06:16 PM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.357 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Pisik, voiam sa te intreb: ce zodie esti tu, ca am impresia ca ne asemanam la temperament! Ce bine ca nu sunt singura, uneori mi se pare ca eu exagerez...dar asta sunt! Sunt Balanta...o zodie f buna pt cei din jur si f proasta pt cel care o poseda...sensibil, vrea mereu sa ii multumeasca pe toti, isi face mereu griji si probl si e f f gurmand Eu iarasi am fost pe campii, am fost si f deprimata ieri si azi, m-au ajuns toate, simt ca vreau o vacanta lunga, in care sa nu mai trebuiasca sa multumesc pe nimeni, sa ma pot gandi numai la mine, sa nu mai am probl pe care le am....o viata ideala care nu se poate M-au napadit toate gandurile, ca ne-am angajat la un concediu pe care nu nu-l permitem (la insistentele nasilor, car nu s-au lasat pana nu am acceptat sa mergem impreuna in vacanta si ne-am lasat dusi de val) si iar ne imprumutam la socrii, ma rog, multe....nu are rost sa va ametesc. Ideea e ca am fpst la pamant si faptul ca am fost singura nu m-a ajutat. Sor'mea s-a suparat pe mine ca nu am iesit cu ea afara pt ca aveam un alt angajament de mult stabilit, etc etc etc. Si iarasi m-am refugiat in ce nu trebuie. Ieri am facut ceva miscare, poate poate ma iarta cantarul desi nu cred. De maine incerc sa fiu cuminte ca ma bate tanti nutritionista Singurul lucru bun din w/e asta a fost ca am fost la proba la rochita de nasa care arata f bine, iese minunat Acum iesim un pic in parc, pupici! -------------------- |
| bubbles |
17-06-2007, 06:36 PM
|
Ziua
Bine ca iti place rokita -------------------- |
| bubbles |
18-06-2007, 07:52 AM
|
Neata
-------------------- |
| Pisik |
18-06-2007, 08:49 AM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.357 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Neatza!
Andreea, nu te mai cantari, ca arati f bine, inca o data (a cata oara???) iti spun? Treci la mentinere si nu te mai chinui. DEa-i inainte cu Pilates ca e super bine Eu sunt tot asa si asa, destul de trista si deprimata, incerc sa ma simt mai bine.... -------------------- |
| anca veselie |
18-06-2007, 10:12 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.241 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
un mic pupic
-------------------- |
| Pisik |
18-06-2007, 10:22 AM
|
|
un mic pupic Mercic mult Ancuta -------------------- |
| May |
18-06-2007, 01:42 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.804 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Pupic si eu si trimit mult curaj si veselie
-------------------- ![]() Nothing tastes as good as thin feels! ![]() |
| Pisik |
18-06-2007, 02:08 PM
|
|
Pupic si eu si trimit mult curaj si veselie Mercic May, Persoana mai vesela ca tine nu prea se ecsista, dar incercam sa ne apropiem macar... -------------------- |
| anaoi |
18-06-2007, 02:16 PM
|
|
Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.749 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 90 Dispozitie: beata de somn Sex: Feminin |
pisik, ai mp
|
| May |
18-06-2007, 02:59 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.804 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Daaaaa cand s-a impartit veselia, dupa mine nu mai avea ce sa se imparta ca am luat-o pe toata.... sau sa fie multa prostie?... sa stiti ca prostii sunt cei mai veseli oameni
-------------------- ![]() Nothing tastes as good as thin feels! ![]() |
| anaoi |
18-06-2007, 03:30 PM
|
|
Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.749 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 90 Dispozitie: beata de somn Sex: Feminin |
join the club unde dylly e president...putin respect, te rog
|
| Susannah |
18-06-2007, 10:11 PM
|
|
Furnica ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 70 Inscris: 8-01-2007 Membrul Nr.: 208 Sex: Feminin |
Pisik, voiam sa te intreb: ce zodie esti tu, ca am impresia ca ne asemanam la temperament! Ce bine ca nu sunt singura, uneori mi se pare ca eu exagerez...dar asta sunt! Sunt Balanta...o zodie f buna pt cei din jur si f proasta pt cel care o poseda...sensibil, vrea mereu sa ii multumeasca pe toti, isi face mereu griji si probl si e f f gurmand Eu iarasi am fost pe campii, am fost si f deprimata ieri si azi, m-au ajuns toate, simt ca vreau o vacanta lunga, in care sa nu mai trebuiasca sa multumesc pe nimeni, sa ma pot gandi numai la mine, sa nu mai am probl pe care le am....o viata ideala care nu se poate M-au napadit toate gandurile, ca ne-am angajat la un concediu pe care nu nu-l permitem (la insistentele nasilor, car nu s-au lasat pana nu am acceptat sa mergem impreuna in vacanta si ne-am lasat dusi de val) si iar ne imprumutam la socrii, ma rog, multe....nu are rost sa va ametesc. Ideea e ca am fpst la pamant si faptul ca am fost singura nu m-a ajutat. Sor'mea s-a suparat pe mine ca nu am iesit cu ea afara pt ca aveam un alt angajament de mult stabilit, etc etc etc. Si iarasi m-am refugiat in ce nu trebuie. Ieri am facut ceva miscare, poate poate ma iarta cantarul desi nu cred. De maine incerc sa fiu cuminte ca ma bate tanti nutritionista Singurul lucru bun din w/e asta a fost ca am fost la proba la rochita de nasa care arata f bine, iese minunat Acum iesim un pic in parc, pupici! NU suntem aceeasi zodie, dar tot zodie de aer sunt si eu. Ma bucur ca in ciuda tuturor problemelor va simtiti bine ca si cuplu si iesiti la plimbari romantice. Bravo! |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 29-08-2008 - 10:26 PM |